ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Visste ni att;

Kategori: Allmänt


Har suttit hela eftermiddagen och sorterat papper. Det mesta handlade om politik, men en del papper handlade om missbruk och sexbrott. Rikigt intressant. Det här är lite av den information som jag läste om. Tänkte att det kunde vara intressant.


År 2006 dömdes;

  • 38 ungdomar mellan 15 och 20 år för våldtäkt
  • för grov våldtäkt
  • 47  för våldtäkt mot barn
  • 68 för andra typer av sexualbrott

År 1997 fanns 844 personer misstänkta för sexualbrott i Sverige. 96 av dessa, dvs 11% var 15-20 år. År 2006 fanns 2038 misstänkta för sexualbrott. 403 av dessa, 20% var i åldern 15-20 år. 
På sju år har antalet unga sexbrottsdömda mer än fördubblats.

Skrämmande siffror.. eller vad säger ni? Enligt artikeln, informationen är hämtad från en tidning, menar de på att ungdomar tar för stora risker. Det handlar om kompis-sex, tillfälligt sex, trekanter mm. De menar också att chansen att få ett engångsligg idag är mycket lättare än det var för våra föräldrar..
Vad tror ni? Är det så?

Nej, fy. Det här var inget roligt ämne! Men, ska ta och kolla på filmen "Thirteen" nu. Den handlar just om det som jag just tog upp. En amerikansk tjej som hamnar lite.. vad ska man säga? I fel sällskap? Har hört att den ska vara bra, så nu får den vara det med.
Såg en liten snutt igår, precis i början. Den verkar realistisk.. vilket jag tycker är bra!

Ni får ha en toppenonsdag!
Kramar



Ska förresten till Halmstad på fredag! Någon som har lust att ses?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: