ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Måndag 18 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Måndag. Ny vecka. 
Nya möjligheter. Men även nya skyldigheter!
 
Har en del i veckan som ska fixas. Småsaker. hmm.. kanske egentligen hade velat ha EN stor sak att planera in och utföra. Det känns nästan bättre. Men men. småsaker ska klaffa det med!
 
Idag hade vi tidig musiklektion. Halv nio till tio. Vi planerade inför fredagens musikframtträdande. Vi ska gå ut till en förskola (ev även på ett äldreboende!). Ska bli grymt kul, faktiskt! Så idag planerade vi in vad exakt det är vi ska sjunga, vilka låtar alltså. Ska öva på onsdagens lektion, skojjsigt!
 
Sedan hade vi kropp och röst. Vi började med lite gemensam uppvärming och sång, sen hade vi individuellt med läraren. Jag fick börja, och fick alltså sjunga ensam med läraren i en kvart. Sjukt vad mycket den kvarten gav!  Hade kunnat sjunga i en timme till! :) 
Fick sluta efter min lila solosång-övning, så kom hem lite tidigare än planerat. Eller, jag åkte hem till mamma och käkade lunch. Mammas köttbullar! Mums!
 
Passade på at gå en runda med Besos i V innan vi åkte hem. 
Har precis påbörjat lite kvällsmat innan en promenad med vovven står på schemat. Eftermiddagen har annars spenderats åt lite småplock i lägenheten, fick hem min teservice från mormor! Fixat lite matlådor samt massa tråkigt på datorn-göra.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: