ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Onsdag 29 april 2015

Kategori: Allmänt


Fick pussa lite på den här godingen på min lunch idag. Tanka lite kärlek helt enkelt <3 
Började dagen med utbildning i det nya schemaläggnings systemet.  Intressant men jisses vilken trött dipp jag fick. Dock fick vi sluta en halvtimme innan utsatt tid, så jag hann alltså krama lite på Besos  och vara på jobbet till klockan 12, en hel timme innan planerat. Jobbade till 15.30 och sedan åkte jag raka vägen hem och placerade mig i soffan en liten stund. Trotsade min egen trötthet och tog en promenad. Pratade med mamma under tiden. Var nära på att få kramp i armen av att hålla telefonluren.. Antingen pratade vi riktigt länge eller så är jag svag.. 

moments

Kategori: Allmänt

 
Efter jobb och långpromenad med Besos kom syster över. Det sista på hennes arbete skulle gås igenom. Pluggade i två timmar. Kaffe till det. Vad jag kan uppskatta att bara få sitta med sin syster bredvid sig och hunden i knät. 
Åkte med syster ut till Ängabo efterå. Hon skulle hämta pojkvännen så jag passade på att åka med och tog kvällspromenaden därifrån. Fint ljus över Gerdsken och lagom varmt. Fågelkvitter och bästa kompisen som följde så fint. Stunder som dem lyser upp vilken grå dag som helst. 
 

Måndag 27 april 2015

Kategori: Allmänt

Om jag var sugen på att gå upp när klockan ringde klockan 05.50? Inte det minsta. Men jobba måste man ju så klev upp efter en lång debatt med mig själv. 
Slutar dock tidigt idag så ser fram emot en eftermiddag med min lilla vovve :) troligtvis blir det plugg med syster med. 

söndag 26 april 2015

Kategori: Allmänt

 
 
.
Jag spenderade gårdagen hemma med magkatarr, gjorde inte många knop. Städade lite, handlade ingredienser och bakade jordnötskakor (vilket gav mig prestationsångest.. helt normalt) och tvättade. 
 
Idag har vi firat mamma. Hela tjocka släkten kom upp. Lyckades ta mig upp så jag hann med en långpromenad innan. Efter kalaset fick jag sällskap av syster och Bella på en skogspromenad. Fantastiskt ljus, men såklart missade jag att plocka med mig kameran. Lite surt. 
 
En helg med både upp och ned. Imorgon är det ny vecka. Bara att rycka upp sig och köra på. 
 
 

Natti natt

Kategori: Allmänt



Bästa sängkompisen ❤️

Dagens

Kategori: dagens citat



Klaga inte
Det var kanske ditt fel...


Fredag 24 april 2015

Kategori: Allmänt



Förlåt om jag tjatar, men efter jobb och en promenad med Besos igår åkte jag ut till Allebike för veckans energikick. 45 minuter med mina fina dansbarn gick alldeles för fort, men jisses vad kul! Vi passade även på att ringa och sjunga för mamma. :) 
Efter jobbet strosade jag och Vovven runt Gerdsken. Tog en hel timme på oss att komma runt, så strosa var verkligen rätt ord. Vad det behövs ibland. 

Just nu sitter jag uppkrupen med hunden tätt intill. Jobb och långpromenad har hunnits med. Funderar på en powernap. Lite ändrade planer tillåter det, och eftersom jag smittat 6h sömn per natt hela veckan så. Varför inte?

Femtio

Kategori: Allmänt


Grattis till min lilla mamma idag! 
Eftersom hon inte behagar vara hemma får jag krama henne i tanken. 
Du betyder allt, mamma. Älskar dig!

onsdag 22 april 2015

Kategori: Allmänt

 
Varför hamnar bilden på sned?! 
är för oteknisk för att fixa, så det får va.
 
Gårdagens kvällspromenad. Blev lite kyligare under kvällen. Men inte mig emot. Skönt att bli lite avkyld. ;)
Annars hände inte speciellt. Jobbade, promenaderade med hunden och råkade kanske ta en kvarts power nap på soffan. ;) 
 
 

Tisdag 21 april 2015

Kategori: Allmänt

 
 
konstig dag idag. 
Men fick spendera någon timme med syster. Vi tjötade, spolade av mina vinterdäck och pluggade. Eller, hon pluggade medan jag drack kaffe o gosade med Besos. Tack älskade syster för att du finns! Fem minuter med henne och hon vände hela min dag. Guld att få ha Dig i mitt liv. 
 
Passade på att handla på hemvägen. Skönt att få det gjort. Började se en film men hinner inte se klart, för nu måste jag verkligen sova...
 
 
 
 

Måndag 20 april 2015

Kategori: Allmänt


Jobbar 7.45 -19 idag. Fick en kort paus mellan jobb och möte så passar på att mobilblogga. Himla smidigt. Varför har jag inte kommit på det tidigare? Hur som helst. Har varit på teater på Coop med några barn. Kul! Har vart ute mestadels under dagen också. Fint väder ska man ta tillvara på :) 

My weekend

Kategori: Allmänt


Lite så här har min helg varit. Varvat goa promenader med att tänka lite för mycket. Men har njutit av vädret, solat på balkongen och unnat mig att faktiskt inte göra något alls. Det går ibland. Inte alltid. Prestationsångeststen ligger o lurar under ytan. Då är det tacksamt med en fin liten vovve att krypa tätt intill. :)

Sitter på jobbet,en ska ut till barnen nu. Fint väder. Ännu en sak att vara tacksam över. 

Fredag 17 april 2015

Kategori: Allmänt




Mina fina dans barn :)
Hade behövt en selfiestick för att få med alla på samma bild. 

Igår jobbade jag i princip 7:45-18. Då åkte jag hem till mamma och fick kaffe innan en kvällspromenad. 

Efter dagens jobbpass fick jag trotsa mig själv snarare än vädret. Magkatarr, trött och inte alls på humör, men tog mig i kragen och gick en runda iallafall. Gött faktiskt. Nu är det en näst intill oplanerad helg. Vad jag behöver dem.  

Tisdag 14 april 2015

Kategori: Allmänt

förstår inte vad ni menar med att jag lägger upp mycket bilder på min hund?
 
Hade ett jättebra samtal med min handledare idag. Fick analysera både mig själv och verksamheten med riktigt bra problematiserande frågeställningar och givande följdfrågor. Så himla kul och viktigt. 
Var ute i regnet och det var kanske mindre roligt. Jag har inget emot regn, men när man blir blöt och kall med vetskapen om att man har nitton barns blöta ytterkläder att ta hand om när man ska gå in sedan. Inte lika kul. Tänkte trotsa regnet efter jobbet och ta en promenad iaf, men då hade det slutat regna. Lite snopet. Jag var så himla taggad på att vinna över regnet ju! Men men, en skön tvp timmars promenad blev det. 
Kvällen avslutades med film, Tracers. Kanske inte det bästa film jag sett, men långt ifrån den sämsta. 
 
God Natt!
 

Måndag 13 april 2015

Kategori: Allmänt

från dagens kvällspromenad
 
Kickstartade dagen och veckan med en långpromenad. Skönt att rensa huvudet efter en mentalt påfrestande helg. Perfekt promenadväder gjorde ju inte saken sämre. 
Sedan vart det jobb 10-19.Dagar som dessa är jag glad över att ha ett jobb där jag får vara ute mycket. Var ute från det att jag kom fram tills dess mötet började kl. 17. Var inne och åt lunch och mellanmål i princip. Hade dock möte innen så när det var slut vid 19 drog jag raka vägen hem och tog med Besos ut på promenad. En dryg timme strosade vi. 
 
Har avslutat dagen med Game Of Thrones, podcasts och bloggläsning. 
 
Nu är det hög tid att sova.
 
 

flash back friday

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
förra fredagens fantastiskt fina foton från Halmstad

Fredag 10 april 2015

Kategori: Allmänt


Två trötta ;)
Efter jobb och långpromenad med Besos drog vi hem till mamma i VB. Kaffe och Lets Dance. Avancerd fredagskväll. 
Tyvärr förstördes vår kvällspromenad av fyrverkerier och smällare... Besos tycker inte om något av dem. Men det var bara för mig och mamma att låtsats som ingenting och det gick faktiskt helt ok att gå ändå. Nu har han somnat bredvid mig i soffan här hemma. Älskade vovve <3

Grattis syster!

Kategori: Allmänt

 
Den ena av de här två fick körkort idag. Gissa vem. 
Så sinnessjukt stolt!!
 

Tisdag 7 april 2015

Kategori: Allmänt

 
från långfredagens häng hos mormor och morfar
alla mina favoriter på samma bild,
 
Idag har jag jobbat 7-15. 
handlat och varit hos tandläkaren. Kanske råkade springa inom hemmakväll och jag kanske råkade köpa två filmer. Tio kr styck dock så då är det väl okej?!
 
Efter det tog jag en kort promenad med Besos, var ute i kanske 40 minuter. Sedan dog jag tröttdöden. Funderade på en powernap men hamnade istället i en diskussion om motorsågar och att hundar fungerar ypperligt som värmedynor. Nu ska jag bädda ner mig med min. God Natt :)
 

Måndag 6 april 2015

Kategori: Allmänt

 
 
 
från lördagens eftermiddagspromenad. 
 
Idag har det nästan varit som en typisk söndag, fast jag har inte tvättat. Sovmorgon, långpromenader med Besos och slapp på balkongen. Har hunnit läsa en del i min bok Jacobs Värld av Jodi Picoult. Har läst tidigare verk av henne och gillar sättet hon skriver på. Det här är första boken jag läser på svenska dock, så hoppas på att det funkar även om det alltså inte är på originalspråk... 
 
Syster tittade in på en kopp kaffe. Att en person kan ge så mkt energi <3 Även mamma kom förbi, fina mamma!
 
Nu ska jag sova för imorgon är det jobb igen. 
 

Söndag 5 april 2015

Kategori: Allmänt


Från dagens altanhäng, 17 grader och kaffe tillsammans med bästa syster och våra hundar. Mycket mer än så behövs inte. Tack snälla syster för inbjudan ❤️

Tog med båda hundarna på en timmes skogspromenad efter kaffet och sedan tjötade jag med mamma en stund. Resten av kvällen spenderas som de flesta andra söndagskvällar med tvätt. 
Inte helt fel att vara ledig imorgon med dock ;)

Besos 3 år

Kategori: Allmänt

 
Idag fyller min fina Besos 3 år!
Grattis älskade hund :)
 

Bella

Kategori: Allmänt

 
Fina Bella på långfredagens strandpromenad 
 
 

Fredag 3 april 2015

Kategori: Allmänt

 
 
Firade påsk hemma hos mormor och morfar idag. Tradition. 
Vi åkte inte ner förren vid 12 dock så jag och Besos hann med en långpromenad på förmiddagen. Underbar väder ju! Käkade lunch hos morföräldrarna. Lagad mat. Lyx. Sedan letade vi påskägg och så blev det kaffe. Kaffet hos mormor smakar alltid så mycket bättre än allt annat kaffe. Sedan tog jag och hundarna en promenad ner till havet, mitt underbara hav. Vad jag saknat det. 
 
 

Onsdag 1 april 2015

Kategori: Allmänt

 
på plussidan: Besos 
på minussidan.  .. För många punikter att orka rabbla upp. Men vi har hade ju iaf tur med vädret idag
 
 

Tisdag 31 mars 2015

Kategori: Allmänt


Efter jobb, promenad och en dusch hamnade jag med Besos i soffan. Onepiecen på, bästa mysplagget. 
Lyssnade podcasts och läste bloggar. Otroligt oavancerat och otroligt gött. :)