ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Dagens I

Kategori: Allmänt

jag måste klippa mina naglar... har skjutit upp det en vecka nu eftersom jag tycker att det är så FRUKTANVÄRT tråkigt. Men nu måste jag verkligen, de är alldeles för långa. Kan inte ens skriva ordentligt på vare sig mobilen eller tangentbordet på datorn.
jag veet. Ett enormt I-lands problem. Men ändå



Nu ska jag hoppa i duschen innan jag hjälper mamma med maten.
Ha d!



Stövlar

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen ingen person som frivilligt tar på mig ett par gummistövlar.. har inte ens ägt ett par sådana på flera år. Har dock insett att det kan vara värt att ha ett par. När man sitter med ungarna i sandlådan när det regnar, eller i stallet när man ska hämta hästarna från en lerig hage. Kan ju vara gött att ha fötterna torra. Var inne på Maxi och hittade de här:



Barnavdelningen
149 :-

Shoppat :)

Kategori: Allmänt

Svängde ju inom stan. Kom hem med två linnen, 49:- st. Känndes kanske lite off att shoppa linnen när det spöregnar. Men hellre det än att köpa höstkläder! Hösten passar verkligen inte mig, inte färgmässigt iallafall.





Ursäkta de kassa bilderna.. men jag orkar inte ta med kameran.
hehe..

Nu ska jag hjälpa mamma med maten!
kram på er :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!!

Var nära att försova mig idag igen, inte bra.. Fast å andra sidan så regnade det som sjutton i morse. Var det ens någon bra anledning till att inte gå upp!? hehe.. kanske inte. Var iallafall ute en kortis runda med Mimmi.

Funderar på vad som ska hända under resten av dagen. Kanske drar in till stan en snabbis? Mamma och Tea ska tydligen in, så då kan man ju pass på :) Jo, så bir det. Måste bara ut och kissa hunden först.. Jag kommer bli SÅÅ blöt.

Hungrig...

Kategori: Allmänt

Bara för att jag strax ska krypa ner i sängen.. blev jag såklart hungrig.
Ett fat med sånt här hade ju inte varit fel.. ;)





Karate Kid

Kategori: Allmänt

Såg den här filmen idag. Den "nya" Karate Kid. Bra film! (yes, jag är mycket väl medveten om att jag nästan alltid säger att alla filmer jag ser är bra, men den här var verkligen bra!)
Jaden Smith är så sjukt söt! Killen kan agera med, iallafall i mitt tycke. Jackie Chan är ju alltid Jackie! :) Om jag ska behöva säga något negativt var det kanske att en del ljud-effekter var aningen överdrivna. Men man kan ju alltid sänka volymen ;)






Har ni sett den gamla filmen? Någon som vågar sig på en jämförelser?

Typiskt

Kategori: Allmänt

Jag hade tänkt ta en promenad i regnet. Tror ni inte att det har slutat regna nu?!
Sjukt irriterande. det var så perfekt gå-i-regnet-väder. Men icke :(
Ska sura och stanna inne istället. Kanske börjar det regna igen lite senare?!

Linus Thörnblad

Kategori: Allmänt

Så!
Nu har jag lagat mat! Duktigt av mig va? Inte ofta jag frivilligt ställer mig och verkligen lagar något, om jag ska laga till fler än mig själv dvs. Men idag blev det kokt potatis, kyckling, gräddfil och en sallad. Gott blev det också.. :)

Funderar på att sätta på en kopp kaffe. Yepp, så får det bli. Ska bänka mig med en glassbåt framför TV:n och kolla på friidrotten. Herrarnas höjdfinal drar ju igång strax.
Hejja Linus!

Nattmänniska

Kategori: Allmänt

haha, det är tur att man är nattmänniska när systern min sätter igång! Resulterade i att jag glömde ställa klockan idag och försov mig med en timme. Har kollat lite lite på friidrotten.
Ska ut med hunden i regnet... Men sen blir det pannkakor!! :)

kram

Handlat

Kategori: Allmänt

Vad gör man när man tröttnat på att sola och inte har något vettigt att göra? (att dammsuga räknas inte, för det är så sjukt tråkigt) jo, då åker man och handlar! :)
Gick på en sju minuter inne på Maxi. Snabbt och lätt! :) Måste ju hinna hem till längdhoppsfinalen med Carolina. Diggar den tjejens inställning!

Ska dock kolla upp hur det gick för tio-kamparna på höjdhoppet. Tacka vet jag internet! :)

Läsa eller sola?

Kategori: Allmänt

Problemen hopar sig.. hehe. Nerå.
Men jag har problemet att jag egentligen tycker det är ganska trist att ligga och sola. Så, för att undehålla mig själv brukar jag läsa. Problemet är ju då att det bästa sättet är att ligga på mage och läsa. Men hur kul är  det att bara vara brun på ryggen? Nej. Inte speciellt. Men att ligga på rygg och läsa med boken i vädret är sjukt obekvämt.
Någon som har en lösning till mitt enorma problem?!

Springa, hoppa, kasta..

Kategori: Allmänt

Inte för att vara sån, men att friidrotts EM är på tv just nu är liiite jobbigt. Kunde det inte varit när det regnade istället?! Man vill ju inte sitta inne och glo på TV när det är så fint väder- Å andra sidan så MÅSTE man ju se! Jag tycker det är så kul! :) Jag vet, det är ett I-lands problem. Men det är fortfarande irriterande! Carolina Klüft hoppar först vid åtta i kväll, tror jag, så det är bra. :)

usch, jag har sovit typ sex timmar i natt igen.. Syster och jag kollade på Dr Quinn i natt, och efter det fick hon lite ryck och vägra gå och lägga sig. Suck..
Tänkte dock ta mitt pick och pack och lägga mig i solen ett tag. Kommer säkert att somna, haha! Det är den enda jag gör när jag solar.. antingen har jag skittråkigt eller så somnar jag. Men jag antar att jag somnar eftersom jag har så trist. :P

Tillbaka till EM!

peace

Friidrott?!

Kategori: Allmänt

haha. Jag måste vara seriöst efter. Blev uppriktigt överraskad när jag slog upp tidningen för en halvtimme sedan och insåg att det var friidrott. jag var helt på det klara med att det var EM, men att det var nu? Shit vad dum jag kände mig!

Sitter iallafall och kikar på det nu, inget kul visas dock.
Ska äta upp min frukost och sen däcka på altanen. Sex timmars sömn börjar kännas. Ska inte ner och bada med Mimmi förren vid halv tre, så jag hinner nog både sola och städa av skåpsluckorna i köket. :)

ha d!

Det lilla..

Kategori: Allmänt

Kom precis på att jag tvättade och hängde ut mina sängkläder idag. Vilket betyder att de luktar så där gott som de bara gör när de får torka ute i friska luften. Vad jag kommer sova gott i natt!
på tal om att sova, borde verkligen sova nu. Ska upp om sex timmar så att jag hinner gå ut med Mimmi och köpa tågbiljett innan 11.30..

God Natt!

Tråkigt

Kategori: Allmänt

Jag har seriöst tråkigt.
Funderar på att gå en runda med Mimmi.
Eller kanske käka en glassbåt.
Eller se en film..
Eller baka något
Va sjutton.. rastlös är jag också.
Kanske ska klippa och klistra lite.. har en klippbok med olika frisyrer.

Vi får se,
nåt måste jag göra.. annars blir jag knäpp!

Skönheten och Odjuret

Kategori: Allmänt

Såg klart Mulan för en sisådär sju-åtta minuter sedan. Har fått seriös Disney-feber.
Satte precis på Skönheten och Odjuret. Den allra bästa Disney-filmen. Nånsin! Var jättelänge sedan jag såg den, och eftersom min syster vägrar umgås med mig idag, får jag underhålla mig med ngt annat ;)

Beauty and the briefcase

Kategori: Allmänt

Kollar på den här filmen just nu.

Jag veeet. Jag ser alldeles för mycket film. Eller, kan man faktiskt göra det? hmm.. får fundera på det.
Hur som helst, för att komma till rubriken. Beauty and the briefcase. Får se om det är en bra film eller inte. Har inte ens sett halva än.. men det verkar lovande. Ingen speciell story eller fantastiksa specialeffekter. Ingen thriller eller action alls. det behöv en sån film mellan varven! :)

latmask

Kategori: Allmänt

Hallå!

Sitter och väntar på att syster vaknar så att vi kan gå ner och bada Mimmi. Hon behöver röra på sig!

Har verkligen inte gjort mkt idag. Gick en runda med Mimmi det första jag gjorde när jag vaknade i morse. Satte på en maskin tvätt och förberedde lunchen. Sen har jag bara käkat frukost och suttit framför den här dumburken :) Gött att inte behöva göra något alls!

Ska fortsätta se filmen nu.
På tal om film så kollade jag på Mulan igår. Vad jag älskar disney filmer! De gamla är bäst!

Kaffe

Kategori: Allmänt

Snart blir det kaffe! :) Finns det något som funkar bättre att värma sig med när man hör regnet utanför? Skulle inte tro det! Känns liiite fel med glass till, men en glassbåt hade ju verkligen inte suttit fel! hehe, får se.

nej, har inget mer intressant att dela med mig.
Kaffet är klart så jag ska väcka mamma.

Ha d!

Barnsoldater

Kategori: Allmänt

Det finns idag ungefär 300 000 barnsoldater som deltar i mer än 30 väpnade konflikter runtom i världen. Barn är en mycket utsatt grupp och det har blivit allt vanligare att barn deltar i väpnade konflikter. Barn blir ofta tvångsrekryterade och pojkarna utnyttjas vanligtvis som soldater medan flickorna inte sällan utnyttjas som sexslavar.

- Fakta från Röda Korset

Det finns en rad skäl till att barn deltar i krig. Många tvångsrekryteras. I Uganda har till exempel över 10 000 små barn rövats bort av gerillarörelsen Lords Resistance Army. En del barn ansluter sig frivilligt för att överleva i en kaotisk tillvaro där attacker, övergrepp och ekonomisk utslagning är vanliga. Att ansluta sig kan innebära en möjlighet att få mat och skydd. Andra gör det av kulturella eller ideologiska skäl, eller för att de påverkats av det grupptryck som ofta förekommer i krigsområden. En del barn drivs av hämndbegär mot dem som utfört övergrepp mot deras familj. Även flickor rekryteras, om än i mindre skala än pojkar. Flickor används ofta som kockar. De utsätts också ofta för sexuella övergrepp, vilket ökar risken för dem att smittas av hiv. Men flickor deltar också i strid. Användningen av flickor som soldater av de Tamilska tigrarna på Sri Lanka är till exempel väl dokumenterad.

-Fakta från Rädda Barnen

det här är inte bara hemskt. Det är så fruktansvärt fel. Att manipulera eller tvångsvärva barn att medverka i krig. Hur kan man förstöra ett barn så? Om dessa barn mot förmodan kommer bort från det , hur ska det kunna gå vidare med vetskapen om vad de har gjort?
Hur ser världen ut, när barn frivilligt säker sig till ett liv som barnsoldat, endast för att överleva?

Lördag

Kategori: Allmänt

Haj haj!
(eller shark shark, som min mattelärare hade sagt)

Hur har ni det denna lördag? Jag har det fint jag. Har dock inte gjort så mycket. Varit ute med Mimmi en runda. Käkat frukost och vikt tvätten. Har dammsugit mitt rum. Underbart att slippa ha kattlådan här inne. Nu behöver jag inte dammsuga varje dag :) Betydligt mindre kattsand i sängen med! Me like.

Nu ska jag och syster ner och bada hunden. Mimmi ska bränna några kalorier hade vi tänkt :) Sen blir det pannkakor! Tre ägg gick sönder imorse, så jag slängde ihop en pannkaksmet fort som attans. Man blir hungrig av att bada, eller hur?! ;)

ha d !

Varför är jag fortfarande vaken?

Kategori: Allmänt

Jag BORDE verkligen sova. Måste kolla så att systern min kommer i säng som hon ska. Jag vet, jag vet. Hon ska fylla femton. Men hon kommer alltid att vara min lillasyster och jag kommer med säkerhet fortsätta vara överbeskyddande.

Men sen ska jag verkligen gå och lägga mig!

Nattpromenad

Kategori: Allmänt

Har varit ute med Mimmi. Lilla hunden måste ju få kissa innan läggdags!
Fy vad jag ÄLSKAR att vara ute och gå på natten. Lugnt, svalt, hyffsat tyst (om man bortser från att någon hade fest och att The Ark dunkade) Man möter ingen som man måste vara artig mot. Dessvärre är jag ju aningen mörkrädd. Fast det spelar likssom ingen roll. Det är ändå bäst att ta en kvällspromenad.

Funderar på att dra och bada med Mimmi det första jag gör imorgon. Hunden behöver simma av sig några kilon och jag har faktiskt inte badat i sjön än. Badade i havet på Gotland. Mycket härligare att bada i havet! :) Visst, sjön funkar den med. Men inget, absolut INGET slår havet. Saknar verkligen att kunna gå ner till havet och bara vara.
Så avslappnande!

Blood Diamond

Kategori: Allmänt

En film som jag faktiskt får ont i magen av är Blood Diamond.
Hur man kan tvångsvärva unga pojkar i en "armé". Tvinga dem att skjuta, döda oskyldiga, lära dem att slåss. Göra dem beroende av droger. Hur fel är inte det?!

Kan verkigen rekommendera den här filmen. Den känns!

Klädproblem

Kategori: Allmänt

hehe.. sitter och småskrattar åt systern min. Hon springer omkring och är allmänt irriterad. haha! :)
Bra underhållning!

nu ska vi åka..

peace

Röra på sig

Kategori: Allmänt

ooops vad tiden sprang iväg! hehe.. varför ska jag vara sån tisdoptimist?!
Kan verkligen ha hur god tif på mig som helst.. och ändå stressar jag! Dumt dumt dumt.
Ska ta ut Mimmi på en liten kisserunda innan jag kilar bort till stallet. Håll tummarna för att Fiffi vill komma in idag! Karin är ju inte hemma :(

peace!


Världens bästa syster!

23 juli 2010

Kategori: Allmänt

God förmiddag!

Mimmi väckte mig vid halv tio, men jag orkade inte dra mig upp ur sängen förrens tio. Tog med vovven på en morgonpromenad. Hon går ju å andra sidan inte speciellt fort. En runda som vanligtvis tar mig max en halvtimme tog  närmare 45 minuter. Ändå gött med med lite luft.

Nu skriker min mage efter mat. Ska se om systern min är vaken så att vi kan käka frukost. Alltid lite roligare att äta frukost tillsammans med någon! :)

dagens vill ha:

Kategori: Allmänt

Jag vill ha Selena Gomez hår.
Eller egentligen kanske jag vill ha hennes frisör och stylist (?)





Eclipse

Kategori: Allmänt

Eclipse var grym. Faktiskt bättre än New Moon. I mitt tycke asså. Fast självklart ä böckerna bäst! Man vinner så sjukt mkt på att läsa böckerna innan man ser filmen.

 

Vi svängde inom Maxi och handlade lite. Passade på att tanka när vi körde förbi Preem. Roliga saker.. not.
Då blir man desto gladare när det första som möter i dörren när man kommer in är Mimmi. Finns det något som kan få en att må bättre än att gosa ner näsan i en mjuk päls? Och då menar jag pälsen på ett levande djur. Bara så att det inte blir några missförstånd. Jag har alltid haft djur hemma under min uppväxt. Hundar, katter, hamstrar. Älskar det!

vems min blev mest lyckad?! min eller Mimmis?

;)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hallå på er!

Sjuk seg uppdatering här, jag vet. Sorry.
Har ändå inte gjort så mkt ida. Hängt upp tvätten som jag satte på i natt.. hehe. Fick lite panik när jag såg att tvättkorgen var full och att gamlingarna (dvs mamma och Håkan) kommer hem en snabbis idag. Då måste det se någorlunda rent och snyggt ut. Ska dra igenom hallen och köket sen.

Annars då?
Bio för mig och syster ikväll. Eclipse :) Seegt av oss att inte ha sett den än kanske.. men vi ville ha bra platser, och det fick vi nu. Har verkligen ingen lust att betala 100 spänn och få nackspärr!

The Blind Side

Kategori: Allmänt

Tänkte rekommendera en film.
The Blind Side, baserad på en sann historia.
En film som går rakt in i hjärtat

Film

Kategori: Allmänt

Shit vad seg jag är idag. Skyller på vädret.
Har säkert druckit för lite med, för jag har aningen huvudvärk. Bra jobbat Katte!

Svänge inom Maxi och hämtade ut mitt paket från Ginza.
Två filmer, en box och en skiva. Något att fylla mina kvällar med. Sweet! :)



Här kommer en bild på pizzorna vi åt igår-
sjukt goda blev de! Märkte dock att jag inte riktigt fixar pizza, inte ens hemlagat. Fick rejäl magknip efteråt.. :(

Tanke

Kategori: Allmänt

You can love someone but not want to be with them


So You Think You Can Dance rockade, som vanligt. :) Så stört vad de kan göra. Inte bara hur de kan röra kroppen fysiskt, utan även hur de kan leva sig in i karaktären. Hatten av. Jag är full av beundran.

Ska titta llie på en film.
Remember Me.
Verkar lovande so far, men å andra sidan har jag bara sett typ tio minuter. Hade först tänkt gå en runda, men jag har sån träningsvärk i vaderna. Får bli en promenad innan frukost imorgon istället :)

Puss på er!

Medicin

Kategori: Allmänt

har shoppat medicin för nästan 200 kronor idag. Mindre kul :(
Men, som min mamma hade sagt. "Så är det att vara vuxen och betala sina utgifter själv"
tråkigt är det iallafall.

Rasmus Seebach

Kategori: Allmänt

Dansk musik.. vad tycker ni?
Lite underhållning medans pizzorna är i ugnen.

Pizza

Kategori: Allmänt

Dags att fixa ihop kvällens käk. Pizza! :) Inte alls nyttigt, jag vet. Men hemlagat är ju alltid nttigt! Det sägre ju alla förstå-sig-påare :)
Vad har ni på pizza?
Själv brukar jag bara köra på champinjoner och skinka. Eneklt och bra. Ananas är helt fel. Fel fel fel! eller oliver. Fy sjutton vad äckligt.

ikväll är det So You Think You Can Dance med! :) Me like!

colombia

Kategori: Allmänt

Idag är det Colombias nationaldag!
Flaggan är uppe, ikväll blir det pizza. Måste ju fira detta fina land!
:)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

vaknade när klockan ringde.. ca halv nio. (kommer faktiskt inte ihåg vad jag satte alarmt på igår kväll. hehe) Stannade dock kvar i sängen och kollade klart på filmen jag började på inatt. LA Gigolo. Skul film. Fattade kanske inte meningen med den.. men speciellt bra tyckte jag inte den var.

Hur som helst gick jag en runda. Sjuk träningsvärk i vaderna så det gick lite långsamt.
Har tagit en duch och käkar lite frukost just nu. Strax kommer min klippkund och då ska jag ha äit upp.. så får väl stänga dumburken nu.

peace!

Sur

Kategori: Allmänt

Jag har, helt seriöst, haft lite småont i magen i minst tre veckors tid.
Har försökt att stressa ner. Borde ju inte vara något problem tyckte jag med tanke på att jag har semester.. men nejdå. Inte hjälpte det. Har uteslutit pizza, hamburgare och annan form av skräpmat. Inte hjälpte det heller.
Ska in till apoteket imorgon och köpa tabletter som hjälper till när man äter laktos-produkter. Tog dem när jag var yngre eftersom jag då var känslig mot glass, mjölk och grädde. Tänkte prova dem igen eftersom jag har fått för mig att det blir värre när jag äter sånt. Hoppas det hjälper.. annars blir jag surare än vad jag redan är.

Nej  nu ska jag sova. Har ställt klockan så att jag ska ta en promenad tidigt imorgon. Får se hur det går med den saken.. hehe.

peace

VARNING!

Kategori: Allmänt

Värmde precis en av Felix pajer.
Extra-pris i affären. Tänkte det kunde vara kul att prova.
Slängde hela efter tre tuggor.. smakar pyton! Äcklig, färdigtuggad spy (som skulle föreställa lax) i papperssmakande deg. BLÄ!

Horatio

Kategori: Allmänt





Någon som kollar på CSI miami?
Det här klippet är klockrent! :)

Glassbåtar

Kategori: Allmänt

När vi handlade tidigare idag såg jag att det var extrapris på glassbåtar. Jag ÄLSKAR glassbåtar! :)
Köpte hem två paket som ligger i min frys just nu och ropar på mig..

Måndag

Kategori: Allmänt

God morgon.. eller, god eftermiddag kanske det ska vara.
Inte bra att vända på dygnet så här.. hehe. Käkade frukost halv ett.. Somnade vid halv fem. Tre timmar senare vaknar jag av att jag är kissnödig. Självklart börjat katten spinna som bara den när hon märker att jag är vaken. Lika bra att gå upp och kissa. Mamma väckte mig halv tolv.. hehe.

På tal om absolut ingenting så har vi Mimmi den här veckan. Vår dvärgspets som br hos mormor. Vi vägde henne idag eftersom honn är så fet, 5.3 kilo. På en dvärgspets, vilkiet betyder att det är ungefär dubbelt så mkt som hon borde väga. jag är så fruktansvärt arg och besviken på mina morfäräldrar som låtit henne bli så fet. De ger henne alldeles för mycket mat. vanlig hundmat, ost, skinka, pepperkakor (!), kööttbullar. U name it, she gets it. Djurplågeri är vad det är. Vi har sagt åt dem hur många gånger som helst att de inte får ge henne mer än lite hundmat. Lyssnar de? Inte det minsta.
Nu ska hunden gå på diet en vecka, sen får vi se. Fattar de inte kanske vi behåller henne ett tag till.


Ska chilla ner lite nu.

ha d!

Ooops!

Kategori: Allmänt

ok.. vi körde hemifrån Halmstad klockan 00.12, typ.
Var i Alingsås ca 2 timmar senare. Plockat in allt från bilen och jag har packat upp det jag hade med mig.
Men det finns ändå ingen ursäkt till att släcka lampan så här sent..

God morgon!

Björn Skifs

Kategori: Allmänt

Hur många av er var det som kollade på bröllopet mellan Victoria och Daniel?
Vad tyckte ni om den här låten?
Jag gillar början mest, när Björn sjunger själv.



Är det något annat än lycka som speglas i Victorias ansikte?

Tid

Kategori: Allmänt


"Tiden är den bästa läraren, men tyvärr så dödar den alla sina elever"

- Louis-Hector Berlioz

Friday, baby

Kategori: Allmänt

varför jag la till baby efter friday?
ingen aning. Nu när jag tänker efter låter det fruktansvärt löjligt. Men orkar jag ta bort det? nix. Så nu får det vara så. stå ut med det bara.. strunt i att titta om det stör er. ;)

Var uppe med tuppen idag, eller a. Anders sms:ade halv nio noch frågade om jag kunde städa en timmet tidigare. alltså klockan tio istället för elva. Jaja. Fanns inte mycket att göra än att kliva upp ur sängen och trycka i sig lite frukost. Det blåste hos Anders idag, som tur var. Annars hade jag dött av värmeslag.. hehe.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten.

Tänder

Kategori: Allmänt



Ser inte mina tänder lite självlysande ut? hehe
fast effekten försvinner lite här. Ser bättre ut i webbcamen

Fighting

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på den här filmen. Började på den i förmiddags. Bra film!

Channing Tatum är ju ganska söt med, att killen kan dansa också är ju verkligen inte negativt :)

Johanna var här tidigare- eller a. Först gick vi en runda med Fiffi. Antar att det alltid ser lika kul ut när man kommer gående med en häst i "koppel", hihi. :) Knallade hit sen och kollad på två avsnitt av Gilmore Girls. Bara två kvar nu! Shit asså, snart är den slut, vad ska vi då kolla på liksom?!

Har hunnit klippa bror min ikväll också.. hade behövt stryka lite, men det får vänta tills imorgon. Måste nämligen tvätta håret med. Det kan ju behövas. Nu tvättar jag ju bara håret ordentligt med schampo en gång i vecka, de andra gångerna bara sköljer jag igenom det ordentligt och slänger i lite inpackning, så jag ska kanske inte klaga, men ändå. Det tar hundra år för mitt hår att torka, plus att jag ser ut som ett litet troll under tiden.
Men det måste ju göras..

Puss o kram!

Visdom

Kategori: Allmänt

Man får stå ut med regnet om man vill njuta av regnbågen

passar väl bra idag? :)

för jag har bara, regn hos mig

Kategori: Allmänt

Mamma vad det regnade innan!
Bra för naturen det :)

Började min dag med en promenad på en 45 min. Mötte mamma mf som hade varit nere och badat. Fick jag följa med? Icke. Synd, ett morgondopp hade inte suttit fel det inte.
Fast blöt blev jag ju ändå.. hehe.

Ska strax stoppa i mig ngn form av mat. Sen ska jag iväg och klippa lite folk. Hoppas det går lika smidigt som igår. Ska passa på att handla också, måste bland annat införskaffa maskeringstejp åt Håkan. Viktiga grejjer..

ha d!

Hey apple

Kategori: Allmänt

Min brors form av humor..
kanske liiite rolig..


nu och då

Kategori: Allmänt

För stor förändring?!


Miley Cyrus 2005


2010

Vintergatan 5a

Kategori: Allmänt

Var det ngn mer än jag som bara älskade det här när det gick på TV? Jag tror inte jag missade ett enda avsnitt.
Sjukt bra jue! :)



har klippt tre pers idag.
Kunde inte låta bli att svänga inom Hemmakväll på hemvägen och köpa fem nya filmer.

Onsdag

Kategori: Allmänt

hej svejs!

Vad underbart att vakna och inte vara helt genomvett! :) Gilla, skarpt.

Slänger i mig en tallrik fil och ska strax knalla bort till stallet för att gå en runda med Fiffi.

Jag har verkligen inget mer att skriva just nu..



Brumm Brumm

Kategori: Allmänt

Dagens Vill  Ha:


Sjukt snygg.

Oscar Wilde

Kategori: Allmänt

"När folk är överrens med mig, har jag alltid en känsla av att jag har fel"
-Oscar Wilde


klockren, eller vad säger ni?

So You Think You Can Dance, baby

Kategori: Allmänt

Jag ÄLSKAR verkligen det programmet! Cant help it, Im falling in love with everyone of the dancers.
Kan se alla danser om och om igen. Det blir fan aldrig uttjatat :) Har letat och letat men det säljs inte ngn DVD med säsongerna. Sjukt irriterande. Hur gött hade det inte varit med en So You Think You Can Dance box? Men nerrå-- :(

Har förresten kommit på att jag mer än sällan slänger in llite engelska ord och fraser när jag pratar. hehe, hur kul som helst eftersom jag verkligen inte har ngt bra uttal eller är speciellt bra på engelska. Men man hör ju en massa engelska hela tiden, genom sånger och film, så det kanske inte är så konstigt.
jaja..

Funderar på vad det blir för väder imorgon..
Har klippkunder klockan fyra, inte kul om man svettas bort då. Ska till stallet med, inte kul att svettas bort där heller.
smhi kanske?

Levi McConaughey

Kategori: Allmänt

Kändisunge.. hur söt kommer inte den pojken bli?!



Where Is The Love?

Kategori: Allmänt

En låt som fortfarande funkar..
Jag spelade sönder den på högsta volym när jag väl köp singeln.



Jag har kommit fram till att jag inte fixar McDonalds mat. Inte mer än en cheese åt gången iaf. Har ont i magen och har haft det sen jag käkade där vid fem tiden. Inte bra. Pizza och hamburgare stryks från listan.. :(


lammfilé är förresten sjukt gott! :)


min fina familj

Gotland

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

En vecka på Gotland avklarat. Måste säga att resan hem gick sjukt mkt fortare än resan dit.. konstigt. Brukar det inte vara tvärt om?
Hur som helst, jag har bara positiva saker att säga om den ön. Trevligt folk, härlig dialekt och inte en enda motorväg :) Det enda jag kan komma på att klaga på är att vattnet inte smakar lika bra som här. Dock har Falkenberg det godaste vattnet jag vet.. av ngn anledning.

Efterlysning

Kategori: Allmänt

Ok.
Jag får ryck snart.
Har letat och letat efter två filmer som jag VET att jag har haft.
"27 Dresses" och "Kate och Leopold" Den sistnämnda var inte ens öppnad än!
Har vänt upp och ner på hela filmhyllan, men var fasiken är de!

skit skit skit

Daddy Dj

Kategori: Allmänt

Satte i en gammal skiva i CD-spelaren tidiare idag. Första spåret var den här:
haha..
jisses vad jag lyssnade på den ett tag!

Matdags!

Kategori: Allmänt

Har varit i stallet. Tydligen har hästarna varit ute hela natten och helda dagen idag, för allting såg precis ut som när jag lämnade det igår. Bara att tacka och ta emot! Det betydde jue att den enda jag behövde göra idag var att rida :) Skrittade Lydia en runda. Stackarn har ju en svullen fot. Gick hur fint som helst. Inte ett enda litet "stepp" steg :) Bra dag helt enkelt.

Känner dock att det blev tidigt imorse. Klocka åtta ringde ju klockan för att jag skulle iväg och städa.
Hade egentligen tänkt sova en stund på dagen, men se det har jag inte hunit med. Har packat allt inför resan imorgon. Gotland! :) Nu sitter jag här och funderar på vad jag har glömt. det måste ju vara nånting.. eller?

Nej, ska hjälpa mamma med maten nu.
Jag är hungrig!

Here we go again

Kategori: Allmänt

Godmorgon.

Gött att vakna och inte vara helt svettig. Dock kan jag inte andas genom näsan. låter skitkul när jag försöker.. hehe ;)
Nepp..ska käka upp min frukost och sen knalla iväg. Ju fortare jag har går ju fortare kommer jag tillbaka. :)

Lydia

Kategori: Allmänt

Var ute en runda med Lydia ikväll. Var i stallet först runt 21.00. Orkade inte gå dit tidigare i denna värmen! Måste erkänna att Lydia uppförde sig mkt bättre än vad jag hade förväntat mig. Hon lunkade på som ingenting. det enda hon försökte var att vända en eller två gånger. Stannade till för en skottkärra, annars gick hin hur fint som helst. Riktigt skön kväll att rida i också :)

Har "packat" lite inför Gotlandsresan. Tog typ två sekunder. Jag drog bara ut kläder ur garderoben och slängde dem i väskan. kommer få packa mer noggrant sen. Ska se till att packa ner datorn ordentligt också..


Jag och Lydia

Irriterande

Kategori: Allmänt

vaknade ju tidigare än vad jag hade velat idag, just för att jag skulle hinna iväg och städa innan det blev fär varmt. OK, jag blev väckt med, men jag hade ju inte behövt gå upp och trycka i mig frukost.
traskade bort till huset för att upptäcka att det är låst överallt. Jag kommer alltså inte in.
KUL! Det var bara till att gå hem igen. lagom roligt. Finns inte en chans att jag går bort nu. Alldeles för varmt för det.
Ikväll ska jag till stallet, så då går det inte heller. Har ingen lust med att spendera min lördagskväll med att städa precis. Får väl bli så att jag går upp tidigt imorgon med. suck.

fick visserligen en promend nu på förmiddagen.

Väckt

Kategori: Allmänt

Hade tänkt mig en halvkång sovmorgon idag. Ska dock iväg och städa, så tänkte kila iväg innan det blir alldeles för varmt. Dock vaknade jag 07-48 av att mamma och H tvättar fasaden. Den ska målas och då behövs den tvättas. Det är bara det att jag hör nästan allt när de håller på. Nästan så att jag hör vad de säger också. Sjukt irriterande att vakan till. Jaja.. har gosat med Pyret en stund och nu käkar jag frukost. kan ju alltid sova middag istället ;)

ha d bra!

Grillat

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan

Har precis klämt i mig en massa gott grillat. :) Trots att jag är hyffsat mätt (brukar försöka äta så att jag hade kunnat få ner lite mer, man mår så mkt bättre då) kan jag inte låta bli att fundera på om det finns ngn choklad hemma. Är så grymt chokladsugen! Mamma har visserligen köpt hem en massa jordgubbar som vi ska äta senare, me jordgubbar är inte choklad. Kan inte mäta sig med choklad. Choklad kommer alltid att vara choklad.
Så är det bara. INGEN ska komma och säga att man ka tröttna på choklad. Det går bara inte.

Nog  tjötat om choklad.

Ska köra syster ner till stallet, synd att det inte finns ngn kiosk i den här byn där man hade kunnat stanna till och köpa choklad..
funderar på att skritta Lydia en runda imorgon. Vette fasiken om det faktiskt går att skritta henne en runda. Vågar man prova?!

Nu var syster klar!

puss o kram

Visdom

Kategori: Allmänt

Fick en bok på min tjugo-års dag av kusinen med familj.
Jag älskar visdomsord, citat, textrader och ord i största allmänhet, så det bläddrar jag väldigt ofta.
Här kommer en personlig favorit

"Den viktigaste livsvisdomen måste vi uppleva med egna ögon"

Ska hoppa i duschen och skölja bort sanden som fick följa med hem i mina kläder från jobbet. En yrkes-risk antar.
att blki nersandad. Men å andra sidan sitter jag alltid i sandlådan, så då kanske jag får skylla mig sj?

Hej hopp!

Fixat

Kategori: Allmänt

hej igen

Nu har jag fixat klart i stallet. Passade som sagt på att göra det nu på förmiddagen.
när jag kom tillbaka hit igen var tvättmaskinen klar. Plockade ner den tvätt som redan var upphängd, hängde upp den blöta och vek ihop och sorterade den torra.
Duktigt av mig v a ;)
Nu ska jag ut och sola lite innan jag fixar ihop ngn form av lunch. Är inte ett dugg hungrig dock..

kram

God torsdag!

Kategori: Allmänt

Fy vad trött jag var igår kväll.
kanske inte speciellt konstigt med tanke på att jag sovit ungefär sex timmar nu tre nätter i rad.
Hade därför tänkt sova lite längre idag etersom jag inte börjar förren ett. Men se, det fick inte. Vaknade kvar i åtta och inte fasiken gick det att somna om. Lika bra att kliva upp och käka frukost.
Ska strax kila iväg till stallet. Slutar ju fem idag, så då kan det vara gött att ha det gjort innan. Inte för att fem är speciellt sent, utan för att jag börjar tidigt imorgon. hehe-- låter inte alls klokt.

peace

Natti

Kategori: Allmänt

So You Think You Can Dance
som alltid, sjukt bra.
Man önskar ju att man började dansa när man var yngre. Eller iallafall att man tränade hårdare och mer målinriktat. Fast å andra sidan så kanske det inte hade varit min grej, helt enkelt.
jaja, det kan man spekulera i hur mycket man vill.

Johanna kom över och kollade på MissMarple och SYTYCD. trevligt!
Helt perfekt sommar-slapp-TV. :)

Nu ska jag sova. Däckar snart. Hade egentligen tänkt hänga upp tvätten.
Men det får vänta till imorgon. Pallar verkligen inte göra det just nu!

kram

dagens visdomsord:

"försök leva så att du inte är rädd för att sälja din papegoja till byns skvallertant"