ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

31 december 2010

Kategori: Allmänt

hejsan i stugorna!!

Har haft en riktig skön lat dag. Var ju ute med Vivi en runda i förmiddags. Har hängt upp och vikt en maskin tvätt. pillat lite med ett fotoalbum och sett klart en film. Nu ska jag strax slänga i en färg på mamma innan de ska iväg och fira nyår. Funderar på vad jag själv ska hitta på att käka. Nudlar kanske.. inte fel det inte. :) Ordentliga risnudlar med kyckling och lax. Konstig kombination kanske.. men det är godare än ad det låter! Kladdkaka hade inte varit fel det heller.. får se vad vi orkar hitta på. ;)

GOTT NYTT ÅR!

Dagens sötis

Kategori: Allmänt

Imorse, eller förmiddag kanske är bättre, klockan var väl en runt 10.00 skulle jag tro hör jag en hund som skäller utanför vårt hus. Tycker lite att det låter som Vivi men lägger ingen stor vikt vid det. Några minuter senare skäller samma hund igen. Lite närmare den här gången. Jag har fortfarande inte behagat klica upp ur sängen, men
nästan samtidigt ringer telefonen. Det är vår granne som ringer och säger att det sitter en stor svart hund utanför vår dörr och skäller. Hon undrar också om det inte är hunden som Katerine brukar vara ute och gå med. Mamma går och öppnar, och visst. Där sitter Vivi! Hon riktigt flyger in genom dörren och springer fram till mig. Hur sött? Ganska övertygad om att hon har rymt ringer jag ner till hennes husse. Jodå, Vivi har varit borta en halvtimme eller så. Lilla söta Vivi kom bort till mig! :) Jag klär på mig och går ner med henne. Underbart väder, en helt underbar hund som bara är helt i extas över att få gå ut och gå en runda. Kan man få en bättre start på årets sista dag?!

bild från i somras

på mammas jobb

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan!

Sitter på mammas jobb. Varför är jag här den näst sista dagen på året när det inte är en enda unge här? Jo, det finns en förklaring. Jag ska till tandläkaren vid nio, och eftersom tågen går som de gör tog jag det säkra före det osäkra och åkte med mamma in. Fick ändå gå upp ungefär samma tid som om jag skulle tagit tåget. Och att åka tåg är ju inte jättespännande..

Ska som sagt ner till tandläkaren sen. Sen åker jag nog raka vägen hem. Tror inte jag orkar vänta på att affärerna öppnar.. var ju en runda på stan igår. Hittade inget alls, faktiskt. Endast ett par mjukisbyxor för 100 pix. Perfekta att träna i :) Och ett armband. Fick även reda på att om jag vil göra ngt åt min nya jacka som krånglar med dragkjedjan får jag lämna in den. Och eftersom de inte har kvar jackor i samma modell får jag antagligen välja något annat..
Mindre kul..

ska käka frukost nu.

I detta nu..

Kategori: Allmänt

Sitter jag på¨golvet och stretchar :) har varit ute och gått en runda på en 50 minuter så man får passa på. Ska strax ta en snabb dusch innan jag ställer mig och fixar ihop en kycklingsallad till lunch. Syster har lovat att hjälpa till, inte mer än rätt eftersom hon också ska äta! Sen tänkte vi dra en runda in till stan.

Plockade in posten innan och där låg mitt paket från Ginza. Me like!! ;) Ska tvinga mamma och syster att se en av filmerna med mig ikväll :)

Peace

Favorit i repris

Kategori: Allmänt

Washington DC, en tunnelbanestation en kall januarimorgon 2007.
En man med en violin spelar Bach en timme.
Under den timmen passerar ca 2000 personer.

Efter 3 minuters spelande uppmärksammar en medelålders man musikanten och drar ner tempot i sina steg.
Han stannar några sekunder och fortsätter sedan vidare.

Efter 4 minuter.
Violinisten får sin första dollar. En kvinna kastar myntet i hans hatt utan att stanna.

Efter ca 6 minuter.
En yngre man lutar sig mot staketet och lyssnar en stund, men tittar sedan på klockan och går vidare.

Efter ca 10 minuter.
Ett barn i 3-års åldern stannar, men modern drar honom vidare. (Flera bar stannade men blev utan undantag omgående ivägsläpade av sina föräldrar)

Efter 45 minuter.
Violinisten har spelat oavbrutet. Endast 6 personer har stannat för att lyssna en kort stund.
Ett 20-tal personer har har lagt pengar i hans hatt, men de flesta utan att sakta in. Violinisten fick ihop 32 dollar sammanlagt.

Efter 1 timme:
Musikanten slutar att spela och det bli tyst. Ingen lägger märke till att han slutar, ingen applåderar.

Sanningen:
Musikanten som spelade var Joshua Bell, en av världens främsta nu levande violinister och musiker.
Han spelade några av Bach mest krävande stycken på en violin värd 3,5 miljoner dollar.
Två dagar tidigare spelade Joshua Bell för utsålda hus i Boston, biljetterna kostade i genomsnitt 100 dollar.

Detta är en sann historia. Josuha Bell inkognitospelning på T-banestationen organiserades av Washingtin Post, detta som en del av ett socioligiskt experiment om perception, smalk och människors prioriteringar.
Man ställer frågan: Lägger vi överhuvudtage märke till till skönheten i en vardaglig miljö vid en opassande tidpunkt? Stannar vi till för att uppskatta skönheten? Känne vi igen en talang i ett oväntat sammanhang? Hur många av oss går på fina konserter och betalar dyra pengar för något vi inte har vett att uppskatta?"

En slutsats:
Om vi inte väljer att stanna till när en av världens bästa musiker spelar några av världens bästa stycken på ett av världens dyraste instrument...

HUR MYCKET ANNAT GÅR VI INTE MISTE OM?

Dygnsrytm

Kategori: Allmänt

Jisses vad lätt det är att vrida på dygnet.  Kvällsmänniska som jag är piggnar jag alltid till efter tio på kvällen.. inte bra. Runt tio är den tiden som jag borde börja bli trött för att kunna gå och lägga mig i tid.. men icke. Vad ska man göra åt detta då?

Nu sitter jag här med en skinksmörgås.. rester är bäst! :) Kollar på klipp med Bounce. Synd att de har lagt ner, de är grymma dansare och koreografer. Men såklart, de har hållt på i typ 13 år.. eller ngt. Så jag kan förstå att de vill syssla med något annat.

Ska kolla om Tea är vaken så att vi kan käka frukost!

yo!

Kategori: Allmänt

Har precis vikt ihop en flyttlåda. Nej, tyvärr ska jag inte flytta. Tänkte bara rensa ur lite ur min bokhylla och ställa upp lite på vinden. Behöver ju faktiskt inte ha en massa böcker framme som jag inte har läst på typ fem år. Fick ju även delar till min servis av farmor i julklapp som också ska upp på vinden.
Ska strax ta itu med detta, men först blir det kaffe! :)

På promenade med mamma tidigare

vinter-promenad

Kategori: Allmänt

Blev lite halv sur i morse när jag vaknade. Strålande sol och sjukt vackert ute. Dock visade termometen på -16.. Liiite för kallt, om du frågar mig. Men se nu är det bara -12! Så nu ska jag dra med mig mamma ut på en promenad! :) Sen blir det in till stan. Har en klippkund och kanske springer inom ngn affär och ser om jag hittar något. Måste handla på maxi med..

Jaja, vi höres när vi höres!

-K

Sova sova sova

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Kom hit från Halmstaden idag.. eller igår om man ska vara rikigt petig.
Har kommit underfund med att jag saknar mina morföräldrar så otroligt mycket!
Och det sög att jag inte hann gå ner till havet.
Fick dock en massa choklad i julklapp! Det gillas.

Ska sova nu. 13.30 har jag en klippkund.

Kram

Halmstad

Kategori: Allmänt

Nu drar vi strax ner till Halmstad på blixt-visit. :)
Det blir lite julfirande hos mormor och morfar. Ska bli najs med mera julmat! att jag ens orkar äta mer efter dessa dagar är fasiken ett mirakel.. men liite julmat hade ju inte suttit helt fel :)

jaja.. ska borsta gaddarna och slänga på mig tre tpn ytterkläder. Annars kommer jag garanterat att förfrysa nosen den tio metrarna jag måste gå bort till bilen ;)

Julaton 2010

Kategori: Allmänt


(Bara för att jag alltid är superseriös)





ghd

Kategori: Allmänt

jisses vad jag måste ha varit snäll i år. Fick en massa fina saker. Böcker, presentkort, choklad m.m. Dock böev jag nog allra mest glad över plattången! En skitsnygg ghd-plattång. Midnight Collection deluxe. Platång, resehårfön, spegel och en snygg förvaringsväska. :)

U cant buy happiness, but right now im happy!



God Jul!

Kategori: Allmänt

Önskar er en superfin jul!
:)



Julen 2009

bäst

Kategori: Allmänt

Behöver inte kommentera klippet.. det pratar för sig själv.
Sjukt lyckat svar, eller vad säger ni?

Coolio

Kategori: Allmänt

Bra låt!

 

Onsdag

Kategori: Allmänt

hejsan hejsan!

Här kommer en kort updatering om vad min dag kommer innehålla:
Just nu käkar jag frukost. Det enda positiva är ju egentligen att man kan sova lite längre och slippa äta frukost på stående fot. :) Det gillas! Dock är det inte lika kul att behöva vara kvar sist på jobbet.. antagligen kommer det bli lite småsegt under eftermidagen. Men men.. Jag får ju jobba lite iaf, och det tackar jag för! :)

Efter jobbet måste jag komma ihåg att klippa Håkan... och ta en promenad i snön!

Bok Tips

Kategori: Allmänt

ok.. ni som känner mig vet att jag älskar att läsa!
Hamnade ju nästan i trubbel när jag var yngre för att jag försvann så långt ner i boken att jag inte märkte vad som hände runt omkring mig.

Den senaste boken jag läst heter "Den Lilla Fången" av Jane Elliot. Den handlar kort och gott om hennes barndom med en manipulerande och trakasserande styvpappa. En styvpappa som även använde henne som slav och utnyttjade henne sexuellt. Från det att hon bara var fyra år gammal levde Jane i ett helvete och det skulle dröja sjutton år innan hon vågade bryta sig loss. En bok som fängslade mig från första till sista kapitlet.

hissa!

Kategori: Allmänt

jag vill hissa positva och glada tåg-konduktörer. På resan in till stan idag hade vi en supertrevlig typ som både önskade oss en trevlig fortsatt solig dag, God Jul och bad om ursäkt för förseningen. Det gillas! :)

tidsoptimist

Kategori: Allmänt

jisses vad tiden sprang iväg då.
Hade tänkt att gå en runda vid nio tiden, men kom på att jag hade en hög stryktvät som väntade. Lika bra att stryka den på en gång då tänkte jag. Tog visst lite längre tid än vad jag trodde. Och det har inget med att jag tog en jiddrans massa pauser för att kolla in västtrafik.. inte inte! ;)

Ska ju upp till borås för röntgen och tandutdragning imorgon. Det jag fasar mest för är bussresan dit. Jag har aldrig åkt den vägen förut och jag avskyr att åka till platser jag aldrig har varit på redan om jag inte vet exakt vad jag ska. Nu menar jag inte att åka på semster och gå på sighseeing. nej nej. Då kan mna ju lulla runt lite som man vill. Nä, men det där med att passa tider, busstider och hitta rätt buss.. det tycker jag är stressande! Så det blir ju nyttigt för mig imorgon..

jaja.. kanske får ta en liten promenad.. det är ju bara -14 grader ute.

-K

Frukost!

Kategori: Allmänt

jag vaknade hungrifg idag. Mycket lustigt med tanke på allt jag åt igår.. hehe.
Nu ska jag äta frukost med mamma, sen blir det jobb! 11-17. Sent pass.. Sen ska jag försöka ta mig in och hämta filmen med inspelingen från dansuppvisningen. :) Måste handla med.. mindre roligt men så nödvändigt.

Men först.
jobb!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!

hemma igen efter en helg i huvudstaden. Har haft supermysigt med familjen!
Dock bjöd Stockholm på både blåst och snö. Vindstilla hade ju inte varit helt fel. Men inne bland huser märktes det knappt.
Har kikat en massa i olika affärer. Dock gråter min plånbok lite efter både TV-.köp och julklappshande så det enda jag egentligen la pengar på var mat! Äta måste man ju göra! Dock var min söta mamma snäll och bjöd mig på det mesta. Helgen var ju faktiskt min födelsedags-present! :)

Lördagen gick till att shoppa och knalla runt i gamla stan. Väldigt mysigt! Fick faktiskt lite julkänsla :) (på tiden kan man ju tycka) Söndagen passadae vi på att turista oss lite. Promenerade runt på slottet, tre kronor museet och stället där de bevarade alla gamla kronor m.m. Har precis  tappat vad det hette. Riktigt intressant var det iallafall! Mötte en jättegulligt tjej från Kina som jag pratade lite med. (lite engelska-lektion!) Alltid kul att möta nya trevliga människor :)

Har självklart proppat i mig en massa choklad på tågresan hem.. inte bra. Dock är det ju måndag imorgon vilket betyder skärpning!!
Jobbar 11-17. Sen blir det handling och ev klippa Inger. Får se hur pass mycket ork jag har kvar.. hehe

 

Tidig morgon

Kategori: Allmänt

Tåget till Stockholml går halv sju imorgon.. vilket innebär att jag alltså måste gå upp halv sex.. Underbart. Kommer vara såååå död. Tack o lov har jag mamma med mig. Hon får hålla reda på mig! :)

Ska borsta gaddarna strax. Sen ska jag sova!! :)

-K

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Yes! Jag har fått jobbtid mellan 12 - 17.15 idag. Lite segt att ha en stägning på en fredag.. men å andra sidan bor jag fem minuter från den här förskolan. och på fredagar brukkar vi inte ha barn till kvart över fem precis.
Jaja.. skönt med sovmorgon var det ju iaf. Ska till Stockholm i helgen.. (håll tummarna för att tågen går som de ska!)

Nu ska jag fixa iordning en ordentlig frukost!! :) Blir ju ingen lunch på jobbet idag. Så ska man orka med alla otroligt söta och välmenande barn fram till mellanmålet blir det till att äta! ;)

-K

Pirates

Kategori: Allmänt

aa. kan man få nog?
Johnny Depp som Jack Sparrow :) U gotta love it! Dock hoppas jag mer på den här än vad den tredje Pirates filmen kom med.. blev faktiskt liite besviken på den. Men det här lovar ju gott!


Nu ska jag sova bort min huvudvärk!

OnsDag

Kategori: Allmänt

Hallå på er!!

Hoppas er dag har varit lika go som min. Vi har endast haft tretton barn idag, som mest. Inte lite gött det inte! Speciellt inte med tanke på att jag har haft en underbar huvudvärk hela dagen. Ringde till sjukvårdsupplysningen eftersom jag börjar misstänka att det satt sig på på bihålorna, men se det trodde de inte. De sa bara åt mig att vila. ...
Jag hinner väl inte vila! Jobb imorgon och på fredag.. sen blir det Stockholm med fmailjen i helgen. Vem sjutton orkar vila? Nä.. hoppas på att det ger med sig ändå..

Nu ska jag käka en tallrik fil och sen sova lite middag.
Sen bad mamma mig att skriva ett brev till vårt gemensamma fadderbarn.. på engelska. Google translation kanske?!

Måndag

Kategori: Allmänt

Efter en ganska skön dag på jobbet har jag haft en lugn eftermiddag.
Hade egentligen planer på att gå ut och gå.. men jag orkade inte. Dels för att jag hostar så fort jag komme rut och för att huvudet känns uppblåst av förkylningen. Trist...
Har dock hunnit klippa Ninni och hängt upp tvätt. Vårt vatten försvann vid två tiden och kom tillbaka först nu.. seeegt att inte ha något vatten!

nej. ska se klart på Svenska Hjältar galan nu..

-K

Okidoki

Kategori: Allmänt

Är så sjukt trött på den här dumma förkylningen som inte vill ge med sig. Har ändå vilat det mesta av helgen.
Ska jobba hela veckan som kommer nu, men ändå försöka vila så mycket som möjligt. Tänkte ta mig i kragen och sätta lite koreografi. Har kommit på vilka låtar pch så jag ska använda till streeten, så nu är det bara att köra. :)

Nu ska jag sova! Klockan ringer dock kvart över sju imorgon. Åtta timmars sömn är inte fel det inte!

-K

Färdig!

Kategori: Allmänt

Yes.. har precis fixat den sista julklappen...  a mentalt iallafall.
Resten är fixade. Vi sa att vi inte skulle ge varandra så mycket i år.. Känns som att vi är stora nog att köpa det vi vill ha själva istället. Julen för mig handlar ändå mest om att få spendera tid med familjen, julmat, vara ledig och bara ha det lite gött.
Funderar dock starkt på att köpa mig en pulka. Är sjukt sugen på att leta upp en riktigt bra backe och bara åka. Så sjukt kul jue! Saknar Funäsdalen då. De har en skitbra pulkabacke. :)

Nu ska vi snart äta.. hopps jag. Min mage låter!

söndag

Kategori: Allmänt

Hatar att vakna en söndag med huvudväk. det är kanske inte mycket.
Men den finns där.
Ska tycka lite synd om mig själv en stund, sen blir det nog en promenad- -7 och solsken.
Det kan inte missas!


-K

Dålig mamma

Kategori: Allmänt

Hemskt.

Hur kan man göra så mot sitt eget barn? Ofattbart. Det skär i hjärtat..

Paket

Kategori: Allmänt

Jag har fått årets första julklapp!
En mamma från ett dagis jag har vikarierat mycket på kom inspringandes med ett paket åt mig.
De tyckte jag skulle få det som uppskatting.
Tack Snälla!
Alltid kul när det man gör blir positivt bemött :)

Så Mycket Bättre

Kategori: Allmänt

jag bara ÄLSKAR den här versionen av Petters "mikrofonkåt"

Dagens

Kategori: Allmänt


Drop Knowledge Not Bombs

jeans-fynd

Kategori: Allmänt

Mötte ju upp underbara Frida och käkade en macka på nåt ställe i Gbg. Sjukt trevligt att bara tjöta med någon man har kännt sen man var typ sex år.. Att få höra lite Halmstad-dialekt var verkligen inte fel det heller! :)

Sprang inom HM på väg till tåget och lyckades fynda ett par jeans för ynka 75:-. Like!

Nu ska vi se om jag orkar ta en liten promenad. Öppnar på jobbet imorgon så MÅSTE verkligen gå och lägga mig i tid.

Fika

Kategori: Allmänt

Nu kilar jag bort till tåget för att möta upp Frida inne i gbg.
Hur länge sen som helst vi sågs så det ska bli superkul att ses! :)



Har på mig min nya tröja från HM.
galet skön färgklick!
Ynka 99:- kostade den

Love!

konsten att göra något vettigt..

Kategori: Allmänt

haha.. sa inte jag att jag skulle göra ngt vettigt?!
Tror inte att kolla på roliga fotbollsintervjuer hör till den kategorin :P Men kul är det ju, när journalister ställer irriterande frågor till en forbollsspelare som just förlorat en match.

Eller som den här..
klassisk snubbelhumor! :)

julklappar

Kategori: Allmänt

Jag har ångest.
Jag har inte köpt en enda julklapp.. jag har inte ens kommit på vad jag ska köpa till alla..
Är det bara jag eller var det lättare att köpa julklappar när man var yngre?!

Dagens To Do List

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Bara för att jag är "ledig" idag lyckades jag såklart sova liite för länge. Eller gå och lägga mig liite för sent. Välj själv.. :) Har dock käkat lite fil till frukost och satt på en maskin tvätt. Toaletten städade jag igår kväll.. vilket iof betyder att jag skulle kunna städa den idag igen.. Om jag vill. Men man behöver ju inte överdriva.

Dagens To Do  List innehåller mest roliga saker det!
Promenad med Johanna.. hur nu detta ska gå med min goa förkylning som bara vägrar ge med sig. Sen blir det till att ladda inför den otroligt roliga tågresan ner till Göteborg. Ska möta upp Frida och fika. Sjukt längesedan vi träffades så det ska bli skojj! :)

Borde göra något vettigt nu..

-K

walk

Kategori: Allmänt

Nu blir det en kort promenad. Behöver lite frisk luft.
Sen blir det den här filmen! :)

En helt vanlig tisdag

Kategori: Allmänt

Shark Shark
(haj haj asså)

Har som rubriken lyder haft en vääldigt normal och ordentlig tisdag. Jobbat 8-16. Hade dock turen att få jobba med fina Linda idag! Alltid lite extra kul att jobba med någon som nästan är jämngammal och som man har kul med. Vi hade bara 14 barn som mest också. Inte fel det inte. Sex när vi började äta mellanmål med bara tre när vi slutade. Jag fick sluta lite tidigare så jag kunde möta upp mamma och ta bilen hem. Gött att slippa släpa med mig alla min grejjer bort till tåget.

Har verkligen inte gjort mkt sen jag kom hem. Strykt tvätten, käkat lite kvällsmat. Det är väl det.. i princip. Blir så efter två nätter utan ordentlig sömn.

Ska kolla på en film nu tror jag.

-K

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Kan vi inte panta mjölkkartongerna?"
-Daniel i "ung och bortskämd"

min dag

Kategori: Allmänt

God Kväll!

Jag har verkligen fått gjort allt som jag bode fått gjort idag... lyckades gå en runda på stan utan att hitta en enda julklapp. Lyckat! :(
Har dock hunnit med att jobba 8-16, väntat in mamam som fastnade med bilen i en snövall, käkat lite kvällsmat, sett en film och lyssnat igenom lite låtar inför vårens danskurser.
Nu ska jag googla runt och se om jag hittar några goda och enkla julgodisrecept. Det blir nämligen ett litet julbak hos Linda i veckan. Inte fel det! Jag har dessutom förvanat om mina okunskaper i bakning... hehe.

Nu ska jag glo på lite dansfilmer.. :)

-K

American Cookies

Kategori: Allmänt

Tänkte dela med mig av receptet på sjukt goda kakor!

American  Cookies

5.25 dl mjöl
1,5 dl kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk vanillinsocker
250 g rumsvarmt smör
3 dl farinsocker
3 dl strösocker
2 ägg
185 g hackad mörk choklad

Sätt ugnen på 170 grader

Sila ner mjöl, bakpulver, kakao, salt och vanillinsocker i en skål.
I en annan stor skål vispa smör, socker och farinsocker, tillsätt äggen ett i taget och vispa tills det är luftigt. Jag brukar använda en matberedare.
Blanda ihop smörblandingen med mjölblandingen.
Rör i den hackade chokladen
klicka ut på bakåplåtspapper
Grädda kakorna i ugnen ca 8-10 minuter. De ska vara lite kladdiga i mitten när de tas ut.
Låt dem svalna på ett galler och förvara dem sedan i en burk med lock!

trevligt sällskap

Kategori: Allmänt

Min fina vän Johanna kom förbi innan. Vi kollade film, mr and mr smith, käkade kakor och tjötade. Mycket trevligt! :) Har inte träffats på ett bra tag heller så då är det extra kul att ses. Det är galet hur våra scheman aldrig passar ihop. Nu har vi dock bestämt onsdag med.. bara två dagar i förväg. Måste vara någon form av rekord ;)

Nu blir det kaffe! :) Borde  tvätta håret med.. frågan är ju bara om jag orkar det..

land of snow

Kategori: Allmänt

 

 

Fina kommentarer

Kategori: Allmänt

Dagens ros.. hehe. Nä men nästan. En kvinna kom fram och berömde mig när jag handlade på maxi idag.
Så gulligt! :)
Kännde tydligen igen mig från dansuppvisninge igår. Kul med folk som vågar ge beröm till någon de inte känner!

Jeansproblem

Kategori: Allmänt

Bered er på ett SJUKT intressant inlägg..

Jag provade fem par jeans innan idag. INGEN av dem passade. Jag såg kortare, tjockare fulare ut i vart enda par. Jag som faktiskt trodde att jag passade i jeans... men icke. Eller också är det jeansmodellerna i dagens läge om det är fel på?!
Ska gå ut och gå en runda nu iaf. Sjukt fint ute jue!

Specialistkliniken för Ortodonti

Kategori: Allmänt

Yes! Dit ska jag idag! :)
Ska bli såå spännande. Not. Av någon anledning föredrar jag egentligen att gå till en vanlig tandläkare. Kanske för att jag aldrig haft några hål så tandläkarna klagar aldrig. Det gillas ju. Medan tandregleringen bara ser ett problem som måste lösas.
Jaja.. jag ska dit iallafal, så får vi se hur det går! Efteråt blir det kanske en runda på stan.. måste planera lite julklappsköp!

-K

dänz

Kategori: Allmänt

Nu var det över. Dansuppvisningen gick bra! Får se det bättre på DVD:n sen! Blir kul!
Kommer kännas sjukt tomt på måndag när man inte ska bort till dansen. Men det fortsätter ju nästa år!
I cant wait!

Jag måste UT!

Kategori: Allmänt

Nä.. nu har jag varit inne nästan hela dagen.
Var inte ute på jobbet.. -13 grader är lite kalt för småbarn. Visserligen gick jag från stationen till Rubingatans Förskola och sen bort till mamma på Stadsskogen. Men det tog inte speciellt lång tid det inte.
Ska gå en runda och sen gå igenom danserna. Slutar fyra imorgon så då är det bara hem och fixa smink och hår innan dansuppvisningen. Ska bli fett skojj! Om inte danserna funkar hundra så är alltid stämingen innan ett uppträdande helt underbart. :)

Nä, Dags att klä på sig sju lager med kläder..

-K

Chokladkalender

Kategori: Allmänt

Titta vad jag fick av min söta mamma idag!
En chokladkalender- precis vad jag behövde :)