ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Måndag

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Idol. Ganska skön underhållning så här i slutet av dagen.  Undrar egentligen hur mycket deltagrna själva har att säga till om? jag menar, de har en stylist som säger åt dem vad de ska ha på sig. En röstcoach som säger åt dem hur de ska sjunga. Frågan är hur mycket de får bestämma själva?
Men det är ju hyffsat kul att se på, och den nya juryn känns bättre än den första. Faktiskt

haha.. det har gått en sisådär trettiofem minuter sen jag började skriva. Idol är alltså slut. Inte utröstningen då, men alla tjejer har sjungt. Tror inte jag har någon specifik favorit än. Men det var någon som jag inte tyckte var sådär jättebra.
Får se vem som blir utröstad.

Jag fick rida idag! :) Johanna ringde vid tolvsnåret och frågade om jag kunde ta Fiffi idag. Visst kunde jag det! Mockade och red en tur i skogen. Så underbart! Inga jobbiga insekter som stör en heller och ganska lagom varmt. Liiite varmare hade det kunnat få vara, men hellre så här än när det är tokvarmt. Ni vet, när man svettas sönder bara av att skritta. Nej fy.

Fick brev från Arbetsförmedlingen med. Blev kallad till någon slags informations. skit. Imorgon! Bra framförhållning måste jag säga. Inte för att jag hade några planer imorgon, men öppna ett brev klockan 17 som säger att man ska befinna sig på en plats klockan 10 nästa förmiddag känns inte så kul.
Men, det är väl bara att ta sig dit. Blir en trevlig prromenad på morgonen imorgon. Får se till att ha mp3:n laddad bara.

Nu kom min bror och beklagar sig över att han inte får köpa ett örhänge. Stackars pojk.

Ska avrunda kvällen med en film hade jag tänkt. Shrek 3 kanske? Någon som har sett den?
Min favoritkaraktär i de filmerna är Åsnan, helt klart!
Någon påstod att jag såg ut som katten, ni vet. Bara för att jag är liten och alltid måste se upp på folk. Som katten gör han han ska övertala någon.
Mästerkatten i Stövlar

ser jag ut såhär när jag ber om någonting?
hehe, inte på långa vägar lika söt!


Ska förresten till Halmstad på torsdag igen!
(iallafall som läget ser ut just nu)
Den här gången ska jag köra syster ner. Men ska till tandregleringen och hämta ut plattan som jag ska använda till tänderna i överkäken.
min fråga är helt enkelt om det är någon Halmstadbo som skulle vilja ses? Kanske ta en fika eller något?

Men, film var det ja!
Ha d fint mina änglar!
Kramar

 

Sjuk Söndag

Kategori: Allmänt

usch.. helgen blev inte lika trevlig som jag tänkt  mig eftersom jag redan på torsdag kväll kände aatt jag hade en härlig förkylning som väntade. Kul! Speciellt eftersom jag ju skulle till tandregleringen på fredag morgon. Härligt var ordet. jaja.
André och jag brummade ju ner redan på torsdag eftermiddag eftersom jag inte ville gå upp så tidigt på fredagen. hehe. Morgon-människa är jag inte!
Men, tandregleringen var det ja. och, yepp! Tandställningen är borta! :D Fast just nu känns det mest tomt i munnen. Är man van vid att ha hela käften full av metall så är det inte konstigt att det känns som om hela munnen växte några storlekar nu när det försvann. Just nu har jag en metalltråd som sitter bakom tänderna i nederkäken. I överkäken ska jag få någon slags platta. Vet inte hur den ser ut än, Tog avtryck för den när jag var där, så de ska skicka den till mig när den är klar. Spännande.. (kanske inte, men ni fattar)

Annars har jag mest varit hemma hos mina morförädrar. Sovit och tagit det lugnt så att förkylningen ska gå över. Tanken var att jag egentligen skulle ha kört hem själv igår, men stannade en extra dag. Så jag och André åkte hem idag istället. Mycket till sällskap är han inte dock. :P Han har musik i öronen hela vägen, sen sover han som en stock mellan varven med :P

Hur har en helg varit? Hoppas den var super!

kramar 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag händer det grejjer förstår ni. För det första var jag uppe halv åtta i morse.. bara en sån sak :P Körde mamma till jobbet. Hon kan visserliegen köra bil själv, men eftersom jag ska ha bilen ner till Halmstad sen så var den ju tvungen att komma hem med.
Ska strax bege mig till stallet för lite häst-göra. Ska mocka, fixa iordning maten och rida. I den ordningen. Hoppas bara det blir liite varmare tills det att jag sitter i sadeln. Det är fortfarande sådär småkallt ute, ni vet. Det där småråa kylan som är så tråkig. 
Iallfall. Sen ska jag hem och ta
 en tupplur, hehe. Eller kanske inte? Får se hur det blir med den. Ska hämta upp bror min inne i centrum. Han har lovat att köpa chips till bilfärden hem. (ja jo, jag kallar fortfarande Halmstad för hemma) Det är ju ändå två timmar, vilket kan bli grymt segt. Speciellt eftersom det är motorväg typ hela vägen. Och chips är ju aldrig fel! hehe

Ska slänga på mig ridbyxorna nu och traska iväg till stallet. Undrar bara var jag har lagt min mp3?

Förresten! Glömde ju totalt bort att berätta varför jag ska till Halmstad. Tandställningen ska bort! :D Eller, okej. Det var vad de sa förra gången jag var där, men jag hurrar inte förens den verkigen är borta. Man vet ju aldrig, så vill inte ta ut något o förskott.. Men de sa att den skulle bort så..  tjoho!

Vet inte när jag skriver nästa gång så... ha det fint tills dess!


Kramar
/K

p.s det var en anonym person som kommenterade och önskad mig grattis. tack till dej, vem du nu är!




Ignorera faktum att detta är en fjortisbild som inte borde visas för allmänheten. Tänk istället:
Tandställning! Nästa gång jag skriver är den troligtvis borta!

Tråk- Onsdag

Kategori: Allmänt

aaa shit vad tråkigt jag har. Har egentligen en massa saker som jag skulle kunna göra. som att sortera i garderobem eller städa i största allmänhet. Men hur kul är det? Nä, just det.
Ska se om syster har vaknat så att vi kan gå en sväng. Det är ju riktigt fint väder idag :)

ha d

Tack!

Kategori: Allmänt

Stort tack för alla gratulationer jag fått under dagen! :D

Dagen för mig har mest bestått av god mat samt umgått med familjen och mormor och morfar.
Fått lite presenter med ;) Mest pengar, för det behöver jag verkligen. Samt fyra filmer att förgylla mina dagar med.


p.s I love you
Stardust
Kalle och Chokladfabriken
Fool´s Gold



Sjukt mycket god fika!
det blir extra långa promenader imorgon, hehe



Trevligt sällskap, bland annat Mimmi som kom och hälsade på!

Nu ska jag sova!
God Natt!
Kram

Grattis!

Kategori: Allmänt


Katerine 

två år fyra månader



Tro det eller ej, men jag fyller faktiskt 19 idag!
Stort Grattis till mig själv :)
Här kommer en serie bilder på mig.. lite ego kanske.. men man fyller ju bara år en gång om året!






Tjudelidue
:)

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag! Vad har jag gjort denna måndag? Jo, denna måndag har jag damsugit hela huset och strukit en massa kläder. Dock var det inte något av plaggen som var mitt.  jättekul att stryka i typ en timme och inse att man inte har nytta av det själv, hehe
Sen har jag handlat med. Inte så mycket.. bara en del småsaker som alltid går åt. Tänk typ chips mm. :P

Sitter här med en kopp kaffe, som visserligen hunnit bli kallt, men whatever. Jag dricker kallt kaffe med. Smakat det nån gång? Riktigt gott :D
Islatte på sommaren funkar ju alltid :)

Ikväll är det Andra Avenyn igen! hihi.. vad det är roligt! Inte för att jag egentligen tycker att själva serien är sådär jättebra, men det är så utpräglade karaktärer. Sen är kanske inte skådisarna sådär jättebra heller. Fast jag skulle ju inte kunna göra det själv förstås..

Nej, nu ska jag hjälpa mamma i köket!
Ha d

Seg Söndag

Kategori: Allmänt

jaja... jag vet att det egentligen är måndag nu, men tänkte ändå berätta om vad min söndag har innehållit. Egentligen finns det inte så mycket att berätta mer än att jag har en härlig träningsvärk. Dock inte alls så faligt som jag trodde det skulle vara, men visst känns det!
Sen har jag varit ute och promenixat i det fina vädret med :) Så underbart att man kan gå ut i jeans o linne i september. Fast när jag tänker efter så brukar det vara ganska varmt runt min födelsedag. Ofta kan vi sitta ute då. Mamma och jag var inne i centrum och köpte varsin glass, jag tog en Magnum, Maya Mystica- Jättegod! Den kan jag rekommendera för er som gillar choklad och kanel.

Annars har dagen varit ganska seg, haft en del svackor med. Önskade nästan att jag inte gick upp i morse, en del dagar ska bara glömmas bort.
Men, imorgon (idag) är en ny dag!
tänk framåt

One Step Closer To The End





Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag ridit! Oj vad kul det var! Kan inte beskriva känslan av att sitta på hästryggen igen. Visserligen red vi bara i ca 50 minuter eller något, och ingenting avancerat. Det var ju första gången jag red på Fiffi, hästen alltså, så vi tog det lite lugnt. Men ska rida på torsdag igen, längtar!
Har dock redan träningsvärk i benen. Men inte så mycket som jag trodde jag skulle ha, men det kommer väl i morgon kan jag tänka mig. hehe. Men det var det värt! :) Tyckte till och med att det var avkopplande att mocka, hur knäpp är jag på en skala egentligen? du behöver inte svara på den frågan, hehe.
 
Jag har bakat kakor med! Sådana där jordnötskakor som mormor brukar göra åt mig. Vi är bortbjudna ikväll, så vi tänkte ge bort dem istället för blommor. Mycket roligare att få kakor tycker jag!



Visst ser de goda ut! Hoppas de smakar gott med! :)

Nu ska jag byta om!
Ha en bra lördagskväll!


Sömnig

Kategori: Allmänt

Sitter här framför datorn och kollar på roliga klipp på youtube. Har precis skrattat åt Björn Gustavsson och Magnus Betnér när de var på Skratstock tidigare i år. haha.. alltså, hur fasen får de ihop det? De har lite olika sätt att vara roliga på, men båda sätten funkar för mig! Ska strax kolla på ett annat klipp med Johan Glans, från Stockholm live. Lägger upp klippet här nedan så får ni se om ni tycker det är lika roligt som jag. Slutet är bäst tycker jag, när han snackar om sitt bröllop. haha, knäcker mig lika mycket varje gång jag ser det!



hahaha!! jag dör


Imorgon ska jag rida! På en häst alltså... hehe. ;) Ska rida en häst hos en tjej som inte bor så långt härifrån. Tar mig ungefär tio minuter att gå till henne, så jag ska kanske hjälpa henne med hennes häst. Vi har inte sagt hur ofta än, men jag tror det är en gång i veckan. Ska bli jättekul! Så länge jag och hästen passar ihop, har ju inte ridit henne än. Men hon verkar jättemysig det lilla jag har umgåtts med henne. Så jag håller tummarna för imorgon.
Ska vara där vid tio, så om jag ska få någon sömn borde jag gå och lägga mig nu.

Förresten, jag skrev fel innan! haha.. det ska vara Sonic Syndicate som släpper sin nya platta. Råkade stava lite fel där såg jag. Ber tusen gånger om ursäkt för detta fel. Sorry sorry!

Nej. kudden väntar.

ta hand om er!
Kram

"Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet,
utan de goda människornas tystnad."
- Martin Luther King Jr

Fredag

Kategori: Allmänt

Fy vad gött jag sov inatt :) Härligt att vakna och känns sig utvilad. Nu har jag precis sorterat tvätt och skrivit klart inköpslistan, ska iväg till Maxi och handla senare. Mamma slutar vid tre tiden, så tänkte handla så att jag plockar upp henne på hemvägen. Ska in till stan och kolla efter jobb med.
Så shoppingsugen jag blev igår när vi var inne i Göteborg. Det har inte gått över idag kan jag ju säga. Shit! Vad tusan gör man när det kliar i fingrarna av att spendera pengar, pengar man inte har? Blir lite svårt kanske.. hehe

Nej, nu ska jag se till att äta något innan jag beger mig in till centrum. Får se hur det går att hitta parkeringsplatser idag, ibland är det proppfullt.

Vad händer för er del i helgen då?

Kramar

ingen rubrik

Kategori: Allmänt


Du sa att du alltid skulle finnas
altt du aldrig skulle gå.
Var finns du nu?
Jag undrar så vart du gick.
Utan mig

Tänker du på mig, som jag tänker på dig?

Kommer ni ihåg?

Kategori: Allmänt

Jag läste en annans tjej blogg innan och hon skrev bland annat om den  tecknade serien Sailor Moon. Kommer ni ihåg den? Fy vad nostalgisk jag blev när jag läste det! Jag älskade den serien när jag var yngre! Kunde hela sången utantill, eller,, aa det kan jag nog fortfarande :P


En annan tecknad serie som jag tyckte var superbra var "Luftens Hjältar" Ni vet, Baloo med ett gult flygplan också hamnar han alltid i trubbel. Satt klistrad varje gång det visades! Är det någon som vet om det fortfrande visas på någon kanal? Hade varit kul att se..





Sailor Moon

vs

Luftens Hjältar


Vad säger ni? Vem vinner?






Idag har jag städat! Bland annat så har jag torkat av golven med en trasa, också har jag hängt upp två maskiner tvätt. Som jag nämde innan är jag glad att de har ett litet tvättställ ståendes på golvet. Annars hade det varit värsta träningspasset för mig jue!
På eftermiddagen tog jag, Philip och André bilen in till Göteborg för en vända i butiker. Inte för att man har några pengar, men att fönstershoppa är ju alltid kul. Men kostade ändå på mig en tidning där gruppen Sonis Syndicate var med. Alltid kul att läsa om någon man känner! :) Deras nya platta släpps imorgon btw!

Hmm.. vad ska man göra nu? Surfa runt på youtube kanske?
Sen ska jag sova!

Kramar till er!











mera dans

Kategori: Allmänt




Danny and Anya- Apologize

Det här är en riktigt bra dans till en riktigt bra låt.
jag vet att jag prackar på en en massa dans, men det får ni stå ut med!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Usch, har känt mig sådär jätteseg hela dagen idag. Hatar den känslan. Fick riktigt tvinga mig upp ur sängen imorse. Men var lite duktig och ställde mig och strök i nästan en timme, dock inga kläder till mig, bara till alla andra i det här huset.
I am the slave

annars har jag inte gjort sådär jättemycket idag. Har hjälp Elver, det är mammas sambos pappa, med att sortera papper. Inte för att vi är klara.. nej nej. Det finns hur mycket papper som helst! Men pärmarna och plastfickorna tog slut, så vi tar nya tag på måndag. Can´t wait.. hehe
Imorgon är det damsugning av huset som gäller igen. Kanske ska inom Maxi och handla det som jag glömde sist?
 
Också var det Idol idag! :) Alltid lika roligt. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Varför går en del männsikor ens dit? Visst, det finns en och annan pajas som bara gör det för att få vara med i TV. Men resten? De som går dit och faktiskt tror att de ska gå vidare? Vad sjutton tänker folket med? Skrattar ju så att kinderna ömmar mellan varven.

So You Think You Can Dance idag med! Fast idag var det mest att kolla vem som åkte ut. Tyvärr vet jag redan vem vinnaren är, såg det av misstag på youtube. Trist, en del av spänningen försvann ju, men å andra sidan så är det värdiga vinnare allihop. Så jag tittar mest för att se på de olika danserna.
Behöver jag nämna igen att jag älskar det programmet? Jasså? Ok.
Jag älskar So You Think You Can Dance!
fattade ni nu?
bra!! :)


they want to dance
they want to stand on the dancefloor
One more time

God Natt och ta hand om er!
kramar / K

Im just trying to do the right thing

Come on and dance!

Kategori: Allmänt

Sitter här och kollar på So You Think You Can Dance. Vad jag älskar det programmet!!  :) Förutom när den kvinnliga domaren, Mary Murphy, pratar. Ska inte vara sån, men människan har hemsk röst. Går inte att lyssna på den utan att bli irriterad.
En stor hyllning till Mia Michaels som båded är koreograf och domare i programmet. Hon är så otroligt duktig! Kreativare människa får man leta efter. Den regerande drottnibgen av modern dans helt enkelt.


 Mia Michaels


Fy vad sugen jag blev på att börja dansa igen! Saknar verkligen det. Veckans höjdpunkt var ju dansen, alltid lika skönt att få släppa loss. Inte ens träningsvärken följande dag kunde ta ifrån en det. Inte ens frustratonen av att inte klara av ett steg eller få in dansen tillräckligt fort kunde få en att sluta älska det. Glädjen oh känslan när man väl satte det där steget var helt underbart.

Ska kolla klart på programmet.
Hörs kanske senare?
kramar

*Kommer inte på någon bra rubrik*

Kategori: Allmänt

Sitter här och kollar in roliga klipp på youtube. Bland annat en kille från tyskland som sitter och gapskriker på sin dator för att den inte laddar tillräckligt fort.. haha! Så kul!
sök på "crazy german kid" på youtube om ni vill se klippet
Jag har precis hängt upp tvätten. Eftersom jag inte är jättelång tar det lite tid eftersom jag måste gå upp och ner på en pall för att nå upp till klädlinorna i taket. Som tur är har de en lite mindre klädtorkshängare (jag vet inte vad det heter, men ni fattar) på golvet så där kan man ju alltid hänga småsaker som strumpor osv. tack och lov för det, hade varit lagom kul att gå upp och ner på pallen för varje strumpa som ska hängas upp på tork.
hehe.. det här var typ dagens I-lands problem.
Imorgon ska jag damsuga hela huset. Detta ser jag verkligen fram emot. Jag som hatar att damsuga :( Inte bara för att det är dödens tråkigt, jag hatar ljudet med! Sövande, äckligt ljud. Ungefär i stil med ljudet på flygplan, hemskt hemskt. Men det måste ju göras, damsugas alltså. Så ska se till att göra det så fort jag kommer upp imorgon så har man det gjort sen.
kul att läsa om min städning? Nä, trodde inte det heller!


Måste förresten tipsa om en bok jag håller på att läsa. "Flammande Skyar" av Nora Roberts. Riktigt bra bok av en extremt duktig författare. Har läst Har läst fyra av hennes böcker och alla har varit lika bra. Men den bästa som jag har läst hittils av henne är "Farliga Vidder". Jag tror jag har läst den tre gånger och den är fortfarande lika bra :)a
Har ni läst någon bra bok nyligen?
Kan ju inte nämna böcker utan att ta upp de bästa böcker jag läst. Någonsin! Har svårt att se att någonting skulle kunna mäta sig med dem heller. De är så sjukt bra!
"Sagan Om Isfolket" heter de och de är en bokserie på 47 böcker. Låter kanske mycker med så många böcker i en serie. Men då ska man komma ihåg att serien är uppbyggd som en släktsaga. Man får följa släkten Isfolket genom århundraden.
Tycker man sedan att serien var bra kan man läsa en annan serie av samma författare "Häxmästaren" heter den.
De båda serierna sammanstrålar sedan och blir en ny serie "Legenden Om Ljusets Rike" Det viktiga är dock att läsa serierna i den här ordnigen annars lovar jag att du inte kommer att förstå någonting eftersom allting sker i rätt tidsorning. Böckerna är skrivna av Margit Sandemo!

                             


     
Bra böcker!
på bilderna är omslaget på ftörsta boken i varje serie

Nu blev jag sådär kaffesugen igen.. fast det kanske är bästa att sova?
Såg förresten en skitdålig film idag: American Dreamz. Värsta sömnpillret. Fanns kanske någon liiiten öjusglimt i den, men de var få och alldeles för korta. Dock var det en hel del bra skådisar med. Men det hjälpte inte!!

Nu ska jag sova!
GodNatt på er!
kramar
/K


den som påstår att det inte är jobbigt att vara arbetslös kan dra åt h****


One mans trash is another mans treasure

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit jättefint väder! Vilket jag har utnyttjat då jag varit ute två långa rundor och rastat benen.
Gött gött att röra på sig lite. Syster var med mig ena rundan. haha, hon har sjuk humor min syster! Inte för att jag kommer på något specifikt roligt som hon sa. Men kul hade vi!

Vad tycker ni om idol då? En del godbitar har man ju fått lyssna på. Men jag tycker nästa att det är för mycket mellansnack. Om ni fattar. Det är en hel del skitsnack med dem som inte kan sjunga alls. menmen, det bli
 väl bra tv antar jag

Den här tjejen var ju grym!




Nu ska jag hjälpa mamma med maten!
Ha det så bra!!
/ K

sorry sorry

Kategori: Allmänt

Dåligt med updateringar från min sida. Sorry.
Ska knalla in till centrum om några minuter. Ska bara fundera ut hur mycket man måste ha på sig först. Jobbiga väder!
Egentligen behöver jag inte bry mig, ska bara springa inom maxi en snabbis och köpa en tidning.



Ibland måste inte alla veta
och alla måste inte förstå
Inte Du heller

mat!!!

Kategori: Allmänt

Äta bör man annars dör man!
så sant så sant

Nu ska mor och jag äta! Kyckling, ris och broccoli.
Sen blir det kaffe! :)

Onsdagen mitt i veckan

Kategori: Allmänt

Hoppade visst över tisdagen.. hehe. Men igår hände det inget speciellt ändå, så ni missade inget :P

Idag vaknade jag alldeles för sent (som vanligt) Dagen börjar smidigt med att man får en utskällning av mamma.
Trevligt värre. 
Dessutom var det svinkallt i mitt rum eftersom jag hade fönstret öppet i natt. Jag vet inte varför men jag måste ha skitkallt i rummet när jag lägger mig. Tänker alltid att jag ska stänga fönstret innan jag somnar men det glömmer jag, eller somnar infrån är kanske mer riktigt. På morgonen sen är det så kallt att man knappt kan sticka ut tårna utanför täcket utan att få fostskador. Kanske inte riktigt men ni fattar

Idag då, har inte hänt så mycket idag heller. Var på maxi och storhandlade åt mamma eftersom hon är sj
k och inte kunde handla själv. Det roliga är att jag inte riktigt hittar i den affären, så jag irrade mest fram och tillbaka i varje gång utan att hitta ett skit. Så handlingen tog mycket längre tid än vad jag trott, men jag fick med mig allt som stod på inhandlingslista.

Nu blev jag väldigt sugen på kaffe..




Jag har hemlängtan




För varje oskyldig som döms
går en skyldig fri


Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hos mina morföräldrar hela dagen! :) Låter säkert inte alls speciellt kul, men det var det. Inte minst för att min mormor hade spelat in både So You Think You Can Dance och  MTV Video Music Awards åt mig! Tack snälla mormor! (sannolikheten att hon läser det här är dock minimal! hehe) Dessutom har hon ganska sjuk humor, vilket gör att man aldrig har tråkigt när man är hos henne heller. Fick supergod mat, kyckling med ris, och massa gott kaffe. Så min dag har varit riktigt bra! Sen var hon snäll och gjorde jordnötskakor också, fick med mig en burk hem. De är hur goda som helst! Jag skulle kunna leva på dem rätt länge.

Mormor och jag var ute och gick en lång runda med Mimmi. Vi gick nere vid havet. gud vad jag saknar havet! Speciellt då havslukten. Ni vet, saltvatten med tång. Och vågorna.
Nu fick jag hemlängtan igen..

Hur har er dag varit?

fika

Fika!
kaffe och jornötskaka



Titta vad jag kan göra!
Min dolda talang, hehe :P

Halmstad

Kategori: Allmänt

Ska besöka mina gamla hemtrakter imorgon! hehe.. ska åka ner till Halmstad en sväng. Träffa mormor och morfar. Mormor har varit så gullig och spelat in So You Think You Can Dance åt mig :) Hon ska även spela in VMA som börjar snart. Min mormor är en klippa! Vad skulle jag göra utan henne?

Jobbsökandet går trögt.. men jag ger inte upp!

nej, har inte så mycket att skriva idag. Ska lägga mig strax, ska upp halv sju imorgon jue.

ha d bäst!




bild tagen i Halmstad

buhu

Kategori: Allmänt

Vet ni vad som suger riktigt hårt? Det är att de fortfarande inte har några roliga kanaler i det här huset. Vilket betyder att jag inte kommer att kunna se VMA på MTV imorgon.
 Stor tumme ner för det!
Någon som vill spela in det åt mig kanske?
:(



Lördag

Kategori: Allmänt


fika i bilen

Jag o syster tog en fika i bilen idag! haha.. skulle egentligen fikat på något kafé inne i centrum men allt kostar ju skjortan. Så vi begav oss till Maxi istället. Som ni ser på bilden blev det inte bara muffins, munk med chokladöverdrag utan även lite godis. Är det lördag så är det!

tankar

Kategori: Allmänt


the clock is ticking
no regrets



Att leva i nuet är svårare än man tror.
Att tänka att framtiden är ljus
är för mig bland det svåraste som finns
Att inse att det som är gjort inte kan bli ogjort
är en gåva.
Idag är den morgondag du såg fram emot igår.
Varje dag är en gåva
en möjlighet.
Det som varit kommer alltid att finnas.
Se till att de förflutna fylls av något att se tillbaka på med stolthet.
Att ta vara på varje tillfälle
är något du kommer att tacka dig själv för senare



Ta hand om er!

My Love

Kategori: Allmänt

Detta inlägg tänkte jag tillägna min stora passion är i livet. 
chokladen.
Alla  ni som känner mig vet att jag är beroende. Idag har jag nämligen käkat den nya marabou sorten amigo.. Behöver jag säga att den var grymt god!? haha.. ne. Trodde inte det heller.
Det är skit jobbigt när man står och ska välja chokladsort inne i affären. Det går ju inte! Det finns så många olika som alla är supergoda! De enda jag inte äter ärg då typ frukt och mandel samt schweizernöt. Alla andra är ju bara för bra för att vara sant. Man borde skaffa någon form av mixpåse. En påse med alla olika chokladkakorna, så man får lite av varje istället för bara en sort. Hade inte det varit något? Ska jag uppfinna! haha, skitlätt. Du tar en påse, viken som helst, låt oss säga att vi tar en matkasse från Ica. Sen tar du samtliga av marabous chokladkakor och lägger ner dem i påsen. Vips så har du fått en mixpåse med choklad. 
Supersmidigt.
(Fy vad rolig jag e idag då! haha)



Annars har det inte hänt så mycket idag.
Nu ska jag strax sova..

God Natt!





Choklad är den bästa trösten när man känner sig lite nere.. fungerar alltid!





Hösten närmar sig

Kategori: Allmänt

smärtan har många ansikten.
skulle du känna igen mitt?




sommaren finns fortfarande


Usch, det börjar bli kallare. Kände det när jag cyklade till huset från centrum idag. Även om det fortfarande inte är sådär bitande kallt som det är på vinten, så känner man att vindarna börjar bli kallare. Undrar hur fort det kommer att gå innan man måste plocka fram vinterkläderna.  De senaste åren har vi kunnat sitta ute på min födelsedag, den 23 september. Frågan är om vi kan göra det här? det blir intressant. 
 
En annan sak som kommer att bli intressant är huruvida det kommer gå med mitt jobb sökande. Just nu ser det ganska mörkt ut, men vi får väl se hur det blir med det. En inkomst hade ju inte varit helt fel! hehe.. .för vem säger nej till pengar?
Nää, just det.

Sitter och kollar på Idol. Varför har de så mycket mellan snack i programmet? Jag vill se så många som möjligt som sjunger. Det är ju jättemånga som går vidare som man inte ens får höra. Miindre mellansnack med jhide och mer sång! Lite irriterande med alla som går dit bara för att få vara med i TV. Lägg upp ett klipp på youtube istället!

Nu är det heroes på TV. Tog ett kort break från skrivandet av det här inlägget. Nu är det reklam. Fy vad trist det är med reklam. Fast det finns ju inget som går upp mot tv-shop! haha.. kan sitta och kolla på det bara för att det är så grymt orealistiskt! Eller vad säger ni?

Nu ska jag återgå till TV:n, och försöka lägga mig i tid idag, för en gångs skull.
Ha d fint alla !

Katte



mer blommor, ska tänka på dem hela vinten

Me like

Kategori: Allmänt



Ursäkta att jag prackar på er en massa dans.. men jag ÄLSKAR det här! Och delad glädje är ju dubbel glädje, eller hur?

Shoppingsugen!

Kategori: Allmänt

Fy vad jag blev sugen på att shoppa helt plötsligt! Jag som inte har ett öre.. typ. Nej, ska inte överdriva, men eftersom jag inte har något jobb, och precis betalade en saftig hyra från skolan som jag valde att hoppa av, så har jag inte precis någon förmögenhet. Det är säkert därför jag blev så sugen på shopping, eftersom jag inte har råd. haha..skit också! Blir ju inte bättre av att det visas höstmode i varenda reklam eller för att man helt enkelt känner att hösten är påväg och att alla linnen som man har liggandes i garderoben börjar kännas lite fel. En riktigt skön kofta att krypa in i hade inte varit helt fel, eller en ny hoodtröja. Har märkt att en hel del av mina kläder bär spår efter mina tre år på frisörlinjen. Hehe, de är fulla av blekningsfläckar. dessa går ju inte bort i tvätten heller Så lite updatering av garderoben hade inte varit helt fel. Men det kan man ju bara ta och glömma, har man inga pengar så har man inga pengar.  buhu :(
Idag har jag visserligen både skrivit klart och kopierat upp ett CV. Så nu ska jag bara samla mod till att gå runt och lämna dessa inne i Alingsås. Får se hur det går...

Idol idag med! Vad tycker ni om den nya juryn? Själv har jag inte hunnit skapa mig en uppfattning än. Får se vad som händer. Auditions är ju bäst, resten är inte lika intressant.
Heroes med, är en sån där serie som jag inte vet om jag tycker är sådär jättebra egentligen. Men den är helt okej att titta på. 

Nu började jag surfa runt på olika nätbutiker.. hur dum är jag på en skala egentligen?
Ska kolla efter lite lediga jobb istället.

Hur har er dag varit?

Kramar

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag
var det arbetsförmedlingen som gällde. Skit kul. Fast det gick ganska snabbt, skrev bara in mig och fick en handlingsplan. Sen var det klart. Fick ju visserligen en massa papper att läsa igenom, men eftersom jag var på arbetsförmedlingen i Halmstad tidigare i år behövde jag inte gå på något infomations-möte. Vilker var gött eftersom det mötet bara var segt och inte gjorde mig ett dugg klokare i vilket fall som helst.
Det roligaste var ju när hon frågade efter min hemadress och telefonnummer. Tack och lov var min syster med, annars hade jag inte kunnat svara! hehe, har ingen koll alls på det. Får hoppas att jag inte kör eller går vilse nån gång och behöver förklara för någon var jag bor. För det hade ju blivit lite svårt.. hehe.
(fy vad jag idiotförklade mig själv nu.. men det är ju sant!)

Sedan var det fikadags. Mamma mötte upp oss inne i centrum. Varken jag eller syster kunde bestämma oss för vilken kaka som såg godast ut så vi delade på tre olika. Säkert inga kalorier alls, men va tusan! Ibland måste man få skämma bort sig själv och vräka i sig en massa onyttigheter. För det är ju gott :)

mums :)

Jordnötskakor

me

gott :)



jag, syster och kakor

att göra sitt bästa är det bästa man kan göra


Bara för att...

Kategori: Allmänt

..jag absolut
inte har någonting att göra.
 (fy vad jag ljuger nu, hehe, hela mitt rum är katastrof. CV ska skrivas och maten skall lagas, men va sjutton!)
Men just nu pallar jag inget av det. Har varit vaken sen halv sex i morse, vilket är tidigt för att vara jag. Mamma och jag begav oss hem till Halmstad eftersom hon skulle skriva under pappren för huset idag. Så nu är det inte längre vår egendom. Var inne i mitt rum en snabb sväng, oj vad stort det är! Inte konstigt att jag inte får plats med alla saker jag samlat på mig i rummet som jag fått nu. En den har jag visserligen slängt, men ändå. Ska organisera lite. Plocka undan en del grejjer och resten trycker jag in under sängen. Sen blir det säkert jättebra.
Dagen spenderades alltså hos morföräldrarna. Han även inom en snabb sväng på stan när mamma besökte banken.  Hittade dock ingenting att köpa..
(är det bara jag eller är modet väldigt konstigt?)
Köpte balsam till mormor, det var väl det enda. Mormor bjöd på lax med färsk potatis förresten. Fy vad gott det är! :)



Ýay! God mat är toppen!



Försöker mig på ett litet leende.. lyckades jag?
(min arm ser ut att ha världens konstigaste vinkel.. :P)



Alla goda ting är ju tre, så här kommer en tredje bild på mig och morfar :)