ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Slö städdag.

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag har gått till maxi och inhandlat lite mat och en film. En DVD för 39:- tycker jag är helt okej. Jag har fixat lite i uterummet så att jag kunde ställa ut kassarna med spelen som jag har städat ur min garderob. Sedan har jag.. hål i hatten nu.. damsugit! det du! Som om inte det skulle vara nog har jag skrivit klart Historia och Psykologi uppgifterna med. Det roliga är att det inte känns som om jag har gjort så mycket, jag har tittat en del på TV med. Det enda roliga med hösten är ju att man faktiskt kan vara inne utan att folk tycker att man är dum i huvudet.

Man har ju höstlov med, vilket innebär att jag kan vara uppe till två varje natt utan att få dåligt samvete.

Dock ska tilläggas att jag har en grym magkatarr just nu, magen känns som om den ska frätas upp inifrån. SÅ, jag ska helt enkelt se till att inte stressa något den här veckan. (önska mig lycka till)

Nu ska jag återgå till min film.

Kramar till er!

förresten.. kommentera gärna!

milou

Kategori: Allmänt

image23


Älskad

R.I.P

Kategori: Allmänt

Jag älskar dej, jag kommer alltid att älska dej. Du var det finaste hunden man kunde önska sig.
Saknar dig.

Milou

Tankar

Kategori: Allmänt

Ibland känns det som om någon glömde att skicka iväg mig i starten.  Jag kom på efterkälken redan från början.

Vad gör jag här?
Hur kom jag hit?
Vad hade hänt om jag stannat där?
vad hade hänt om jag gjort så istället?
Hur hade livet sett ut om jag hade tagit en annat beslut?
Vad hade hänt om jag träffade dem?
Vad hade hänt om du inte gjort som du gjorde?
Skulle jag agerat på ett annats sätt?
Var jag för hård?
Eller kanske för snäll?
Tog jag fel beslut?

Vad skulle hända om jag slutade tänka så mycket?

poser

Kategori: Allmänt

image22

Så här se jag ut när: Jag har väldigt roligt
                                      Jag har borstat håret så att det blir volym
                                      Jag är övertrött/ går på överskottsenergi.

varför lade jag upp den här bilden då? För att jag kan.

Grått och trist

Kategori: Allmänt

vaknar av ingenting.
Kan inte somna om fast det är minst en timme innan det är dags att stiga upp.
Måste ha slumrat till för rycker till när mamma väcker mig.
Vill inte gå upp, har ont i huvudet, dessutom är det mycket varmare under täcket än i rummet.
Kravlar mig upp och trycker i mig mackan min snälla mamma gjort åt mig.

Cyklar till skolan, tack o lov har jag fixaqt hörlurar till min mp3. Piggnar till av den kyliga luften.
Allt e grått och trist, man blir ju deprimerad av att bara titta på omgivningen.
har psykoligi på morgonen, faktiskt helt OK lektion. Ser en film som jag redan har sett. Behöver inte tänka så mycket då.
Äter lunch, pommed med kyckling. Gott !
Har historia utan lärare, ska skriva om revolutinerna, fattar ingenting. Skriver ihop något, undrar vad min lärare kommer tänka om mig efter den uppgiften. Antagligen inget positivt.
fick ont i huvudet efter en halvtimme. Inte går det över heller. Vill bara hem och lägga mig nu. ska klippa en liten kille vid fyra. Blir inget sova för mig, har ju dock ingen skola imorrn. Skönt det.

Fy, blev inget roigt inlägg det här.
Men ibland behöver jag bara skriva.
Skriva om egentligen ingenting så kan man släppa det sen.
Ska packa ihop och gå hem nu.

Dagen kan ju fortfarande bli kul...

Back from London

Kategori: Allmänt

Hej hopp, jag är hemma!

Eller, aaa jag kom hem i tisdags kväll. Men hann ju gratta min syster som fyllde år! Min lillasyster är inte så lite längre.. Fast, hur stor är man när man är 12 år?

Men jag kommer bort från ämnet, London var det ju vi skulle snacka om. Hela klassen, Skönheten- jepp, det är vi det- packade oss in tillsammans med massa andra i ett plan till London i lördags. Landade med lock för båda öronen och extremt törstig var jag med. Ställer oss i kö till säkerhetskontrollerna, väldigt lång och dammig kö. Hämtar våra väskor och beger oss till närmaste tunnelbana. Massa med folk i tunnelbanan så någon sittplats fick man ju inte. Nepp,, stå upp fick man göra, kul. hoppar av vid Kings Cross och börjar irra iväg till vårt hotell.

Hotellet ja, eller ett hostel, kanske man säger, det var ett intressant ställe det. Till exempel så var det ena rummet vi skulle få inte utcheckat. Där var det någon tjej som bodde, tydligen, och mitt i natten kom det in några killar till mina klasskompisar och frågade om de ville köpa knark. Skumma typer. personalen var lite halvvirrig den med, jag är glad att inget blev stulet på rummet.

Första kvällen ägnades åt att käka, vi åt på npgot litet Thai mat ställe. jag kökade nudlar med kyckling, smaklöst som tusan, tömde halva saltkaret i maten. Sov ganska bra, trots att gatlampan sken in genom det otäckta fönstret och bilarna tutade som galningar.

Första dagen besökte vi frisörmässan, väldigt kul! Dock lite för mycket folk, att behöva anbvända armbågarna så fort du ska ta dig tre steg framåt är inte min grejj altså. För lite gratisprover med. gratis är bra! lämnade mässan vid fyra tiden och Emmy, Sess o jag begav oss in till Picadilly för att se om det fanns några teaterbiljetter. det fanns det inte, så vi vandrade runt lite och bestämde oss för att ta en bit mat. Lättare sagt ön gjort då Emmy är gluten, till slut bestämmer vi oss dock för ett ställe. Äter pommes med kyckling och 20 pund fattigare men extremt mätt beger vi oss mot tunnelbanan igen. Sover sämre den natten, kanske för att jag inte är lika trött idag.

Måndagen inleds med några timmars shopping på frisörmässan. jag inhandlar lite smink. Jag vet, kände mig lite dum när jag vandrade ut utan att ha köpt en enda hårvårdsgrejj. Men men,. Emmy, sess o jag beger oss in till Picadilly igen och får tag på biljetter till musikalen Grease för 35 pund. (vanligtvis kostade de 69 enligt snubben i kassan)
Som de turister vi åker vi emd de sk. turistbussarna. ni vet, dem med öppet tak. Fotar som galningar allt vi åker förbi, bla Lonodn eye och Big Ben. trevligt värre! Ända tills vi inser hur mycket vi fryser och bestämmre oss för att värma oss med en bit mat. Äter gott, igen och letar sedan upp musikalen. 
Den var skitbra! Musikalen asså, tror jag satt med världens största leende hela tiden. Grease is the word!

Tisdagen spenderades med att försöka shoppa upp alla mynt, jag köpte lite godis, en kortlek och två vykort. Käkade på samma Thai ställe igen och skrattade gott åt Frida när hon skulle försöka käka med pinnar. Haha.. aa det var en syn et :P jag tror alla gick på överskötts energi på planet hem, iallafall gjorde jag det. Somnade nästan i bilen på vägen hem. Kan ju dock inte sova i andras bilar.

Det bästa med resan? - Att ha fått vara i Lonodn
Det sämsta? att allt e så dyrt och den tråkiga hotellfrukosten (vitt bröd med marmelad)

Min london resa det.. vart ska man åka nästa gång?

Packat

Kategori: Allmänt

Nu har jag, nästan, packat färdigt till London! Denna stad som ska få besök av tjugo glada blivande frisörer. Frisörmässan i London är ju i helgen och därför ska min klass dit, tillsammans med två lärare. Ska bli så skojj! :D det enda dåliga med hela resan är att det är så dyrt i London. och gott med pengar har man ju inte direkt. Så det blir till att hålla hårt i slantarna. Men å andra sidan., är man i London kan man fan inte mesa runt. Nepp nepp, då ska man uppleva staden. Om än i liten skala. Ska ju bara vara där i fyra dagar eller något. Dessutom kommer säkert frisörmässan ta en hel del tid.
Men packt klart har jag gjort, nästan, nu ska man bara ner med allt annat man kan tänks behöva, typ hårspray, hårnålar och sånt.. Helst hade jag velat packa ner datorn och skivspelaren med, men se det gick ju tydligen inte. Nehepp. Får istället ta med min mp3 som borde ha slängts för längesedan, och datorn får jag klara mig utan, Jaopp

Nu ska jag snart kolla på Heroes, riktigt bra serie btw, och sedan ska jag sova gott. :D

had fin!

Lite bilder

Kategori: Allmänt

image17

Jag i Stockholm :
)image18

Jag på min artonårsdag, öppnar paket :)

Stockholm

Kategori: Allmänt



Yepp.. gjorde mion första resa till Sveriges huvudstd i fredags. :) Morsan o jag dumpade våra väskor på vårt minimala hotellrum (toa i korridoren) innan vi gjorde stan osäker :P

Promenixde runt innan vi satte oss på en mysig restaurang i gamla stan. Maten var jättegod. Hummersoppa och sedan biff. Glass med chokladsås till efterätt, behöver jag nämna att vi blev ganska mätta? Men ändå köpte vi med oss lite godis till rummet. Slocknade ganska snabbt tror jag. :P

Dag två i huvudstaden inleddes med en frukost på ngt cafe. 28 :- för en fralla med ost och skinka, kaffe o juice. Billigt o bra :)

Sedan shoppade vi lite, eller aa. Katte köpte ett par örhängen och en bok. Lite för fattig för att kunna köpa ngt mer. Kollade på vaktavlösningen, men då börjad det ösregan så vi mötte upp Håkan, Filip o Andre innan vi satte oss på ett cafe. Efter varm choklad och kladdkaka var vi redo att lämna Stockholm.

Eftersom vi kom till Alingsås hyffsat sent övernattade vi där en natt innan vi begav oss hemåt igår (sön)

Väl hemma var det datorn som gällde! Dock mest för att lyssna på musik, därför skriver jag om helgens äventyr idag istället. Hoppas ni inte blir alltför arga!?

Kanske kommer någon liten bild på mig i Stockholm...

nej, nu ska jag återgå till ,mitt psykologi arbete. Försvarsmekanismer vet ni, det är intressanta grejjer det!

Ha d fint!