ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Ljus

Kategori: Allmänt

Finns det något mysigare än levande ljus?
tror knappast det. Det är bland det bästa med hösten, att man kan plocka fram alla söta ljuslyktor, blockljus och värmeljus hållare och bara elda på! hehe.. lät lite som en pyroman nu.. men ni fattar vart jag vill komma!
Tände tre ljus precis och vilken skillnad de gjorde! Ska krypa ner under täcket med musik i öronen och bara njute en liten stund innan jag måste sova. Börjar inte förren åtta imorgon, vilket är gött.

God Natt!

Jobb jobb jobb

Kategori: Allmänt

Har ju varit ganska slappt på jobbfronten den här veckan. Jobbar första dagen idag, hemma på lite rast just nu. Inte helt fel det inte. :) Det var fotografering imorse.. jag fick vara med! det roliga är att jag är med på förra årets kort också. Hade jag vetat att  man skulle bli fotograferad hade jag kanske kollat mig i spegeln nån sekun extra imorse.. jaja. Brukar alltid vara någon unge som blir sämre än en själv. ;)

Nepp..
back to work.

Take me back 2

Kategori: Allmänt

Vackra Gotland

pics from today

Kategori: Allmänt

U cant tell me the fall isnt colorful







O O Onsdag

Kategori: Allmänt

Hallå!

fick inget jobb idag.. tråkigt tråkigt. Men lite gött ändå. ;)
Tänkte faktiskt spendera förmiddagen med att inte göra något alls. Har egentligen inget som MÅSTE göras inom fem sekunder. Städa toaletten kan jag göra senare. Putsa av skåpsluckorna kan jag också göra senare. Sortera i bokhyllan kan jag också göra senare.
Slappa kan jag göra nu! :)

Peace

Tandregleringen

Kategori: Allmänt

Go morron!

Ska strax kila bort till tåget. Jag ska ju till tandregleringen idag! :) Ska bli sååå
kul. Eller inte. Wish me luck!

/Katte

23.03

Kategori: Allmänt

Hej i kvällen! (eller mitt i natten som mamma skulle sagt)

hur står det till? Själv ska jag alldeles strax sova. Ska nämligen befinna mig hos tandregleringen imorgon fm.
Jag som trodde det var slut med det när jag plockde bort rälsen. Men icke. Tänderna har gått tillbaka till utgångsläget, iallafall nästan. Får se vad de säger imorgon. Är liiite nervös faktiskt. Mest för att de kommer säga att det inte går att göra något åt, eller att det kommet ta flera år.
Sjukt tråkigt, men det är bara att bita ihop och göra.

Har haft en mkt trevlig dag annars. Efter promenaden med Johanna limmade jag klart det sista. Hängde upp en maskin tvätt, tvättade och sorterade lite bland mina stallkläder. En väääldigt massa kläder..  Lagade mat. Fisk och potatis! Måste säga att det inte blev så fruktansvärt äckligt som jag trodde att det skulle bli. Har dansat. och insett att dansen inte skulle vara något utan våra duktiga och fina danslärare. :)

Kollade på Idol, men har ingen aning om vilka som gick vidare.. vet ni?
var ute och gick en liten runda. Jag älskar att gå på kvällarna! Gött att inte träffa någon  man måste vara social med!

Nu ska jag sova!
Kram

Muffins

Kategori: Allmänt

Ska ställa mig och baka muffins nu hade jag tänkt. Låter väl gött! :) Har ju faktiskt varit ute med Johanna och gått en runda. Sjukt trevligt att bara gå och tjöta lite. Sånt behövs! Fick dessutom ett SJUKT SNYGGT linne! Ett linne jag har varit såååå nära att köpa typ femtioelva gånger. Vilken tur jag har som har en så fin vän!

Tillbaka till muffinsbaket.. borde väl kanske äta något nyttigt också..
muffins till lunch låter lite desperat.

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Vi är alla lite handikappade, för ingen kan göra allt"

Lena Maria Klingvall

Shoppat

Kategori: Allmänt

Har precis köpt en jacka för 900 kronor. Känns underbart! Lönen kommer in på kontot imorgon dock.. så det är lugnt :) Det enda irriterande är ju egentligen att jag inte riktigt vet när ja får min jacka.. Min strl fanns självfallet inte inne på Lindex i stan, så jag klickade hem den via datorn.. som min mamma uttryckte det. Shop online helt enkelt.

Den här blev det!



lång med ordentlig luva.. me like!

Örhängen

Kategori: Allmänt

Förresten!
Titta vilka jättesöta örhängen jag fick av Sofia idag!



Tack snälla!

jackor

Kategori: Allmänt

Har fått för mig att jag skulle behöva en ny vinterjacka. Den förra jag köpte kostade dock ynka 150 spänn.. dessutom är den lite kort och inte jättevarm. Känner för en längre modell med ordentlig luva! Har kikat runt lite på HM och här är några godbitar som jag fastnade för:







Den som ändå vore rik!


25 september 2010

Kategori: Allmänt

Hej.

Lite segt med uppdateringar här på sista tiden. Jag vet. Men har man inget intressant att skriva om är det lite svårt.. hehe. Nä, men är man lat, som jag har varit de senaste dagarna, orkar man helt enkelt inte skriva om struntsaker!

Ska iaf plocka fram lite tallrikar och grejjer nu. Sen blir det till att limma en stund innan jag måste börja med maten..

/Katte

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Tack så jättemycket för alla fina grattis jag har fått idag! :)

kan skriva mer om dagen imorgon, för nu måste jag sova!
kram

addicted

Kategori: Allmänt

yes, im addicted to coffee.
Är det någon som har lyckats missa det? Det är så illa att jag kan få huvudvärk om jag glömmer att dricka en dag.. Händer ibland om jag inte får kaffe på jobbet och mamma inte är hemma. Kaffe är en sällskaps-dryck.


Idag dricker jag kaffe själv.. och då brukar jag dricka ur min stooora kaffekopp
(som egentligen inte är en kaffekopp utan en sopp-kopp! )

Onssdag

Kategori: Allmänt

God morgon folket.
:)

Vaknade första gången vid sex tiden av att katten skulle ut. Fem sekunder senare skulle hon in igen. Suck... Men vad gör man inte för sin katt?! hehe..
Hur som helst.. vaknade igen vid kvart över åtta, tog emot ett jobbsamtal och satte på en maskin tvätt. Har precis plockat ner och vikt ihop den rena tvätten när min bror säger åt mig att, jag citerar "försöka hålla det rent och snyggt hemma" Tack för den! Sen att han inte fattar att han också stökar ner gör ju inte saken bättre. Mamma vad sur jag e på honom just nu. jaja, ge mig fem minuter så är det över!!

Ska fixa ihop lite frukost och sätta mig och pyssla lite med spraypennorna. Fick 500 till igår. Härligt!

natti natt

Kategori: Allmänt

Problemet när man sover hela dagarna är att man inte kan gå och lägga sig i tid. Inte för att jag brukar kunna göra det, men ändå. Sover man till tolv och sen sover någon timme till. Inte allt för lätt att somna i tid då.
Har dock lyckats med en del idag. Som att städa toaletten. Alltid lika roligt. Och sett klart på den här filmen:



Mycket bra film. ;)

Nu ska jag sussa (sova alltså)
Ska färga håret på brorsans flickvän imorgon. Då är det bäst att man har huvudet på skaft!

/Katte

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Våra bokstäver är latinska, våra siffror arabiska, vår demokrati är grekisk, vår pizza är italiensk, vår kebab turkisk, vår alkohol uppfanns av en iranier, vi älskar att åla till Thailand, vår favvorappare har afrikansk påbrå och han den rolige på TV är kurd. Vår landslagskapten i fotboll är bosnier. Visst vore livet tråkigt utan "invandrarna", SD?"

Skorfrossa

Kategori: Allmänt






Fick ett sånt köpa-skor-behov. Inte för att jag egentligen behöver köpa ett par, men ändå--

Vad tycks? Jag vet inte... alla är snygga! Är dock rädd för att när jag provar dem kommer de vara för stora.. fanns bara ner till strl 36.. Får ha en extra tjock strumpa i!

Sjuk

Kategori: Allmänt

Har spenderat dagen i sängen med datorn på magen klunkandes på vatten. Känner mig verkligen inte på topp. Var tvungen att ringa och sjukanmäla mig på jobbet med. Första gången det hände, faktiskt. Men nån gång ska väl vara den första antar jag?
Jaja.. eftersom jag har sovit mer eller mindre hela dagen tänkte jag sätta på en film nu. Film är bra medicin när man mår dåligt. Eller kanske ska läsa lite i min bok? jaja.. vi får se.

peace!

Seg söndag fm

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som anser att söndag förmiddag är den bästa tiden att slappa på? Själv har jag startat dagen med en sjukt god frukost. Slappkollat lite på TV, nu är det repriserna på Idol. Inte fel det inte!
Ska dock släpa mig bort och rösta sen.


Shop Online

Kategori: Allmänt

Har varit alldeles för seg idag. Inte för att jag hade planerat in en massa att göra, och det jag hade planerat in har jag fixat. Städat hos Anders, varit barnvakt, slappat och lagat mat. Ungefär vad som hänt idag.
Klickade precis hem lite smått från HM. Perfekt sätt att spendera pengar när man inte ens orkar  ta sig in till stan och leta i affärer. :)

det här armbandet är på väg hem till mig. Vad tycks? Jag är kär!

 

Får se hur lång tid det tar innan jag orkar dra mig till toaletten och borsta tänderna..

/katte

Lördag

Kategori: Allmänt

hallå!

Ska strax krypa ner under täcket och ta en power-nap. Skittrött blev jag plötsligt. Har varit vaken ett tag, städat hos Anders och tjötat lite med syster. Mamma och Håkan tog vår bil ner till Halmstad idag, vilket betyder att vi är lite strandsatta här i VB. Visst, man skulle kunna cykla in till stan, men eftersom det envisas med att regna hela tiden är det inte jättelockande. Funderar dock på att ta en runda på stan imorgon. Brorsans flickvän kom med en sjukt snygg halsduk som jag funderar på att köpa. Sen hade det inte suttit fel med några svarta toppar heller. T-shirt som funkar till jeans. Vill ha!

Senare idag blir det till att sitta barnvakt. De bor dock typ på samma gata, så jag behöver inte planera in några restider eller ngt. Gött! Bara ca tre timmar med. Mellan 17-20. Kom på att det är en bra tid att sitta barnvakt på. Den tiden på eftermiddagen som man gärna slappar till och inte gör ngt viktigt alls. Mer än att sitta framför datorn och käka godis.. hehe. :)

Hörs kanske senare..

/Katte

Fredag

Kategori: Allmänt

Hallå!

Har haft en sjukt chill dag! :) Började klocka tio, var ute med ungarna en stund. Käkade lunch och läste för de barn som inte skulle sova. Kilade hem på rasten. Sen skulle jag egentligen ha jobbat till fem, men klockan tre gick våra sista barn.. så då knallde jag också hem. :) Heeelt underbart. Har packat mig i sängen med datorn och inte gjort ngt alls. Sökt ett jobb dock.. det är väl lite duktigt?
Tänkte ta en promenad innan jag börjar fixa lite med maten och fortsätter limma.

ha d!

/Katte

Linda

Kategori: Allmänt

Har jag visat hur vi fixade Lindas hår inför hennes 25-års fest? Dessa bilderna är från testomgången vi gjorde för flera veckor sedan. Alltid gött att kunna känna igenom håret och se att man passar i frisyren innan man gör den på allvar.
Så här blev det iallafall. :)





Hejsaan!

Kategori: Allmänt

Borde sova nu, jag vet. Men jag är verkligen inte ett dugg trött..  Är man nattmänniska så är man! Kan ha både sina fördelar och nackdelar det där.

Har iallafall svettats sönder på dansen idag. Hur gött är inte det?! Älskar känslan av att ha dansat igenom hela kroppen. Kanske inte kommer att älska det lika mycket när jag vaknar imorgon. Har nämligen på känn att jag kommer ha lite träningsvärk, i magen om inte annat. Och kanske armarna.. och benen.. aa. Ni fattar grejjen.

Ska sätta mig med datorn och kolla på kvällens Idol-avsnitt. Kanske blir lite trött då? Börjar inte förrens tio imorgon. Soft! :)

/Katte


Danstjejerna!

Kladdkaka

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Sen sist har jag jobbat, varit ute en runda med Vivi, städat toaletten och duschat. Har även klistrat ihop några förpackningar.
Nu kommer snart Linda och då ska vi käka frallor och kladdkaka. Göttans!
Idol på Tv med.. ser ut som en riktigt bra kväll!

/katte

Go morgon!

Kategori: Allmänt

Måste säga att jag känner mig lite duktig.. fruktansvärt osvenskt att säga, jag vet. Men jag såg till att jag sov hela sju timmar och fyrtiofem minuter i natt. Inte illa! :) Resultatet blev att jag känner mig helt ok utvilad när klockan ringer tjugo över sex. Sjuukt gött att bo fem minuter från jobbet. Ingen restid att klaga på där inte!

Är på jobbet och väntar på barnen.. har varit här i tjugo minuter nu. tjugofem, nästan. Har plockat fram det till frukosten som inte blir dåligt av att stå framme.. som tallrikar och bestick m.m. (Ni fattar va?)

Ska se om det glutenfria brödet har tinat..

/Katte

Pannkakor

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet. Sjukt trött. Jobbat till fem två dagar i raad.. Lååånga eftermiddagar betyder det.
Ska käka pannkakor nu. Får se om jag orkar palla mig bort och ta ut Vivi på en promenad.
Saknar den lilla skiten!

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"tycker man om Sverige så röstar man inte på Sverige demokraterna"

-Fredrik Reinfeldt

Hemma

Kategori: Allmänt

Hemma efter en sjukt rolig kväll.
Linda firade sin 25 års dag med fyra av sina kompisar. Så syster och jag var där och hjälpte till.
Trevliga människor ocg gött käk. Me like. Är dock sjukt svettigt att stå i ett kök och diska efter 65 pers.. !

Nu ska jag sova så man orkar göra ngt imorgon!

kramar


Det här inlägget skulle såklart varit uppe när jag skrev det halv tre i natt. haha.. jag var nog tröttare än jag trodde med tanke på att jag var säker på att jag klickade på "spara och publicera". jaja... ni får det här ovan.

Sitter och kollar på "här är ditt liv, Kjell Bergqvist" Mamma pratade om det när vi käkade frukost för nån timme sedan så jag var tvungen att se det.
Ska dock pausa den nu och kolla på reprisen av Idol. Och väcka bror min!

/katte

Levi McConaughey

Kategori: Allmänt

Jag har sagt det förut och säger det igen.
Är det tillåtet att vara så här söt?!!

Irriterad

Kategori: Allmänt

Jag är så sjukt irriterad på mig själv just nu.
Har varit det i några dagar faktiskt. Irriterad på att jag aldrig lär mig.

Därför har det inte blivit några intressanta inlägg.. Om det någonsin har varit några intressanta inlägg kan ju diskuteras visserligen..
Se, nu börjar jag igen.

God Natt

Say Cheese!

Kategori: Allmänt

Titta vilken stor bit ost jag fick av familjen Remling idag! Fick den som tack för att jag passade Vivi medan de var på semester. Jo jag tackar! Sjukt gott luktar den med. Fin lagrad ost :) Sitter och sniffar på den ;)



Min dag, so far

Kategori: Allmänt

Hello!

Cyklade in till stan tidigare idag, vid halv tolv, närmare bestämt. Tanken var att jag skulle hitta något kul att ha på mig på lördag. Hittade jag något? Nix. Så det var bara att cykla hem igen! Mötte upp mamma som slutade den tiden, så vi cyklade hem tillsammans. Drack kaffe i solskenet. Gott! :)

Har limmat lite och kollat mejlen m.m. Ska se om tvätten är klar så jag kan hänga upp den. Om inte tar jag nog och läser en stund ute i solen. :)

ikväll är det Idol!


/Katte

Upp och ner

Kategori: Allmänt

Varför får man alltid ett bakslag precis när man har acccepterat att man faktiskt mår ganska bra?
trist som sjutton är det iallafall.
Jag hade inte ens fått min årliga höst-depp än.

Töntigt eller snyggt?

Kategori: Allmänt

Philip visade mig den här videon precis.
Vad tycks? Personlig förstår jag mig inte på den..
De pajjar bara något som skulle kunna vara en bra låt.. Nu fokuserar man endast på den sjuuukt dåliga videon.

Helg

Kategori: Allmänt

Haft en riktigt go helg med massa slapp! Sovit ordentligt, dvs närmare åtta timmar per natt. Inte illa det inte! :) Klistrat en massa spray-pennor. (Johanna, du fattar vad jag snackar om) Ätit goood Thai-mat med syster. Sett bra film och njutit av solen.

Har inget jobb imorgon, vad jag vet. Men vi får se! Nu ska jag kila till toaletten och borsa gaddarna. Gaddarna är tänderna för er som ine vet.. mormor säger alltid så. :)

/Katte

g'night

Kategori: Allmänt

Man inser att man pratar fort när mamma och jag har en konversation och Håkan, som sitter mitt emot, inte har en aning om vad vi säger. hehe

Jobbade inte idag. Skänt med en ledig dag, speciellt på en fredag! Då blir helgen så mycket längre! :)
Har varit hos tandläkaren, inte ett enda hål i hela mitt liv, måste säga att jag är liite stolt över det! Klippte Inger och sprang en runda på stan med mamma. Shoppade baby-kläder till vår granne som fick en liten flicka i söndags. Handlade lite mat och körde hem. Blev hamburgare till  lunch. Inte fel det inte! Sen käkade vi en jiddrans massa godis och kollade på "Mr and Mrs Smith" Bra film det där!

Ska arvrunda kvällen med lite småplock samtidigt som jag ser den här filmen.


God Natt!

Myntrik

Kategori: Allmänt

Någon mer än jag som lyssnade på Myntrik när ni var små?
Den här låten tyckte jag om!!

The End

Kategori: Allmänt


Johanna svängde förbi ikväll. Våra scheman passar aldrig ihop.. Men nu så! De två sista avsnitten av Gilmore Girls. Ever. Någonsin. Vad ska vi nu hitta på??! hehe..
Bra serie. Fin vän. Min dag avslutades på ett mycket bättre sätt än vad den startade. Tack Tack!


Digestive och bregott.
Sjuuuukt underskattat!



Johanna

utskälld

Kategori: Allmänt

Klockan sju imorse ringde de och ville att jag skulle jobba. När jag förklarade att jag redan hade jobb blev hon som ringde riktigt sur. Tydligen hade jag inte blivit >"prickad" på vikarielistan. Vikarielista funkar som så att alla vikarier står i bokstavsordning, så när man blir bokad till ett jobb syns det på listan, man blir "prickad".
Inte såå kul att bli väckt och sen utskälld! Dessutom kan inte jag själv styra över huruvida jag blir prickad eller inte. Lite oschysst att klaga på mig då tycker jag.

Hur som helst.
Jobb 9-17 idag. Gött med hela dagar :) Sen ska jag cykla hem! hehe.. jag fasar redan för hemfärden. Kommer välta cykeln av all packning.. borde skaffa mig en ryggsäck eller något.

nej.. filen kallnar!

/Katte