ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Tisdag

Kategori: Allmänt

.. är dagen efter måndag men innan onsdag. Ifall ni undrade.

Idag har jag faktiskt jobbat. Det ni! Vikarierade på Långareds färskola. Det gick smärtfritt ;)

har inte mycket att skriva.. var i stallet efter jobbet. Söta Johanna hade mockat och lagt in hö. så det enda jag behövde göra var att fixa med maten och sopa. Åsså rida då förståss. Hur underbart är inte det?! Inte blir det sämre av att vädret är helt underbart och att det är ljust mycket längre än vad det har varit. Sommaren kommer i år med :)
Fiffi och jag skrittade genom skogen, red på grusvägen. Sprang av oss lite. Härligt! Skrittade uppför den jobbiga backen idag.. Men det gick hur fint som helst. Ska rida på torsdag efter arbetsförmedlingen. Något kul att se fram emot den dagen!


Så här fin blev jag i håret efter stylingen igår
Idag är det dock inte lockigt alls, men rakt och genomarbetat.
=)

Söndag

Kategori: Allmänt

Vilket UNDERBART väder det har varit idag! (hihi, det känns lite som om min blogg börjar bli en väder-prognos-blogg.) Jag klagade ju häromdagen på att det var snö och kallt. Idag var det ju solsken och riktigt varmt!
Var i stallet en runda idag, Mockade, fyllde höpåsar, sopade stallgångeg, kånkade på vattenhinkar och fyllde på foder. Lätt som en plätt. Hämtade in Fiffi. Hejjade på lillkillen som kom fram och gav mig en puss (läs: Lätt knuff i sidan) Ryktade, pillade bort en massa lera som fastnat på hela hästen,, hur sjutton får hon lera på rumpan när hon har täcke på sig? ett av livets alla mysterier..
Johanna stackaren fick migrän (usch!) Men hon tittade inom stallet en sväng innan vi skrittade ut från gården. Riktigt härligt vårväder, fick till och med ta av jackan efter ett tag. Fiffi och jag sptang av oss en massa energi idag, eller a, Fiffi sprang. Men jag kommer med säkerhet ha en lätt träningsvärk imorgon, det var längesedan jag red så intensivt. Men smultron vad underbart det var! =)

Nu ska jag snart sova. Imorgon  blir det till att traska en runda med Vivi innan mamma, syster o A ska iväg till Nääs för att agera hårmodeller. Ska bli kul! Det är dock bara styling.. Ska bli kul att se vad de hittar på med mitt fluff :P

God Natt!


ungefär så här lerig blev jag idag =)
(bilden är dock ngn månad gammal
)

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Mörkret lägger sig. Lite senare varje kväll. Jag sitter i soffan med min syster. Hunden ligger på golvet. På tv:n är det Lets Dance. Jag är mätt. Nästan lite för mätt.
Har klippt mig. Första gången på ca 2 år. Blev supernöjd :) Klippte dock bara topparna. Men det behövdes!
Kanske tonar håret nästa gång.. vem vet?

Sista kvällen hos Vivi idag. MIn egen säng imorgon. Gött. Inget grus, förhoppningsvis! :P

Vi hörs!

Kramar

Fredag

Kategori: Allmänt

Snö! Vem sjutton kom på den smått idiotiska idén att det skulle snöa idag? Kan någon svara på det? Vart tog mitt varma, sköna soliga vårväder vägen? ha?!

iallafall..

Var ute en runda med Vivi i morse, dock han jag bara gå i typ 40 minuter eftersom syster inte mår bra. Mamma är inte hemma, hon skulle springa ärenden eller vad tusan det var, så då får jag agera "barnvakt". Inte mig emot. Då hinner jag sitta lite framför datorn :)
Ska tillbaka när mamma kommer igen och gå en runda till med Vivi. Ska klippa mig idag, nämligen, så då måste jag hinna gå en runda innan det. Sen måste jag äta med, kom jag på nu,  och städa!

aja.

Hoppas snön töar bort snart

kramar

Torsdag

Kategori: Allmänt

solsken! Det är solsken idag! =) Visst blir man på bra humör när man vaknar på morgonen och ser att solen skiner? Gött! Dessutom var det riktigt varmt och skönt när jag tog ut Vivi på vår morgonrunda. Knallade en runda på ungefär en timme.
Just nu sitter jag och kollar på Dark Angel med söta syster. Najs serie det där. Dessutom rådiggar jag kläderna Jessica Alba har på sig.  ;)

Ska snart gå ner till Vivi igen, men måste kolla mejlen och lite sånt först. Deras internet fungerar ju inte!! :( Lite segt.
Dessutom planerar jag en långrunda i solskenet. Jag älskar att gå i solen!

ha d fint

Tiiiisdag!

Kategori: Allmänt

hej hopp!

Idag var det till att kliva upp klockan åtta, najs med sovmorgon! Har haft en supersöt Vivi i sängen bredvid mig nästan hela natten. Trevligt värre tills hon försökte väcka mig halv sex.. nej tack! Dock slutade hon att försöka efter att jag petat henne på nosen två gånger.
Var ute en timme på morgonen, käkade lite frukost. Grönt äpple, jag har blitvit seriöst insnöad på gröna äpplen. Så sjuukt gott! =)
sedan kilade jag hem och bytte kläder och knallade iväg till stallet. Red en runda med Fiffi och mockade m.m. Jag var ovanligt snabb idag!
Käkade supergod fisk innan jag promenrade bort och hämtade Vivi. Mamma mötte upp mig så gick vi en runda på en sådär 40 minuter eller något. Syster och hennes kompis busade med Vivi så att jag kunde kolla min mejl och lite annat.

Nu ska jag strax gå ner till Vivi igen. Ska gå en runda till vid sju eller något. Syster sover hog mig idag, så vi ska käka massor med marshmallows ikväll till Andra Avenyn!

ha det gött!

Söndag

Kategori: Allmänt

jag e trött!

Fick en härlig migrän attack igår när jag gick en eftermiddagsrunda med Vivi.  Men deras grannar var söta och tog ut henne en runda på kvällen så att jag fick sova. Det bästa med min migrän är att jag inte har den så länge. Det brukar gå över efter tre timmar eller något. Kort men intensivt liksom. Fast kul är det ju inte!

Ska strax ut med Vivi och grannens hund en runda- Tänkte däcka några minuter först bara.. hehe. Kan ju behövas. Somnade inte förren två tiden i natt och var uppe vid halv åtta.

menmen. beck ikväll! =)

ha d

Fredag

Kategori: Allmänt

jahaopp. Vad händer? Hur mår ni?

Dagens i-lands problem är att "Lets Dance" sänds samtidigt som "Så ska det låta" Mycket störande. Töntiga program? Inte då! :P Kul underhållning enligt mig.
jaja

Ska vara hundvakt från lördag tll lördag. Trevligt :)
På tisdag ska vi dock till Falkenberg :) Träffa gamla bekanta.. nice nice.

Ska se om syster vill hitta på ngt.. är aningen uttråkad.

Bye bye!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Igår var jag och plockade bort stygnen. Mamma och syster följde med. På sjukhuset hade de förvanat att det kunde ta lång tid pga överbokningar. Men det gjorde det inte alls! Kom in som beräknatt 15.00, kirurgen kom, han tittade han gick. typ, hehe :P Jag han dock fråga varför de inte gjorde någonting med läppen som han nämnde att han skulle göra. Tydligen gick det inte att kombinera näsan och läppen under samma operation. Så nu ska näsan få läka ordentligt så kallas jag igen om 6 månader.
Så ligger det till!

Efter besöket på sjukhuset körde mamma, syster o jag och fikade vid Nääs slott. Dock satt vi i bilen, det var alldeles för kallt för att sitta ute, enligt oss..  kaffe och tosca kaka, det är inte fel!

Nu ska jag snart ut med Vivi. Sedan blir det till att skriva en meritförteckning till arbetsförmedlingen imorgon.

Händer hos er då?

kram


bjuder på en bild på mig och min nya näsa..

Tisdag

Kategori: Allmänt

hejsan hejsan.

Mamma väckte mig strax innan åtta. Nu ska jag fixa lite frukost, alldeles snart. Måste bara kolla mejlen och lite så först.
Vad händer annars idag då? Ska gå ut en runda med Vivi vid halv elva. Gött att röra på sig lite. Ska nämligen på återbesök till Sahlgrenska idag. Då blir det till att sitta och hänga i ett väntrum. Lagom roligt.. aja. Jag blir ju av med stygnen i alla fall. =)

nepp.. frukost!

kramar 

Söndag

Kategori: Allmänt

hejsan alla söta o glada!

efter att haft en småseg dag.. syster som svimmade och lite halv deppig i största allmänhet blev det bara bättre och bättre. Johanna kom över och såg en sjukt bra film Disturbia. Se den! okej?!
Mamma var gullig och poppade popcorn till oss med. Jag brukar nämligen inte poppa i gryta själv. När jag var liten påpekade mamma alltid att det var så farligt, o jag tycker fortfarande att det är läskigt! Sjukt töntigt. Jag vet! Men.. a.

I fredags knallade jag förresten in på maxi och införskaffade mig den nya twilight boken. Fjärde och sista i serien. "Så Länge Vi Båda Andas" heter den för er intresserade. Har bara kommit till kap 7, men det ser lovande ut må jag säga =)

Nepp.. ska ta och hasa mig ur sängen och borsta tänderna.

Sov Gott!

Fredag

Kategori: Allmänt

Halmstad idag!!

vi hörs på söndag eller måndag igen


Trevlig Helg!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag har blivit lite förkyld (nehe.. ovanligt!) Jag nös en gång i morse, det gjorde ont vill jag lova! Så därför sitter jag nu och gör allt för att inte nysa. Går rätt bra än så länge =) 

Annars då? Vädret som var så underbart igår är ju puts väck, jag som ville ut o gå! Inte för att jag inte kan göra det bara för att det snöar lite, nej nej. Men det är så mycket mera lokannde att vara ute när solen skiner. Inte sant? Aja.. tänkte i vilket fall som helst kolla på Americas Next Top Model klockan 16.00. Kan ju kila en runda efter det kanske.. vi får se.

Näsan då. Den gör ont. Jo men. Inte så farligt faktiskt. Det stramar och kliar lite. Känns ungefär som om någon har hakat fast i den och drar uppåt. Hela tiden. Ganska irriterande faktiskt. Men men, det går väl över. Förr eller senare.

Nu ska jag sluta gnälla!!

Istället ska jag vara duktig och leta jobb!

Ha d fint.



missa inte den här skylten

Hejsan!

Kategori: Allmänt

Jo då, operationen gick bara fint =) Fast nu gör det förståss lite ont mellan varven. Sen att jag inte ser klok ut gör inte saken bättre, hehe. Men så fort svullnaden har lagt sigt lite ska det bli kul att se det slutgiltiga resultatet.
Idag har jag varit supertrött, vaknade klockan tio, sen var jag uppe till nästan 14.30, sen somnade jag igen och vaknade inte förren 16.30.. hehe. ´Nu är jag skittrött igen. Verkligen en "dagen efter" idag.

Förresten! Idag fick jag mitt fadderbarn! En flicka från Colombia på åtta år, supersöt =)

God Natt alla söta

nervös? jag? inte då!! (...)

Kategori: Allmänt

hmm... ska opereras för fjärde och (förhoppningsvis) sista gången imorgon. Fast just nu sitter jag och önskar att jag kunde dra fram klockan två dygn. Vill bara att det ska vara över!!

Men, som sagt. nervös? kanske. Jag vet inte! Mest orolig för att det ska bli komplikationer eller liknande. Dumt, jag vet. Så jag försöker egentligen bara övertala mig själv att ta det lugnt och andas.

Ska upp strax innan sju imorgon, så ska strax sova.

Hoppas ni får en bra måndag!!

God Natt

 
Jag i bussen på väg till Funäsdalen, skittrött!

Funäsdalen ja, skriver mer om det en annan dag!!

Hello!

Kategori: Allmänt


Im back!
Kom tillbaka från Funäsdalen och en veckas skön semester idag, trevligt! Som vanligt är det jag saknat mest min säng! Shit vad obekväma sängar de har där uppe i landet! :P

Ska strax sova, vilket iof innebär att jag måste kravla mig ur min sköna säng och borsta tänderna..

God Natt!





Sikta mot månen
Missar du har du ändå nåt stjärnorna