ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Väntar in tolvslaget..

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Sitter på golvet med mitt hjärta i knät. Ser en film. 

Väntar in det nya året. 2017. För mig, egentligen inget speciellt. Att börja planera enorma förändringar enbart för att vi går in i ett nytt år. Nej tack. Jag planerar förändringar hela tiden. För jag gör ständigt val som påverkar min framtid. Små förändringar. Stora. En del av att växa som människa. Vilket är det enda målet jag sätter upp för mig själv varje år. För att det är det viktigaste. Mest utmanande. Den största gåvan man kan ge sig själv. Att våga vara öppen, bryta mönster, se bortom och förbi. Hur fantastiskt är det inte. När man inser att man lärt sig något nytt om sig själv? 

Nyårsafton 2016

Kategori: Allmänt

Årets sista dag. En lördag som innebar sovmorgon och långpromenad. Skittråkigt väder. Nyår ska vara kall och klar tycker jag.


Mina nio topp-bilder från året detta tydligen. Lite kul att se ändå. Hoppbilderna på Besos är mina favoriter :) mitt hjärta! 


Onsdag 28 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Barnen sover och jag har planerar inför vårterminen. Försöker få bort den där molande klumpen i magen. Den som tar all energi.. 


Försöker ta det lugnt. Andas. Ha Besos nära. Han hjälper. En liten varm boll som kryper tätt intill. Svårslaget. 

Sedan Ni, som finns där. Ni ska veta att ni betyder massor. 

Tisdag 27 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

När den tanken fastnar i huvudet. Då är det extra fint att få komma hem till den här ❤️


Jobbade till 16. Tog en långpromenad med Besos och sedan blev det film. 
Min tisdag. Som var bättre än vad den låter :)

The struggle is real

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Det är fasiken inte lätt att vara kort alla gånger.. ;)

Måndag 26 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

När man har tagit en långpromenad i regn och blåst. Och dessutom har en ledig dag. Då får man bädda ner sig i sängen och inte göra något alls en stund :)



Mitt i allt

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

För att jag mitt i allt mår bra. Trots att världen runt om ibland snurrar lite för fort. Och trots att det ibland känns som att jag tappar fotfästet. Så finns det stunder när jag bara kan stanna upp och vara glad för art jag faktiskt kommit hit. Till en plats där jag är nöjd. Med människor jag tycker om. 

Söndag 25 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Julen kom. Å den försvann. Hade faktiskt noll julkänsla i år. Tråkigt men det är väl grejen med att bli vuxen. Att det dessutom haglade på min långpromenad under förmiddagen bidrog inte direkt till julkänslan. 

Men det bästa med julen är ju dock att man får träffa dem som betyder mest. Så att jag fick krama om min fina syster gjorde hela min dag! :)

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Från kvällspromenaden. Tråkigt att det inte är snö. Jag gillar snö. 

Har haft en chill dag. Promenader, tupplur, kaffe och inslagning av julklappar. Bra ledig fredag! 

Fredag 23 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Om man bortser från att jag vaknade med mensvärk vaknade jag och mådde riktigt bra. Solen lyste, jag har en ledig fredag och min torsdag avslutades på ett förträffligt sätt. 


Kanske noll julkänsla men massa andra bra känslor. 😉

Torsdag 22 december 2016

Kategori: Allmänt

Öppning på jobbet. Trots att jag sovit någon timme för lite (varför blir det alltid så?) så var jag här tillräckligt i tid för att blogga. Bra, det gillar vi :)

Ser ni förresten vilka underbara strumpor jag fick av Stella i julklapp?! Dålig bild, men ni fattar. Älskar gosiga strumpor!

Snart är det jul och igår fixade jag sista julklappen, så gött! Kommer alltså slippa trängas med alla andra på min lediga dag imorgon. Det är bra!

Tisdag 20 december 2016

Kategori: Allmänt

Bara för att det är precis så. 

Jag har mått ganska bra idag. En ovanlig känsla, men ack så fin! 
Var lite barnvakt efter jobbet och det gick kalas :) (ett uttryck jag snott från Johanna en gång i tiden, ett förträffligt sådant!) och efteråt tog jag och Besos och promenerade bort och hämtade bilen. Skönt väder, även om jag saknar sol och ljus. Vaeför är det mörkt och grått hela tiden?!
Har dessutom fixat sista julklappen, befrielse...

god natt

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Imorgon är det tisdag. Vilket betyder att.. Nä men det betyder väl egentligen inte så mycket ;)

Har noll julkänsla. Har dock shoppat klart julklapparna, typ. Enbart en kvar som ska fixas. Sedan ska skiten in i presentpapper.. Hu ja. 

Har jobbar 7.45-18.30. Avslutade med två utvecklingssamtal. Att prata fokuserat är ju som bekant inte min starka sida. Det gick bra, men blev gött trött i huvudet efter. Tog en promenad med Besos innan jag intog soffan. Måndagar är vilodag! Det är sen gammalt. 

Måndag 19 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Måndag, vi möts igen. 

Vaknade en gång vid 04, och en gång vid 05 och trodde jag försovit mig. Sjukt irriterande.

Jaja, dags att ta tag i dagen! Jobb liv utvecklingssamtal på schemat. Hepp! 

Lördag 17 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Sovmorgon. Mycket i huvudet så jag somnade först framåt 0400. 

Tog en långpromenad med Bella och Besos. Sedan fick båda bada. Jädrans med skit de drar in. Speciellt Bella då med sin långa, underbara förvisso, men dock långa päls. 
Tänkte inte göra något alls idag, min första helt oplanerade helg på månader. Så ska enbart njuta! Dricka kaffe, mysa med hunden och spela skivor. Ja tack! 

Motivering

Kategori: Allmänt

Mitt allt. Min motivering till att gå upp på morgonen. Bästa finaste vän. 

Fredag 16 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

omtumlande vecka på jobbet. Det fina har dock varit att jag förstått hur fantastiskt vackra och genuina kollegor jag har. Verkliga vänner. Kan fortsätta ett tag till att hylla dem, men jag tänker att Ni fattar det. 


Är hundvakt åt Bella till imorgon. Efter jobbet idag tog vi en promenad och nu ligger vi i soffan och myser. Kollar på Svenska Hjältar Galan och peppar hundarna för sista kisserundan. Saknar julkänsla och vill ha snö... 

Kollegor

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Fick den här bilden av en kollega. Tycker verkligen att den visar oss på avdelningen på ett bra sätt, hehe. Älskar att kunna gå till jobbet och vara mig själv. Även om det finns dem som inte tycker att jag är bra nog, har jag två som tycker det. Guld värt. Och jag är så oerhört tacksan för det. 

Onsdag 14 december 2016

Kategori: Allmänt

I brist på nya bilder får ni ens från i somras. Jag är ju inte helt emot kylan, men jag saknar ljuset.

Måndagen den här veckan blev en pärs. Fick höra en hel del saker som jag kanske inte riktigt höll med. Men just då inte fann ord att säga emot. 
Dock har jag underbara kollegor som under hela gårdagen stöttade, peppade och pratade för mig. Är så tacksam för dem ❤️

Idag hade vi luciafirande på jobbet. Barnen samlades på morgonen, en hel drös med pepparkaksgubbar/gummor, nissar och tomtar. Sjöng för föräldrarna och sedan var det frukost tillsammans :) 
Lite julstämning just där och då. 

Efter två veckor med halsont har jag nu börjat hosta. Underbart. Det här går fan aldrig över...

Söndag 11 december 2016

Kategori: Allmänt

En sämre söndag. Av ingen anledning alls. 

Hej då. 

Lördag 10 december 2016

Kategori: Allmänt

I
Idag är en viktigt dag för idag är det dopfika för lilla Isak! Min lille gudson har blivit stor (läs. Större) :)

Var ute en kort runda med hundarna i morse. Har Bella över helgen, så hade två varma små vovvar i sängen i natt. Mys! Mindre mys var ju då såklart att Bella blir sjukt sandig nr vi är ute. Så hon fick bada i handfatet. Praktiskt med små hundarn ;)

Onsdag 7 december 2016

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Sjukt sugen på tatueringen ovan..


Jobba, promenad med mamma oxh bakning inför fredag. Typ det jag gjort idag. Har beordrar mig själv att ta det lugnt veckan ut. Idag tog det inte emot jättemycket med tanke på vädret ;) 

Öppning på jobbet imorgon. Så. Inte. Kul. 
God natt! 

Måndag 5 december 2016

Kategori: Allmänt

Min söndag började skit. Vaknade med ångest. Var faktiskt ett tag sedan sist. Men mådde illa, hade ont i magen och det gick liksom inte att ta sig ur sängen. Ställde in dagens planer och tog mig ut och kissade hunden. Sedan drog jag täcket över huvudet och försökte börja om. Resten av söndagen var hyfsat smärtfri. Har fortfarande "egenbeodrad vila", så dagen blev lugn.

Idag har jag jobbat och sedan jobbart. Genrep på allebike. Fantastiskt kul men oerhört energikrävande. Ska hålla reda på alla mina elever bland massa andra i ett stort, nedsläckt rum med hög musik.
...
Japp.

Avslutade dagen med att strosa en runda med hunden. Bästa sättet att varva ned :)

Lördag 3 december 2016

Kategori: Allmänt

Min morgon började med att jag vaknade och kände mig mossig i huvudet. Tänkte att jag sover lite till, oxh sov såklart för länge. Försova mig till jobbet men hann faktiskt till sista lektionen.. herregud vad pinsamt :/ Efter lektionen hade vi möte. Kul för mig eftersom det är den enda gången på terminen som jag får träffa mina kollegor :)

Efter promenad med Besos fick jag för mig att baka ett pepparkakshus. Nu vet jag inte om man kan kalla det hus. Snarare ett rivningsobjekt.. hehe. Men det luktade så gott i köket efter baket så det vägde upp för att resultatet blev kasst ;)

Torsdag 1 december 2016

Kategori: Allmänt

Torsdag, alltså öppning på jobbet. Kunde sluta vid 14. Underbart att få en hel eftermiddag hemma. Fortsätter min egenbeodrade vila och tog en kort lugn promenad med Besos. Lyssnade på ett gammalt podcast avsnitt av Adam och kompani. Kul att lyssna igen, eftersom jag den här gången hörde sånt som sades i bakgrunden, som man kanske inte lägger märke till första gången man lyssnar :) nu lät jag som en podcast nörd...

Somnade en stund, strosade genom centrum och kollade första avsnitten av säsongens Vikings samt sista avsnitten av Svartsjön. Har även klippt den ena av två ljudfiler till kommande veckans dansuppvisning. Eftersom jag bara gör det en gång i halvåret hinner jag liksom glömma hur jag gör mellan gångerna. Så det tar alltid lite onödigt lång tid, men det är faktiskt lite kul samtidigt :)