ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

En kväll med skratt

Kategori: Allmänt

Igår var jag på Jonas Gardell "tlilfällig gäst i ditt  liv" på Halmstad teater.
Så underbart bra! Fräck, rolig med en stor nypa allvarligheter mellan varven. Skrattade så kinderna ömmade.  Killen har energi och scennärvaro, inget snack om saken.  Dessutom har han självhumor :)
Det enda irriterande var att jag fick något blont huvud precis framför mig.. så jag fick sitta med huvudet på sned mellan varven. Men vad gjorde det?!
tackar Axelsson för biljetten! Hoppas trisslotterna ger någon vinst..

I morgon är det APU igen, har avverkat en vecka av fyra när fredagen är till enda. Idag har jag rullat tre permanent, hel huvud på min docka. haha.. jag kan inte rulla permanent utan att bli förbannad.. det går inte!
Lockade håret på en liten tjej med.. så nöjd hon blev. :) alltid roligt med nöjda kunder.

Nu ska jag sova.
God Natt :)

Människor - goda som onda

Kategori: Allmänt

Det finns två olika sorters människor i mitt liv.
Den ena gruppen är de som jag behöver, min familj, mina vänner, de som stöttar mig i mina val i livet. Utan dem skulle jag stå ensam. Hos dem känner jag mig trygg, vilket ger mig en bra grund att bygga på.

Den andra gruppen är de som gör mig starkare genom att utmana mig. De som talar illa om mig, det är de som får mig att samla mod. Att se framåt. De får mig inte bara att tro mer på mig själv. De lär mig att vända ryggen åt sådant som inte är värt att lägga energi på. Att se mellan fingrarna och ignorera.
Jag behöver dem lika mycket som de andra.


Och till Elin.. jag fattar inte heller dessa röda och blå streck!

Prestationsångest

Kategori: Allmänt

När man får prestationångest när man köper julklappar,har man inte gått lite för långt då? Jag ar ju inte ens börjat köpe dem än! Men bara tanken att det snart är dags ger mig en klump i magen. 
varför? För att jag vill ge alla mina familjemedlemmar något fint och personligt så att de förstår hur mycket jag tycker om dem!
Men egentligen.. Man ska väl inte behöva ge något svindyrt bara för att bevisa det?! Eller?

Sedan har jag funderat lite.. (jag vet, kors i taket) på alla dessa bloggar. Är det en modefluga det här? Att blogga? Eller kommer det vara något som faktiskt håller i sig en längre tid? Personligen var jag faktiskt lite fundersam över detta med bloggen. Innan jag skaffade en själv då. Det är skönt att bara få skriva ner vissa tankar, istället för att ha dem omkringsnurrandes i huvudet. Sedan är det jättekul att läsa andras bloggar! :) Fortsätt skriv pojkar och flickor!

har förresten flätat håret! Tog tolv timmar att fläta mitt hår till 97 flätor.. men nöjd är jag! Så skönt att slippa borsta håret på morgonen! Det enda är att de är ivägen iblan, fast fet kanske är jag som inte har vant mig vid längden riktigt? I vilket fall som helst är det kul att ha långt hår för en gångs skulle.. inte är det fluffigt heller! :D

Nya marabou med non stop, det är grejjer det!

helg

Kategori: Allmänt

Så har helgen kommit och är nästan förbi. Dagen har spenderats genom att tänka på allt jag borde göra men inte har den minsta lust eller ork att göra. Vilket får mig att bli förbannad på mig själv. Sedan blir jag förbannad för att jag blir förbannad, att inte orka ställa sig osh stryka, tvätta, plugga mm på en lördag är ingenting att bli arg på sig själv för.

Varför kan jag aldrig bara tycka att jag är helt okej som jag är? Varför är det mycket lättare att skriva än att praktisera i verkligheten?

Fars dag i morrn då, vilket kommer bli som vilken söndag som helst för mig då jag inte haft en riktig farsa på några år nu. Grattis till er som har det,

Kvällen ska spenderas i bio mörkret med Carro. Vilken film det vlir har vi dock inte bestämt.. det enda jag hoppas är att den kommer att vara bra. 

Det blir kallare och kallare ute, hoppas snön väntar några veckor till. Jag vill ha en vit jul i år.
 

körkortsteori

Kategori: Allmänt

... finns det något tråkigare? Jag vill ha körkort, men jag vill fan inte plugga till det!
Jag vet, det går inte riktigt ihop det där..

Annars då? Jo, tackar som frågar. livet går framåt.you said I shouldnt look back, but what if my future scares me more than my past?

Dagens inlägg lyder:

Kategori: Allmänt

 Have you ever push away the ones you should've held close?Vissa tankar vägrar lämna huvudet, hur mycket man än försöker. Det är inte så att man går och tänker på dem jämt.  De poppar upp i hjärnan när man minst anar det, och oftast när man minst av allt vill det. Det dumma är ju att man inte kan sluta tänka på dem hur mycket man än försöker.


I have to start listen to my own heart talking, I need to count on  myself instead.


Ibland vill man helt enkelt inte förstå.