ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

16 år i Sverige

Kategori: Allmänt

ja.. som ovanstående rubrik berättar så var det 16 år sedan jag blev adopterad! egentligen var det igår för 16 år sedan en rädd liten skitunge (jag) träffade mina blekfisar till blivande föräldrar för första gången.
Till Sverige kom jag inte förren ca 6 veckor senare. Fatta vilken chock det måsta ha varit, att komma från varma Colombia till svinkalla Sverige mitt i kalla mars. Mor min har berättat att de bultade på mig thermokläder, mössa och vantar. Stackars mej :P 

Funderingarna över vad som hade hänt om jag fortfarande hade bott kvar i Sverige snurrar i huvudet ibland.
Men egentligen är det jättesvårt att tänka sig vad som hade hänt om jag inte hade blivit adopterad. Det är lika svårt att  tänka sig vad som hade hänt om jag inte hade blivit adopterad, eller om jag hade haft blå ögon istället för bruna. Eller om jag inte hade fötts med läpp-käk- och gomspalt. Det är en sådan naturlig del av mitt liv att det är svårt att tänka sig mitt liv utan det. Att tänka bort en bit av sig själv.


 
Om man står med båda fötterna på jorden kommer man ingenstans! 
 

Illamående

Kategori: Allmänt

shit vilka positiva inlägg jag bjuder mina kära läsare på.. hehe. Här kommer ännu ett,
mår så in i helvete illa!
Stressad som vanligt.
Vad är jag stressad över då? Tja.. Gesällbrevet.. ngn som har eller vet någon som inte har klippt upp håret?
nej, trodde inte det heller... vad ska man hitta den personen då? Mysterium att lösa.

Sedan stressar jag upp mig över saker jag inte har gjort eller ska göra. Sedan blir jag stressad över att jag stressar med. Bra cirkel eller? Nepp.

Men imorgon är det tisdag så då kan jag sova och försöka varva ner lite.. Lycka till säger jag till mig själv.

Blev inget roligt inlägg det här.
Men det skiter jag i!

ha d fint!

Dumma tandställning

Kategori: Allmänt

Dumma tandställning som bara skaver, inte går det att peta in den där lilla metallgrejen som skaver ordentligt heller. Får mig på dåligt humör.

Som tur är så är det ju fredag iadag, vilket betyder att jag har två hela sovdagar med absolut ingenting inplanerat. Vilket jag och min lilla mage behöver. Sömn och lite nyttig mat.. Bra Tv ska det bli med. Lets Dance ikväll, tycker jag är roligt, sedan blir det några late night filmer. Det finns inget bättre än att kolla på film på kvällarna ;)

Hoppas ni har en riktigt skön helg :)

Footloose

Kategori: Allmänt

Just precis.. mamma, syster och jag begav oss i torsdags till Storan i Göteborg för att se musikalen "Footloose" med Peter Johansson, Anna Sahlin och Måns Zelmerlöv. Vi hade sett filmen, mest för att ha en grund att stå på eftersom det kanske skulle vara svårt att hänga med i handlingen annars. Tyvärr var ju filmen ganska.. hur ska jag uttrycka mig... dålig?  För att vara snäll. Hehe.. Så vi hade inte alltför stora förhoppningar på musikalen. Men shit.. musikalen var hur bra som helst! ;D Bra dansare och bakgrundskörare. och huvudrollsinnehavarna var jättebra.

                                  image24

Peter Anna Måns


Vi hade en riktigt lyckad kväll med massa skratt. Musikalen var riktigt rolig! Iallafall tyckte jag det.. skulle inte ha något emot att se den igen. Men tyvärr är det ju inte gratis att se. nepp.. får väl leta upp en annan musikal att gå på. Någon som har lust att föja med?                                                               image25

Skola idag.

Kategori: Allmänt

yepp.. skolan börjar idag. Sitter faktiskt på lektionen nu. Skittråkigt. Det enda vi har gjort idag är att planera vad vi ska göra under terminen. Känns faktiskt som om vi ska gå igenom några intressanta saker.
Gäller bara att hålla energin uppe.. :P

Funderar på om min beställning från Ginza dimper ner i brevlådan snart. Gilmore Girls säsong 6. Jag är typ besatt av den serien. Måste dock säga att de två första säsongerna har varit bäst hitills. Men har man kommit upp till fem säsonger kan man lika gärna köpa de två återstående med. När man nu har ångan uppe menar jag.

Ska återgå till lektionen nu,,,

Ha d fint!