ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

sol!

Kategori: Allmänt

Ett under har inträffat.. det är sol! :D
Annars har det ju varit dåligt av den varan nu i sommar.. eller man kanske kan säga att vi har fått extra mycket härligt, silande, droppande, kallt, blött  regn istället? vet inte.. egentligen har jag inget emot regn,, regn kan vara jättehärligt! Men inte på sommaren när man vill att det  ska vara varmt å skönt. Nepp, då ska det vara sol!

Fast jag har ju fått en hel del läsning gjord tack vare regnet.. bland annat läste jag precis klart en bok av Cecelia Aehern "ps jag älskar dig" Fatta bra den var eller! Jag älskade den! Så, har du inget bättr för dig så läs den! :D

Annars händer det inte så mkt. Har det gött.. slappar, hänger med vännerna..  Har sommarlov helt enkelt!

Ha d fint!

Det är för väl att det finns lögner
tänk om allt man hörde vore sant!

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Sommarlov utan en gnutta sol på flera dagar. Kan det vara med deprimerande? Solen kommer säkert när skolan har börjat igen och man måste vara inomhus större delen av dagen. Jag vill ha sol!

nehepp

Ska faktiskt ta upp mitt hästintresse igen.. eller egentligen har jag väl aldrig lagt ner det.. men jag har ju inte haft någon häst att ta hand om sedan jag slutade på ridskolan. Men se.. mammas kusin har två hästar som han skulle vilja ha hjälp med. Så jag och Martina ska dit pån onsdag för att kolla läget. Blir nog bra!

 vad händer annars framöver? körkortsteori ikväll då.. stallet och Gessle på onsdag, övningskörning på torsdag. det var väl det jag hade inplanerat vad jag vet.. ? hmm dyker säkert upp nånting i sista sekund. :P

nej-- ska damsuga mitt rum. Välte ner den jäffla blomkrkan så nu e det jord över hela golvet.. (nästan)

ha d fint!

Jag har alltid undrat över hurdet kan komma sig att föräldrarna känner till allting de varnar sina barn för.