ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Måndag 29 februari 2016

Kategori: Allmänt

 Från gårdagens eftermiddagspromenad. 

Ny jobbvecka. Var faktiskt ganska pigg när klockan ringde i morse, trots lite för lite sömn. När hände det senast? Gårdagen präglades av ett otroligt surr i kroppen. Vår känslor kanske.. ;) ville rensa ut allt, springa ett marathon och sova hela dagen. Samtidigt. Blev iaf två långpromenader, kaffe hos mamma och lite slapp i soffan med Besos. Vågade inte börja städa ngt större projekt av rädslan för att inte kunna sluta.. Katte i ett nötskal ;)

Lördag 27 februari 2016

Kategori: Allmänt

Varsågoda; Lördagsbilden. 

Började dagen med en timmes promenad innan jobbet. Så otroligt härligt väder ute. 
Sedan mina två dansklasser. Älskar det, att få se barnen utvecklas. 💕

Eftermiddagspromenad, lite städning, kaffe och en power nap. 
Mello med Angelica avrundade denna lördag. 
Hur bra? 

Fredag 26 februari 2016

Kategori: Allmänt


En fredag som sett lite annorlunda ut. Började dagen med att hela familjen tryckte ihop oss i bilen och körde ner till Falkenberg. Idag begravdes min farmor. Det var en jättefin stund i kyrkan och de valda psalmerna var riktigt fina 💕 
Medan mina syskon var på minnesstunden efteråt åkte jag och mamma och hälsade på Berit. Pratade lite gamla minnen och drack kaffe :) Jag passade på att rasta hundarna innan vi plockade upp Andre och Tea och körde vidare till Halmstad. Jag körde. För första fången en annan bil än min egna. Kände mig som en nybörjare först, hehe. 
Eftermiddagen och kvällen spenderades hos kusinerna. Tacos och kaffe. Syster och jag glimmade runt och vad underbart det är att få skratta omringad av fina människor 💕

Nyanser

Kategori: Allmänt


Jag har en ätstörning
Jag är inte en ätstörning 
Se skillnaden 
Tack 


... Och dagen fortsätter

Kategori: Allmänt

Att få komma hem till det här ❤️

Tillbaka på jobbet idag efter att ha vart hemma sjuk igår. Mådde så konstigt hela söndagen så jag tig det säkra före det osäkra. 
Jobbade tidigt pass så var alltså hemma strax efter 15. Sprang ett ärende på stan innan jag tog en tio minuters chill med. Besos, en och en halv timmes promenad på det med podd i öronen. Snubblade över Opodden. Intervjuer med kända svenska kvinnor. Lite Girl power är aldrig fel! 

Tisdag 23 februari 2016

Kategori: Allmänt


Hängde hos mamma igår kväll. Hjälpte till att ta Bella på en kvällspromenad. 
Fick en kopp kaffe som belöning.
Tack tack :)

Avslutade kvällen med att se Brooklyn. En film som jag faktiskt tyckte riktigt bra om. Väldigt stillsam och fin. Lagom en måndagskväll. 

Nu ska jag fortsätta jobba! 

Melodifestival lördag

Kategori: Allmänt


Så otroligt dålig bild, men varsågoda. Den obligatoriska lördagsbilden. Mello med Angelica i min soffa. Fin tradition det 💕

En lördag som annars passerade ganska obemärkt. Fick krama på mamma som kom hem från sjukhuset. Hoppade runt bäst hon kunde med sitt brutna ben.. Lilla mamma :)


Två hjärtan

Kategori: Allmänt

Har myst sönder med dessa två idag. 
Slutade jobbet vid 13.00. Tog en lugn promenad innan jag totaldäckade. Sov bort någon timme, underbart ;) tog en kvällspromenad och sedan har jag och hundarna kollat på Ponnyakuten ( fy vad jag saknar att vara i stallet!) och läst bloggar. Avslappnade fredagkvällar 💕

Fredag 19 februari 2016

Kategori: Allmänt

Det här är en så otroligt typisk bild för hur det blir 99% av gångerna man ska försöka ta en bild på båda hundarna samtidigt. Alltid någon som ska titta bort.. 
Hämtade nämligen hem Bella till mig igår kväll. Min mor bröt benet när hon var ute och gick igår. Skrämde halvt ihjäl mig när hon ringde och meddelade detta på min lunchrast. Jisses alltså..
Dock riktigt mysigt att få ha bägge hundarna hos mig i natt. Sov ju kanske inte jättebra, öppnade på jobbet i morse och då spelar det ingen roll, jag kan inte slappna av. 
Har alltså varit vaken sen 5. Om det blir en power nap för mig sedan? 

Var det ens en fråga...? 

Så mej

Kategori: Allmänt


Tisdag 16 februari 2016

Kategori: Allmänt


Jobba tidigt pass. 
Komma hem vid 15.30
Gå en sväng med hunden
Komma hem för att inse att man måste ta sig till Maxi för att inhandla fil
Går till Maxi
Kommer hem och inser att man inte vill gå in
Så, man går en runda till 
Duschar 
Vill inte kliva ur en varm dusch för då blir man kall igen
Kliver ur ändå, för i en dusch kan man ju inte stå och hänga 
Kollar på soffor på blocket. 
Somnar lite för sent, som alltid. 

Buhu

Kategori: Allmänt

Jo. 
Jag tycker sjukt synd om mig själv. 

Söndag 14 februari 2016

Kategori: Allmänt

Jag lovar, han ler... 

Vaknade sjukt stressad imorse. Kanske inte det man vill en söndag.. 
Dock har det bjudits på fantastiskt väder idag. Har promenerat med Besos, tvättat och andats. Lite så mina söndagar ser ut nu för tiden. Jag klagar inte, tycker om att bara vara.
Avslutar kvällen med Så Ska Det Låta och film. :)

Lördag 13 februari 2016

Kategori: Allmänt

"Äh det är ändå ingen som läser min blogg"- bilden.
Mello med Angelica. Besos var mest intresserad av att stirra på dörren som skilde honom från katterna åt. Min knasboll 💕 
Annars har det enda vettiga jag gjort idag varit att jobba. Älskade dans-kids!! 


Fredag 12 februari 2016

Kategori: Allmänt

Färg i plastfickor. 
När solen låg på var det riktigt fint :)

Vakande natten till fredag av världens magknip. Låg en timme och typ gnydde för det gjorde så ont. Lyckades tydligen somna om för vaknade av att klockan ringde två timmar senare. Kom upp ur sängen och körde ut Besos till mamma. Har haft en ihållande magknip hela dagen,och hade det inte varit för fina kollegor, det faktum att solen lyste och att det var fredag hade det vart en dålig dag. Nu blev den istället bra :) 

Tog en timmes lugn promenad med mamma efter jobbet. Sedan somnade jag. Med finaste Besos intill. Lugn dag, behövdes idag :)

Torsdag 11 februari 2016

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och dricker kaffe. Kaffe är nyttigt har jag hört :) Ska strax ut till barnen men tänkte kika inom och säga hej. 

Hej.

Oplanerad eftermiddag så hoppas på att vädret håller i sig. Gårdagens promenad med Podcast i lurarna var nämligen som balsam för själen, så tänkte göra en favorit i repris 👍

Onsdag 10 februari 2016

Kategori: Allmänt

Vardagslyx; att få sitta på golvet med två fina hundar i knät. Så tacksam för det lilla. 
Arbeta tillsammans med fina kollegor och medmänniskor. Skratta på jobbet, det borde alla få göra. 
Idag fick jag även krama om min mamma. Fina lilla mamma. 
Att jag dessutom får somna tätt intill Besos. Lyssna på hans andetag. 
Jag är rik. 


Måndag 8 februari 2016

Kategori: Allmänt


Lugn dag på jobbet. Sällan det händer så passar på att njuta. Fryser dock sönder så tänkte fixa lite mer kaffe strax. Mötet börjar om ungefär en halvtimme och då är det två timmar tills jag får gå hem. Då blir det den senaste Beck filmen :) först ska jag ta en promenad med min lilla mor dock. 

Söndag 7 februari 2016

Kategori: Allmänt


Det där med att vara vuxen och tvingas hålla tvättider. Tråkigt.

Annars en väldigt vanlig söndag. Har myst massa med Besos. Han verkar veta precis när jag mår dåligt och behöver lite extra närhet. Älskade vän 💕  


Lördag 6 februari 2016

Kategori: Allmänt

Julafton -15

Första dansklasserna för terminen idag. Älskar att det är igång igen! Jag kan ju tyvärr inte ta klasser själv längre, men att undervisa är så sjukt roligt! Utmanande & kreativt. Har sjutton elever i 5-6 klassen, några gamla och några nya. Kommer bli intensivt! 
Lotta presenterade mig som "hon som är liite längre än eleverna", hehe, inte lätt att vara kort ;)

Har även promenerat med vovven i det inte alltför roliga vädret. Planerat in, fått planera om,  sett "The Danish Girl" och power nappat. Kvällen spenderades med Angelica framför mello. Tror dock inte jag lyssnade "klart" på en enda låt. Inte mycket som var speciellt intressant med andra ord..

Nu var tanken att jag skulle sova..

Deltävling 1

Kategori: Allmänt


En har sovit fyra timmar i natt. Den andre en hel vecka.. Melodifestivalen har aldrig vart så här kul 😜 Fredag 5 februari 2016

Kategori: Allmänt

 Min kära kollega tyckte jag behövde haklapp och pipmugg.. Så stökig är jag väl inte?! 

Fredag och tidigt pass för mig. Alltid tacksamt att få sluta tidigt en fredag :) eftermiddagen kommer troligtvis mestadels ägnas åt förberedelser inför kursstarten på Allebike imorgon. Och spara på rösten, har fått en härlig rethosta. Underbar tajming, inte sant ;)

Tisdag 2 februari 2016

Kategori: Allmänt

Jag, varenda dag.. 

Jobbade tidigt pass idag. Av ngn anledning var jag riktigt trött när jag kom hem. Illamående trött. Jobbade förvisso 7-15 utan rast, kanske därför? Imorgon ska jag dessutom gå in två timmar tidigare eftersom vi fick inte får vikarie. 7.30-17. Underbart. 

Tog en promenad i regnet efter jobbet innan jag kröp ihop bredvid Besos och försökte stressa ner. (Är det ens ett uttryck? Gå ned i varv..?). Funkade sådär. Frös så sjukt mycket. 

.. Nu slutar jag skriva för nu blev det här ett otroligt negativt inlägg.  
Good night peeps!