ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Måndag 28 september 2015

Kategori: Allmänt


Ritar sångkort. Kul att måla, trist att man är så dålig.. 

Helgen kändes som att den flög förbi. Har varit lite fram och tillbaka med jobb, AMTS och promenader med hundarna. Tryckte även in en tvättid, klippning av brorsan och filmtittande på det. Å kaffe. Alltid kaffe :)

Idag är det jobb 7.30-19.30. Avslutar med föräldramöte. Den där detaljen med att snacka inför folk... 

Lördag 26 september 2015

Kategori: Allmänt

 
Började dagen med en timmes promenad. Avslutade den med båda hundarna i knät framför Mission Impossible 5. 
Där emellan hann jag med att jobba, handla, fixa lite med AMTS perukerna och två promenader till. Ska erkänna att vi tog en ordentlig power nap jag och hundarna med. Så mysigt att få somna bredvid dem! 

Fredag 25 september 2015

Kategori: Allmänt

 
Älskade kvällspromenader i mörker samt dagens eftermiddagspromenad med Bella och Besos. Är hundvakt vilket är otroligt mysigt! :)

Jobbade tidigt pass idag. Lyx att få komma hem tidigt en fredag. Tog en långpromenad med Besos. Under tiden hade mamma lämnat Bella hos mig så vi tog en liten power nap tillsammans alla tre. Mysfaktor på väldigt hög nivå :) 

Nu idol med Angelica. Fredagsfinalerna är ju hösttradition! 

Tisdag 22 september 2015

Kategori: Allmänt


Min mor lagade löksoppa åt mig idag. Så. Sjukt. Gott.
Avnjöts efter en kort promenad tillsammans. Mys! 
Nu sova.


Söndag 20 september 2015

Kategori: Allmänt


Varsågoda. Dagens skogsselfie samt från kvällspromenaden. Magiska färger. 

Har varvat promenader med handling, städning och tvätt. Har även hunnit med att ta en powenap bredvid min fina Besos. Livskvalitet ❤️

Everything

Kategori: Allmänt

För att en kvällspromenad med mitt allt är så mycket mer än bara en promenad. För att han så ofta är det enda jag behöver.
För att han tycker om mig även när jag inte tycker om mig själv.
Och för att han är den enda som vet allt 

Lördag 19 september 2015

Kategori: AllmäntTre blilder från dagens promenad på Hjortgården.

Började dagen med att ta med min sjusovare till vovve ut på en halvtimmes promenad. Sedan hade jag mina dansklasser. Goa barn! :) Kom hem och tog en power nap. Har nämligen lyckats få magkatarr. Underbart visst. Strosade som bilderna avslöjat en sväng i skogen. Jättefint ljus som jag tyvärr inte kunde få med på bild.
Nu sitter jag med en kopp kaffe och varvar ALLEBIKE och AMTS jobb. Idol på tv, jag har tydligen missat hela kvalveckan..? 

Fredag 18 september 2015

Kategori: Allmänt

Jag bjuder på denna

Vaknade sjuk igår morse. Halv sex närmare bestämt. Hemma från jobbet alltså. Igår sov jag mest. Lyckades såklart vrida på dygnet med så somnade först framåt fyra snåret o morse. Idag har jag mest varit seg och uttråkad. Så löjligt frustrerande när kroppen och knoppen inte kommer överens över hur mycket man orkar.. Har iaf fått lite AMTS-pill gjort samt mentalt förberett mig inför morgondagens jobbpass på ALLEBIKE. 
Nu ska jag bara se till att somna i tid.. 

Tisdag 15 september 2015

Kategori: Allmänt


Som Johanna mycket sant sa på gårdagens produktionsmöte:
" Katte bangar aldrig en kaffe!"

 Sjön i kväll

Om någon surar över att jag inte bloggade igår så vill jag bara meddela att jag faktiskt inte hann. Körde Besos till VB. Jobbade 7:45-19, och sedan direkt till produktionsmöte. Var hemma vid 21.30.. 

Jobbade 6:45-14.30 idag. En långpromenad på det. Har tom dammsugit. Dock känns det lite som att jag har marshmallows i hjärnan. Inte jätteproduktiv med andra ord ;) lämnade bilen för reparation och tog en kvällspromenad. Nu är det bloggläsning innan läggdags :)

Lördag 12 september 2015

Kategori: Allmänt

 
Släckte lampan innan halv två natten mellan fredag och lördag och klev upp strax innan sju på lördagens morgon. Vad hände där?! Det blev iaf en långpromenad innan jobbet. Lördagar numera betyder två timmar på ALLEBIKE. Älskart! :)
Råkade inhandla nio filmer från Hemmakväll innan jag plockade upp Besos och sedan körde vi ut till VB och hämtade Bella. Åkte raka vägen hem igen och totaldäckade. Sova middag är underskattat. 

Två promenader till klämdes in under eftermiddagen. Den sista fick jag sällskap på av mamma :) 

Kvällen spenderades i soffan med Angelica och Besos. ❤️ 
Finaste sällskapet. Nu kan jag somna glad!! 

Fredag 11 september 2015

Kategori: Allmänt


Några dagar sedan.. 

Har inte haft några nya roliga bilder att visa så har jag inte haft direkt motivation att skriva. Här får ni därmed en ngt otydlig random bild bara för att jag vill skriva ngt.. :)

Onsdag:
Vaknade lite för sent så min morgonlångpromenad sket sig. Gick en halvtimme innan jag kilade till jobbet. Jobbade till 18 och då drog jag till studis och sa hej till tjejerna i Frost ensemblen. Peruker ska fixad.. Eftersom långpromenaden uteblev på förmiddagen tog vi en på kvällen istället :)

Torsdag:
Jobba och sedan långpromenad på Hjortgården. Får ju passa på medan Sverige bjuder på sensommarvärme! Avslutade dagen med Hela Sverige Bakar.. Stackars deltagare vad nervösa de blir.. 

Fredag: 
Långpromenad inledde denna fredag. Stängde på jobbet så var hemma strax efter 18. Det kan ju hända att jag råkade ta en power nap.. ;) följde upp med en promenad genom stan oxh kvällen avslutas med SVT play som sällskap.  Imorgon blir det jobb 2 :) så kul!! 

Tisdag 8 september 2015

Kategori: Allmänt

 Lyckades skrapa ihop fyra timmars sömn i natt. Gick dock helt okej på jobbet. Fixade schemat under rasten och planeringstiden så nu är det klart. Förhoppningsvis... 

Kom hem och totaldäckade. Avslutade eftermiddagen och kvällen med en promenad ned till sjön. Lite kyligare höstväder, men inte mig emot. Hösten har sin charm den med.. :)

Måndag 7 september 2015

Kategori: Allmänt


 Lämnade Besos hos mamma och blev därmed löjligt mycket i tid till jobbet. Chillar i bilen några minuter. Jobbar man till 19 behöver man inte stressa in tycker jag ;)


Lördag 5 september 2015

Kategori: Allmänt

 
Så, första jobbdagen på ALLEBIKE för terminen. Kändes väldigt konstigt att åks dit en lördag först. Men det var underbart kul att få komma igång! :) 

Något mindre kul var bilprovningen sedan, ett fel att åtgärda men det ska inte vara något problem. Min fina gamla bil. 

Tog en långpromenad med en motvillig Besos innan en välbehövlig kaffe och power nap. Vad jag kan tycka om att bara få lägga mig och inte göra något alls en liten stund. 

Ytterligare en promenad hanns med, och kvällen spenderades med lite AMTS-pill och plommon från mammas plommonträd. Behöver inte vara mer avancerat än så :) 

Onsdag 2 september 2015

Kategori: Allmänt


 Klippte min fina vän idag :) sedan gick jag även äran att pilla.i hennes hår en stund. Resulterade i den här svinryggs-varianten. Så himla kul att få leka lite! 

Tog mig i kragen i morse och tog en långpromenad innan jobbet. Såg en fantastiskt härlig regnbåge som dessvärre inte kom med på bild. Jobbade till 17 och hade sedan en timmes planering där jag började lägga in mitt schema. Jisses vad trött man blir av det. Tur att man inte har ett jobb där man sitter framför datorn åtta timmar om dagen..! 

Tisdag 1 september 2015

Kategori: Allmänt

 Eftersom jag sitter på jobbet i kläder fläckade av potatismos, snor och slem så får ni istället en bild på min vovve :)

Började kvart i sju i morse. Underbar tid. Ruggigt med regn,är tanken att hösten kommer nu? Visserligen kan jag tycka  om att det blir höst. När löven byter färg och man får mysa i stora tröjor och tända ljus. Å andra sidan är det inte alltid kul med regn, gråa dagar och brist på sol. Men men. 

Nu blir det kaffe. Älskar ljudet från kaffekokaren!