ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Lördag 30 april

Kategori: Allmänt

hej!

Igår hände verkligen inget superintressant. Så därför blev det inget bloggande. Var lite halvseg efter min VFU med.. började tidigt två dagar i rad. Inte van vid det. Men ganska gött att sluta tidigt en fredag! :)
Blev duschad i sandlådan minst tre gånger igår.. två gånger i torsdags. haha.. Yrkesrisk kanske?!

Igår knallade jag inom stan på vägen till tåget.. eller. Jag måste ju gå igenom stan för att komma till tåget, men igår svängde jag inom några affärer. Har ju letat efter ett på snygga jeansshorts. Men jag hittar verkligen inga! Har seriöst provat mins tio par.. utan framgång. Igår blev jag lite sur och tröstshoppade ett bar byxor irstället. Kan visa dem sen.

Idag har jag en lugn o skön dag här hemma. Har ätit en god frukost, gått en liten runda och nu har jag mest bara legst ute i solen och läst klart en bok. Nr 14 av 47 i serien. Ska börja på nästa nu! Den serien är så fruktansvärt beroendeframkallande..

paket

Kategori: Allmänt

Fick ju paket från Allebike :)
Så här fint var det:

 

och det här låg i:

Chokald

Doftljus

En spa bok

=

Tack!!

blue lips

Kategori: Allmänt

Blå läppar på Najjes street.

Hur snyggt?!

Dansuppvisning

Kategori: Allmänt

Hej!

Ingen uppdatering alls igår.. dåligt, jag vet. Hade dock inte tid med något onödigt häng framför datorn! VFU fram till 16.00. Åkte hem och kramade min mamma och Tea som kom hem från Thailnad. :)
Jag fick en snygg väska och ett linne.. tack snälla!
Sedan vart det bara att packa väskan o dra till Allebika. Genrep! ;)

Sen plattade jag håret o stupade i säng.

Idag vart det VFU från 07,30 - 14.00.. Knallade inom stan och mötte upp alex, karin o natascha. Danslärarna skulle fixa danskläder. Efter lite fram o tillbaka blev det ett par lacktights. Nice faktiskt! Trodde verkligen inte jag skulle trivas i dem.. Men det funkade.

kaffe med mamma innan Allebike.
dansuppvinsming! Efter min första dans, som var lärarnas släppte nervositeten. Jisses vad stolt jag var över mina och Alex danselever! :) Så sjuuukt grymma var de!
Mina danser gick bra de med! Några små missar men det var helt OK ändå!
Kommer sakna dansen så mycket!


Nu ska jag stryka lite innan jag somnar!

tisdag 26 april 2011

Kategori: Allmänt

Morrn!
Äter frukost. Snart blir det tåget in mot VFU:n. Första dagen av nio idag.
Hoppas inte min handledare blir alltför sur över att se mig.. jag har nämligen inte fåttt ag i henne. Bara meddelat avdelning att jag kommer...
Jaja, det får bära eller brista!

I eftermiddag blir det en glass på torget med Linda!

Vi hörs!

klänning

Kategori: Allmänt

den här då?

var inte den helt ok?!

måndag 25 april 2011

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter med filtallriken och läser lite bloggar. Min dag ska egentligen bara bestå i att läsa Liedman på altanen, kanske städa lite och ikväll blir det dans!
Kanske startar med en promenad om en stund.. vi får se. Motivationen är lite trögare när man inte har Vivi som peppar en..

Hur som helst.. Någon som är bra på barns hälsa?!

vitsippor

Kategori: Allmänt

 

Fina vitsippor..

Vårtecken!

Pics

Kategori: Allmänt

igår kväll.. Vivi nere vid sjön.

 

Something sweet on the cold ground

söndag 24 april

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Har haft en söndag i solens tecken..  Klockan ringde strax efter nio. Då tog Vivi o jag en promenad ner till Bergsjödal. Vivi badade. Det gjorde inte jag! ;) Var ute i ca fyrtiofem minuter. Sen blev det frukost!

Packade ihop o körde tillbaka till huset. Vivi och jag lade oss på altanen och solade. Efter någon timme eller så tog vi en långpromenad genom skogen. Sen blev det lunch.

Klockan sex hade vi lite koregrafering inför dansuppvisningen på söndag. Vi dansledare ska sätta ihop något. Vi fick till två koreografier. Bra jobbat!

har lagat tacopaj för första gången idag. Snygg blev den inte! Hoppas den smakar bara.. inte för att jag orkar smaka nu..

Lördag 23 april 2011

Kategori: Allmänt

Min dag har återigen varit riktigt bekväm.
Vaknade dock aningen för tidigt av en morgonpigg Vivi som inte alls tyckte jag skulle sova till 9.00.. nä klockan 07.00 försökte hon få upp mig ur sängen.. men se den gubben gick inte!
Gick dock upp strax innan 9 och gick en runda. Ungefär en timme var vi ute.. Vivi fick bada i Mjörn. Då var hon glad kan jag meddela!
Käkade frukost... aptiten blir ju lite bättre när man har varit ute en runda först.
Snussade en halvtimme eller så. Sen var det bara att ta ut Vivi en snabbis.. passade på att plocka en bukett vitsippor.

Klockan 13 var bror min och jag bjudna på påsklunch hos Inger o Elver, Håkans föräldrar. Lite lyxig att få lagad mat och slippa diska.

Var tillbaka vid fyra. Då gick jag en runda till med Vivi.. vi knallade genom skogen till vår altan. Där blev det sträckläsnign av Isfolket nr 12.. Sjukt bra bok! :) Kaffe o choklad på det.. ibland har man det gött!
Gick tillbaka till Vivi vid halv nio skulle jag tro... tog en omväg förbi strandpromenaden. Solndegången färgade himlen lila..

Käkade kyckling, broccoli - och briesostpaj. Gudomligt gott! :)

Ska strax borsta gaddarna o sova!

grattis mamma

Kategori: Allmänt


grattis til min fina mamma som fyller år idag!




Stacey Tookey

Kategori: Allmänt


Två koreografier av Stacey Tookey..
Så fina.
Varför kan inte jag dansa så?





Fredag 22 april 2011

Kategori: Allmänt

Det är ju egentligen lördag nu.. precis inkommen från sista runda med vivi.
Jag tror jag skrev ett inlägg tidigare idag men glömde att publicera det.. suck.
Min dag har iaf varit ganska slapp.. Är ju hundvakt så började dagen med en rejäl frukost innan jag hämade Vivi och gick en runda. Svängde inom och städade. Tog med mig Vivi hem också satte vi oss på altanen och käkade våfflor. Jag gillar våfflor. Bättre än pannkakor! Big time.

Gick en runda genom skogen. Blev lite sur över att vägbygget pajjade min gamla runda.. men å andra sidan var det helt underbart i skogen idag. Nyhuggna träd som doftade skog och vår. När vi kom hem från den promenaden så ställde jag mig och lagade tacos. Om man nu kan kalla tacos matlagning? Haha.. så extremt enkelt så att det nästan är löjligt. Men gott är det och det är ju huvudsaken! Åt med bror min ute.

Gick en runda till med Vivi innan jag tömde diskamaskinen och packade in mig själv, hunden, en matkasse och sängkläder i bilen och körde bort till Vivis.
Kvällen gick up på att mumsa kladdkaka och läsa blogga, kolla på film och inte göra något vettigt alls. Har som sagt precis kommit in från sista nattrundan så nu ska jag sova! :)

God Natt!

Dangerous Minds

Kategori: Allmänt

Bra film!



Torsdag 21 april

Kategori: Allmänt

God förmiddag på er!

För en gångs skull kan jag meddela att jag inte är speciellt ledsen för att solen inte steker ute. Det blev nämligen lite ändringar i planerna idag. Tanken var att jag skulle sätta mig ute och läsa Liedman.. Dock måste jag åka in till veterinären med Maggan. Hon har hoppat på tre ben nu sen i tisdags kväll. Ringde veterinären i morse som gav mig en tid klockan 12. Hoppas det inte är något allvarligt.. men det tror jag inte. Hon äter och dricker som hon ska. Måste bara kolla upp det så man vet.'



Har precis ätit frukost och ska släpa ut skräpet till bilen. Kan ju lika gärna svänga inom maxi en snabbis och slänga skiten när jag ändå kör förbi.

dags att ta tag!

Knappnytt

Kategori: Allmänt


En gammal klassiker!

Onsdag 20 april

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

Är riktigt trött.. vete katten varför. Kanske sover lite för lite. Kan nog skylla på att jag tar på mig en jiddrans massa onödigt bara för att mamma inte är hemma. Mitt eget fel, visst. Men är man äldsta barnet och alltid blibit tillsagd att ta hand om sina syskon så sitter det liksom i.

Min dag då:
Har varit i skolan, seminariet började egentligen vid ett, men min projektarbetsgrupp valde att åka in med nio tåget och snacka ihop oss. Gött att ha det mesta av grunpelarna avklarade innan VFU:n. Inte för att vi är klara på något sätt, men vi har grunden att stå på.

Satt på seminarium sex fram till klockan 16.00, sen tog jag 16.17 tåget hem. Skulle egentligen ringt mamma men det funkade inte. Satte mig ute och läste en stund. Isfolket går ju inte att slita sig ifrån! :)

Eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag vispa ihop en våffelsmet ikväll att ha till frukost imorgon. Nyttigt? nä.. men gott! ska bara se till att vi har tillräckligt med mjölk.. Varken jag eller bror dricker mjölk eller lagar mat med mjölk.. så det köpte jag inte hem sist jag handlade.

Nä, fy vad ointressant inlägget blev.. Ska se om diskmaskinen e klar!

Tisdag 19 april

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag har jobbat idag! :)
på ett av mina gamla goa ställen.. superkul! De hade påskfest idag, jag försökte hitta lite påskkläder igår men det gick inte så bra.. Hittade en kjol och en tunika.
Heel underbart väder idag med ju! :) Började tio och började med att vara ute hela tiden fram till lunch. Var inne mellan lunch och mellanmål. Jag sprang hem på rasten och hängde upp en maskin tvätt, lite duktigt va?! hehe
Var ute från mellanmålet tills alla barnen hade gått hem. Jag skulle egentligen gått hem sist, vid fem, men sista barnet gick strax efter fyra. Inte mig emot! Så jag kunde lugnt plocka ihop o kila hem.

Har sedan dess inte gjort så mycket.
Gått en runda, fixat matlåda, pratat med mormor i telefon och klippt bror min.
Nu ska jag strax sova.
Händelserik eftermiddag? Nä-- inte direkt!

armhävningar

Kategori: Allmänt


Kanske ska ha som mål att kunna göra detta innan sommaren är slut..?

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej svejs!

Är extremt kissnödig så jag fattar inte ens varför jag bloggar just nu.
Jaja.. nu har jag ju börjat. Hade skola mellan 9-12 idag. Vi diskuterade en del intressanta ämnen..
framför allt jämlikhet. Tänker inte dra ivär på några djupa diskussioner just här just nu.. men det är värt att tänka över.

Lyckades hinna med 12.17 tåget hem. Ska strax sätta mig ute med en bit mat och läsa Liedman. Ska ju jobba imorgon så då får jag passa på att läsa nu istället.
Ska bli kul att jobba igen dock.. tydligen ska de ha påskfest imorgon så jag får se till att klä ut mig till påskkärring eller något. Ska rota runt i garderoben senare! :D

Nine year old dancer

Kategori: Allmänt



varför var inte jag lika duktig när jag var nio år gammal?!


Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!

Sov lite för länge idag-- men å andra sidan somnade jag inte förren efter tre i natt. Kunde bara inte sova.
Förmiddagen spenderades med att plugga lite, tog lite anteckningar på det jag läste igår, gick en promenad, käkade lunch ute i solen med en mycket bra bok. Var liite sur över att behöva åka in till dansen idag. Hade gärna suttit kvar ute i solen en timme till. Men det går liksom inte att bekymra sig över det när man väl är på dansen.
Allebike har så sjukt grymma dansare! :) Uppvisningen kommer bli så fett snygg!

Käkade hemmagjord pizza till kvällsmat. Har proppat i mig lite godis med.
fick lite dåligt samvete så nu ska jag ta en promenad innan jag hoppar in i duschen.

Lördag 16 april

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Segt med skrivna inlägg här idag. Sorry!
Har haft en allmänt seg dag faktiskt. Har pluggat lite men mest slappat. Var upp vid nio. Hade ju planerat in en del att göra men det sket sig. Surade ihp efter det faktiskt.
Tillät mig själv att ha en dag när jag inte behövde göra en massa måsten. Har varit ensam hemma större delen av dagen med. Bra. Jag hade ändå inte varit något trevligt sällskap känner jag. Har hunnit med att vika lite tvätt, fyllt och tömt en maskin disk och tagit en promenad.

Har fokuserat hela dan på att inte gå tillbaka till det stadiet jag var i förr.. Så lätt hänt att hamna i den cirkeln igen. Jag pratat i gåtor nu.. märker det. Men jag orkar faktiskt inte förklara.. hehe.

Har suttit o kollat klipp på youtube på "soldiers returning from Iraq and afghanistan" .. Så fint! :) Blir ju lite tårögd här jue.



Matiss Silins

Kategori: Allmänt

Så gryyymt! Varför kan inte jag snacka så?

Johan Glans

Kategori: Allmänt

Kollade på lite klipp för att muntra upp mig själv--

 

Ska dock ta tag i mitt liv o städa. Eller det kanske blir en promenad.. vi får se.

Borde plugga lite med. Sista texten var seeg :(

Pizza

Kategori: Allmänt


Nu ska jag, bror o Sofia kalasa på hemmagjord pizza!

Flux

Kategori: Allmänt

en stooor flux fick följa med mig hem idag!

Citat

Kategori: Allmänt



"Älska som om du aldrig blivit sårad, arbeta som om du inte behövde pengarns och dansa som om ingen tittar"
- marc Almondo

Fredag 15 april

Kategori: Allmänt

hej på er!

Råkade försova mig i morse så det blev ingen föreläsning för min del idag.
Jag kan ju bara hoppas på att dagens är ungefär lika inspirerande som tidigare.

Hur som helst.
Har ätit en god frukost och läst lite på en text som vi ska analysera på måndag.
Ska snart kila bort till tåget. Städning av frimärksklubben idag. Blir nog en snabbis genom centrum sen.
Måste ändå inom apoteket...

Tycker dock att solen kan titta fram!

Jordnötskakor

Kategori: Recept


Tänkte dela med mig av mitt recept på jordnötskakor
Även kallade snickerskakor.
Bakade dessa igår men har än så länge bara ätit två stycken. Det måste vara något slags rekord!



1 burk jordnötssmör
1 dl socker
1 dl riven kokos
2 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
ev. hela jordnötter
1 liter kellogs risflingor
200 g mörk blockchoklad

Blanda alla ingredienser, förutom blockchokladen,  i en gryta på svag värme.
Bred ut i en långpanna klädd i bakplåtspapper.
Smält blockchokladen och häll över kakan.
Låt den stelna något innan den skärs i bitar.


OBS! om kakan blir för kall innan den skärs kan chokladen spricka!
väljer du att blanda i jordnötter kan det behövas lite extra sirap...

torsdag 14 april

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

har varit ute och gått en liiiten runda, bara 30 minuter ungefär.
Skulle sätta mig och plugga lite innan men det gick inte. Tänkte att en liten promenad skulle
få mig att piggna till. Det gjorde det inte!

Ska se när bror min kommer hem. Har lovat att laga spaghetti o köttfärsås idag.
Ja, jag vet. Jag blir som en liten mamma ibland.. hehe.

Ta hand om er!

fika med Johanna

Kategori: Allmänt

Johanna kom förbi idag! :)
Alltid lika trevligt. Började med en promenad för att sedan sätta oss på trappan och ta en lite fika.
Så länge solen var framme var det riktigt gött väder.. Lite kallt när solen gick i moln kanske.
Man kan ju inte få allt!

Jag tog faktiskt bilder idag!

kors i taket!!

:)

The Boy In The Striped Pajamas

Kategori: Allmänt

 

Äter kyckling o ris
Ser den här filmen samtidigt.
Riktigt bra än sålänge..

Onsdag

Kategori: Allmänt

Morrn!

Det regnar idag.
riktigt grått ute.
Några plusgrader dock, det är jag glad för.
Blir en två timmar lång föreläsning idag.
Hoppas den är bättre än den vi hade tidigare i veckan..

Vi hörs senare!

You Give Love A Bad Name

Kategori: Allmänt



Går det att inte tycka om det här?
Det gör det säkert.. men charmen med kläderna, frisyren och energin kan man ju inte förneka!

Scream 4

Kategori: Allmänt



Lite sugen på att se den här ..

Tisdag 12 april

Kategori: Allmänt

Hej o hå!

Inte mkt aktivitet här de senaste dagarna.. sorry.
Det har liksom inte hänt speciellt mycket värt att skriva om helt enkelt.
Idag har jag tillexempel haft redovisning av en liiiten kort pjäs som min basgrupp satt ihop. det roligaste är ju
dock att se alla andras :)

Några i "klassen" gick o lunchade efteråt. Trevligt!! :) Själv kalasade jag på en grillad smörgås med kyckling  o bireost.
Tåg tåget hem.
Chillade lite, men har också varit ute o gått en runda i regnet. Blev en timme bara.. sen började min mage kurra så det blev till att vända hemåt. Nu ska jag strax kalasa på en broccoli paj med skinka och fetaost. Mums! Hoppas bara den smakar bättre än vad den ser ut! haha

Ska se om jag kan motivera mig till att läsa lite..

Årets första

Kategori: Allmänt

Årets första glass utomhus! :)
Var bara tvungen att köpa en glass när jag väntade på tåget idag..
Supergod!

Måndag 11 april

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Lång dag i skolan idag.. eller. Egentligen bara från 10-16..men min grupp fick stanna kvar en stund efteråt och förbereda vår lilla gestaltning som vi ska ha imorgon. Kommer verkligen inte bli något spekakulärt.. men det funkar! det enda som är aningen jobbigt är att jag ska se lite prydlig ut.. ska föreställa någon form av "viktig person", typ. Ska leta igenom mammas garderob o se om hon har någon kavaj eller liknande..

Snart är det dans! Men först blir det lite att äta :)

ha d!

de små sakerna

Kategori: Allmänt



Har haft en skön avkopplande dag.
Suttit i solen o läst
Dansat

nyduschad och ska krypa ner i min sköna säng med nytvättade sängkläder.
:)

tvättat

Kategori: Allmänt

bara för att mamma inte är hemma betyder det inte direkt att det inte finns saker att göra!
Idag har jag tvättat två maskiner tvätt. Strykt en hel hög med stryktvätt samt fyllt och plockat ur en diskmaskin. Samt lagat mat. Dock behövde jag bara laga mat till mig själv idag, vilket fakiskt var gött. Har spenderat nästan hela dagen själv! Det händer inte ofta att man har hela huset för sig själv. Såå gött. =)

Har som sagt precis strykt klart. Ska plocka undan och sen blir det till att sova! Vaknade ju alldeles för tidigt imorse av att resenärerna stökade omkring.

God Natt!

Rent

Kategori: Allmänt



Jag har fått fnurre på den här låten
=)

Dagens citat

Kategori: Allmänt


Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor du umgås med lyfter dig eller drar ner dig
- Richard Jahnke

min lördag ?

Kategori: Allmänt

Eftersom inte lördagen är förbi än så kanske rubriken är lite vag.. Men tänkte ändå lägga upp dagens schema.
Eller schema och schema.. har punktat upp vad jag skulle behöva (och vilja) göra idag.

-Inte helt planerat men mycket behövligt var att tvätta.. så det börjad med. Tror dock att det enda som är mitt i den där tvättmaskinen just nu är ett par strumpor.. hehe.
-Ska strax äta frukost och sen blir det nog en promenad. Förut åt jag frukost efter promenaden men fixar inte det längre.. konstigt nog.
-Funderar på att dra en snabb vända på stan sen.. Man kanske hittar något roligt?!
-Dagens lunch blir pasta med någon form av sås.. Vi har nämligen både färsk pasta och matlagningsgrdädde som behöver användas.. :)
-Ikväll ska jag bara slappa... :)

mellan ovanstående punkter tänkte jag klämma in lite plugg.

Sakna!

Kategori: Allmänt

Min mamma, syster, H och A springer omkring som yra höns och kollar över packning och varandra en sista gång.
Tanken är nog att de ska köra vid halv tio, får se om den planen håller. ;)
Thailand för dem i tre veckor.
Har fått goa hej-då kramar, sju hundra olika förmaningar och tips samt blivit lovad att jag får göra absolut vad jag vill under tiden den är borta. Det sista tvivlar jag dock starkt på.. hehe.

klänning

Kategori: Allmänt



Jag har aldrig varit en klänningsmänniska..
Men den här är faktiskt snygg!

tradition

Kategori: Allmänt

Nu är det snart dags för en gammal tradition!
Fredagskväll med hamburgare. :)
Det åt vi ALLTID förr.. Varje fredag efter ridningen. Hade ridlektion fredag kväll.. tror inte mamma uppskattade det jättemycket precis. Blev ju visserligen bättre när jag kunde börja ta bussen själv så att hon slapp köra mig fram och tillbaks.
Hur som helst.. var jättelängesedan jag åt hamburgare så det ska bli supergott!

Föreläsning en Fredag

Kategori: Allmänt

Var lite i valet o kvalet om jag skulle orka pallra mig iväg till dagens föreläsning. En och en halvtimme höll den på. Alltså lika länge som det tar att resa fram och tillbaka.. Men eftersom jag ju inte hade något annat inplanerat kunde jag u lika gärna åka in.
Och föreläsning vet jag inte riktigt om man kan kalla det. Mer någon form av övning på hur man ska använda rösten på rätt sätt.. Jättebra föreläsare, två stycken, som bjöd på sig själva. Även vi åhörare fick testa en del olika sätt att använda rösten på. Nyttigt!

Knallde inom  några affärer på väg till tåget. Kom hem med ett par short.. Kan visa dem sen kanske!

Nu ska jag iaf äta en bit broccoli-paj ute i solen med min bok!

jag just nu

 

sova!

Kategori: Allmänt

Nu är det hög tid att sova..
Har läst klart en text till ett kommande seminarium. Lite i förväg sådär. Inte helt fel att ligga lite före i läs-schemat. :)
Har tagit en dusch och ska strax stänga ner och släcka lampan.
Föreläsningen imorgon börjar dock halv elva. Kan alltså ta halv tio tåget in. En och en halv timme skoltid imorgon. Liite segt eftersom det är den tiden det kommer ta för mig att bara ta mig in till aulan.
jaja.. Ska se om jag orkar gå inom några affärer på hemvägen. Vill ju som jag sagt gärna ha ett par jeans-shorts. Sprang förbi HM på väg till tåget i tisdags så då såg jag några som verkade intressanta... men vi får se!

God natt!

Torsdag 7 april

Kategori: Allmänt

Solsken!!
Vad glad jag blev när solen började skina. Riktigt härligt!
Tog lite sovmorgon idag. Inte planerat men eftersom jag fastnde i min bok igår.. (nä, inte kursliteraturen, tyvärr) Somnade jag inte förren närmare två tiden. Så klockan ringde vid kvart över nio imorse. Käkade god frukost, gjorde den vanliga bloggrundan och hängde upp en maskin tvätt. Fixade den broccoli-paj som nu står i ugnen.

Vid tolv tiden kilade jag ner och hämtade Vivi. Promenad med sällskap är ibland mycket roligare än att gå själv! :)
Var nere vid sjön n sväng. Blåste en del där dock..men eftersom det typ är vivis favvo-ställe busade vi där en stund.

Nu ska jag kolla pajen och väcka mamma!

ha d!

Dagens sötaste

Kategori: Allmänt

Jobbade idag och från barn får man ju höra sanningen.. :)

En liten kille på dagis:
- Du kommer inte från Sverige..
Jag
-Nä, det gör jag inte!
pojken:
-Det gör jag, jag kommer från Sverige på planeten jorden.
Jag
-vad duktig du är!
Pojken
-Du kommer från planeten Pluto. Det är den planeten som ligger längst bort!

Jag visste väl att det var något konstigt med mig!!! ;)

Onsdag 6 april

Kategori: Allmänt

Hej!

Så.. vad har ni haft för er idag?

Själv fick jag reda på igårkväll att jag kunde få jobba några timmar idag. Inte fel det inte.. så jag gick upp halv sju imorsen. En timme senare var jag på jobbet. Kort dag dock, slutade redan vid ett. Utan rast dock men det är nästan jobbigt att ha rast när man slutar så tidigt. Finns liksom ingen anledning till att ha rast då.. man drar bara ut på tiden inna man får gå hem. Gött att jobba lite dock.. pengar är alltid pengar..
Knallade bort till stationen men missade tåget med typ en minut. Hemmakväll ligger ju ganska nära.. hehe.

Kom hem och tog det lite lugnt. Städade lite på mitt rum. Har kokat broccoli åt H o ska strax ställa mig med en hög stryktvätt. Mindre kul men eftersom jag har en sockerkaka i ugnen kan jag ändå inte ut o gå, som var planen egentligen. Så jag stryker nu och går sen! Vad sägs om den va?!

Tisdag

Kategori: Allmänt


Hellu.

Ska strax dra på mig en tjocktröja och gå en runda.
Inte jättelockande väder att gå i kanske.. men det är riktigt gött att komma in sen! :)
Måste läsa lite i Liederman sen med.. mindre lockande än att gå ut och gå.. hehe
Ska dock inte in till Göteborg imorgon, vilket betyder lite sovmorgon. Gött.

har fikat med min fina vän Frida idag! :)
ballerinakex.. när åt jag det senast liksom?!
me like!

Måndag 4 april 2011

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sooova!

Har haft skola 9-16. Lite halvsegt idag.
Stressade till tåget 16.17.. Kom hem, bytte om o körde till dansen.
Extra street-pass 17.30 - 18.30.
Sen en timmes dötid som jag spenderade med att läsa von Wright.
Street mellan 19.30 - 20.30. Najs! :)

det var i princip min dag det!

Taken

Kategori: Allmänt

Hemma från dansen.
Så sjuuukt fina dansare vi har på Allebike! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det nog en tallrik fil. Jag har fått fjong på fil.
Kanske för att det inte fastnar i tandställningen.
På tal om tandställningen förresten. Jag jobbade ju i fredags. Bland det först jag fick höra när de såg
att jag hade tandställning var att man har tandställningen för att inte tappa tänderna.
Jag förklarade säkert sju gånger att det inte var anledningen till tandställninge..
Dock tror jag inte de lyssnade .. hehe. ;)

Kommer en film klockan nio som verkar bra..
Taken
Ska se den samtidigt som jag kikar i von Wright.

Allebike

Kategori: Allmänt

Så!

Har städat klart.
Varit ute och gått en runda med mamma och hängt upp en maskin tvätt.
Nu blir det snart mat innan jag kör bort till Allebike :) Dans står på schemat!
Idag är det dock endast repetition. Ska se till så att dansen sitter, hade jag tänkt.

Ska se om mamma behöver hjälp med maten. Egentligen borde jag ju läsa vin Wright.. men vem orkar göra det?!
Verkar komma en bra film på fyran ikväll med.. det gillas! :)


gammal bild.
Vi dansade på Halmstads "700 år-kalas"
utomhus, på gräs, i nedförsbacke..
2007 måste det ha varit.. eller?

Söndag 3 april 2011

Kategori: Allmänt

Morrn!

Sitter och äter lite frukost.. Ska alldeles snart bege mig bort o städa. Tar emot lite att gå ut eftersom det regnar..
Ni som känner mig vet ju att jag egentligen inte har något emot regn.. men att gå till ett ställe och inte kunna byta om till torra kläder.. njae.  men nu ska jag inte sitta här o klaga inte!

Nu har tvättmaskinen slutat låta.. då kanske man ska masa sig bort och hänga upp den då?
(någon mer än jag som säger "masa sig bort förresten?"

lördagen

Kategori: Allmänt

  • frukost
  • slappa
  • lite småstädning
  • läsa
  • film :  Blue Valentine
  • Fiskgryta
  • Kaffe
  • mintglass med krossad choklad
  • film : Familjen är värre
  • popcorn
  • Sova
Inte en dag som kommer att gå till historien kanske.
Men vad gör det?!

Jeans-shorts

Kategori: Allmänt

På jakt efter ett par snygga jeans-short.
Hels ska de inte kosta skjortan heller..

Jag veet att jag är i Göteborg nästan varje dag men efter skolan har
jag sällan tid att gå i affärer. Skyndar alltid till tåget :) Ska dock in till stan en runda med mamma idag.
Kanske hittar något kul då?!


Fredag. Jobb.

Kategori: Allmänt

Hur har ni haft denna gråa fredag?
Själv avslutade jag veckan med jobb! :) Var lite halvpepp på att kliva upp och jobba idag. Men väl  på jobbet imorse var det inga problem. :) Hjälpte kanske att jag är lite halvt injobbad på den avdelningen sen tidigare..
Jobbade 7.15 till 15.30. Gött att kunna sluta så pass tidigt en fredag.

Kilade hem och drack kaffe. Skulle egentligen ha läst lite i von Wright, men jag fastnade i Isfolket istället.
För er som inte vet så är Isfolket en av världens bästa bokserier. Läs den!

Käkade tacos och har även klämt i mig både sockerkaka och choklad. Är det fredag så är det! Passade på att stryka också. Tänkte viga morgondagen åt att läsa, (von Wright, Liedman och Isfolket), pilla lite på dansen, och att slappa! :)
Borde kanske städa mitt rum med, och rensa i garderoben.. Men men..

Nu ska jag snart sova, tror jag..