ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Lördag 30 juli 2016

Kategori: Allmänt

En lördag som inte kommer gå till historien som den mest intressanta precis. Vaknade stressad, aldrig kul. Älskade Besos fick upp mig och ut på en timmes lugn promenad. Vi satt på savennen en stund innan vi gick in och drack kaffe, lyssnade på musik och löste korsord. Läste även en stund, boken är typ för bra... Tänk om den inte håller hela vägen i mål?!

Eftersom jag behövde fylla upp bilen med bensin körde vi till Maxi på kvällen och gick en runda runt Gerdsken. Passade på att köpa vattenmelon och frakta hem. Det är nämlgen sjukt tungt att bära hem en femkilos samtidigt som man ska manövrera hund och allt annat som man var "tvungen" att inhandla..

Fredag 30 juli 2016

Kategori: Allmänt

Har haft en halvdag med min fina mamma. Vi började med en kopp kaffe, sedan en promenad i Brobacka.. (Heter det så? Orkar inte kolla upp..). Sedan svängde vi inom och införskaffade flyttlådor till mamma och nya balkongmöbler åt mig. Till kvällsmat bjöd jag mamma på Thaimat. Hur gott är inte det?!

Torsdag 28 juli 2016

Kategori: Allmänt

Långpromenad fick inleda dagen. Sn välbehövlig dusch på det. Att det ska vara så gött att duscha!
Kaffe på balkongen, spelade skivor och löste korsord och läste. Så glad att jag införskaffar fler vinylskivor. Älskar känslan av att spela vinyl :)

Eftermiddagens/kvällens promenad blev, med en omväg förbi Willys, ner till sjön. Tyvärr inte riktigt sitta stilla och njuta väder, men fick läst lite i boken, man får vara glad för det lilla osv.

Onsdag 27 juli 2016

Kategori: Allmänt

Idag klev jag upp strax innan åtta, efter typ 3,5 timmars sömn för att kissa hunden och vänta in mamma. Fick nämligen äran att passa Bella idag. Efter att ha sovit några timmar till tog började vi dagen med att hämta ut ett paket innan vi tog bilen till Hjortgården. Bella skulle absolut ligga i baksätet..

Vi gick vilse så promenaden blev dryga två timmar lång, underbart! Mindre underbart var antalet fästingar som följde med.. Fy!

Tisdag 26 juli 2016

Kategori: Allmänt

Ni vet när man har en sån där dag då man egentligen bara vill dra täcket över huvudet, somna om, stanna inne och glo på skräp TV? Ja, allså, det funkar ju bara på film. Så, tog en lugn promenad på Hjortgården, handlade, blev utskälld av ngn som ansåg sig ha bättre hand om hundar än jag, kaffe och gos och sedan en kvällspromenad ner till sjön.

Avslutade kvällen med vattenmelon, korsord och X-Men Apocalypse.

Nu, god natt!

Söndag 24 juli 2016

Kategori: Allmänt

Igår tog jag en barfota promenad för att runda av dagen. Idag blev det en med skorna på, fast med mamma och Bella som sällskap. Fint! :)

Fredag 22 juli 2016

Kategori: Allmänt

Två bilder från gårdagens kvällshäng på savannen. Boken är snart utläst och jag gör som jag brukar när en bra bok nästan är utläst. Jag läser de sista sidorna lite långsammare, så inte boken tar slut för fort.

Efter att ha råkat sova lite för länge idag igen så tog jag mig till vinden. Fyndade fyra böcker och en skiva för 30 pix. Jo jag tackar jag :)
Besos och jag strosade runt på Hjortgården en timme innan vi drog oss hemåt. Kaffe på balkongen, en tupplur och sedan långpromenad mellan 19-21. Underbart väder!! :)

Nu har jag mölat så pass mycket vattenmelon så jag kommer kissa på mig i natt..

Tisdag 19 juli 2016

Kategori: Allmänt

Förmiddag och tidig eftermiddag spenderades på balkongen med kaffe, korsord och bok. Fick bli en långpromenad framåt kvällen. Sedan lite häng på savannen.

Fin sommardag. :)

tror jag ska börja med det här...

Kategori: Allmänt

 
 
hur kommer man på att man har talang för sånt här?
sjukt coolt är det i vilkett fall  :)

Måndag 18 juli 2016

Kategori: Allmänt

En sån där dag jag fick tvinga mig själv upp ur sängen. Tog oss ut till Hjortgården. Gick vår vanliga runda, men i ett betydligt lugnare tempo. Postade några paket, handlade och sedan var det kaffe på balkongen.

Bilder är från dagens kvällshäng på savannen. Fortfarande lite för kallt för att kunna sitta en längre stund, men man får vara glad för det lilla :)

Söndag 17 juli 2016

Kategori: Allmänt

Eftersom gårdagen var en smärre katastrof gav jag mig själv sovmorgon idag. Eller, jag lovade mig själv att inte få ångest för att jag vaknade sent. Lyckades nästan.
Långpromenad, tvätt, balkonghäng med kaffe, bok och Takida på vinyl. Sedan mera tvätt, lite städ och en promenad ner till sjön. Satt ute på Savannen en stund men det var dessvärre lite kallt, så strosade genom centrum istället.

Blåbär och vattenmelon fick avsluta första semesterveckan. Har minst fyra myggbett runt fotlederna efter veckans blåbärsplockning. Kommer säkert lämna fina ärr, eftersom jag inte kan låta bli att klia på dem..

Note to self

Kategori: Allmänt

Köpte varsin sån här "yoghurtkopp" ? till mig, mamma och syster. Riktigt smidig att ta med. Varsågod till mig själv för påminnelsen ;)

Lördag 16 juli 2016

Kategori: Allmänt

Den här dagen raderar vi från minnssbanken. Tack musiken för att du finns. Lifesaver days like this..

Tveksamt

Kategori: Allmänt

Har blivit beroende av den här podden... Analyserar filmer man kommer ihåg, men av vilken anledning kommer man ihåg den? Hittills har jag lyssnat på när de går igenom och ifrågasätter filmer som Förortsungar, Ego, Svensson Svensson, Grabben i graven bredvid. Med sarkasm, humor och en jädrans massa frågetecken. Älskart!! :)

Fredag 15 juli 2016

Kategori: Allmänt

Eftermiddagens blåbärsplockning. Annars en konstig dag. Seg och trött och omotiverad av egentligen ingen anledning alls. Dessutom har mobilen varit knäpp.

Såg klart första säsongen av Broadchurch ( finns det en säsong 2?). Så. Sjukt. Bra. Älskade den.

Idag föddes också min gudson. Angelica och Peters lilla pojke, så fin!!

Onsdag 13 juli 2016

Kategori: Allmänt

Tydligen ville inte inlägget komma upp igår. Så försöker idag istället..
Efter en ofrivillig sovmorgon så tog jag mig ut på en långpromenad. Mellan den och eftermiddagen/kvällens blåbärsplockning hann jag med att införskaffa en golvmopp, lyssna på skivor, dricka kaffe samt ta en eftermiddagslur. Bra grejer.

Såg några avsnitt av Broadchurch på kvällen. Tre avsnitt in och jag är så fast! Sjukt bra serie :)

Tisdag 12 juli 2016

Kategori: Allmänt

Sov så fruktansvärt dåligt i natt. Vaknade av minsta lilla. Jag frös. Jag var varm. Jag var törstig.. Osv. Sjukt irriterande. Men eftersom jag har semester gav jag mig själv lite sovmorgon. Eller, Besos lade sig typ på mig och då kan man ju inte gå upp.. ;)

Regnat har det ju gjort hela tiden med. Så tre små mini-rundor har vi skrapat ihop idag. Den sista tillsammans med mamma som jag våldgästade på kvällen. Fick krama lite på syster med. Aldrig fel. :)

New glasses

Kategori: Allmänt

Mamma hittade sina gamla glasögon.. Jag vet inte riktigt hur de tänkte back in the days? De är riktigt tunga, så jag antar att de hade mycket mer vältränade näsor förr..?

Måndag 11 juli 2016

Kategori: Allmänt

Vaknade av att regnet öste ner och smattrade mot rutan. Mysigt. Mina planer för dagen var egentligen att plocka blåbär, men dem slog jag bort. Började istället dagen med att rensa ur ett av skåpen i hallen. Lite slängdes och lite bars ner till källaren. Följdes upp med en timmes promenad, kaffe och, lite läsning ur "vingklippt ängel". Riktigt bra, annorlunda bok. Rekommenderas.

Tog kanske en liten tupplur innan promenad nummer två. Blev riktigt blöt på denna, hehe. Svensk sommar i ett nötskal ;)

Sista promenaden för dagen, den då vi strosar genom centrum, förblev torr, dock attackerades vi av en fiskmås. Typ otrevligt. Den försökte pricka mig med bajs, men missade. Ha! Katte vs Fiskmås 1-0 !!

helgen 9 - 10 juli 2016

Kategori: Allmänt

Igår fick jag spendera lite tid tillsammans med syster och mamma. Fint det. Skrubbade fingrarna eftersom det sätter sina spår att plocka blåbär. ;)

Idag tog jag sovmorgon, eller, jag har tydligen lyckats vända på dygnet redan. Att det ska vara så lätt.. :/
Har promenerat på Hjortgården, tvättat, dammsugit, hittat en ny podd - Tveksamt, chillat i soffan med Besos innan en eftermiddagspromenad, tagit en lång varm dusch och sett fotbollsfinalen med Angelica. Fin söndag med andra ord! :)

Fredag 8 juli 2016

Kategori: Allmänt

Semester!
Inleddes med att ta med Bella och Besos till Hjortgården. Där spenderade vi sedan tre timmar och plockade blåbär, lyssnade på podcasts, njöt av naturen och varvade ner. Fint.
Mamma och syster kom och hämtade Bella på kvällen, så fick även krama på dem. Fint det med!

Torsdag 7 juli 2016

Kategori: Allmänt

efter att ha jobbat och väntat in mamma som kom och lämnade Besos tog jag tag i mitt liv och gick en långpromenad på Hjortgården. Vi var i princip ensamma. Lovely :)

Såg så så sjukt mycket blåbär när jag gick det sist så efter promenaden plockade jag blåbär en stund. Hunden plockade han med. Doxk har han inte fattat principen med att lägga bären i en burk utan han äter dem direkt.. ;)

Tisdag 5 juli 2016

Kategori: Allmänt

Tillfredsställelsen i att riva papper.. :)

När man är så trött så man typ blir otrevlig. Jobbade tidigt pass. Körde från jobbet 13.45 och då till Vinden. Hittade inte det jag sökte men fyra böcker och två vinylplattor för ynka 40kr fick jag med mig.

Kom hem till Bella och Besos så vi gick en liten runda på ca30 min. Sedan totaldäckade jag. Tanken var en långpromenad, men eftersom jag verkligen inte orkade ta mig ur sängen blev det en timmes kvällspromenad istället.
Avslutade kvällen med att se klart en film och nöja vattenmelon.

Nu; sova!

Vuxenpoäng..?

Kategori: Allmänt

Mina vännner köper hus. Jag köper såpbubblor. Det är coolt det med.. ;)

Måndag 4 juli 2016

Kategori: Allmänt

Från gårdagens kvällspromenad. Hade en typisk söndag med sovmorgon, långpromenad på Hjortgården samt tvätt och städ av lägenhet. Myste ordentligt med hunden mellan dessa moment. Alltid välbehövligt! :)

Idag är det sista jobbveckans första dag innan semestern!

Samtal

Kategori: Allmänt

Min underbara syster ringde mig idag. Förstår ni? Jag fick prata med min syster. Gjorde min dag. Dessutom sa hon så mycket kloka saker så jag blev alldeles varm. Fina människa. Tänk att hon finns i mitt liv! :)

Yesterday

Kategori: Allmänt

Tre bilder från gårdagen som aldrig kom upp. Bara för att.

Fina kyrkogården i eftermiddagssolljus, eftermiddagslur med bästa sällskapet och långpromenad i ett väldigt grönt Hjortgården.

Livet på en pinne det

Lördag 2 juli 2016

Kategori: Allmänt

Vi skulle plocka blåbär. Men lyckades tajma in åskovädret. Bra där. Så hamnade i soffan o kikade i fotoalbum. Italien -06 och Gotland-10. Så liten man var va!

Jag älskar foton! En bild säger ju mer än tusen ord. :)

Fredag 1 juli 2016

Kategori: Allmänt

Hallå.
Fredag igen och jobbveckans sista dag. Inte fel. Nu tar vi helg och laddar för sista veckan innan semester.

Fick hämta min nya tandställning idag. Samma som tidigare men eftersom den här är sprillans ny är den också inte missfärgad. Säg hej till mitt "nya" vitare, ngt sneda, leende :) 1300kr fick jag lägga på det, så här ska de smilas tills det gör ont i käkarna!! ;)

Vädret är ju såklart skittråkigt men har man lovat hunden en långpromenad så har man.. !