ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Vuxentest

Kategori: Allmänt

gjorde ett sånt där test på internet om hur vuxen man är, och enligt det testet skulle jag vara 22,3 år. Jag har inte kommit fram till om det är bra eller dåligt  ?

söndag

Kategori: Allmäntsöndag idag då. Skola i morrn. ahr ingen aning om i vilken sal vi ska vara.. så jag får väl se till att åka dit i tid så jag hinner möta ngn på vägen. nu har vi ju inga skåp heller sp vi måste släpa runt på våra grejjer hela dagen. :(

Körkortsteori i morrn ,ed.. får se om Katte är kvar i stan eller om hon åker hem imellan. ar ju inte allt för mkt pengar att shoppa för.. annars hade man ju kunnat roa sig med det under tiden. kan ju alltid sätta mig o plugga lite innan.. men det känns ju inte alltför kul. är ju inte ens säkert att vi får någon läxa heller. :P

Första psykoligi och historia lektionen i morrn. Så förhoppningsvis blir det ganksa soft. ¨

Egentligen var det inte alls det här jag hade tänkt att skriva, men nu blev det så och jag har ingen aning om vbad det var jag skulle skriva om från  början-- så.
 hej svejs!

skola imorrn

Kategori: Allmänt

skolan börjar imorgon.. o jag vill inte! vill inte vill inte! (låter som ett bortskämt barn, jag vet)
lustigt..fattiga barn vill inget hellre än att få gå i skolan.. o jag som får der kostantsfritt vill inte. Snacka om att ingen är nöjd med det man har.. :P

aja.. om jag ska vara rikigt ärlig kan det bli skönt med lite rutiner. Man skulle önska att man kunde få slippa all stress och alla krav bara. och läxorna. vem gillar läxor? Jag kan tycka om att skriva olika arbeten.. men det bara om det är i ngt ämne som verkigen intresserar mig.

nepp.. ska till körkortsterorin strax.. dricka kaffe med mor min först.

ha d fint!

Lite gäster

Kategori: Allmänt

Malin och Agneta var här idag å käkade kladdkaka med glass. :) det var jätteskojj o träffa er igen tjejer! Det får vi göra om snart! Rida islandshäst få vi göra med! Helt klart! vi fem i skogen... haha kan bli intressant! :P

regnade som fan när jag var ute med hundarna idag.. stackars Mimmi blev rädd för åskan så jag bar henne hela vägen hem. visst, hon e en liten hund.. men efter ett tag blir hon ganska tung!

ska till stallet i morrn, då får det INTE regna!

aja..

ha d fint!

fast i skogen

Kategori: Allmänt

martina och Jag var och red Tomba o Charm igår.. Full av förväntningar eftersom Micke hade visat mig lite nya vägar att rida skrittade vi ut från gården. Jag på Charm och martina på Tomba. Det hela började bra med att vi red in i skogen på ett ställe där det fnns en liten bäck att ta sig över, vilket vi gjorde utan problem. Vi fortsatte ut på vägen och travade en liten bit. men nu hade vi varit så korkade att vi valde att rida rundan från andra hållet mot det jag och Micke red i lördags. alltså var jag tvungen se efter var vi komkom ut från skogen och inte var vi red in.. vilket inte kanske låter så svårt.. men pga av mitt värdelösa minne samt det fatum att allting ser precis likadant ut överallt (om du frågar mig) gjorde att jag efter ett tagtyckte att varenda liten stig in i skogen kunde vara rätt stig.Efter ett bra tag tyckte jag ändå att  jag var helt säker när jag styrde Charm in i skogen och började snubbla fram. Tomba däremot tog sig fram utan problem, som den gamla draghäst han är.  Tyvärr är han lite för glad för att gå i skogen så efter en liten stund (när både jag och martina var totalt vilsna) fortsatte han  glatt in i den värsta snåriga delen av skogen. Sen satt vi fast. och då menar jag verkligen, vi satt fast. Halvt panikslagna bestämmer vi oss dock för att ändå försöka oss på att bryta igenom den sista biten eftersom skogen verkar glesna ett par tre meter framför oss. Tomba tar täten och följs a Charm, och ut kommer vi! Dock aningen skamfilade och barriga. Fortsätter neråt och kommer tillslut ut på vägen igen där vi beger oss hemåt.  Och hem kommer vi.. tillslut. Barriga och  med mindre rispor och Katte med ett irriterat öga. Men hästarna var Ok, vilket ju var det viktigaste.
Sadlar av, ger dem kraft och beger oss sedan hemåt.
Vad lärde vi oss av detta då? - Lite aldrig på att Tomba hittar ut när han promenixar in i skogen.


             image14

                                                              Tomba

Ha d fint!

den du!

Kategori: Allmänt

           .image13
                  
                                         Jag är inte färgad
                                             jag föddes svart!

Tomba o Super Charm

Kategori: Allmänt

Har varit i stallet med martina idag. Vi började med att mocka, tog typ fem minuter.. sen sdalade vi hästarna (tack Martina för hjälpen:P)
 Idag red jag Super Charm och Martina red Tomba. Charm var kinkig idag.. jag gissar på PMS.
Vi red lite halft vilse idag med.. men det var kul :D
Eftersom varken Martina eller jag var smarta att kolla klockan innan vi red iväg gissar vi att vi var ute ungefär en timme och femton minuter. Tillräckligt länge för att hästarna skulle bli ordentligt svettiga. Hehe... Tomba kunde man dra av svett.. trevligt trevligt.. 
Svampade av dem och gav dem lite kraft innan vi motde ut dem i hagen igen.. sen körde Martina hem mig men kom tillbaka en och en halv timme senare så vi åkte till Hööks för att se om de hade billiga ridbyxor. Det hade dom inte. Så vi begav oss till Eurostop istället och shoppade kläder. Jag införskaffade en kjol. (jag vet, Katte köpte en kjol, kors i taket)

Kom hem, käkade middag/kvällsmat, glodde på Tv och nu sitter jag här!

Vad har hänt sen jag var här sist då? hmm.. aa Spanade in Sonic Syndicate när de spelade på Diezel I Halmstad.. riktigt jeffla bra, varit i stallet, förbannat det dåliga vädret, spenderat pengar, tjänat pengar.. aa haft det allmänt gött helt enkelt. ;)


Ska kolla på en ilm jag köpte på Ekohallen idag.. "Swinfan" vette fan vad det är för film.. men den kostde 20 spänn så... e den skit kan du få köpa den för 50 :P

ha d fint!

How do you want to be rememberd? 

Gllider runt på YouTube.. hihi det e en rolig sida :P