ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Onsdag 31 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

Tre bilder från julafton. Svårt att ta nya roliga bilder när vädret inte är med och humöret inte är på topp.. 

Idag. Tog en timmes promenad med Besos innan jobbet. Jobbade 12-16, knatade bort och handlade efter så var hemma vid 17. Snabbkissade hunden och har placerat mig i soffan. Tråkigt väder, och det känns som om det är en förkylning på G så tänkte unna mig en eftermiddag i soffan :) För visst får man det ibland?! 

Måndag 29 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

När man känner sig lika grå på utsidan som på insidan som vädret är ute. Då är det fint att ha en liten varm krabat att krypa ihop bredvid. 
Vad vore jag utan honom? ❤️

Fredag 26 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

Tänkte skriva; jobbat, sovit, tog en långpromenad och läste lite men insåg att jag faktiskt inte läste något efter att jag tog bilden. Mycket annat som fyller huvudet just nu.. 

Men kom ut på en kort kvällspromenad och fick lite handlat. Avslutar fredagen med säsongsfinalen av vikings. :)  

Onsdag 24 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

Jag tog en promenad till jobbet. Jobbade. Proemenerade hem och kissade hunden. Somnade. Tog en långpromenad i regnet. Bytte om och tog en kvällspromenad med Bella och Besos. Åt löksoppa med mamma. 26 år sedan adoptionen idag. 
 Snart: sova! 

Söndag 21 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

Tråkig tid på året = tråkig blogg! Hehe.
Igår var min gudson här tillsammans med sin mamma på besök. Trevligt! 

Idag har jag dammat av bokhyllan, tagit en långpromenad med Besos, tryckt igång en maskin (nä, två maskiner!) tvätt och handlat. Möte på allebike inför kommande termin och nu har jag chillat i soffan en liten stund med en kopp kaffe. Nu blir det Kvällspromenad innan tvätten ska vikas.
Om mitt nät sammanbetar blir det senaste avsnittet av Vikings också :)

Onsdag 17 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

När man är hemma från jobbet med migrän och hunden är extra mysig ❤️

Söndag 14 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

Lördagens höjdpunkt var att se grymma AMTS med min fina vän. Fantastisk produktion och jag satt och smålog hela föreställningen :) 

Idag har vi haft mys-söndag. Är hundvakt åt Bella så vi har tagit en långpromenad och nu myser vi i soffan, dricker kaffe och väntar in tvättiden. Lagom ansträngande en söndag ;)

Torsdag 11 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

Dagar som avlöser varandra. Jobbar, promenerar och varvar ned i soffan med Besos. Energin är kanske inte på topp men jag är tacksam för fina människor som jag har i mitt liv. 

Nu. Långsam promenad. Följt av senaste avsnittet av Vikings :) 

Måndag 8 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)
 
Studiedag och fyra timmars föreläsning. Mitt huvud höll från 8-11. Sen kopplade jag ur. Men det var en bra föreläsning! :)
Handlade och sedan somnade jag en stund innan jag tog med Bella och Besos på långpromenad. 
Tryckte igång två maskiner tvätt (eftersom ngn idiot tog min tvättid igår) och sedan har resten av dagen mest gått åt till diverse youtube klipp, tvätt, bok och kaffe. En lugn kvällspromenad fick runda av dagen samt kärlek från en bästa vän.  

Nu. Sova. God natt ❤️

Söndag 7 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

Skulle tvättat men någon tog min tvättid. Då blev jag sur. 
Annars har helgen mest gått ut på att ladda batterierna med långpromenader, lite bakning, serier och berikande samtal med syster. 

Imorgon är det studiedag.. Yeah. 

Fredag 5 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

Spenderar eftermiddagen med den här. Efter att ha jobbat 9.30-13.30, handlat och laddat om batterierna tog jag och killen bredvid mig på bilden en långpromenad. Förvisso en ganska lugn sådan men en 2,5 timme var vi ute. Älskar att kunna gå utan tidspress. 
Tänkte avsluta veckan i soffan framför Vikings och Torpederna 2. Såg klart tredje säsongen av Gåsmamman igår för övrigt. Bra serie det där :) 

 

Onsdag 3 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

Vaknade och kände mig typ helt vimmelkantig.. började först vid 11 idag så kunde ta det lugnt på morgonen. Strosade en halvtimme med Besos innan jobbet. Frisk luft är grejer det :)

Jobbade, handlade och försökte vila bort den molande värken i mellangärdet. Lyckades inte särskilt bra men gick en timmes promenad med odjuret innan jag mötte upp Angelica. Vi såg the greatest showman som var helt ok:) Jag blev underhållen för stunden :)

Kort kvällspromenad och kvällen avrundas med några avsnitt av Gåsmamman säsong 3. 

Tisdag 2 januari 2018

Kategori: Allmänt

(null)
Så här spenderade jag en stor del av nyårsafton. På golvet med hundarna i knät. Den ena skotträdd och den andre bara mysig :) 

Igår var en sån där dag som inte alls kommer bli ihågkommen. Sovmorgon, slö långpromenad, massa chill i soffan och en kvällspromenad som om möjligt var ännu slappare ;) Fick prata med syster iaf, det är alltid en nivå-höjare :)
Sedan kunde jag såklart inte somna och när jag väl gjort det vaknade jag flera gånger under natten. Klev upp 5.30 för att jobba.
Hejdå ledighet och hallå vardag :/