ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Julafton 2024

Kategori: Allmänt

 
 helt klart årets lugnaste dag. Inte många knop gjorda. Jag tog en kall proemnad med Roxie. Sedan såg vi på Kalle och käkade julgodis. 
mysig Dag med min lilla familj. 

Lördag 23 december 2023

Kategori: Allmänt


julfirande med Mona, Lennar, Caroline och Robin. Så fint! Tomten kom och barnen var glada :) Vi åt massa julmat, julgodis och jag fick nästan en hel halvtimmes uppesittarkväll. 

Fredag 22 december 2023

Kategori: Allmänt


Mera snö! Pulkaåkning och skottning av uppfarten på förmiddage. Domi körde runt Tristan på snö-skyffeln. På eftermiddagen tog vi en promen igen. Den här gången fick jag hjälp med att dra snowracern :)

Torsdag 21 december 2023

Kategori: Allmänt

Liiiite 
 Lite snö betyder lite pulkaåknin! tyvärr var inte vädret det roligaste men vi åkte på en stund ändå! 
På eftermiddagen satte jag båda barnen på snowracern och gick en liten runda med Roxie. 👍

Onsdag 20 december 2023

Kategori: Allmänt


 
Tyvärr försvann snön. Men solen tittade fram och bjöd på fin fint promenad väder. Så jag drog med mig barnen och hunden ut. Hunden fick springa, vi fick frisk luft och Tristan somnade i vagnen. Perfekt! 

Fredag 15 december 2023

Kategori: Allmänt


Vi har varit på biblioteket och byggt höga torn av duplo. En mysdag helt enkelt med mina två favoriter. 🥰

Torsdag 14 december 2023

Kategori: Allmänt


Mina favoriter som hade mycket roligt i badkaret! är så glad att tvätta håret inte är en kamp längre. :)
 

Tisdag 12 december 2023

Kategori: Allmänt

 
Först en tur på Ica och biblioteket med barnen på förmiddagen. Var hemma från jobbet pga sjuk magknip. VC sa avvakta men efter lunch ringde jag ändå förlossningen som ville att jag skulle åka in på kontroll. Visade sig att livmodertappen var lite kort så de ville ha mig kvar över natten för observatio.. 
 
fick åka hem dagen därpå då tappen höll sig i samma läge och spruta mot värkarna verkade fungera. 

Tristan min Tristan

Kategori: Allmänt

 
 

Lördag 9 december 2023

Kategori: Allmänt


Idag fick jag tom ut Patrik när vi gick ut för frisk luft! Det ni! Innan vi gick ut bakade jag och Dominick pepparkakor medan Tristan sov middag. Sedan busade barnen ute i snövallarna innan vi tog en proemnad till Ica för att handla lite Godis. När vi kom hem ville barnen måla, kul! 


 

Onsdag 5 december 2023

Kategori: Allmänt


Mysig ledig dag. Julklapps-fix, utomhuslek och tåg-bygge stod på dagens agenda. Älskade barn. 

Söndag 3 december 2023

Kategori: Allmänt


först lite snowracer åkning med Dominick medan Tristan sov middag. När pappan i huset somnade på soffan tog jag och satte barnen på snowracern och knatade bort till Ica. Dock var paketet som hämtades lite för stort för ryggsäcken jag tog med, hehe. Men hem kom vi! Domi var gullig och puttade på snowracern i uppförsbackarna. 
när vi kom hem hade pappan vaknat till liv så vi hjälptes åt att skotta lite snö. Sedan hade nissen bett oss baka pepparkakshus! 

Lördag 2 december 2023

Kategori: Allmänt


på förmiddagen medan Patrik tapetserade vidare i vardagsrummet och Tristan tog sin nap fick jag med mig Dominick ut en stund. Fint med lite egentid med min förstfödd. 
 
Framåt kvällen, efter en runda i Trollhättan med sambon när farmor var gullig och såg efter barnen, tvingade jag med mig Tristan ut. Han gick från sur till glad på en halv sekund så fort jag satte honom på snow racern, hehe. Vi tog en proemnad, bra träning för mamman, och sen kom Dominick ut och så åkte vi lite i vår lilla backe. Så mysigt avslut på dagen!