ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Photoshot

Kategori: Allmänt


Från förra veckans fotografering

Lördag 30 augusti 2014

Kategori: Allmänt

Hur mycket snor finns i kroppen egentligen?
Efter en lång sovmorgon och en kortare snabb vända bort till Ica för att se om de hade laktosfri fil. Det hade de inte, sjukt störande. Har nu placerat mig raklång i soffan med Besos bredvid. Tydligen var det ridsport på tv, och idol. Perfekt :) senare blur det Finnkampen med. Typ det jag har energi för denna lördag..


Fredag 29 augusti 2014

Kategori: Allmänt

Det är fredag och jag ligger redan nerbäddad i sängen. När hände det senast? Har dock mått ganska piss hela dagen. Det började igår med att jag vaknade med halsont och huvudvärk. Såklart på min lediga dag. Hämtade bilen på mammas jobb och tog mig it till VB. Slappade på altanen med Bella och Besos och en timmes promenad i skogen på det. Fick kaffe som belöning. 

Idag har kroppen känts som att jag har blivit överkörd av en lastbil. Jobbade 9-15. Tack o lov var det en lugn dag. Tog med mig Besos ner till sjön efter jobbet. Skönt att slappna av lite. Efter en snabbhandling däckade jag i två timmar. Kort promenad innan kristallengalan. Störde mig något oerhört på att Jill Johnsson alltid har samma frisyr. 

Lyssnar medan jag skriver det här på podcast. Jag älskar att lyssna på när människor pratar. Kommer ihåg när man var liten och fick sitta med vid bordet när föräldrarna hade gäster. Kan förstod kanske inte hälften av vad de sa, men det spelade ingen roll. Älskade det. Eftersom jag talar så dåligt är min teori att jag har utvecklat förmågan att lyssna istället.. Låter det logiskt?? 


Onsdag 27 augusti 2014

Kategori: Allmänt

Idag. Morgonpromenad innan jobbet. Det var så magiskt fint med dimma o dagg idag. 
Tyvärr inga bilder, men ni får tro mig. 
jobb 8-15.15. älskade underbara ungar! Att sedan solen sken och att vi kunde vara ute i bara tröjan.. fantastiskt :)
 
Kom på den superintelligenta iden att handla efter jobbet. Trampade iväg till Maxi och veckohandla. Kommer ut med mina kassar och kommer på att jag ju cyklade. Fick lassa min lilla cykel full och leda den hem.. Måste ha varit en kul syn.. En powernap innan kvällspromenaden. 
Älskade Besos som bara ger så mycket! 
Rundade av kvällen med att betala tillbaka studielånet. Hur gött är inte det..?
 
 

Weekend 23-24 augusti 2014

Kategori: Allmänt

Igår hade vi Prova På dag på Allebike mellan 11-16. Tyvärr at det inte jättemånga som dök upp, men det var kul ändå! Om inte annat alltid trevligt att hänga lite med mina fina kollegor :) Hann med en långpromenad med Besos innan som väntade snällt i bilen medan matte dansade. 
Hämtade upp Tea efteråt och tog oss ut till VB. Jag tog med Bella och Besos ut på en timmes mysig skogspromenad innan vi tjötade över en kopp kaffe. 

Idag tog jag lite sovmorgon innan jag anslöt mig till Lisa, Julia och Elin i Estrads parkeringshus, en liten Photoshot väntade. Kul! 

Nu har jag landat i soffan med en kopp kaffe efter en promenad i regnet. Myssöndag it is! 

Införskaffade ett par nya hörlurar.. Hoppas de är lika bra som de är snugga ;)


Fredag 22 augusti 2014

Kategori: Allmänt

från kvällspromenden
 
Jobbade 9-15 idag. Hann med en promenad innan jobbet.. så gött. Körde hem på rasten och hämtade mitt hjärta som fick vänta i bilen  de få timmar som återstod av min arbetsdag. När jag slutat körde vi direkt ut till Hjortgården. Det småregnade lite vid några tillfällen med annars var det otroligt skönt väder. Snabbhandling, en powernap och sedan matlagning. 
Har spenderat kvällen dels framför SYTYCD och dels med att koreografera inför morgondagens Prova-På-Dag på Allebike. Kommer bli kul att träffa lite blivande elever! :)

onsdag 20 augusti 2014

Kategori: Allmänt

Äta
Jobba
Sova 

Fick iallafall min morgonpromenad i morse. Igår uteblev den.. Regnade och jag hade ingen lust alls att bli kall och blöt innan jobbet. Det räckte med att jag höll på att regna bort på jobbet.. Kom hem vid halv fyra, och då frös jag så pass så jag lade mig under kan två täcken i sängen. Såg en film, Maleficent, och gosade med Besos. Vid halv sju tog vi en timmes lugn promenad och sedan avslutades kvällen med idol. 

Idag har jag jobbat 8-15.15. Sitter nu med ipaden och funderar på om jag ska gå ut till VB sedan, kom en skur precis, men hej, det finns regnkläder har jag hört.. ;)Söndag 18 augusti 2014

Kategori: Allmänt

 
efter en morgonpromenad i regnet begav jag mig till Allebike. Lite fotografering med kollegorna väntade. Kul men samtidigt är jag inte jättebekväm med att stå och posa framför en kamera. Jaja.. det blev kanske en bild som fungerar att använda  ;)
 
Besos fick vänta i bilen så när vi var klara tog vi en promenad runt Gerdsken. När vi kom hem hamnade vi så här i soffan, tittandes på friidrotten. Ska erkänna att jag kanske tog en powernap med. 
 
Ytterligare en promenad bort till Ica, kvällsmat och efter att ha betalt lite räkningar är det dags att krypa till kojs. Ny arbetsvecka nalkas!
 

Fredag 15 augusti 2014

Kategori: AllmäntHar fortfarande ingen kamera så ni får nöja er med ytterligare en gammal bild.

Idag hade vi studiedag 8.30-16.30. Dagen började med en föreläsning. En riktigt bra sådan! Sedan följde eget arbete och ett inspirerande skogsäventyr som en kollega höll i. Kul att bli inspirerad! Efteråt samlades vi för gemensamt arbete. Intressant men svårt att vara delaktig när diskussionen grundades på arbete som gjorts tidigare läsår.

Slutade som sagt halv fem, hann med lite snabbstädning här hemma innan jag säckade en halvtimme. Sedan tog jag bilen till maxi. Passade på att gå ett varv runt sjön innan handling. Tanken var att införskaffa fil, men de den var tydligen fortfarande slut. Suck. 

Avslutade dagen i soffan med Besos tätt intill. Läste bloggar, kollade på EM och mörkade vattenmelon. Ibland behövs inte mer än så.. 

moments

Kategori: dans

 
 
Ett av mina faoiritögonblick (hittills) av säsongens So You Think You Can Dance
Koreografi av Travis Wall

Onsdag 13 augusti 2014

Kategori: AllmäntEftersom min syster fick med sig min kamera till Spanien jag inga nya bilder alls att visa er. Slänger därför upp två selfies.. 

Jobbet rullat på. Lite fler barn idag men inte i närheten av vad vi kommer få. Jag har dessutom gått upp i tid från 75 - 90 %. Där rök min lediga dag men plånboken tackar och tar emot ;) 
Idag har vi även haft möte på Allebike inför terminen och vår kommande prova på dag. Jag är så vidrigt taggad!! :) Fredag 8 augusti 2014

Kategori: Allmänt

 
Så här ser det alltid ut när jag ska bädda sängen.. 
Han ska bara inte flytta sig.
 
Första jobbveckan. Har varit otroligt lugnt med väldigt få barn. Inte helt fel eftersom man då ges chansen att bekanta sig med kollegor, lokaler samt schema och rutiner. 
Ska strax sova. Imorgon är det enda vettiga som ska göras att städa, om jag inte gör det på söndag istället??
 
 
 

tisdag 5 augusti 2014

Kategori: Allmänt

 
 
Andra dagen på nya jobbet... Känns bra, kul att komma igång :)
 
 
 
 
 

lördag 2 augusti 2014

Kategori: Allmänt

 
 
 
Har vart en otroligt orkelselös idag för min del idag.
Snorat och hostat mest  hela tiden. 
Det enda vettiga  jag gjort är att klippa Håkan. Bildena är från ikväll när jag tog med Besos ne till sjön. Rastlös hund och trött matte., Men riktigt varmt o gott i vattnet så jag gick i till knäna så Besos fick simma lite. Första gången han går i frivilligt.. kul!