ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Eftermiddags bestyr

Kategori: Allmänt

Om man inte tänker på att man måste kliva upp klockan 5.00.. Så är det helt okej att öppna på jobbet. Man hinner nämligen ta en långpromenad med sin bästa vän innan det blir mörkt. Hamnade nere vid Mjörn och njöt en kort stund av utsikten. Dessvärre var det lite för kallt för att stå still för länge så vi knatade hemåt. Bäddade ner oss och tog en powernap. Ytterligare en fördel med att sluta tidigt :) 

Nu ska vi sova. Det är jobb även imorgon! 

Tisdag 29 december 2015

Kategori: Allmänt

När hyllan åker i golvet halv ett på natten, kvällen innan man börjar klockan 06.00. Det är då man räknar långsamt till tio innan man plockar glassplitter i hela lägenheten.   

Nu sitter jag på jobbet ( tidsinställt inlägg). Fördelen med att börja tidigt är att sluta tidigt. Får se vad som händer under tisdagens senare timmar.. :)

Måndag 28 december 2015

Kategori: Allmänt

 Med hunden, kaffekoppen och en film. 
Då mår man ganska bra :) Ska strax röra oss ut på en promenad, vi måste bara chilla en liten stund till.. ;) samt bestämma oss för vilken podcast vi ska lyssna på.

Lördag 26 december 2015

Kategori: Allmänt

En sån dag då hunden bara vill vara nära. Svårt att låta bli att inte göra honom till lags :) 
Har därmed gjort väldigt lite vettigt idag, tröstar mig med att jag dammsög och rensade papper igår ;) 

Fredag 25 december 2015

Kategori: Allmänt

En ny favoritbild på oss. Syster tog den på stranden i Halmstad igår.   

God fortsättning hörrni! Hoppas er jul var fin på alla sätt. 
Vi planerade om vårt julfirande lite hastigt och lustigt så det blev en jul i Halmstad i år. Jag plockade upp bror min och sedan körde han oss ner så vi stormade in hos mormor vid 10. Även kusinerna med föräldrar anlände. Sedan hade vi en mycket lugn jul. Jag fick spendera den med dem jag älskar mest. Det enda jag önskade mig. Hann även gå en tur på stranden och hälsa på mitt älskade hav. 
Körde hem till såsen i regn och blåst. Somnade för en gångs skull utan en klump i magen. Bästa julklappen det. 


Onsdag 23 december 2015

Kategori: Allmänt


Uppesittarkväll i det mysigaste plagget någonsin; onepiece! Känner mig litegrann som en teletubbie, men so what? 
Annars då. Jobbat och sedan inte så mycket mer. Fixade lite med den sista julklappen och imorgon blir det julfirande hos mormor och morfar. 

Tisdag 22 december 2015

Kategori: Allmänt

 
Kvällspromenad. 

Lite trött och ofokuserad på jobbet idag. Erkänner det.. Men fick skratta ihop med fina arbetskamrater. Så viktigt. Försökte sova bort det faktum att min hals snarare blir sämre än bättre.. Tror dessvärre inte att det lyckades. Men en eftermiddagslur är ju aldrig fel ;)

Måndag 21 december 2015

Kategori: Allmänt

När man parkerar sådär perfekt. 

Jobbat.
Kaffe med mamma
Soffhäng med hunden. Bra!  
Börjar få ont i halsen igen. Inte bra.. 

Lördag 19 december 2015

Kategori: Allmänt


En sämre lördag. Somnade relativt tidigt igår. Vaknade för tidigt av illamående-ångest. Var tvungen att kika lite på en film för att kunna somna om, och vaknar  då såklart för sent. Har varvat promenader med Besos med att sova. Det enda vettiga jag fått gjort idag är att dammsuga.
Den här lördagen hade vi kunnat hoppa över. 

Onsdag 16 december 2015

Kategori: Allmänt

Strosade som vanligt bort och handlade på min rast i förra veckan. Blev stoppad och fick "dagens fråga". Resultatet ser du ovan. 

Jobbade sent pass idag. Mamma kom bort när jag slutat och åkte med hem. Kändes nästan som när man var liten och blev upphämtad från dansen... Fast idag fick jag köra och kom hem till min egen lägenhet. Både lite liten och lite stor. :) 

Kvällspromenad och sedan brottats med dessa tankar som tycks vägra släpps taget. Nu ska jag krypa ner under täcket och invänta morgondagens nycker. 
God natt

Måndag 14 december 2015

Kategori: Allmänt

När jag kom hem låg dessa o gjorde absolut inget vettigt i min säng. Så jag tog tillfället i akt att göra absolut inget alls jag med. Himla mysigt att bara få vara tillsammans. 
Vi följde upp med en kort promenad innan mamma åkte hem. Kvällen för min del bestod i att fortsätta göra ingenting.. 

Lördag 12 december 2015

Kategori: Allmänt

Från eftermiddagspromenaden vid Gerdsken. 

Vart ute mycket idag. Var ju tvungen att passa på i det fina vädret :)
Annars har jag inte gjort många knop.. Men har man en ledig lördag så har man! 

Fredag 11 december 2015

Kategori: Allmänt


Värk i kroppen
Rinnsnuva
Hes och täppt
Nu: rethosta
helgens måste är att vila. 

Har iaf jobbat 6-13.30. Öppnade alltså vilket aldrig är bra för min nattsömn. Fick ihop en fyra och en halv timme eller så. Man tackar för vad man får. Efter jobbet blev det en långpromenad med Besos. Nu är det chillmode en stund. Gilla! 

Onsdag 9 november 2015

Kategori: AllmäntCause we are both on the dark side..

Snorar pinsamt mycket. Älskart. Har dock fått hem min nya mobil :) spontanköpte ett Darth Vader skal. Känner mig oerhört cool.  ;)

Söndag 6 december 2015

Kategori: Allmänt

 Det görs inte många knop den här helgen. Promenader i regn och blåst varvas med slapp i soffa framför en film. Dricker kaffe och skriver tackkort åt mamma. Tar en power nap. Typ så.

Fredag 4 december 2015

Kategori: Allmänt

Allebikare :)

Så var sista dansuppvisningen för reningen gjord. Alltid lite bitterljuvt. Två intensiva kvällar förbi. Trött i huvudet. Men samtidigt så otroligt tacksam för att jag får göra det här. All energi och glädje. Obetalbart. 

Har dock snittat fyra timmars sömn nu två nätter i rad. Inte bra. Så ska sova nu.  Och "imorgon" har jag en helt ledig lördag. När hände det senast..? 

Torsdag 3 december 2015

Kategori: Allmänt

Japp, kafferast! Sov ngt alldeles för lite i natt och det får man ju sota för idag.. Vi har sjunger sånger inför Lucia. Sedan tog vi på oss regnkläder och gick ut. Kändes oerhört fel. 

Dansuppvisning med Allebike ikväll. Ska bli riktigt kul, som alltid :) 

Nu ska jag julpyssla med barnen! 

Onsdag 2 december 2015

Kategori: Allmänt


Idag har varit en sån dag då jag velat ta och skjuta mig själv i huvudet med ett hagelgevär vid ett par tre tillfällen.. 
Jävla skit huvud

Måndag 30 november 2015

Kategori: Allmänt

  
Jobba
Genrep på Allebike. 
Lasta däck.
Promenad med Besos.
Dödläge i soffan. 
Hej och hejdå måndag.

Genrepet idag gick fin fint. Kul att det börjar bli en bra rutin. Rutiner ger trygghet. 

Kände dock hur mycket jag saknar att dansa. Inte att stå på scen. Men att stå med ett gäng dansare i en danssal. Träna, svettas och nöta koreografier. Andas tillsammans. 
Lycka