ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Torsdag 31 mars 2016

Kategori: Allmänt

Åkte ut  till VB efter jobbet för att hämta Besos. Stannade ett par timmar och myste. Stekte pannkakor åt bror och mor och dessa två som publik under tiden. 

Jobbade ensam på avdelningen från 13-15.30 på jobbet idag. Utmanande men så kul att testa sin egna förmåga. Jobbade över en stund med och tänkte unna mig lite shopping som belöning. Hittade dock INGENTING. Så otroligt typiskt ;) 

Avslutade kvällen med att slänga ihop hallongrottor. De blev skitfula så får se om jag ens tar med dem till jobbet imorgon.. 

En där, en där och en där...

Kategori: Allmänt

Kände mig för ett ögoblick lite övergiven. Men sen kom jag på att jag har Besos. 
En lite mindre klump i magen. 


Tisdag 29 mars 2016

Kategori: Allmänt


Fördelen med att vara lite knäpp och ta en skogspromenad i regn och hagel är att man får ha hela skogen för sig själv ✌🏽️
Kändes så himla konstigt att "börja" veckan med en tisdag. Slutade alltså vid  15. Såklart började det regna när vi skulle gå, men som sagt, fördelen med att vara lite knäpp är att man inte låter sig påverkas av lite regn! En riktigt go, geggit blöt promenad blev det. Love it! :)

Måndag 28 mars 2016

Kategori: Allmänt

   
Igår kändes det för ett ögonlock som om världen stod i brand. Naturen. Finns inget bättre. 

Två promenader har det blivit idag. Fick låna med mig Bella på den ena. Somnade med båda hundarna i famnen en kort stund. Obetalbart. Att man kan få så mycket från två så små 💕 
Nu är tvätten i full gång. Ska strax ner och starta omfång nummer två, men först en snabb kopp kaffe och lite läsning. 

Söndag 27 mars 2016

Kategori: Allmänt

Från gårdagens eftermiddagspromenad med hundarna. Tog kort på den hunden som stod still. 

Helgen spenderas med att varva promenader, hänga med mamma och syster, läsa, se på film och städa. Allt i lagom tempo. Långhelger är underskattat. 

Fredag 25 mars 2016

Kategori: Allmänt

  En dålig start på den här fredagen. Byggde upp någon form av infe stress under morgonen. Försökte med en timmes promenad men icke. Kom in och bestämde mig för att inte göra något alls tillsammans med en kopp kaffe. Finaste Besos tätt intill.

Eftermiddagens promenad, delvis i hällregn, vad prefekt. Älskar att gå i skogen när det regnar. Man är typ helt själv, man blir gött lerig och det luktar gott. Svårslaget. 

Kvällen spenderades i VB med båda syskonen och mamma. Vi spelade kort. Som vi gjorde så ofta i Halmstad. 
Avslutade hemma i soffan med att se klart nya Star Wars filmen. Jaha ja att jag är senast i världen med att se den. Nu har jag sett den! Den var väl helt okej ..? 

Onsdag 23 mars 2016

Kategori: Allmänt


Har för ovanlighetens skull rast stillasittandes idag. Kollegan var tvungen att gå tidigare så så jag har "rast" medan jag håller ett öga på barnen. Livet som hårt arbetande förskollärare ;) G att solen behagar komma fram en stund i alla fall. Också har jag ju kaffe. 

Tisdag 22 mars 2016

Kategori: Allmänt


Soffhäng med den bästa efter en långpromenad. Självklart började det regna när vi väl tog oss ut genom dörren. Struntade i det och tänkte att vi går ändå. Fördelen brukar nämligen vara att regnar det så är man ensam i skogen. Mycket riktigt, mötte inte en kotte så Besos kunde springa som han ville. Ibland är det inte helt fel att vara lite knäpp ;) en timme och femtio minuters traskande blev det. Nu: kaffe. 

Lördag och söndag 19-20 mars 2016

Kategori: Allmänt


Så är även den här helgen över. Har njutit som bara den av vädret. Gick både igår och idag vandringsleden runt Gerdsken bort mot vadsjön. Stängd av musiken i lurarna och lyssnade på fåglarna, vattnet i bäcken samt insöp doften av nedhuggna träd. Underbart. 

Att jag dessutom fick en sån fin kommentar när jag klev in på jobbet igår gjorde inte min helg sämre.
"Hej Katte jag har saknat dig!"
En mening som går rakt in och gör en helt varm i kroppen ❤️ 
Fina dansbarn! 

Två bilder

Kategori: Allmänt

 

Eftermiddag och kväll. 
Tog en väldigt lugn promenad med Besos efter jobbet. Njöt mer av vädret än motionerade, om vi säger så ;)
Mamma kom förbi på kvällen och nu tittar vi på Lets Dance. 
Trevlig fredagkväll! 


Fredag 18 mars 2016

Kategori: Allmänt

Titta vilken fantastiskt vacker... Vad sjutton är det för något? Kyckling? 

Jobbar mellanpass. Det kliar något sagolikt i mina ögon mellan varven. Kanske är allergisk mot att jobba..? (Otroligt kul skämt.. Verkligen. Heja dig Katte.) 
Solen skiner så jag funderar på att ta en skogspromenad efter jobbet. Lagom ansträngande för mig idag ;)Onsdag 16 mars 2016

Kategori: Allmänt


Kaffe är alltid en bra idé :)

Har rast, dricker kaffe och städar min väska. Och med städa menar jag att jag plockade ur allt och lade tillbaka det igen. Var ska jag annars lägga det? 

Har inte mycket mer att skriva så avslutar nu.. 
Kanske hörs senare!  

Tisdag 15 mars 2016

Kategori: Allmänt


På jobbet dricker man kaffe.

Tidigt pass, om man nu kan kalla det tidigt att börja 7.15? 
Solen skiner så jag ser fram emot eftermiddagens promenad :)  

Söndag 13 mars 2016

Kategori: Allmänt


Bästa stunden på dagen 

Överlevde även denna söndag. Promenader, städning och tvätt stod på schemat. Sånt man kan göra utan att behöva tänka.. 

Nu ska jag se klart en film, Breaking Point, innan läggdags. 

Må så fint! 

Lördag 12 mars 2016

Kategori: Allmänt

Hoppade över morgonpromenaden idag för att få sova. Kroppen behöver sömn just nu känner jag. Inte min starka sida.. Begav mig ut till Allebike och hade mina två klasser varav den ena var en riktigt utmaning idag. Kul! Fick verkligen jobba på att hålla mig lugn och pedagogisk samtidigt som jag behövde hålla ihop hela gruppen på 17 barn. 

Efter jobb och promenad är det obligatorisk lördags-power- nap för min del. Älskart! 

Avslutade dagen med Angelica och Bex. Mellofinal :) 
Frans vann och jag var inte ett dugg förvånad... Nu taggar vi ESC! ;)

Tre saker

Kategori: Allmänt


Tre saker om mig:

Jag sover alltid med täcket över huvudet. Helt enkelt för att jag är så ful när jag sover, hehe. 

Jag får ångest över att gå hem till folk. Oavsett om vi har bestämt träff eller ej. Tycker det är sjukt obehagligt. Stackars människa som måste spendera tid med mig ju. 

Jag måste diska innan jag går och lägger mig. En sak som hänger kvar från tiden jag bodde i VB. Allt måste vara diskat och bänken avtorkad. Annars går det inte att somna! 

And maybe that was to reveal a little bit to much, but hey. It's my blog. I'll write wathever I want :)


Fredag 11 mars 2016

Kategori: Allmänt

Andas.

Var hemma från jobbet idag. Mådde jättekonstigt igår och med tanke på all magsjuka som är så tog jag det säkra före det osäkra. Efter att ha sovit från 16 igår till 13 idag hade jag en hund som var aningens rastlös. Så vi tog oss ut så att han fick springa lite. Jag fick andas. 
Helt okej eftermiddag.

Kvällen spenderas med Lets Dance. Som den damsälskare jag är :)

Torsdag 10 mars 2016

Kategori: Allmänt

Just nu

Har kafferast. Längtar hem till mitt odjur. Tacksam för ett jobb jag trivs med. För människorna som förgyller mitt liv. Så glad för att solen skiner. Och imorgon är det fredag. 

Tisdag 8 mars 2016

Kategori: Allmänt


Tog en selfie med min selfie. Otroligt kul ;)

Jobbar tidigt pass. Dricker kaffe. Har pedagogiska samtal. Får töntiga sms av min mor. En helt vanlig tisdag.

Lördag och söndag 5-6 mars 2016

Kategori: Allmänt

Lördag.

Startade med en timmes promenad. Sedan två timmars jobb. Får ibland frågan hur det är att jobba heltid på veckorna och sedan även ett kort pass på lördagar. Kan säga att det enda som kan vara jobbigt är när man kommer hem från jobbet fredag eftermiddag och vet att man måste ställa klockan för att gå upp dagen efter. Men så fort jag sätter mig i bilen och kör ut till Allebike blir jag glad. När jag sedan möts av mina fina danselever blir jag typ överpepp. Älskar att undervisa, får se barnens utveckling och energi. Igår så kämpade även mina 7-9 åringar riktigt ordentligt. Så kul! 

Klippte Ing-Marie efter eftermiddagspromenaden med Besos. Hon var supergulliga och fixade så att jag fick se nya Beck-filmen. Tack snälla! 

Mello fick avsluta min lördag. 


Söndag. 
Vaknade med söndags-ångest-huvudvärk. Vaknade därmed senare än tänkt. Ångest. En sak jag brukar försöka göra då är att bryta ett mönster. Passa på när ångesten ändå finns där liksom. Gick en "ny" runda och lyssnade på pod. Försökte andas. Slappna av. Gick sådär. Kom hem och lade mig på soffan. Underbara Besos kom och lade sig på mig och då somnade jag. 
Två promenader till har det blivit under dagen samt tvätt. 
Nu en ny svensk serie innan läggdags. 

Fredag 4 mars 2016

Kategori: Allmänt

Eftermiddagssällskapet. 

Fick jobba över idag. Men inte så länge, så passade på att köra ut till mamma och ta en kopp kaffe. Efter att ha stått ute på gården och frusit ngn timme hade jag ett behov av kaffe (inte för att jag inte brukar ha det, men ni fattar). 
Kom hem vid halv nio och sedan dess har jag inte gjort många knop. Planerat lite inför morgondagens dansklasser, kollat youtube klipp och läst bloggar. 
Fredagkväll och det var precis vad jag behövde :)

Tisdag 1 mars 2016

Kategori: Allmänt


På riktigt. Var typ lobotomerad stundtals på jobbet idag. Så. Jädrans. Trött. 
Sover dåligt. Eller, jag tycker inte om att gå och lägga mig. Svårt att stressa ner. 
Avslutade typ dagen med att somna barnen. Det är så sövande! Höll på att somna själv. Sedan skrev vi månadsutvärdering och på min PU tid sista timmen skrev jag utvärdering av mitt handlednings-år. Att sitta framför en datorskärm är inte min grej.. ;) 

Tog en kort promenad med Besos när jag kom hem innan jag somnade. Sov bort någon timme. Knatade en runda med Besos innan jag tog en varm dusch. Jag hatar att bada men en varm dusch när man är kall.. Ljuvligt!!