ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

my dancers

Kategori: dans

 
 
 
Mina fina, busiga, livliga och söta danselever! 
Måste säga att jag är sjukt stolt!
 

Bilder från bilden

Kategori: Allmänt

 

Fredag 30 november 2012

Kategori: Allmänt

 
kkkkkaaallltt!
 
Har landat i soffan, framför X-factor och datorn.
 
Min dag lite kvickt.
Seeeg upp ur sängen i morse. Var ute med Besos och sedan bytte jag om snabbt innan jag 
körde och lämnade vovven hos Sara. Konstigt nog kändes knät helt OK när jag vaknade i morse, men efter en stunds promenad gjorde det ont igen. Haltade sista biten och det var faktiskt tom jobbigt att trycka ner kopplingne på bilen. Typiskt nog skulle vi idag ha rundvandring på bilden, dagens första lektion. Gick dock helt ok! Efter en tjugo minuter kändes knät helt ok. 
 
efter bilden hade vi (efter lunch) rytmik. Tyvärr upprepade vi en lektion som jag hade i princip likadan i LBU260. Dock helt ok med lite repetition.. Slutade så jag hann med 14.47 tåget. Klämdes i dörrn till tåget dock, eftersom jag hoppade på i sista stund.. aj!
Läste på tåget. Har man en bra bok är det inga problem, håller just nu på med "Handle With Care" av Jodi Picoult, samma författare som skrev "My Sisters Keeper" som jag läste ut för ngn vecka sedan. Älskade den boken, och än så länge avgudar jag den här med! Fantastiskt fin, underbar bok. Kan hämta massa citat som säger så mycket. Kloka ord, argument och dessutom ger den en massa tankar om livet att fundera på samtidigt. Hon växlar mellan att skriva om en helt vanlig vardag, en sån som man känner igen sig i och kan relatera till, till att ta upp ämnen som man inte önskar att någon ska behöva genomlida. 
 
Hämtade Besos hos Sara, sprang in på Apoteket o köpte Ibumetin gel, åkte hem och plockade lite. Var ute och gick och till min lättnad känndes knät bättre och bättre ju längre jag gick :)
 
Kom in, käkade en sen middag och nu sitter jag här! :) Blir underhållen av finaste Angelica och Rahul. Planerar biobesök med syster och Besos snarkar. Mysfredag!
 
 

after the show

Kategori: Allmänt

 
 
Jisses!
Sjukt kul att få se alla fina och underbara dansare idag! :)
Främst kul att få se sina egna, men självklart även skoj att få se alla andra klasser.. 
 
Bra jobbat Alex o Lisa! Grymma koreografier! 
 
fick ett finfint paket! :) Tack snälla Lotta! 
Innehöll lite godis, te och muggar!
tack så hemskt mycket!

Step Up 4

Kategori: Film

 
Step Up 4 Revolution
 
regissör:
Scott Speer
 
Skådesspelare
Kathryn McCormick
Ryan Guzman
m.f
 
Dansfilm. 
Tyvärr måste jag säga att sedan den första Step Up kom ut, vilket var 2006, om jag inte minns helt fel, har storyn i filmerna varit mer eller mindre värdelösa. Ensam kille / tjej, använder dansen för att uttrycka sig, komma med i gemenskapen och hitta kärleken. Att det kanske är så i verkligheten kan jag köpa. Men när man i fjärde filmen använder lite samma koncept, då kan jag tycka att man borde kommit på något annat. Visserligen ska jag erkänna att själva konflikterna i filmerna varierar, men storyn hamnar så pass mycket i bakgrunden att man egentligen inte ens tänker på att den finns där. 
Att sedan dansen, koreografierna, miljöerna och dansarna är sinnessjukt bra, på att dansa, hjällper inte riktigt, då de är urusla skådesspelare. 
Jag som dansfantast ser gärna filmerna, just för dansens skull. Som sagt, sinnessjuka koreografier som ger fantastisk inspiration och lämnar en mållös, men mer än så ger det mig inte. Känslan som jag har med mig efter att ha sett klart filmen är inte djupare än att jag vill sätta på musik och dansa loss. 
Storyn kommer jag knappt ihåg..
 

Dagens citat

Kategori: Allmänt

 
 
" Det är olikheterna som skapar underlag för dialogen"
 
- G.Lindqvist

Allebike.

Kategori: Allmänt

 
Ikväll smäller det!
 
Allebikes grymma dansare bjuder in till dansshow för att visa upp vad de lärt sig under terminen!
Kommer bli så sjukt grymt!
 

Torsdag 29 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Vaknade och trodde att värken i mitt knä hade gett med sig, men icke.
Igår var jag bara ute och gick på morgonen, sen fick min stackars vovve klara sig med kortare promenader. 
Var ute i morse, i början kändes det helt ok. Men efter en tjugo minuter vart det illa igen. Linkade på så att vi var 
ute en timme iaf. Har suttit framför den här dumburken och surat sen dess.. hehe. 
läst bloggar, kollat mejlen, ser en film samtidigt och scannat av gul. Nu funderar jag på om jag ska orka ta mig ner till Storken och apoteket eller om jag ska sova en stund.. svåra beslut! 
 
Borde ställa mig och laga någon form av mat med, har mjölk som måste tillagas. Soppa kanske? Skulle önska att man hade talangen att bara trolla fram en underbar måltid med det man har i kylskåpet...
 
 
 
 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
"ödet har sin egen vilja"
- okänd
 
..
 

Savages

Kategori: Allmänt

 
Har sett den här filmen, Savages. 
 
Regissör:
Oliver Stone
 
Skådesspelare:
Blake Lively
Taylor Kitsch
Aaron Taylor-Johnson
Benicio delToro
John Travolta
Salma Hayek
 
Baserad på novellen med samma namn, skriven av Don Winslow
 
Filmen har fått gå under kategorin drama thriller. Min personliga åsikt är att den går mest åt thriller hållet. 
Två bästa-kompisar som har skapat sig en förmögenhet genom sitt företag. Enligt dem själva är de i jordbruksbranchen, de odlar mariujana. Tillsammans har de inte bara detta företag, utan de delar även kärleken till deras gemensamma flickvän. Deras liv rullar på, tills den mexikanska Baja-kartellen bestämmer sig för att flytta in och tvingar killarna att ingå partnerskap med dem. 
Självklart uppstår det , inte minst eftersom flickvännen blir kidnappad av mexikanarna som utpressningsmaterial. 
 
Jag tänker inte skriva mer om vad som händer osv, det får ni se själva. Kan dock rekomendera filmen, då jag tycker att det är en bra rulle att spendera dryga två timmar på. Förvänta dig inga djupa psykologiska diskussioner, utan snabba klipp, snygga miljöer och en massa dealande fram och tillbaka. 
 

Onsdag 28 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Usch.
Jag ber tusen gången om ursäkt för värdelöst bloggande. 
Ska ursäkta mig med att jag har haft fullt upp. 
Var ju, som jag nämnt, hundvakt i helgen, och av någon konstig anledning så fungerade inte internet. Mycket märkligt då det aldrig har varit några problem tidigare. Spenderade dock mer eller mindre både lördag och söndag förmiddag hos mamma, så kunde låna deras iPad en stund. Låter hemskt att säga, men man är ju faktiskt lite beroende av internet nuförtiden. 
 
Hade Vivi tom måndag fm, så det blev en tidig morgonpromenad i VB på måndagsmorgonen. Mamma hade en ledig dag, så jag lämnade av Besos hos henne innan jag begav mig till skolan. (förlåt, Universitet) och hade tre timmar bild. Som vanligt var det mycket snack och kanske lite mindre verkstad, men en del intressanta ämnen som gav djupare tankar. 
Ska vara ärlig och erkänna att jag inte fixade att gå på Kropp-och.Röst som vi hade efter lunch. Åkte hem och åt min medhavda lunchlåda hos mamma istället. Gick en runda med Besos innan jag hällde i mig en kopp kaffe och skjutsade in mamma och hund till stan. Slängde in lite grejer i lägenheten innan jag o Alex packade in oss i bilen och åkte in till Allebike. Genrep inför torsdagens dansshow stod på schemat. Mina elever fick börja! Shit vad duktiga mina 5-6 åringar var! Man kunde se hur mycket de njöt av att få stå på scen med lite ljus. Dansar de likadant på torsdag (imorgon!) så kommer jag vara mer än sjukt nöjd. Även 7-9 åringarna levererade. :)
 
Åkte hem, åt lite mat, var ute med Besos en liten runda innan jag åkte tillbaka och dansade två gånger på scen. Sen fick jag åka hem igen...
 
Igår var det upp till skolan (förlåt, Universitet) igen. Lämnade Besos hos Sara vid 08.00 innan jag tog tåget in till gitarrlektionen. Det är svårt att spela gitarr... 
Håltimme på över två timmar innan litteratur  - seminarium. Fokus på boken "Lekens Möjligheter" av Gunilla Lundqvist. Fruktansvärt bra bok! För en gångs skull, hehe. Slutade så jag hann med direkttåget hem 15.02. Åkte direkt och hämtade Besos för att sedan kila hem och röja lite i lägenheten. Gick en kort runda med Besos. Sen åt jag köttbullar på riskaka. Såviidrigtgott! Vid halv sju mötte jag upp fina Linda för en promenad. Kallt, kallt o kallt! Vi värmde oss med en kopp kaffe efter promenaden. Mamma och sedan syster kom upp oc förgyllde med sin närvaro. Trevlig kväll! :)
 
Idag har vi haft drama. Tre av oss fick hålla i dagens lektion. Jag valde att göra lite olika berätta - respons övningar. Verkade som att det gick bra.. :)
Sedan planerade vi i helgrupp inför berättelsevandringen som kommer äga rum i januari.. Massa energi och bra ideer som brainstormades fram. Kul med en härlig grupp!
Åkte hem och var hemma strax innan ett. Har dock haft riktigt ont i mitt knä hela dagen, så har inte vågat gå något. Kissade Besos och mailade två uppgifter, sedan tog jag en och en halv timmes power nap.. ;)
 
Eftermiddagen har spenderats med att plocka liite i lägenheten, betala hyra, spendera värdefull tid framför olika internetsidor, typ tradera och hm. Just nu, medan jag skriver det här, har jag på "Historieätarna" i bakgrunden. Intressant programm.. tror inte jag skulle fixa att vara med själv! 
 
Nu ska jag kolla klart på Savages! 
 

Lördag 24 november 2012

Kategori: Allmänt

Spenderar ju helgen med att vara hundvakt. 
Har fått frukost hos mamma, och nu blir det alldeles strax lunch. 
Lördags Lyx! :)
 
trevlig lördag!! 

Fredag 23 november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
Oh its friday.
 
Idag ska vi, på musiklektionen, åka ut till en förskola och spela och sjunga för barnen. 
Kan bli intressant! ;) Hoppas på att det ska gå bra. Jag ska bara spela gitarr under en låt, så det ska inte vara några större problem, hoppas jag ;)
 
Under eftermiddagen har vi rytmik. Alltid kul att se vad Caroline har förberett :)
 
Kommer vara Vivi vakt under helgen med. Myspys! 

bok - och film tips

Kategori: Allmänt

 
 
Nora Roberts
 
Kan varmt rekomendera hennes böcker.
Har läst flera och tyckt att samtliga varit bra! 
För dig som vill ha lite spännning, romantik och vackra skildringar av fantastiska miljöer.
Flera av hennes böcker har även blivit film, vilket är riktigt roligt :)
 
 
 
En 

nu:

Kategori: Allmänt

nu blir det
 
med min mamma!
 
 
 
 
 
 

cue

Kategori: Allmänt

 
 
jissses
hade nästan glömt den här jue..

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
" Doing the right thing for someone else
occaisionally means doing something that feels wrong for you"
- Jodi Picoult
 
 
.-.-.

Torsdag 22 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Efter frukost koma.. hehe.
Har iaf varit ute med vovven och ätit frukost. Har en "ledig" dag dag. 
Har kollat lite på en drama övning som jag ska hålla i nästa vecka. Hoppas på att den blit mottagen på ett 
positivt sätt.. Man vet ju aldrig. Har sagt till mig själv att jag bara ska göra sånt som jag själv skulle kunna göra. 
 
Ska snart kila bort till Sara, sen blir det lite plugg innan mamma kommer och dricker kaffe vid 16. :)
 
Bra torsdag. 

Dagens citat

Kategori: Allmänt

 
Idag ska jag be att få citera min kära mormor. 
Vi var ju på musikalafton igår.
detta är vad hon säger när ljuset släcks:'
 
" det är inte lätt att klappa när det är mörkt, jag hittar inte händerna"
 . Brigitte Jönsson
 
 
man måste bara älska min mormor!

Musikalafton

Kategori: Allmänt

 
Var o såg fina fina syster som medverkade i AMTS Musikalafton igår.
Jisses vad sinnessjukt bra! :)
Stolt Syster Här Alltså!
 
 
 
 

Måndag 18 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Måndag. Ny vecka. 
Nya möjligheter. Men även nya skyldigheter!
 
Har en del i veckan som ska fixas. Småsaker. hmm.. kanske egentligen hade velat ha EN stor sak att planera in och utföra. Det känns nästan bättre. Men men. småsaker ska klaffa det med!
 
Idag hade vi tidig musiklektion. Halv nio till tio. Vi planerade inför fredagens musikframtträdande. Vi ska gå ut till en förskola (ev även på ett äldreboende!). Ska bli grymt kul, faktiskt! Så idag planerade vi in vad exakt det är vi ska sjunga, vilka låtar alltså. Ska öva på onsdagens lektion, skojjsigt!
 
Sedan hade vi kropp och röst. Vi började med lite gemensam uppvärming och sång, sen hade vi individuellt med läraren. Jag fick börja, och fick alltså sjunga ensam med läraren i en kvart. Sjukt vad mycket den kvarten gav!  Hade kunnat sjunga i en timme till! :) 
Fick sluta efter min lila solosång-övning, så kom hem lite tidigare än planerat. Eller, jag åkte hem till mamma och käkade lunch. Mammas köttbullar! Mums!
 
Passade på at gå en runda med Besos i V innan vi åkte hem. 
Har precis påbörjat lite kvällsmat innan en promenad med vovven står på schemat. Eftermiddagen har annars spenderats åt lite småplock i lägenheten, fick hem min teservice från mormor! Fixat lite matlådor samt massa tråkigt på datorn-göra.
 

Dagens citat

Kategori: Allmänt

 
 
 
”Skaffa ditt hus en boksamling, och du skaffar din kropp en själ.”
Latinskt ordspråk
 

Söndag 18 november 2012

Kategori: Allmänt

 
Grått o regn.
Uppiggande väder. Inte. 
Har iaf varit ute en runda med Besos innan frukost. Mötte knappt en människa. Promenerar inte folk med sina hundar i den här stan? 
 
Hur som haver. 
Igår hade jag en skön slapp lördag. Promenader, gött käk, soffhäng med mamma på kvällen. (yes, min soffa e här! :) ) Vi såg filmen Cockpit. Ingen jättehöjdare kanske, men helt okej ändå. Rolig mellan varven, lite halvseg ngn stans. Men en sevärd film om man bara vill ha lite lördagsunderhållning. 
 
Idag kommer mormor och morfar! Så jag ska bege mitt ut till VB om en stund för middag innan vi alla går o kollar på AMTS. Tea är ju med, ska bli superkul! :)
 
Nu är det dags att ta tag i den här dagen tror jag.
 
 

Fredag 16 november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
Oj oj. Här var det tomt.
Men,
Har faktiskt inte haft något fungerande internet. Hade en stund i onsdagskväll, men då var jag var för trött för att blogga. det är jag egentligen nu med, haha!
 
Hur som helst. Tänkte ge er en snabb updatering av veckan..
 
Måndag:
Sa jag att vi hade bild? Det hade vi inte. Kropp och röst hade vi. Innebar att vi stod o sjöng mer eller mindre 
i en och en halv timme. Sen slutade vi, och jag åkte hem. Hade inget internet från och med söndag em/kväll.. så hade en del tid över till annat.. som att glo på tv. ;)
 
Tisdag:
Inställd gitarrlektion. Fick reda på att den var inställd precis när jag (med andan i halsen) landat på tåget. Tåget hade preciiis börjat rulla, så jag hann inte av. Typiskt, ,men hoppade av i VB och tåg nästa tåg in till Asås igen.
Spenderade dagen med att plugga, fixa i lägenheten o umgs med Besos. Hade dansklasserna med. Gick bra :)
 
Onsdag:
Lektioner. Drama till att börja med. Alltid kul med drama! Mycket rolig och energi i gruppen och användbara moment gjorde det till en bra lektion. Efter dramat hade vi musik. Flummade med lite olika delar. 
Kvällen förfinades med en promenad med Johanna och Vilda. Fick dessutom internet att fungera. Lycka.
 
Torsdag:
Först en meningslös föreläsning földes upp av ett underbart energi-rikt och idesprutande basgruppsmöte där vi planerade inför temaarbetet. :) Kommer bli bra det!
Hem o ut med vovven för att följas upp av en massa tid i telefonkö och sen prat med tele2 service eftersom internet inte fungerade. Suck. Ogillar skarpt
 
Fredag (idag!)
Började med berättande. Sjukt trött tyvärr, lite lite sömn. 
Men en bra lektion, inspirerande till tusen! Åkte hem och gick en runda med Besos i VB, svängde inom maxi oc trängdes med alla fredagshandlade och sen hem o käka. 
Kvällen förgylldes av att fina Angelica kom och såg på X-factor med mig. 
 
Nu ska jag sova! :) Morgondagen är inte planerad alls. Underbart!
 
 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
" Likheten mellan lyckan och en amöba är att båda förökas genom delning"
-anonym 
 
 
 ...

Måndag 12 november 2012

Kategori: Allmänt

god morgon på er.
 
bild står på schemat idag. Blir intressant att se hur hon lagt upp kursen. Med tanke på allt strul i förra, menjaghoppas det löser sig. oproduktiva lektioner Höör mig fruktansvärt rastlös och stressad. 
 
hur som helst ny vecka, nya tag. Det här är en vecka där det ska gå framåt, inte bakåt. Punkt. 
 

Dagens ciat

Kategori: dagens citat

 
 
" ett riktigt gräl är fantastisk litteratur"
- svt sommarpratarna 
 
 

Söndag 11 november 20121

Kategori: Allmänt

 
hej hopp.
 
har inte kommit in på blogg.se sen i torsdags, suck. Därav inga inlägg. Ber om ursäkt.
Har iaf haft en bra fredag och en fin fin lördag! Fredagen spenderades några timmr i skolan. Hade musik och rytlag. Lagom en fredag ;) första gången Besos fick vara själv en längre stund i lägenheten, men det gick nog bra. Inga grannar som har klagat än så länge iallafal. Ser jag som ett gott tecken. Var död på fredagskväll,så dbildelen en tidig kväll.
 
igår klev jag dock upp i tid för en promenad med Besos innan mamma oCh jag drog på soffjakt. Hittade en ursöt liten två-sits soffa på Vinden. Den blir bog perfekt, dock är den vit. Jag vet av erfarenhet att en vit soffa inte är speciellt kul, även om det kan vara nog så snyggt. Ska se modet går att färga om den, helst vill jag nog ha den svart. Jag har dock inte fått hem den än, så för tillfället gör jag det jag gör bäst när jag kollad film. Sitter på golvet såklart ;) fick även med mig en hall lampa och fyra muggar samt en vatten kanna. 
 
Lördagkvällen hade jag finvesök av mamma! Hon var ursöt och kom med mat till oss båda som vi kalasadepå. Sedan tog vi en sväng  till maxi och handlade. Vad då tråkigt lördagsnöje? Vet ni hur GÖTT detär att handla när det i princip inte är en kotte i affären ? Man kan springa runt och se allmänt förvirrad ut, helt i fred. Me like bil time.
klämdeen massa popcorn gjorde vi med. Popcorn smaka bäst med min mamma. Så är det bara.
 
bu funderar jag på om jag kan unna mig en powernap? söndagen har hittills bara bestått av att städa hos Anders, käka lunch o dricka kaffe. Borde la kanske öva Pete på gitarren? Och läsa lite kurslitteratur? men sova e ju inye det heller ;) 
 
 
 
 

Torsdag 8november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
god förmiddag.
 
hur mår ni? jag sitter med morgonens andra kopp kaffe, så jag mår bara bra jag! 
har som sagt inga lektioner idag, så jag mig själv lite sovmorgon. Klev upp strax innan halv åtta och gick en runda med Besos. Heeeelt ok väder, tills det började regna, suck. jaja. Lite kaffe på det, så är humöret på topp igen. 
 
ska strax ringa och se om jag kan fixa internet. Sitter med Håkans ipad just nu. Segt. Föredrar ju min egen dator såklart. Men men. 
 
sen bort o städa, posta ett brev innan lunch, dagens är fullproppad, trots allt :)
 

Frist inget

Kategori: Allmänt

Sååååå!
 
första natten i lägenheten. Jag vet att jag borde ha fixat o plockat en massa, men när mamma o dick strax efter åtta var det bara att ta hunden för en timmes promenad. Vid halv tio käkade jag lite mategen riskaka med skinka o paprika. Har smällt i mig en massa nötter med :) 
 
nu ska jag bädda sängen, kissa vovven och borsta gaddarna innan jag kryper till kojs. Städa och plocka kan mån nu göra imorrrn! skiten står ju kvar menar jag. Hehe. 
Har ju inga lektioner imorgon heller, ska bara bort o städa på frimärksklubbejagade jag tänkt. 
 
God natt på er!

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
 
"Imagination is more importens than  knowledge" 
 
einstein

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- m

barnbok

Kategori: Allmänt

 
Idag fick vi presentera en barnbok som betytt något för oss. 
Den boken jag valde var "Marias Lilla Åsna" av Gunhild Sehlin. 
Fantastiskt fin bok. 
Boken handlar om när Maria och Josef beger sig för att skattskriva sig, ni vet, den klassiska historien. 
Men den här boken tar upp hela resan ur åsnans perspektiv. Ett roligt och smart sätt att ta en, kanske något vuxen berättelse, och ge den till barnen. 
 

Onsdag 7 november 2012

Kategori: Allmänt

Idag:
Upp klockan fem. 
Väcka hunden för att traska på morgonrundan. 
In, koka kaffe och springa till tåget.
  Som faktiskt var i tid idag! Igår fick jag vänta 45 minuter på perrongen. Inte OK!
Hur som haver. In till skolan kom jag ju igår, bara en kvart sent, vilket innebar att jag hade typ en lektion på en timme och en kvart. Sen hade jag ett snabbmöte angående dagens seminarium innan jag var tvungen att åka hem igen. Har ju mina dansklasser på tisdaga. Igår sattes sista stegen till danserna som ska vara med på dansshowen. Kul! :)
 
Idag då. Sprang ju som sagt till tåget. Första lektionen idag hade vi drama. Drama är roligt, ger så mycket och mann förstår hur viktigt det är att förstå och använda sig av i barngruppen. Gött gäng är vi med!
Andra lektionen var ett seminarium som jag och tre till hade hand om. Pratade lite om estetiska läroprocesser samt att vi fyra som höll i seminariet presenterade varsin barnbok som betytt mycket för oss. 
 
Kom hem vid ett, kollade mejlen snabbt och sen gick jag en runda med Besos. Han lyckades rulla sig i både bajs och något annat gojs, så nu ligger han nyduschad i mitt knä. 
Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan dricka kaffe. Jag har ju bara druckit tre koppar idag ;)
 
Kollar på Obamas tacktal och fixa lite med packning samt brev som ska postas står näst på schemat. 
 
Ha d!
 
 

Sju månader

Kategori: Allmänt

 
Idag säger vi förresten
Grattis
till min fina prins som fyller 7 månader! 
 

Söndag 4 november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
flyttkaos. 
 
Flyttkaos
 
FLYTTKAOS!
 
hade dock en mysig förmiddag. lite plock i lägenheten, en runda inom några affärer med mamma innan vi tog en kopp kaffe, 
det är lite intressant att se hur mycket man samlar på sig. En hel del vill jag lova ;)
 
Nej, men jag har inte mycket mer att berätta.. eller roligt att dela med mig av. Så vi avslutar la här.. hehe.
 
God Natt!
 
 

Lördag 3 november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
God Förmiddag!
 
Gick upp hyffsat i tid, 07.00, gick en runda själv och sen en liiten runda med Besos innan
jag satte mig med frukosten. 
Framför datorn, filtalriken i ena handen, Besos ( o tratten) i knät och en kopp kaffe.
Bra start på dagen det! 
 
Nu ska vi köra bort lite grejjer till lägenheten. Borde skriva klart tentan med, men det kan man ju göra lite senare ;)
 

herr tratt

Kategori: Allmänt

 
min vovve..
 

Fredag 2 november 2012

Kategori: Allmänt

 
 
 
Har haft en fin fin dag.
Kom upp i tid och gick en morgonrunda, i regn, innan frukost.
 
Vid lunchtid kom bruden på bilden ovan o förgyllde min dag. Jag toppade håret på henne innan 
vi ät lunch. Kycklingsallad. Satt som en smäck! Varför äter man inte sallad oftare? Gott, enkelt, nyttigt och lätt att variera. 
Kaffe och en bit chokald på maten. Fint ska det va!
 
Fick dessutom en superfin present (som jag tyvärr glömde fota..)
 
Har svängt inom och kramat om världens finaste Angelica med. 
Kvällen har avslutats med Doobidoo med mamma och vovvve samt att jag börjat packa ner alla böcker jag har i bokhyllan. Jag har många böcker i den bokhyllan insåg jag. Böcker och damm!
 
Nu ska jag sova!
 
 
 
Dagens lunch. 
 
 
Dagens efterrätt
 
 
Dagens helt seriösa vän. 
Självklart annamade vi höstmyset o tände ljus! 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 

 
 

“Endast dina verkliga vänner talar om för dig när du

är smutsig i ansiktet.

- Sicilianskt Ordspråk
 
 
...

Torsdag 1 november 2012

Kategori: Allmänt

 
IDAG FICK JAG NYCKLARNA TILL MIN LÄGENHET!
GLAD TJEJ!
 
Dock känns det jättekonstigt samtidigt som jag är superglad. Ska bli underbart att få något eget, men jag funderar på hur länge det kommer ta att "bo in sig". 
Fick nycklarna och min underbara mamma var snäll och släpade upp lite av mina flyttlådor som stått på deras vind. Så tacksam för att jag har fått saker som kaffekokare (har faktiskt två!), vattenkokare o mikrovågsugn. Mamma hade dessutom packat ner lite mat (!) till mig för att det skulle kännas mer som hemma i köket. Min mamma må vara knäpp ibland, men oftast är hon bara såå söt! 
 
Idag hade vi dessutom redovisning i skolan, vilket också var det sista vi gjorde i kursen. Min grupp hade temat Halloween och var utklädda till zombies. Dansade till Thriller av Michael Jackson samt lärde ut dansen till våra kursmedlemmar. Skojj var det, även om det var mycket planering innan också var det över på typ 20 min. Skönt att ha det överstökat dock. 
 
 
Vår inbjudan som vi skickade ut till samtliga studenter i vår kurs
 
Resten av den här kvällen tänkte jag spendera med min vovve, som ligger med tratten på, nyopererad (kastrerad), min hemtenta samt Hela Sverige Bakar som börjar om en stund. Nej, det är inget tönt program, det är kul! :)