ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Tisdag - I can see the end

Kategori: Allmänt

tjenixen!

Sorry att jag varit så dålig på att uppdatera nu de senaste dagarna, men jag har verkigen inte haft den minsta lust att skriva. I ärlighetens namn har jag inte haft något att skriva om heller. Har mest pysslat med mammas julklapp, jag lovade att skriva om hennes recceptpärme eftersom den höll på att ramla sönder.
Sedan har jag tittat på film, nu senast idag "Guldkompassen" en riktigt söt film.

Funderar en väldans massa på året som gått. Kan inte riktigt bestämma mig för om det varit ett bra år eller ett dåligt år. En del saker har ju varit toppen och minne som jag kommer att ha en lång tid framöver, om inte hela livet. Studenten till exempel. Shit vilken känsla!
Andra saker har ju varit mindre roliga, som flytten då.

Men men, kommer kanske ett längre nyårs-inlägg imorgon. Om jag kan fånga alla mina tusen tankar som fladdrar omkring innanför pannbenet och formulera dem i ord och meningar. Begripliga meningar.

Trevlig kväll!
Kramar

p.s Kul att du gillade bilden Lelle!! :) d.s

vad ska man säga?

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort ett piss, mer än fixat lite med tvätten. Plockat ner och hängt upp. Tråkigt värre.
Nu sitter jag här och kikar runt på internet. Kul. Ska snart borsta tänderna och krypa ner med min bok. "Om jag kunde drömma" Så bra den är! Kan knappt sluta läsa, det är därför jag drar mig för att börja. Tänk om jag verkligen inte kan eller vill sluta?! Då blir jag ju sittandes med boken hela natten! :P

Men, ska nog börja läsa iaf.
Kramar till er!

Lelle! Denna är till dig!

Jul i Halmstad :)

Kategori: Allmänt

Idag var det ialltså dags för julfirande i Halmstad. Trevligt värre :) Idag fick jag choklad, pengar och Björn Gustavsson DVD:n. Nice!¨
På det var det igen sjukt  massa god julmat och goda kakor. Trevligt sällskap gjorde ju inte saken värre! :)
Orkar inte skriva mer, så slänger upp lite bildet istället.

Kraamar!


Mormors goda sockerkaka!


mina julklappar idag :)


Mina julkappar från julafton och juldagen


Fick dessa tre böckerna av mamma, så jag har att göra!



Jag med min DVD



Tänk om jag kunde läsa dina tankar
Se vad du verkligen vill
Var det du eller jag?
Som formade dagen som den är idag?

Fredag - julshopping my a**

Kategori: Allmänt

Hello alla!

Måste börja med att säga att jag HATAR mellandagsrea! Syster, mamma, bror o jag befann oss inne i centrum i tid till att affärerna skulle öppna. Tanken var att jag skulle använda ett av mina tre presentkort jag fick i julklapp. Men icke. Var inne och vände i några affärer. Men att springa runt och trängas med shoppinggalna människor är ingenting jag tycker är speciellt kul. Hittade en T-tröja på Gina som jag köpte. Thats it!
Dock ska vi in till Göteborg innan vi åker till Halmstad imorgon. Kanske hittar något där istället?

Imorgon ska vi som sagt till Halmstad. Dags att fira jul med släkten på mammas sida. Detta innebär med julmat, julgodis och kanske en eller två julklappar :) Trevligt värre!

Nu har filmen "Åter till Cold Mountain" börjat. Den har jag sett snuttar av hur många gånger som helst, så tänkte hålla mig vaken och se hela idag!

Många kramar!



syster o jag

Torsdag - Juldagen

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Har ni landat än? Kanske fortfarande är mätta efter all julmat och julgodis från igår? Gu va man proppar i sig en massa gott, hihi.
Igår var det grötfrukost och skinksmörgås till att börja med. Mormor och morfar ko lagom till fikan och till Kalle Anka med massa goda kakor.. dock inga lussekatter :( Kalle Anka ja, tittar ni på det? Det måste man ju! Ingen jul utan Kalle, så är det bara!
Sedan bar det av till Missionskyrkan och gudstjänst. Hande på hjärtat så var det inte jättekul, var nära på att somna några gånger.
Tillbaka till huset var det tid för att börja laga julmiddagen! Massa goda grejer, som Janssons, skinka, bröd, ägg, omelett med mera. Själv äter jag ju varken sill eller sylta, men det fanns det med! Det smakade super!

efter maten var det hög tid för julklappsutdelning. Jag fick en massa bra saker som jag ville ha. Bland annat ett USB-minne, en pannlampa (mobbas inte)  presentkort på Gina Tricot, pen och fyra böcker.
- "Om Jag Kunde Drömma"
- "När jag hör din röst"
- Ljudet av ditt hjärta ,
alla av Stephenie Meyer
samt:
-"Systrar I Jeans, fjärde sommaren"

På kvällen, när julgodiset var uppätet och gästerna gått hem, åkte vi iväg till ett annat missionshus-kyrka och såg ´(lyssnade) på Johanna o co när de spelade och sjöng. En perfekt avslutning på en jättemysig dag!

Idag var det julklappsutdelning hos mammas sambos föräldrar, trevligt :)
Lutfisken däremot kunde vi hoppat över, hehe.

Ha det fint!



Något så ovanligt som hela familjen på samma kort.
God Fortsättning!
<3

God Jul

Kategori: Allmänt

God Jul!
Hoppas ni får en helt underbar dag med nära o kära!

Bilder!

Kategori: Allmänt



Maggan har placerat sig under granen



Syster o jag när vi shoppade de sista julklapparna igår



Så här såg jag ut när innan jag började platta håret idag..
två timmar senare såg jag ut såhär:



(ingen har väl påstått att jag brukar vara seriös på kort?!)

Min operation

Kategori: Allmänt

God Middag!

Lovade ju igår att skriva lite om min operation jag ska göra.. Själv vet jag exakt datum, men tänkte behålla det för mig själv ett litet tag till. Fråga inte varför, det känns bara bäst så på något sätt.

Vi börjar med lite fakta:
 Jag föddes med Läpp-Käk - och GomspaltLKG. Vad är nu detta? Jo, under andra-tredje graviditetsmånaderna utvecklas fostrets ansikte. Olika delar av ansiktet "vandrar" in mot mitten och växer samman så att näsa, överläpp, överkäke och gom bildas. Hos vissa barn sker inte denna sammanväxning, utan en spalt uppkommer i stället. (källa: Karolinska Unsiversitetssjukhuset)

Min första operation gjorde jag i Colombia. Självklart eftersom det är där jag är född och inte blev adopterad förrens jag var två och ett halvt. Tror jag var runt ett år eller så när den första operationen gjordes. Dock har jag absolut inga minnen från den!
Vid den operationen sydde läkarna ihop det som ännu inte var ihopväxt.

Min andra operation kom först när jag var sju år. Vid den operationen tog de lite "ben" och placerade den i käkspalten där det saknades ben. (jag vet att det inte bara heter "ben" men jag kan inte namnet på det. Det är iallafall inte skelett vi snackar om utan mer det som finns inuti skelttet, aa, ni fattar?!) Samtidigt skapade de en näsvinge på min vänstra "näshalva". Den här gången fick jag vara kvar på sjukhuset i fyra dagar för att se till så att allt läkte ordentligt. Vill inte gå in på några blodiga detaljer, så vi lämnar dem...

Den tredje operationen skedde när jag var tolv. Den här gången var det bara finjustering av näsa och läpp. De formade näsan, dvs lyfte upp den på en sida. För att uttrycka det enkelt. De justerade även min näsgång eftersom den är sned, det är den fortfarande, men inte lika mycket som tidigare. Överläppen korrigerades också. De rätade ut ärret från den tidigare opeartionen. Den här gången kunde jag åka hem samma dag som operationen urfördes.
Grejen med att opereras flera gånger, vilket en del av er kanske tycker är konstigt. Varför inte bara göra en operation och ha det överstökat sen? Visst, det hade varit underbart! Men det fungerar inte så eftersom kroppen växer hela tiden. Man kan inte operas när man är sju, som jag, och sedan inte göra fler operationer. Eftersom kroppen växer och utvecklas hela tiden, men näsan och läppen inte hänger med måste man göra flera justeringar. Det går inte att helt föurtse hur kroppen kommer utvecklas.  


En bild på mig, här ser man ganska tydligt min sneda näsa samt ärret på min överläpp.

Den fjärde operationen som kommer är förhoppningsvis min sista. :) Då är det återigen korrigering av näsa och läpp som gäller. Håll tummarna för att det kommer att gå bra! :)




Hoppas ni blev ite förståndigare!
kramar


Förresten!! Ni får fråga hur mycket ni vill! Jag har levt med detta i 19 år, jag är van vid att folk ställer frågor, bra som dumma, stirrar och funderar. Är det någon fråga som jag anser onödig eller kränkande på något sätt svarar jag helt enkelt inte på den!

En fråga...

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Har suttit uppe och slagit in julklappar.
Började vid en halv två. Jag och bror kollade på Mumien 3. Den var bra! Fast det kändes inte som en typisk Mumien film. Men den var helt okej ändå! :)
Sen dess har jag alltså slagit in julklappar, inte för att jag på långa vägar är färdig. Nix. Kollade klart på en film som jag började på igår, Freedom Writers heter den. Skitbra! baserad på en verkig händelse.. Klart sevärd :)


Kom att tänka på en sak såhär halv fyra på morgonen..
-Om man stryper en smurf, vilken färg får han då?



Klura på den ni!

Nu ska jag sova. 
GodNatt!


p.s. Kan skriva lite mer om min kommande operation imorgon eller något, just nu är jag liite för trött! d.s

Måndag - sista julshoppingen idag

Kategori: Allmänt

Godmiddag!

Jag vaknade klockan nio av att mobilen tjöt. Såklart! Skulle ju klippa R idag. Hon kom vid tio. Klippte igenom hela håret ordentligt. Dock tror jag att jag måste slipa min sax.. Att klippa papper med en frisösax är ingen bra idé. Jag vet det, emn det gör inte alla i det här huset. Tyvärr.

Ber förresten om ursäkt för att jag inte orkade skriva något igår. Pallade helt enkelt inte. Hade ingen ork. Dessutom hade jag ganska fullt upp. Var i stallet, blev sådär härligt skiten igen. :) Fiffi o jag skrittade en runda på halvlånga tyglar. Travade lite med, men inget avancerat.
När jag kom tillbaka till huset sedan blev det till att fixa hamburgare och pommes. Ingen avnancerad mat här inte! Plockade undan och diskade. Sedan beslöt jag mig för att gå ut en runda. Blev ingen megapromenad, men gcik en sisådär 45 min. Alltid lite gött att röra på sig. Blev dock avbruten av att min bror ringde och behövde skjuts in till stan. Så körde in honom vid sju-tiden. 
Sen var det häg tid för mig att ta en dusch ;)

Tvätthögen hade hunnit växa sig stor och fin, så den tog jag hand om när jag kom ur duschen. Dock var det mest tröjor som skulle strykas, så det tog inte så lång tid. Tack o lov! :)

nep.. ska som sagt julshoppa det sista idag. Ska in till stan med mor o syster vid två. Innan dess tänkte jag ta en promenix. Njuta lite av vädret. Jag har inte varit ute än idag, men det ser ganska gött ut.

Ha det fint!  

Lördag - movienight

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i stallet :D
Som vanligt har jag blivir riktigt skitig, mockat skit och burit skittunga vattenhinkar. 
And I Love it!
Syster var söt och följde med mig idag, tack! Alltid kul att ha någon att utbyta dumma kommentarer med. Hon mockade Fiffis box medan jag tog Läcker´ols. Fyllde höpåsar och fixade med maten. Gick som smort.

Fiffi var sådär härligt superlerig om hovarna när vi tog in henne idag. Så nu ska ni se min tröja.. om den var ljusgrå när jag kom till stallet, så bytte den färg väldigt snabbt till brun. Härligt, är det inte? mina skor ska vi inte snacka om! Shit. Jag bara väntar på den dagen jag sätter mig pladask på rumpan i någon extra hälig lerpöl när jag hämtar in hästarna från hagen. 
and I love it

Medan jag red gick syster hem och värmde sig en liten stund. När hon kom tillbaka till stallet hade hon med sig varm o´boy till oss både. Gulligt! :) Det smakade riktigt bra efter en halvkall ritt. Fiffi ska ju bara skritta och travas lite på långa tyglar. Hoppas verkligen inte att det hittar något fel på henne när de ska undersöka henne efter jul. Dock gick det bra med ridningen idag iaf. 

Nepp.. ska kolla på film med syster nu! Vi har bunkrat upp med chips och choklad! Jag tror det blir Fullt Hus

Har sett den hur många gånger som helst, men tröttnar inte för det inte!

Igår såg jag och Johanna den här filmen:.

 En av mina absoluta favoritfilmer!
Gud vad jag älskar den filmen!!

Ha det fint alla söta!
  

we have never been so many
and we have never been...
so alone.

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej alla söta!

Tänkte inte skriva något alls idag, men här kommer en snabb uppdatering.
Klippte Inger i förmiddags. Gick bra!
Sedan handlade jag lite på maxi innan jag o Agnes körde tillbaka till huset och fixade lite lunch. Agnes, Tea o Andre käkade pannkakor. Sj blev det broccoli o lax.

Sefan knatade jag iväg till stallet. Så gött att bli lite skiten! :) Leriga hovar, omockade boxar och hö som sätter sig överallt. I love it!

Nu ska jag kolla på film med mamma och syster innan jag kilar iväg till Johanna.

Trevlig fredagskväll på er!
Kraam

Torsdag - regnig ridning

Kategori: Allmänt

Idag fick jag lite sovmorgon! :) Kunde behövas med tanke på att jag somnade först vid halv tre i natt. Då fick jag och syster äntligen släcka lampan. Vi var ganska trötta kan jag ju meddela! Shit alltså.. den sista halvtimmen gick åt till att övertala varandra att vi var vakna.
Syster var tvungen att gå upp klockan sex, men själv kunde jag sussa fram till halv nio ungefär. Sen tjöt min mobil. Skulle nämligen ut med Vivi idag. Brukar normalt inte ha henne på torsdagar, men idag blev det så. Trevligt :) Vi var ute i drygt en timme, mamma kom och mötte mig, så vi gick tillbaka till huset tillsammans och fixade lite lunch. Broccoli med lax och fetaost blev det idag. Också en kaffe med jordnötskaka på den. Mums!  

Sedan bar det av till stallet.
Fiffi kändes pigg och framåt när jag red. Men ville inte alls göra något lite mer krävande. Var motvillig så fort jag började ta lite i tyglarna. Skrittade en runda. Gick bra :)

nu ska jag sova!
Har en klippkund imorgon, sen är det stallet igen. Samt film hos Johanna.. (hoppas jag iaf!)
Sorry Johanna, du vet vad jag menar! ;)



Här är jag, två år, med mammas nattlinne..  Det var kanske lite stort då ;)

God Natt!



onsdag - stay awake

Kategori: Allmänt

Min syrra ska till doktorn och kolla upp sin hjärna imorgon... vilket innebär att hon bara får sova några timmar i natt, vilket innebär att vi ska vara vakna till klockan två, minst. Varför är det mycket lättare att hålla sig vaken när man får sova? Skulle lätt kunna däcka nu. Men det får vi som sagt inte. Istället ska vi kolla på en film, Smart People och vara vakna. Inte sova.. vara vakna. yupp yupp.

Julpyntade i stallet idag.. det blev snyggt! :D Läcker´ol fick dock inget julpynt, han skulle nog bara käkat upp det:P hehe Visste ni förresten att granris sticks? Det luktar jättegott! Men det sticks.. :(

nepp.. filmen kallar!
Kraam!



Be the change

tisdag

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag mellan sju och två. Var det segt att gå upp i morse? Yepp. Men när man väl kommit upp var det helt okej. Mamma och jag jobbade samma tider idag, vilket var gött. Då kunde vi åka dit och tillbaka tillsammans. Dessutom tog vi rast ihop. Promenixade en halvtimme. Najs.

Slutade som sagt vid två, då körde vi raka vägen tillbaka till huset och färgade och klippte håret på mamma
 Det blev snyggt! Såklart. ;)
Färgen blev super, och klippningen är det inget fel på den heller. Kanske ska ta och klippa upp det lite mer. Vi får se hur det ser ut imorgon...

Följde med och tittade på när Johanna tränade dressyr med Fiffi.. tyvärr gick det ju inte så bra.. (Inte ryttarens fel den här gången. även om man brukar säga att det aldrig är hästens fel)
 Hoppas att det löser sig!

Johanna snackade om olika danser hon övar in idag.. vilket få mig att bli nostalgisk...
Här kommer lite bilder på gamla dansuppträdanden..
enjoy



Förra sommaren, Halmstad 700 år- firandet.
Cry Me A River-  dansen.



Same place, same time, same song



Några år sedan, suddig bild.. but wtf!



why walk when you can dance?

Måndag - dead tierd

Kategori: Allmänt

Yupp.. mamma ringde i morse och tvingade iväg mig att jobba på hennes jobb. Helt okej. Ska jobba imorgon mellan typ sju och två, Så nu ska jag sova! :)
Fy vad gött det ska bli.. har längtat efter sängen hela dagen ;)

Ska förresten julpynta i stallet på onsdag... mysigt! Det var längesedan man gjorde det.. Då kanske man kan få lite julfeeling med. Den varan har man ju inte för mycket med för tillfället. Dock köpte jag julklappar i helgen samt en idag. hittade faktiskt två tröjor till mig själv med, hihi. Så dem kunde jag inte låta bli att köpa.

Nej, sängen ropar.

Sussa sött!

Färgade Linser

Kategori: Allmänt

För dig som bloggat aktivt i mer än två månader kan du just nu få ett par linser, gratis.  Detta är ett erbjudande från FreshLook
Klicka dig in på http://www.fargadelinser.com/
Följ instruktionerna..
Jag tror jag ska välja ett par i Radiance Autumn..  piffar upp din egen ögonfärg med ett bronsaktigt skimmer.
Verkar snyggt tycker jag.



Lycka till!

Fredag - Im going home..

Kategori: Allmänt

Fredag idag!!
Härligt värre, är på hyffsat bra humör, förutom att jag fortfarande har ont i ryggen och inte vet hur det kommer att bli med ridningen idag.. hoppas verkigen jag kan rida! Ska se hur ryggen känns när jag går till stallet strax.

Ska ju till Halmstad i helgen, vilket betyder att jag inte kommer att ha något internet, dvs inga inlägg. Kanske kommer med en snabb update på söndag kväll, om jag orkar, hehe.

Trevlig helg alla glada!

kraam



You made me hate myself..

Torsdag - härlig vinterritt!

Kategori: Allmänt

Hej alla glada!

Nu tänkte jag lite kvickt berätta om dagens bravader.
För det första: När jag var på väg till stallet i förmiddags var det snö på vägen. Under snön var det is. Jag hade mina superhala ridsskor på mig. Vad tror ni händer? (ni får en gissning)
Yepp, jag ramlar!! Duns sa det så satt jag där på rumpan. Gjorde inte speciellt ont precis då, visst, det kändes, men inte mer. Det var först när jag kom hem sedan och slappande av som jag insåg att det faktiskt gjorde ont. Inte sådär vrida-sig-i-kramper ont, men det känns liksom i ryggslutet.
Hoppas verkligen att jag kan rida imorgon! Som det känns nu ska det inte vara några problem, men man vet ju aldrig.

Ridningen idag gick toppen :D Vi svettades lite, både Fiffi och jag (mest jag såklart :P) Skönt att springa av sig lite energi samtidigt som man blev lite varm. Vi var ute i hela en timme och fyrtiofem minuter idag. Gött!

Tillbaka till huset sen hade jag fått brev, vilket inte händer alltför ofta, så jag blev lite nyfiken. Dock var det ju såklart inga jätteroliga nyheter som brevet innehöll. Tid till operation på Sahlgrenska..  Det enda positiva är ju att jag äntligen har fått ett datum. Personligen tycker jag det är mer stressande att inte veta vilket datum man bli inlagd, nu har jag ju ett specifikt datum att förbereda mig inför. Låter kanske löjligt, men det är min åsikt.

imorgon är det jag, syster och bror som packar in oss i bilen och far till Halmstad över helgen :) För min del ska det bli en hel del julklappsshopping.  Har dock spanat in en snygg kofta till mig själv som jag tänkte köpa, samt en svart hood-tröja som är ett måste i min garderob. Min gamla är både sliten, nerfläckad med blekning och hål i ena ärmen. Inte snyggt!

vad ska ni hitta på i helge då?

kraam!




...and so she would dance

Torsdag - j'vla huv-ud-värk

Kategori: Allmänt

mamma och jag har gjort tre omgångar med knäck.
Så det äter jag just nu, som en slags frukost.
Nyttigt? Inte ett piss
Bryr jag mig? Inte ett piss


Har en härlig huvudvärk, sovit för lite (det gick helt enkelt inte att somna igårkväll, när jagväl somnat dröjde det inte länge innan jag vaknade igen och då kunde jag ju inte somna om) Irriterande.
Men men, ska strax dra på mig ridbyxorna och knalla iväg till stallet. Bara tanken blev lite uppmuntrande. Så nu ska jag först och främst få i mig lite ordentlig frukost!

Hörs senare!

Kraam

Tisdag - det är väl typiskt?!

Kategori: Allmänt

hejsan alla söta!

Idag sms:ade Johanna och frågade om jag ville följa med när hon och FIffi skulle träna dressyr. Klart jag ville.. Tänkte bara köra iväg till Ginza för att inhandla lite julklappar först. Inga problem, enligt P, som körde och som hade kläckt ideén skulle det bara ta max en och en halv timme. Lugnt jue! Men icke.. tror du inte att vi kör vilse? I vanliga fall har jag inga problem med att gå eller köra vilse, tillbaka hittar man ju alltid på något sätt. Men idag var det lite frusterande med tanke på att det skulle vara så kul att se på när Fiffi blev riden. Ni vet, det är en sak att sitta på hästen och rida och att se det utifrån, om ni fattar vad jag menar.. Blir sjukt sur! Kunde ju inte förra veckan heller! Bajs!

Men men, det är smällar man får ta här i livet.

Snart kommer mamma hem och då ska vi börja på maten. Idag ska vi äta hamburgare, nyttigt värre, eller  hur :P Men äh! Det är ju faktiskt sallad i en hamburgare! :D Eller hur!?  Jag har inte ätit något annat än frukost idag, (yaya,, man ska äta tre mål om dagen samt mellanmål.. bla bla.. yiddiayddiday) Men det blev inte så helt enkelt. Gjorde pannkakor till husets sjulkling vid halv ett tiden , och då var jag inte ett dugg hungrig själv. Vem pallar äta när man inte är hungrig? Nä, just det.
Men nu så... skulle kunna käka upp en ko.. lr ngt

På fredag ska jag till Halmstad igen! tjhoho! tänkte inskaffa julklappar till mamma, hon är den enda jag har kvar att köpa till insåg jag precis.. gött :) Tänkte hinna med att umgås lite med min lilla hund med. Saknar henne! Är det någon som har lust att säga hej till mig är ni välkomna att kontakta mig! :P

Nepp.. ska kolla runt på arbetsförmedlingens hemsida och se om man hittar något kul.. (stor chans..)



Jag och syster
<3

Kraam :))

Till Johanna!

Kategori: Allmänt

Vem får nog av So You Think You Can Dance?? Inte jag! hihi
För att det ska bli lättare att hitta på youtube.. här kommer en kort lista på några namn från varje säsong (season 1 tittade jag inte på, så det enda namnet jag kan därifrån är Blake! )

Season 2 - Travis Wall
                   - Benji Schwimmer
                   - Alison 
                   - Heidi
                   - Donyelle
                  
Season 3 - Pasha
                  - Danny Wall
                  - Sabra
                  - Dominic
                  - Lacey
                  - Lauren
                  - Hook

Season 4 - Joshua
                  - Katee
                  - Twitch
                  - Chelsie
                  - Gev
                  - Courtney


Kherington & Twitch - Hip-Hop
-season 4



Chelsie and Twitch - Hip-Hop
-season 4




Katee and Joshua - Bollywood
-season 4



Alison and Ivan - Hip-Hop
-season 2
en av mina absoluta favoriter :D



Sabra and Dominic - contemporary
-season 3

Kramar på er!

Måndag - just another day

Kategori: Allmänt

Idag regnar det. Jag har inget emot regn, men inte när vädret är allmänt grått och trist. riktigt november väder, i DECEMBER! Man kan inte ha novemberregn i december. Då ska man ha snö, (inte slask) Riktigt fluffig snö! Är det inte snö ska det vara kallt och klart. Gärna solsken och typ 6- eller något. Det får ju inte vara för kallt heller! Här är vi inte kräsna, nej nej.. :P
Var dock ute med Vivi innan, då var det helt okej. Ganska varmt, med tanke på årstiden, och då regnade det inte. Jag tror faktiskt att det började precis när jag kom in. Vilken tajming va?! ;)

Sa jag förresten att jag skrev klart alla julkorten med adresser igår? Fast idag kom  jag på en hel del människor som jag hade glömt. Såklart. Så lätt kom man inte undan. Men det är inte så farligt, ska bara skicka några till, typ tio till eller något. Härligt.

Hallå!
Jag såg precis att det verkligen kommer en Step Up 3!! :) Wiiie! det snackades ju om det, men visste inte säkert. Så kul! Tvåan ägde jue, ettan var ju super den med.. :) Cant wait! :)

Ska skriva julkort nu. (Har dock inte fått skrivkramp än)

Nu blev det kursiv stil på allt med.. jahopp. Orkar jag inte göra något åt, så nu får det vara så!

Ha d bäst!
kramar



You made me work a little bit harder.
Made my skin a little bit thicker.
You made me a fighter.
Thankyou

Ångest

Kategori: Allmänt

I cannot cry
because It feels like thats weekness in your eyes
I cant tell you what I want you to hear
Because Im not sure you would listen
And even if you did
Im not sure you will understand



Gör jag det för min skull
Eller för din skull?
Gör jag det av rätt anledning?
Borde jag sluta?
Ska jag fortsätta?
Ska jag berätta för dig vad jag verkligen känner?
Skulle du förstå om jag berättade?



Jag orkar inte tänka mer! Jag pallar inte fundera över vad som är rätt och fel. Finns det något rätt och fel?
Ibland kan jag sakna proven i skolan. Även om det var urtråkiga, så fannd det en fördel med de frågorna.
Alla frågor hade ett svar.

Lördag

Kategori: Allmänt

Tjenixen.
Jag o syster sitter och kollar på "Britney - for the record". Ni vet, hennes avslöjande dokumentär. Ska bli intressant att se hur avslöjande den egentligen är. Yepp yepp



Så, idag har jag varit i stallet igen. Najs najs! :D Kan inte beskriva hur gött det är att sätta foten innanför stalldörren och känna lukten av häst, hö och läder. Sätta på radion, ta en grep och börja jobba. Så skönt att kunna bli riktigt smutsig, och inte bry sig. Idag tillexempel, när jag skulle kratsa hovarna. Mina händer blev helt netgeggade med lera. Brydde jag mig? inte ett skit, torkade av mig mot ridbyxorna och fortsatte som om inget hade hänt. Hur gött som helst!
idag hände inget speciellt, mockade och fixade iordnign allt som vanligt.
Red en runda i skogen, Fiffi var duktig som vanligt :D Skrttade förbi huset på hemvägen..
Idag sopade jag stallgången två gånger... kul, inte.

Tea och jag började kolla på Fantomen på Operan igår, orkade dock inte se klart den så vi fortsatte idag. Nu har jag fått min  syster att bli besatt hon med. Jag har varit det sen Frida visade mig den för nästan precis ett år sedan. Jag tror jag har sett den minst tio gånger, samt att jag lyssnar på låtarna jätteofta.
Jag är kär i den filmen helt enkelt!



Ha det fint!
Kramar





How am I suppose to look forward,
when everybody is talking about the past?

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har jag:

  • Ätit frukost
  • Vikt tvätt
  • Plockat ur diskmaskinen
  • Fyllt diskmaskinen
  • Diskat tre kastruller
  • Mockat två boxar
  • Fyllt sex höpåsar
  • Fixat mat till två hästar
  • Ridit i två timmar
  • Borstat och snackat med Fiffi
  • Sopat stallgången
  • Hängt upp tvätt på torkning
  • Skrivit tolv julkort
  • Dukat bordet
  • Strykt kläder
  • Ätit middag


Och nu:

  •  Kollar jag på Idol
  • Dricker kaffe

    Vad har ni gjort??

Kramar!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Johanna sms:ade igår och frågade om jag ville rida idag. Självklart ville jag det!! Tanken jag hade innan jag somnade igår var att jag skulle vara i stallet vid tio tiden. haha, den var ju bra. Var i stallet först tio i elva. :P Är sååå seg på mornarna. Har jag alltid varit, kommer nog aldrig att växa ifrån det :P
I vilket fall som helst... Mockade och fixade med allt som vanligt. Tycker om att ha allting klart innan jag rider. Det är så skönt att komma tillbaka till stallet och bara pyssla med hästen i lugn och ro utan att behöva tänka på att man måste mocka och skit innan man kan gå hem.
Fiffi kom földe snällt med när jag hämtade henne i hagen. En kul detalj var att lillkillen, stod och tittade på mig, liksom följde mig med blicken när jag gick fram och tillbaka. Så söt han är! :)
Fiffi var nästan inte alls smutsig idag, bara lite lerig på halsen, dessutom är hon klippt med, så ryktningen gick fort. Snällare häst att borsta får man leta efter, lugn som en filbunke. 
Ridningen gick ganska bra den med. Vill inte ljuga och säga att jag var sådär super duper nöjd, men det är mitt fel, inte Fiffis. Jag kände mig lite ooncentrerad helt enkelt. Kanske för att det snurrar tusen tankar i huvudet på mig just nu..
aja, vi galopperade mycket så att Fiffi fick flåsa lite, och jag med för den delen :P Skönt att ta ut sig lite.
Tillbaka till stallet, sadla av och släppa ut. Inga konstigheter.

I huset väntade mamma med kaffe till mig, finns det något bättre än en varm kopp kaffe efter en kall ridtur? Nej, trodde inte det heller. Smakade lite på hennes hemmagjorda julgodis med. Gott!

Just nu, eller aaa inna jag satte mig här, sitter jag och skriver julkort. Har skrivit sex stycken, så nu är det 20 kvar. I mammas hög, sen ska jag ju skriva julkort från oss till mammas sambos bekanta med. Undrar hur många det är? Kommer få skrivkramp eller något.. :P
hehe

Julkorten väntar
har ni skrivit era än?


Min lunch
innan den var uppäten


Så här ser det ut när jag skriver julkort.
Julkort, penna och den obligatoriska kaffemuggen


Kraam!

Onsdag

Kategori: Allmänt

tjingeling!

Idag är det onsdagen den 3:e december.

Började dagen med en talrik mannagrynsgröt med jordgubbssylt. Gott! :D Sen plockade jag ur diskmaskinen innan mamma och jag åkte och handlade. Det blev lite komplicerat eftersom båda två glömde att ta med handlingslappen. Så vi fick handla ur minnet. Men det gick bättre än väntat, glömde bara fyra saker. Tyckte vi var duktigt :)
Mamma började jobba halv tolv, så jag släppte av henne vid sitt jobb innan jag körde tillbaka till huset och började lasta ur matvaror.
Sedan var det bara till att byta om och knalla iväg till hunden. Idag var vi ute i ingefär 75 minuter. Härligt! Även om det är lite regnigt så är det inte kallt och riktigt skönt promenadväder.

Till lunch käkade jag broccoli med fetaost samt en ostsmörgås. Sen blev det en tallrik nyponsoppa med glass. Däremellan plockade jag ihop tvätten och torkade ur hyllplanen i köksskåpen. Inte alla kanske.. Men kom en bra bit på vägen iallafall! Tänkte fortsätta imorgon. Men sen skulle vi tydligen laga mat. Inget speciellt, vi fixade några hamburgare med pommes. tja.. jag käkade sallad med pommes.

Sen blev det en promenad till innan Oskyldigt Dömd, som jag tittar på nu!

Jag har ett riktigt i-landsproblem: Ska jag måla naglarna i lila eller blått? Eller kanske svart? Vinrött finns med..

aya..
ha d fint!



Här är en bild på mig och Fiffi
:D

Nu var det natten!

Kategori: Allmänt

Hade egentligen inte tänkt att skriva något idag, finns liksom inget att säga. Men fick plötsligt lust att skriva lite iallafall. Dont ask me why...
hmm.. idag var jaf ute med Vivvi igen, så söt den hunden är!! :D hittade en ny väg som jag tänkte testrida nån dag. Att rida där är nog inga problem, att gå däremot var desto mer intressant. Lerigt som bara den, halkade några gånger, ramlade aldrig dock, vilket var tur eftersom jag gick genom samhället hem och det hade varit lite pinsamt om man hade gått med stora lerfläckar på rumpan. Nix, jag är glad att jag stod på benen! Vivvi tyckte dock att det var jättekul med lera! jojo.. hon hoppade omkring som en annan galning. Självklart hittade hon en och annan pinne att knapra på med.

Tillbaka i huset sen pysslade jag om syster lite, hon är sjuk, och så kollade vi på samtlig av veckans Andra Avenyn avsnitt. Jag passade på att ta ett glas te. Försöker nämligen att varva mitt kaffedrickande med lite te. Går inte speciellt bra, det var bara andra gången jag drack te idag. Men till saken hör att jag egentligen tycker te är pest.. det smakar ju inget! Mitt kaffe däremot är starkt, svart och smakrikt! Men har hittat ett te som jag faktiskt tycker är snäppet bättre än OK, rött te med citron. En stor gnutta honung på det så är saken biff :D

Nepp.. nog tjötat. Ska sova nu!
Kramar




... and so she would dance

Vad säger man... ?

Kategori: Allmänt




Stackars lilla flicka..
Stackars Johan att ha så hysteriska fans..