ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Lördag 29 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Ser ni hur trött jag ser ut? Hujedamej.
Jobbade, handlade och sedan kröp jag ihop bredvid Besos och andades i några minuter innan vi tog en långpromenad på Hjortgården. Vilken fantastisk höstdag vi haft!
Drack kaffe och började läsa " den gröna milen". Älskar filmen och hoppas boken lever upp till förväntningarna. Kan hända att jag somnade och sov en timme. Trött har varit mitt ledord de senaste dagarna så det var otroligt gött :)

Avslutade med en kvällspromenad och sedan rensade jag lite i garderoben. Bästa botemedlet mot stress. Rensa.

Fredag 28 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Jobbade 7:45-17 idag. Fick ingen vikarie så då får man snällt jobba över. Härligt.
Tog en timmes promenad efter jobbet och då var jag så trött så jag nästan grät.

Hade en old school fredag i min soffa med Angelica på kvällen. Hur fint?!

God natt!

Torsdag 27 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Klockan ringde 05.00 imorse. Torsdagar betyder ju öppning på jobbet. Otroligt opepp men jobba bör man. Jag trodde att jag skulle få gå från jobbet 13.00 eftersom jag redan gjort all min planeringstid för veckan. Men icke. Vikarien vi fick kunde även hon bara jobba fram till 13, och att lämna min kollega med 15 barn? Nä, tror inte det va. Istället fick jag gå vid 16. Då hade jag jobbar tio timmar utan rast. Hej huvudvärk. Handlade och körde ut och hämtade Besos åt mamma som varit en ängel och passat honom åt mig :)
Trotsade tröttheten och huvudvärken, snörade på mig skorna och tog en långpromenad med Besos. Frisk luft är fan underbart! :)

Imorgon är det fredag. Motivation.
God natt!

23-24 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Har varit "halvsjuk" hela helgen. Så vidrigt tråkigt. Så om man bortser från jobbet i lördags har jag i princip inte gjort något alls. Sovit en massa, kollat film och myst med vovven. Å tvättat. Somna i nytvättade lakan är sån vardagslyx! :)

Fredag 21 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Jobbade tidigt pass idag. Men, såklart, kom jag hem från jobbet med ont i halsen plus att jag frös. Underbart tajmat min enda tidiga fredag på veckor :(
Tog en tupplur och sedan en timmes lugn promenad med Besos.

Dagens filosofiska fråga jag funderat på: vad är sanning?

Torsdag 20 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Öppnade på jobbet i vanlig ordning. Lite snurrigt under dagen idag vilket kändes när jag kom hem. Alltid så. Kan vara hur pigg som helt under dagen men så fort jag ser min säng.. oj oj.
Kröp ihop bredvid Besos en liten stund innan vi tog en långpromenad. Helt okej väder ändå.
Fördel med hösten är ändå tända ljus.

Onsdag 19 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Onsdag och Lillördag. Efter två dagar med ganska lugnt tempo på jobbet var det desto mer idag. Men nivåer är ju trevligt :)
Har varit en soffpotatis och prioriterat sömn måndag och tisdag. Eller egentligen så jobbade jag hela dagen i måndag och igår totaldäckade jag efter att ha hämtat Besos hos mamma. Men så idag tog jag mig i kragen och gick en långpromenad. Hejja mig ;)

Kollade på TV4 nya serie Syrror. Den kan bli bra. Eller så blir den sämre. Återstår att se..

Grattis syster!

Kategori: Allmänt

Syster.

Hon som inspirerar mig. Som får mig att tänka. Som får dem i sin omgivning att må bra. Enbart genom att finnas.
Hon vars hår gör mig grön av avund.
Vars kreativitet är outtömlig. Syster. Som är en av de finaste och mest beundransvärda jag vet. Min klippa i stormen.
Lillasyster. Min sol och Min måne.
Jag älskar Dig

❤️

Lördag 15 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Jobb på allebike, vilket som vanligt var sjukt kul även om jag var riktigt trött i huvudet idag. Lekte rockkonsert så nu har jag ont i nacken, hehe. Ska lägga till headbanga till saker man ska undvika efter att man fyllt tjugofem ;)
Somnade när jag kom hem till Besos sedan. Dock max en tjugo minuter så vi hann gott med en långpromenad på Hjortgården i höstljuset.

Har annars inte gjort ngt vettigt alls idag, vilket kanske kan vara vettigt det med.

Fredag 14 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Just nu är jag så trött så att jag skriver detta med ett öga stängt.
Jobbade 7:45-15:45. Hann med en timmes promenad innan jag packade in mig själv i bilen, min nyservade bil för övrigt, och drog till Göteborg. Spontanköpte biljett till "rock of 80's" i våras och idag var det dags. Kom till Scandinavium typ en minut innan det började. Precis lagom i tid alltså ;) jävlar i min lilla låda vad jag tyckte det var bra. Förvisso är jag lättköpt när det kommer till 80-tals rock ;)

Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb igen!

Torsdag 13 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Tror jag fick ihop 3,5 timmes sömn i natt. När klockan ringde vid strax efter 05.00 trodde jag på riktigt att jag skulle smälta till en våt fläck. Men. Bara att traska iväg till jobbet. 6 - 14. Handla och iväg för lite pappersarbete ang bilen.

Kom hem och totaldäckade. Besos var dessutom extra gosig och snurrade runt bredvid mig i sängen för att komma så nära som möjligt. Mitt lilla hjärta. 1,5 timme sov jag och när Besos väl hittat en sovposition han ansåg bekväm rörde han sig inte ur fläcken.
Vaknade dock av att jag frös så jag hackade tänder. Blir så när man somnar ovanpå täcket.. ;)

Tog iaf en långpromenad och avslutade kvällen med att få stryk av syster i WF..

Tisdag 11 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Eftersom jag lämnade in bilen på service igår fick jag gå till och från jobbet idag. Verkligen inte mig emot. Hittade kastanjer. Flashbacks till barndomen det.

Tog en promenad med Besos. Kallt idag. Eller, sådär höstruggit. Jag gillar att det börjar bli kallt. Men jag ogillar att frysa.. den logistiken går inte riktigt ihop.

Fixk prata med syster en del av vägen. Fint 💕

Lördag 8 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Jobba. Fick en utmaning med första gruppen eftersom de var något uppåt väggarna idag. Kul med energi dock 😀

Långpromenad på Hjortgården. Mobilen dog efter halva rundan. Fick alltså gå halvs utan vare sig podcast eller musik. Trauma.

På dagens andra promead fick jag sällskap då jag pratade med syster hela rundan. Tror vi pratade i över två timmar. Måste vara någon form av rekord. Dessutom blev hon tröttare och tröttare, dvs mer och mer lättroad. Underhållning på hög nivå :)

Torsdag 6 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Gammal bild..

Klev upp vid 05.00. Jobbade till 14.00
Direkt hem och ta en långpromenad med hunden på Hjortgården. Inte direkt kallt, men väldigt klart och lite kylande. Inte mig helt emot. Dessutom jättefint eftermiddagsljus i slutet av promenaden.

Under Kvällspromenaden fick jag sällskap av syster. Vi pratade i telefon en stor del av rundan. Tack fina syster för gött surr :)

Nu: Sova

Onsdag 5 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Sjukt nöjd med min tröja idag.

Annars känns det som att jag mest stressat fram och tillbaka idag. Jobb, ut med Besos,jobb, ut med Besos, möte, handla och sedan ut med Besos. Stressa över att försöka varva ner.

God natt

Tisdag 4 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Både idag och igår gick dagen ut på att först jobba och sedan rasta hunden. En långpromenad på Hjortgården på eftermiddagen samt strosande genom centrum. Kikade även på två av de olika ljusinstallarionerna av Lights In Alingsås.

Kallt idag. Frös när jag varvade ner i soffan efter promenad nummer två. Ogilla. Jag har inget emot att vädret blir krispigare, friskare och kyligare. Men att frysa? Nej tack. Eller när man måste skrapa rutorna på bilen och när det börjar bli halt. Fy.

Tvättstugehumor

Kategori: Allmänt

Söndag 2 oktober 2016

Kategori: Allmänt

När man kan sitta ute på balkongen och läsa med en kopp kaffe i ena handen och hunden i knät. Fint.

Långpromenad, tvätt, städ och besök av Bella. En söndag i oktober det.

Lördag 1 oktober 2016

Kategori: Allmänt

Inledde månaden på bästa sätt, med att jobba. Vad jag älskar det. Fick dessutom, utöver en massa kramar och flera "nej är dansen redan slut. Jag vill inte gå hem!", en fin fin teckning av en av mina yngsta elever. Hur underbar är den inte?? :)

Långpromenad på Hjortgården för att sedan handla och plocka lite i lägenheten innan en kopp kaffe. Har för vana att hålla igång fram till klockan 17 på lördagar. Efter det loggar jag ut mentalt och tar hel. :)

Besos och jag fick sällskap av Bella på kvällspromenaden. Mys!