ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

dagens

Kategori: Allmänt

Dance is an artform
But its also a heartform

Måndag 31 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Helloou peeps!
.
Haft en bra måndag eller?
Jag har haft det najs jag. Hade endast två timmars föreläsning. Soft. Efter det passade vi på att ta ett snabbt basgruppsmöte och gå igenom vårt fördjupningsarbete. Passade på att käka lunch. Lax. Sjuuuukt gott! Tack mamma :)
.
Kom hem vid två tiden. Fixade lite med tvätten. Fixade lite med fördjupningsarbetet. Kilade bort och hämtade Vivi. Promenerade en timme med henne. Så gött! Saknar att ha en vovve hemma. Är man uppväxt med det är det sjukt tomt utan... Tog en kopp kaffe med mamma innan jag åkte till dansen.
Fasiken vilka underbara dansare vi har på Allebike! Oslagbart! :)
.
Nu ska jag sooova.
Två timmars föreläsning imorgon bara. Men det är ett sjukt intressant ämne, barn som far illa, så då vill man ju vara på alerten!
.
.
Saknar min fina vovve.
Milou

Söndag 30 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hello!.
.
Kom ni ihåg att vrida om klockan? Jag lyckades faktiskt vrida åt rätt håll med! :) Just nu har vi dock tre klockor här i huset som visar fel tid. Aningen irriterande faktiskt.
.
Hur som haver. Tog en promenad med mamma innan frukost imorse. Frukost smakar liksom liiite bättre om man varit ute först. Tog en power nap på det innan jag skrev lite på fördjupningsarbetet. Tog en promenad till och nu ska jag äta lunch! Lax och spenat. Låter kanske inte jättekul men jisses vad gott det är! Förhoppningsvis hinner vi med en kopp kaffe innan jag åker till dansen. :)
.
Ikväll ska det bli filmmys. Barnfilm står på schemat. Gilla!

Johanna

Kategori: Allmänt

Grattis säger vi till fina Johanna som fyller år idag!
stor grattiskram!
.
.

Familjemys

Kategori: Allmänt

Så.
.
Har hastigt o lustigt bytt låt till mina danselever!
Blev Eric Saade med Hearts I The Air. Kan bli bra ju! Bara jag inte lessnar på låten.. hehe ;)
Har käkat mammas hemmgjorda hamburgare. Mumma!
Nu blir det kaffe, negerboll och Idol!
Bra fredagkväll det här!

Rekord!

Kategori: Allmänt

Rekord, igen! :)
3 veckor idag.
Jag ger mig själv en klapp på axeln
.

Dagens

Kategori: Allmänt

Fredag 28 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hello.
.
Uppe med tuppen, precis vaknat eller sover ni än?
Själv var jag uppe för en timme sedan. Fixade iordning kaffe och macka att ta med till skolan. Tog en promenad på 40 minuter. Skönt väder idag.. det gillas! Sitter just nu och äter frukost. Ska kila till tåget om ganska exakt 17 minuter. Bara två timmars föreläsning idag. Soft och nääästan lite onödigt kan jag tycka. Hade gärna haft en lite längre dag på måndag och varit ledig idag. Men icke. Å andra sidan får jag ju åka upp mitt tågkort. Så det känns ju bra ;)
.
Ha det fint!
.

Dagens

Kategori: Allmänt

Torsdag 27 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hejjsan!
.
Hur har ni haft det denna torsdag? Haha... jag var tvungen att kolla på rubriken för att se efter så att jag skrev rätt dag. Bra koll man har. Inte.
.
Min dag började med en dryg halvtimmes promenad. Stressade till tåget för att hinna till tandregleringen. Missade första halvtimmen på föreläsningen på grund av det. Irriterande med tanke på att det idag handlade om ett sjukt intressant ämne. Barns uppväxtvillkor. Hur barn växer upp, i olika miujlöer och därmed får olika villkor till inlärning, socialt beteende med mera. Det borde alla föräldrar läsa.
.
Slutade strax innan tre och kilade till tåget. Tog en kopp kaffe med mamma innan vi gick bort och hämtade Vivi.
Börjar få lite ont i huvudet men tänker inte mer på det. Sen inser jag att jag ser dåligt. Tomma fläckar. Suddigt. Toppen. Migrän. Vid det här laget har mamma svängt av hemåt medan jag och Vivi gick en omväg hem till henne. Lämnar henne, då har jag riktigt ont i huvudet. Går hem, tar en tablett och lägger mig. Däckad i två timmar nästan precis innan det släpper.
Mamma är söt och lägger en blöt handduk på min panna. Jisses vad underskattat det är! :)
.
Ska sova snart. Lite knepigt eftersom jag i pincip varit stilla hela eftermiddagen. jaja.. Fortsättning på föreläsningen imorgon så då vill man ju vara pigg!
.
God Natt!

Soweto Gospel Choir

Kategori: Allmänt

.
Det här var min födelsedagspresent från mamma.
Soweto Gospel Choir i Halmstad.
Bilade ner efter redovisningen av försjupningsarbetet.
Tid med mamma. En godispåse.
Mat och tid med mormor och morfar (som följde med och kollade på gospelen)
Underbar gospel med otrolig energi, färger och röster som gav mig rysningar.
Bra dag idag!
.

Tisdag 25 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Nu: Redovisning
.
sen: Halmstad :)

Måndag 24 oktober 2011

Kategori: Allmänt

.
Gårdagens dansoutfit.
.
Fotbollsstrumporna på!
Mina barn var så SJUKT duktiga igår! STOLT danslärare här. Blev klar med dansen. Ny koreografi att planera inför söndag. Najs! Utmaningar är ju kul!
Ska åka till dansen nu. Street med Natacha. Sweet! :)
.

Impressive

Kategori: Allmänt

.
Tänk efter en gång till nästa gång du trycker ner dig själv, eller någon annan.

söööt!

Kategori: Allmänt

dagens

Kategori: Allmänt

haha
man kanske skulle skaffa en sån här ;)

Lördag 22 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hejsan!
.
Vad säger ni. Haft en bra dag eller?
Jag börjde med en timmes promenad.. 10+ idag så det var behagligt. Dock var det ingen sol. Tråkigt tråkigt.
Käkade frulle och sen blev det en runda in till stan med syster. Kikade runt lite men eftersom plånboken är sorgligt tom blev det inte mycket handlat. Fick dock med mig en ny sport BH. Man kan liksom inte få för många ;)
.
Vi fick med oss två paket hårfärg till systers hår. De fick jag äran att lägga i när vi kom hem. Resultatet blev faktiskt kalasbra! :) Gött eftersom vi tog en liten chansning.. fast säg inte det till systern min ;)
.
Tog en promenad innan jag lagade mat. Kyckling med stekt vitkål och morötter. Lite jordnötter på det tillsammans med risnudlar. Gott gott!
.
Kvällen har spenderats med att baka och att sllötitta på klipp på toutube. Såg nyss att ponnyakuten säsong ett finns på svt play. Det gillas! Sitter och kollar på det nu och plockade fram penna o papper. Tänkte skissa lite. Alternativt plugga lite...
.

Rekord!

Kategori: Allmänt

.
Idag har jag inte kräkt på 14 dagar
Måste vara någon form av rekord
Grattis till mig själv :)

Dagens

Kategori: Allmänt

.

Fredag 21 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Helloy!
.
Trevligt att just Du kikade in o läste min blogg :)
.
Har ni haft en bra fredag?! Min har varit bra än så länge! :) Åkte med 07.37 tåget in till göteborg för att möta upp basgruppen. Vi fick gjort en del, på måndag tar vi tag i gestaltningen. Ska bli sååå kul att spela upp en teater. Inte. Suck. Men det är väl bara att få det gjort, antar jag.
Hann med 12.47 tåget hem. Käkade, knallade bort och hämtade vovvarna åt min bror som försov sig. Var ute en långpromenad. Häärligt.
Kom tillbaka och har opponerat på ett fördjupningsarbete. Intressant att läsa andras! :)
.
Ska  gå en runda till, abstinensen talar, innan jag äter resterna av kycklingpajen med syster yster! :) Blir nog senaste avsnittet av Vampire Diaries på det. Ikväll blir det idol-mys med fina tjejer!
.

dagens

Kategori: Allmänt

Torsdag 20 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Gooday peeps!
.
Jag har haft en otroligt skön "ledig" dag! Tog sovmorgon till åtta. Gick en runda innan frukost. Sen sprang jag till tåget för att hinna möta upp finaste Johanna. Vi gick en runda med söta Vilda. Lite uppförsbacke. Lite gegga, lite flås, lite nedförsbacke. Jag tog topparna på henne när vi kom tillbaka. Måste bara få säga att det är underbart att se att det finns fler än jag som har beslutsångest. ;)
.
Sprang till tåget och kilade sen bort och städade hos A. Riktigt fint blev det, om jag får säga det själv. Knallade hem och åt lunch. Broccol, majs, fetaost, ägg, makrill och champinjoner. Låter det som en knasig blandning? Det är det antagligen men jisses vad gott!! :) En kopp kaffe och lite choklad på det satt som en smäck!
.
Tog en powernap innan jag kilade ner och hämtade Vivi. Att promenera i höstväder måste vara bland det bästa som finns! :) Jag brukade inte gilla höste, men jag har lärt mig att se till det fina med hösten istället för att fokusera på det negativa. Så det så!
.
Precis hemkommen och ska ställa mig och laga till en kycklingpaj.
Mums!
I brist på bättre.
Söt bild på söt vovve med rosa bandage
.
Ungefär så här glad blir man av att umgås med Johanna!

dagens

Kategori: Allmänt

.
Någon mer än jag som känner igen sig!?!

Onsdag 19 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hellou.
.
Började dagen med en haltimmes promenad. Regnigt, blött o mörkt. Men jisses vad det är guld värt att komma ut en stund på morgonen innan ma ska sitta inne en hel förmiddag och plugga.
. Åkte in med åtta tåget till göteborg. Sen höll jag på att gå alldeles galet vilse men hittade tillslut rätt busshållplats. Bytte buss en gång och kom, blöt o kall, hem till Suvisa, min basgruppsmedlem. Vi skulle sitta hemma hos henne i Backa och skriva på fördjupningarbetet och öva lite på gestaltningen.
Det gick bra! Fick positiv feedback när jag läste högt. Att läsa högt för folk är nämligen något av det värsta jag vet :( .
Hur som helst. Hann med 14.17 tåget hem. Drack kaffe med mamma o syster. Gick en runda, åkte till dansen och dansade för bästa Alex. Kom hem, käkade, skrev lite mer på fördjupninge, har tjötat med fina vänner på fb och nu tänkte jag sova. "Ledig" dag imorgon så jag känner mig sjukt duktig som ska släcka lampan redan :)
.
God Natt!

dagens

Kategori: Allmänt

.
Its ok not to be ok
.

Tisdag 18 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Ska sova.
Laddade batterierna med en promenad med Vivi.
Det spöregnade, jag hade ingen regntät jacka.
Men det spelade ingen roll.
Jag fick en stor dos energi från ett underbart energi-knippe.
Vad mer kan man önska en helt vanlig tisdag?!

Måndag 17 oktober 2011

Kategori: Allmänt

.
Bra dag idag.
Bra dagar och dåliga dagar.
Idag är det 10 dagar sen sist.
Måste vara någon form av rekord.
Jag ska klara det här.
Bulimin kommer inte få ta övertaget.
Jag är bra, precis som jag är.
Skriver jag det tillräckligt många gånger kanske jag tror på det tillslut?
.

Merlin

Kategori: Allmänt

.
Tjo!
.
Har haft en riktigt go söndag!
Började som vanligt dagen med en timmes promenad. Bra vana det där som jag hoppas kan hålla i sig.
Väckte syster som fyller år idag. Käkade våfflor till frukost. Söndags-födelsedags-lyx! :)
Försökte plugga, gick en runda till och käkade middag.
Sen hade jag dansklass. Plockde upp fina fina Alex på vägen. Bra vana det också ;)
.
Kom hem och käkade chokladtårta med mamma o syster. Guu vad gott!! :)
.
Nu sitter jag o väntar på att syster ska komma så att vi kan fortsätta kolla på Merlin. Ja, vi är lite beroende. Men det är så bra!! :)
.
.
.

Therese 16 år

Kategori: Allmänt

.
Idag fyller min fina syster 16!
Stort Grattis !
.

Present

Kategori: Allmänt

.
Fick en fin fin försenad födelsedagspresent av mina kusiner idag.
Man tackar!
.

Tanke

Kategori: Allmänt

.
.
"Allting är inte bara begripligt utifrån sig självt"
-Karin Norman
.
.

Lördag 15 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hello!
.
UNDERBARA HÖSTVÄDER!
.
Var uppe och gick en timme vid åtta imorse. Sjukt fint väder och nästan inte en människa uta. Mötte två personer med sina hundar.
Kom hem och käkade frukost med mamma. Längesedan vi åt frukost själva på en lördag så det var mysigt!  Försökte plugga lite. Gick inte jättebra dock. Känns som om jag skriver om allt tre gånger fast jag bara formulera mig annorlunda. Jaja, ska fortsätta ikväll. Nu kom de första gästerna. Vi ska fira syster med släkten idag eftersom hon fyller år imorgon. Massa god mat! Yay!!
.
Jag just nu

Celebrity Kids

Kategori: Allmänt

.
Känd.
Snygg.
Och har söta barn!
.
.
Jessica Alba med dotterna Honor
.
.
Nicole Richie med dottern Harlow
.
.
Mathew mcConaughey son Levi
.
.
.
Usher med sina söner
.

Dagens

Kategori: Allmänt

Fredag 14 oktober 2011

Kategori: Allmänt

hellou! :)
.
Sjukt seg föreläsning idag. Tyvärr. Vi har haft den här föreläsaren en gång innan och hon var inte mycket bättre då. Synd, för det kunde varit en givande föreläsning. Nu blev det mer att jag satt av tiden bara.. Hur som helst fick vi gå lite tidigare så jag kom hem vid halv två.
Då hade mamma bakat bullar så det blev nybakt kanelbulle och kaffe. Underbart! :)
Hämtade Vivi på en långpromenad. Underbart fint väder.
.
Käkade tacos med huset innan jag for hem till Angelica. Idol dags! svängde inom och handlade med mig vindruvor. Sjukt gott o sjukt underskattat. :)
.
Kom hem för en timmes sen och försöker plugga lite.. går inte jättebra. Antagligen för att jag är aningen omotiverad hehe. Jaja, det blir nog bra med det ;)
.

Dagens

Kategori: Allmänt

Onsdag 12 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Yo.
-
Har haft en bra dag. Om vi bortser från faktum att jag fick en komplettering på tentan. Eller, av tre delar ska jag utveckla mina tankar på två. Tror jag lyckades skriva klart den ena precis.
.
Dagen började med en promenad. Sen blev det frukost innan jag sprang till tåget. Hade VFU till 14. Åkte hem, drack kaffe med mamma, pluggade liiiite, tog en timmes promenad, åkte till dansen. DANSADE! och fasen vad gött det var!! :) Helt underbart!
.
Kom hem och skrev som sagt på kompletteringen. Har även slappat framför datorn. Mycket som snurrar i huvvert. Då är det gött att stänga av.
.
Nu ska jag sova!

Biomys

Kategori: Allmänt

.
.
Nu blir det biomys med fina fina syster!
..

Måndag 10 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Helloy
.
Hade en redovisning idag.
Jag avskyr att prata inför folk. Mitt medfödda talfel o scenskräck som sätter käppar i hjulet.
Men det gick nog helt okej.. hoppa jag.
Vi kommer dessutom få svar på tentan i veckan. Hjälp. Jag är inte säker på att jag vill veta..
Men ok. Det kan ju faktiskt ha gått bättre än vad jag tror. Men man ska ju lite på sin magkänsla och den är inte på topp kan vi ju lugnt säga.
Jaja.. det återstår att se!
.
Slutade iaf så att jag hann med 12.17 tåget. Käkade min lunchlåda hemma och sen blev det en kopp kaffe :)
Lånade med mig Vivi en runda. Jisses så mycket positiv energi man får av den hunden! Något jag behöver känner jag.
Har dansat idag med. Bara att kliva in in danssalen ger ju en enorm energi-kick.
and I love it!
.
Imorgon ska jag ha VFU så nu ska jag sooova!
God Natt!
.

Jag, nu,

Kategori: Allmänt

Jag och nu.
Två egentligen väldigt enkla ord.
Men så otroligt svåra att ta till sig.
Att vara jag i nuet.
.
.
Att inte tänka bakåt eller framåt.
se till livet här och nu.
Svårt.
.

Söndag 9 oktober 2011

Kategori: Allmänt

God eftermiddag.
.
Segt här idag-- hehe.
vaknde några gånger i natt, dels för att det var jobbigt kallt och dels för att katten spydde (to much information?!).
Klev upp 07.20 och följde syster till tåget. Tog en promenad innan jag kröp ner i sängen igen.
Har hunnit med en promenad till, lunch, en maskin tvätt, städat o nu ska jag slänga på mig danskläderna och åka till dansen. Ska plocka upp Alex på vägen med, ska inte glömmas :)
.
Ikväll blir det till att plugga till redovisningen imorgon.
Jag avskyr a tt behöva prata inför en grupp.. :(
.
hehe..

dagens

Kategori: Allmänt

Lördag 8 oktober 2011

Kategori: Allmänt

.
Jag höll på att garva ihjäl när jag såg det här!
Stackars Bagge, det är inte lätt ju!
.
Roshana fick lämna.
(jag vet att jag är lite efter nu, men jag såg inte hela idol igår)
Vad tycker jag om det? Ingen större kommentar.. jag orkar liksom inte engagera mig tillräckligt mycket för att egentligen bry mig.
-
Var uppe vid sju idag. Skulle egentligen ha följt syster till tåget, men eftersom det tydligen inte gick något tåg fick vi ta bilen istället. Inte många uppe och vakna vid den tiden en lördag morgon ;)
Tog en promenad när jag kom hem.
Satt på en maskin tvätt och kollat lite på de idol-klipp jag missade.
nu ska jag sova innan jag kilar bort till A o städar!

Natten

Kategori: Allmänt

En del dagar är bra.
Andra helt enkelt skit.
Den här dagen har varit både bra och dålig.
tackar min lyckliga stjärna för att jag har en så fin syster.

Fredag 7 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej på er!
.
Sitter här med syster o myser. Just nu smäller vi i oss kladdkaka o vindruvor. Gött är det!
Har en fet skål med popcorn som väntar. Vi påbörjade ett Merlin maraton så smått men har tagit ett break för att se Idol.
.
Var i skolan en kvart i nio imorse. För första gången frös jag när jag väntade på tåget imorse. Tåget var en kvart försenat.. redan. Kommer bli en kul vinter om det börjar redan.. Men det är väl bara att gilla läget antar jag!?
Dock fick vi gjort en del idag. Gött det! :)
.
Nu börjar Idol!

Dagens

Kategori: Allmänt

.
så sant
så sant

Dagens citat

Kategori: Allmänt

.
"Fear is stupid. So are regrets"
.
-Marilyn Monroe
.

.
.

Onsdag 5 oktober 2011

Kategori: Allmänt

God förmiddag!
.
Sitter på golvet och försöker plugga.
Har varit ute och gått en runda och ätit frukost.
Andra koppen kaffe nu.
Ska försöka komma in i ett skrivflow.
Om en stund, typ en timme, ska jag kila bort och hämta Vivi och Sampo och gå en runde med dem.
Hjälper bror min med det idag :)
Sen ska jag ta mig in till Alingsås och gå på ett praxiseminarium! Det ni! hehe.. hoppas det är intressant annars kommer jag bli sur!
Ikväll blir det daaaans! :)

skor

Kategori: Allmänt

Brukar inte vara ett sko-fan. Speciellt inte när det kommer till klackar.
Men visst var de här skorna riktigt snygga! Hade ju livat upp vilken outfit som helst :)
.
.
Leighton Meester
tjejen har stil!
.

Dracula

Kategori: Allmänt

.
Spelar den här låten på repeat just nu.
Älskar den!
Synd bara att jag inte fattar vad de sjunger.. hehe

Tisdag 4 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Så..
På plats i KH-salen.
Böckerna framplockade.
Kaffet framme.
Nytt dokument öppnat.
Fem kursböcker.
Nu kör vi!
Tenta-dags

Roliga skyltar

Kategori: Allmänt

Hur tänkte man här liksom?!

Måndag 3 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hejsan!
.
Regnigt o grått idag. Passar ju bra eftersom jag typ ska sitta inne o plugga hela dagen..
Började dock dagen med en promenad. Halvägs åt fel håll kom jag på att jag lovat att leta efter systers mobil som hon tappade igår.
Knallar bort till Vivi för att se om den är där.. kommer på att jag inte har mammas jobbnummer i mobilen. Ringer Håkan som rabblar upp det, ringer till mammas jobb men då är hon på rast. Nehepp.. sitta still och vänta på att bli uppringd eller gå en runda? Gå såklart! Tar med mig Vivi och går en extra runda, mamma ringer. Kommer tillbaka till Vivi och letar men hittar ingen mobil. Går hemåt, svängen inom grusvägen. Yes. Där ligger mobilen. Fungerar för den också. Bara älska Nokia liksom ;)
Kommer hem, viker tvätt, sätter på en ny maskin, fixar frukost o kaffe. Pluggar o kollar mejl.
Tentaplugg resten av dagen då.. tur att jag har dans ikväll ;)
.
Synd att vi har massa bulla i frysen..
;)

Söndag 2 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej.
.
Slänger in handduken efter en lång och fin söndag.
Började med att Vivi väckte mit liiite för tidigt. Snoozade dock en stund innan det blev en timmes promenad.
Underbart sätt att börja dagen för övrigt.
Sedan dess har det varit full rulle med plugg, fler promenader, mammas lasagne, dansklass, handlat, städat på frimärksklubbem, mölat godis med syster o kollat på Merlin, mera plugg och avlutade dagen med att plocka ur diskmaskinen,.
Nu ska jag soooova!
.
Puss o god natt!

Filmer!

Kategori: Allmänt

Hemmakväll
10 filmer för 100 kronor.
Jag kunde liksom inte låta bli ;)
Draktränaren
a Nightmare on Elm Street
Black Death
Cash
Dear John
Wild Target
Oskuldens Tid
The Waiting List
Inception
the Watch

Lördag 1 oktober 2011

Kategori: Allmänt

Hej!
.
Precis vaknat kanske?
Jag vaknade för en stund sedan.
Ska äta frukost med mamma nu innan jag kilar ner och hämtar Vivi.
Sen tänkte jag plugga.. lycka till med det liksom..
Mormor och morfar kommer vid 14.. då blir det god mat och daimtårta!
.

Födelsedagspresent

Kategori: Allmänt

Fick en födelsedagspresent av Sofia idag!¨
Jättefina örhängen.
Tack snälla du!
(ber om ursäkt för halvdålig bild.. )