ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

vet ni vad??

Kategori: Allmänt

KÖRKORT!!


Äntligen! Uppkörning 12-45 idag... Kunde jag ha varit nervösare? tror faktiskt inte det.. men det gick! Jag gjorde det! haha.. det roligaste var att lyssna på förarprövarn och min körskolelärare som satt och snackade en massa skit. ;P
Nu ska jag stampa gaspedalen i botten och köra så det ryker! hehe
Ursäkta om jag låter helt knasig. men jag är så jäkla glad! :)

Lördag 21/6

Kategori: Allmänt

Sitter här med dagens första kaffekopp. Jag gick inte upp fören vid halv tolv idag, annars hade det säkert varit min tredje eller något. Det är en sak som jag har kommit på att jag gör nu när jag är ledig *host* arbetslös *host*. Jag dricker mycket mer kaffe. Jag älskar kaffe! och svart ska det vara. Varm eller kallt spelar ingen roll så länge det inte är sådär fesljummet.
hehe, ska sluta snacka om kaffe nu. Är säkert inte jätteintressant att läsa om :P

Idag är det lördag, tjohoo! Fast jag saknar verkligen solen! Solen och den där härliga värmen som den tillför. Även om det inte är direkt kallt är det ju inte varm heller. Tumme ner för vädergubbarna.

Köpte som sagt en hel del film i veckan, men igår var den första dagen som jag haft tid att faktiskt titta på en av dem, "I Know Who Killed Me" med Lindsay Lohan. Den var helt okej, inte den bästa film jag sett kanske men det var ganska skön avkoppling.

Nu ska jag strax äta jordgubbar med grädde och glass.. :) Det är sommar för mig!

Peace
/Katte

nehepp..

Kategori: Allmänt

Ingen som svarar på mitt försök till dagens fråga.. kanske ska ta och lägg ner det helt enkelt? :P
jaja.. här kommer en fråga till, bara för att jag har en sån fin bild till den här frågan..

Vilken talang önskar du att du hade?



Jag önskar att jag kunde teckna/ måla!!
(det är alltså inte jag som gjort bilden ovan, hehe )


Idag fick jag mitt paket från ginza med :) vilket betyder en hel massa film att spendera dagarna med. Samt Evanescence platta att lyssna på. Och igår tog jag en sväng till stan för att se om det fanns några kläder att lägga pengar på. Jag kom faktiskt hem med både ett par jeans, två linnen och en T-Shirt samt lite annat smått! Jag som typ aldrig hittar kläder, men nu fick jag ju lite pengar på studenten, så då var det ju inte mer än ett krav på att jag var tvungen att shoppa upp dem!

Undrar hur det går i fotbollen i morgon? ngn som ska kolla?

Nu ska jag hoppa i duschen och sen placera mig framför TV:n med en film, ska dock försöka läggamig hyffsat i tid idag då jag har övningskörning imorgon (nej,  jag har inte tagir mitt körkort än)

natti natti
/Katte

Dagens fråga

Kategori: Allmänt

hmm.. har tagit mig en funderare och tänkte börja med en "Dagens fråga" här på bloggen, dock med risk för att alla kommer tycka att jag har snott den här ideen ngn annan stans. och, ok, det har jag, har läst massor med bloggar som har just en "dagens fråga" Men jag vill ju veta vad just Ni anser om saker och ting. En del helt onödig fakta kommer det säkert att bli, men vem bryr sig? Sånt är ju bara roligt! En annan sak är att det inte finns en chans att jag kommer skriva en fråga varje dag, så, jag kanske skulle bli lite "originell" genom att göra en "veckans fråga" istället? och eftersom det är söndag idag, kan vi ju döpa det hela till "Söndags frågan" Eller ngt annat übertöntigt. Eller  kanske  "jag-slänger-in en-fråga-med-helt-ojämna -mellanrum-när-helst-jag-kommer-på-en-vettig/rolig-en" För det är så jag har på känn att det kommer bli..

Så, idag får det bli hela 2 frågor bara för att kicka igång det här riktigt ordentligt:

Fråga nr 1: Vad tycker du att jag ska kalla den här "dagens/veckans/söndags fråga" saken?

Fråga nr 2: Hur många klädesplagg finns det i din garderob som du aldrig använt?

Jag har minst två tröjor som jag aldrig använt, och jag kommer säkert inte använda dem heller!


Förresten! För att det här ska vara det minsta roligt krävs det ju att ni svarar på frågan med, så kommentera!

Nu ska jag sova!
sweet dreams
/Katte

Lite bilder

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp några bilder från studenten.. fatta att det var en vecka sedan! Jag har varit arbetslös i en vecka, underbart. kan ju dock inte direkt påstå att jag känner mig som arbetslös, hehe. Just nu är jag bara ledig :)

Men vart tog solen vägen? Jag som hade hoppats på lata dagar på stranden, ,men icke. Visst åskade det i natt med? Jag älskar åska, så det gjorde inte mig någonting, men ändå. Lite sol kan man väl få? eller?

Aja,, Någon som ska kolla fotbollen i morgon? Klart ni ska!

ha d fint tills vi hörs igen!
/Katte



vår vagn

Vår vagn  :)
"vi klippte till med en student Frisör 2008"


jag och Linda i vagnen

Linda och Jag i vagnen




Jessica och Frida på champagnefrukosten

tårta!

Den var skitgod :)

Heja Sverige!

Kategori: Allmänt

YES! Ibalnd är de bra, våra svenska landslagspelare :) Som när de vinner över Grekland till exempel :) Linn och jag cyklade in till stan för att käka och kolla forboll. Inne i stan mötte vi uppp med Elin, Monique, Emmy och Maja som tittade inom en snabbis. Dock satt jag bara första halvlek innan min näsa sa åt mig att rusa hemmåt. Shit vad täppt jag är! Kan inte andas på mornarna och kvällarna, och under dagarna rinner den konstant. Inte verkar det spela ngn roll vad jag försöker göra åt det heler. Dumma skit.
Men tillbaka till fotbollen. Egentligen är jag väl inget jätteinbitet fotbollsfan. men det är ändå ganska skojj att titta. Om inte annat för att det är kul att se hur glada de blir när de vinner. (när de förlorar stänger man av TV:n)

Nej, Nu ska jag krypa till kojs. Ska till Andrés avlutning i morgon. Han slutar ju nian lilla killen :)
Natti natti!




p.s...


Snygg klänning!
 
Den här klänningen är bara så snygg! Fast jag kanske hade valt en annan färg än rosa, hehe. Men ska man ha en sådan klänning måste man ju ha kroppen med. Ngn som vill jogga bort til kylskåpet med mig och hämta kakorna som blev över från studenten? haha :P

d.s...

/Peace and love
-Katte

och nu då?

Kategori: Allmänt

Vad händer nu? Efter Studenten? Är det meningen att man ska bli vuxen nu då eller?
jobba nio till fem varje dag?

usch, det här blev jobbigt.

Studenten

Kategori: Allmänt

Jag har tagit studenten! Fy fan vad jag är bra.  :)

Dagen började med champagnefrukost hemma hos Maja. Mysigt värre. Gott var det med, det är inte ofta man får en såfan god frukost, men det kanske berodde på stämingen? Den var grym!
I skolan var det kramkalas med lärarna. De flesta tyckte nog att vi var ganska roliga, så mycket som vi väsnades. Tror nog de flesta hade en liten tår i ögonvrån när vår älskade lärare Fredrik höll tal. Han avslutade med Jag älskar er. Vi älskar dig med Fredrik! Bättre lärare kan man inte ha.
Sedan var det stipendieutdeling, Grattis till er! Sen var det äntligen dags för utspringning!! tjoho och ännu mer kramkalas med familjen. dagen innan hade vi fixat en vagn som vi nu åkte med i drygt en timme. Varmt till max, men vad gjorde det? Tågade genom stan till parken. där var det om möjligt ännu varmare och massor med folk. Letade up mamma som avslöjade att jag skulle få åka porche hem, najsigt värre :) Ganska skönt med lite fläkt i värmen.

Hemma var det till att spela värdinna, trodde inte alls så många skulle komma! tack tack allihop!

På kvällen bar det av til maja igen för lte förfest innan det var tylösand och studentfesten som gällde. Blev även n sväng inom stan innan min snälla mamma kom och hämtade mig, maja o linn.
Kan ju tillägga att jag sov grymt skönt den natten :)


Tjejer vi gjorde det!
                                                     Tjejer vi gjorde det!




tis-ons natt

Kategori: Allmänt

fatta att vi tar STUDENTEN på torsdag
helt jävla sjukt.

och vad händer sen då?