ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

lördag 31 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
somnade såklart för sent igår så idag vaknade jag lite senare än tänkt. 
Snabbrastade Besos innan jag tog mig bort till Angelica. Flytt stod på hennes schema och då ville jag såklart hjälpa till! Fick tjöta lite med Bex med som också var gullig och gav en hjälpande hand. Efter ngn timme tog jag mig hem och gick en långrunda med hunden innan vi båda packade in oss i min redan överfyllda bil och lämnade det sista av Angelicas saker i deras nya lägenhet. Kom hem och däckade en halvtimme i soffan med min varma korv bredvid. :) Otroligt vad jag älskar den hunden. 
 
En liten promenad bort till rastgården där vi båda sprang av oss lite energi och sedan strosade vi genom ett öde såsen hem igen. Har degat i soffan resten av kvällen. Fin lördag helt enkelt. 
 

just så

Kategori: Allmänt

 

dagens citat

Kategori: dagens citat

 

in my ears

Kategori: Allmänt

 
 
We keep this love in this photograph
We made these memories for ourselves

Måndag 26 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
från dagens jobb.
färg. kreativitet. skapande. underbart.
 
Det var segt att vakna idag. trodde för ett ögonblick att jag satt klockan fel. Men icke. 
jobba 7-14.30, ingen rast. Handla, tanka och sedan lade jag mig på soffan med Besos på magen. 
Övervägde tanken att strunta i dagens långpromenad. Är glad för att jag trotsade tröttheten och vädret och gick iallafall. Jag mår bra då. När det är jag, Besos, vägen och musiken.
 
Kikar på Guldbaggegalan och läser bloggar. Bra avslut på dagen. 
 
 

Lördag 24 januari 2014

Kategori: Allmänt

 
tre bilder som får sammanfatta dagen. 
tjugotre år som adopterad och det skulle givetvis uppmärksammas. Mamma och jag började med en promenad. Hamnade på hundrastplatsen nere vid Mjörn. Är man hundmänniska så är man ;)
Promenixade hem, köpte Thai mat som käkades hemma hos mig. Kaffe på det och en jädrans massa tjöt. 
Tack mamma för en fin fin eftermiddag! <3
 
 

tjugotre år

Kategori: Allmänt

 
För tjugotre år sedan träffade jag den viktigaste personen i mitt liv. 
Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det i den här bloggen. Men det är ju så! 
 
Tack mamma för att du alltid har svarat när jag frågat "Mamma, älskar du mig? Fast jag inte din biologiskt?". Du måste ha hört den frågan till leda. Men ändå svarade du lika tålmodigt med lika stor självklara övertyelse. "ja, det är klart jag gör" Nästan som att det var den konstigaste frågan i världen att ställa. Tack för att jag fick tjata. Jag behövde verkligen få höra det. Det gav mig en fantastisk grund att bygga på-. En kärleksfull grund. Det gav mig en ryggrad att räta på alla de gånger människor försökte förklara för mig att man inte kan älska ett adopeterat barn lika mycket som ett biologiskt. Jag sa aldrig att de hade fel. Jag tänkte bara att de inte förstår det vi har. 
Vi har band starkare än blod. 
 
jag älskar dig mamma
 
 

onsdag 21 januari 2015

Kategori: Allmänt

selfie från i lördags
 
Fick en ENORM spontan puss av en unge på jobbet idag. Snor, saliv och jag vet inte vad. Mitt på munnen, smack. Vad jag gör? Torkar av det värsta och ber om en till. Ja, jag tycker om mitt jobb. Dessutom lika bra att utsätta imunförsvaret för allt. Bygga upp inför framtiden liksom.. ;)
Hann gå en långpromenad med Besos efter jobbet. Kallt, snöigt och nästan inga människor ute. Underbart. Inn och byta om innan vi busade i snön på Savannen en liten stund. Vem av oss som hade roligast? Fråga Besos... :P
 

måndag 19 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
Fick måla med barnen idag. Eller, de målade och blandade färg för glatta livet. Jag torkade färg från kläder, golv, väggar och barn och tvättade penslar. Men vad jag älskar att se barn skapa. Ohämmat. Utan att kritisera varandra eller sig själva. Att se deras ansikten lysa upp när de blandat ihop två färger och "upptäckt" en ny. underbart.
 
Jobbade 10-19. Sedan ut en halvtimme med Besos innan jag slappat i soffan. Ska sortera lite tidningar. Gillar att rensa. Avslappnande

söndag 18 januari 2014

Kategori: Allmänt

 
Kände av det igår, och mycket riktigt. Vaknade idag med en svullen hals och huvudvärk. Underbart sätt att vakna en söndagsmorgon. Låg och drog mig länge innan jag tog med Besos på en halvtimmes promenad i sakta mak. Lekte en liten stund på hundrasplatsen på Savannen. Sedan sov jag bort några timmar, Satte igång en maskin tvätt innan jag och Besos gick en runda till i ett  Alingsås som bjöd på snöregn. Nästan en och en halv timme var vi ute. Gött med lite frisk luft.
 
Nu sitter jag och försöker ladda inför kommande jobbvecka. Inte helt peppad ska erkännas, men det kommer bli bra så fort jag kliver in på avdelningen imorgon. :)
 
 
 
tog en selfie under gårdagens 
 

My saturday

Kategori: Allmänt

Igår hade vi prova på dag på Allebike. Alltid kul! 
Visserligen både utmanande och lite stressigt och man är lite tömd på energi när man kommer hem, Men det är otroligt kul att det kommer nya barn och umgdomar! 
 
 
Hann hem och ta en värmande dusch innan jag kilade bort till Ronjas filmvisning. Ensemblen skulle samlas men jag ville så himla gärna se den jag med så jag tjötade in mig ;) 
Efter det hem till mor och hämta odjuret och sedan var det slapp i soffan. Såg den underbara filmen The Theory of Everyting. Se den. 
 

Tisdag 13 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
Slänger in ett snabbt inlägg innan läggdags. 
Kändes som att dagen flög förbi. Glömde nästan att gå hem från jobbet idag. Måste vara ett bra tecken dock.. :) Tog en långpromenad med Besos. Bästa sättet att hålla tankarna någorlunda i schack. Fick brev från CSN. Trodde för ett ögonblick att jag missat en inbetalning men fick istället beskedet ovan.
Himla gött ! 
 
Har degat i soffan och finurlat lite på koreografierna till lördagens prova-på dag på Allebike. 
 
nu. Sova.
 

ballet

Kategori: Allmänt

 
Skulle inte tacka nej till att ha en av 
dessa bilder som tavla...
 
 

Måndag 12 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
 
Den här snyggingen fick vara hos mamma och Bella idag. Jag jobbade näligen 6.45-14.30. Sedan hade jag planeringstid och på det verksamhetsmöte. Gick från jobbet 18.45. Underbart lång dag. 
Hämta Besos och sedan dö i soffan fram tills läggdags. Imorgon är det jobb igen. Inskolning samt 19 barn på schemat. Jo tack. Det ska kännas att man lever ;)
 
 

torsdag 8 januari 214

Kategori: Allmänt

 
 
Efter Studiedagen igår plockaden jag upp syster. Tatueringsdags för mig och då behövde jag ha min fina hälft med mig som moraliskt stöd. 
 
Tack!

Blev sjukt nöjd. och resultatet får ni när jag lyckas ta en bra bild. Inte det lättaste. 
Idag då. Jobb och långpromenad med Besos. Inget märkvärdigt. Men vad jag gillart´!
 
 
 
 

likheten är slående

Kategori: Allmänt

 
 
se, det här är jag.
fick den av ett barn på förskolan som målat av mig.
så himla gulligt!!

Måndag 5 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
..när man är så pass täppt i näsan så att man har huvudvärk. Inte jättekul.
Jobbade iaf 6:45-14.00. Fixade ett ärende innan jag gick en långpromenad med Besos. Ignorerade förkylning och en värkande fot. Får se om jag kommer få betala för det imorgon men just idag behövde jag verkligen få rensa tankarna. Har spenderat kvällen med två¨filmer och en skål popcorn. Även en kortare kvällstur hann vi med, jag gillar mörker och kyla. 
Nu har klockan i vanlig ordning tickat iväg och blivit alldeles för mycket.
 
God Natt

Lördag 3 januari 2015

Kategori: Allmänt

 
Skitdag. 
Då är det tur att den här krabaten finns <3
 
 
 

fredag 2 januari 2014

Kategori: Allmänt

 
Körde Besos till mamma i morse. Fick en kopp kaffe när jag hämtade honom sedan. Där emellan hann jag jobba. Fick sällskap av den här personen på vägen hem. Himla trevligt. 
 
Puss o God Natt!
 
 
 

Torsdag 1 januari 2015

Kategori: Allmänt

Gott Nytt År :)

Gårdagen började med en långpromenad. Bäst att rasta hunden ordentligt innan det börjar smällas. 
Lite senare knatade jag bort för att hämta bilen, det fanns lediga platser utanför mig och eftersom jag förutspådde att Tea skulle höra av sig och vilja bli skjutsad tänkte jag att det skulle vara smidigt om bilen stod lite närmare. Framförhållning är nämligen inte min systers starka sida. Fick dock ett sug att köra en sväng, så Besos och jag tog en road trip till Vårgårda. 

Tryckte igång en maskin tvätt, eller två för att vara exakt, innan jag tog en power nap. Fixa tvätt och sedan käka innan första "köra-syster-uppdraget". Den andra körningen kom klockan 03.00. Var hemma vid 3.30 och sedan somnade jag först 4.30..

Dagen idag? 
En kort promenad med Besos och lite internetshopping :)