ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
" Om man endast söker applåder utifrån har man lagt hela sin lycka i  andras händer"
 
- Oliver Goldsmith
 
....

tanke

Kategori: Allmänt

 
rolig? 
yes
Men säger den ngt viktigt?
yes
Att låta barnen eller eleverna/studenterna ta del av undervisningen genom att argumentera för och nackdelar. Genom att låta dem diskutera och analysera den information som läraren (förhppningsvis) lär ut är enligt mig en stor och viktig del i det dagliga lärandet. För att kunna inhämta kunskapen bör eleverna få möjlighet att ta anlysera den. Att prova lärandestoftet och väga dem mot egna erfarenheter är en förutsättning för att ta till sig kunskapen. En lärare som missar att förstå att elever söker mening med ämnet som de undervisas i, har missat halva poängen med vad att lära innebär. Meningsskapande. Det du tycker är intressant lär du dig! Kanske måste  eleverna, under lektionen, få dela med sig av sina egna kunskaper för att förstå meningen med det läraren vill ha sagt? Kanske eleven inte alls håller med? Att byta kunskap med varandra är delad kunskap, vilket leder till ökad kunskap och en vidgad förståelse för sin omvärld. 
 
..

Måndag 29 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Hellopp
 
Det var segt att kliva upp klockan fem idag. Dock var det fyra plus-grader ute. Gött!
Knallade en runda med Besos på ca 90 minuter. Hem, byta om, packa väskan och springa till tåget. Hade en ganska meningslöst litteraturseminarium fram till tio ungefär, sedan hade min grupp lite rep inför torsdagens redovisning av temaprojektet. Ska inte avslöja för mkt, men ska försöka ta en bild eller så :)
 
Annars då? Hemtenta att skriva. Inte kul. Redovisning. Kan bli kul. 
 
 
Besos däckade i mitt knä hemma hos Vivi i helgen. 
kommer ihåg i somras när han faktiskt fick platsi mitt knä utan problem..

Step Up

Kategori: Allmänt

 
Kollar på Så Mycket Bättre och ser att Darin är med. Ja, jag lyssnade på honom, "lite-så-där -i -smyg," hehe. Det var inte riktigt OK att vara en Darin-lyssnare under den perioden när han slog igenom kommer jag ihåg. 
 
Kom på att låten nedan lyssnade jag sjukt mycket på ett tag. Kan fortfarande tycka att den är bra! Jag gillade den speciellt eftersom jag tyckte koreografin var så snygg.. :)
 
 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
"Im trying to do the right thing. 
Its just that nothing feels right to me."
 
-hämtat från serien Nashville

Lördag 27 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
God eftermiddag.
 
Har promenerat med vovvarna
Städat hos A o M.
Skrivit lite tenta.
Kollat på meningslös men underhållande serien Nashville.
Ätit mat. 
Nu myser jag med finaste Besos i knät, pratar med Angelica o Rahul, skriver tenta, kollar 
Doobidoo och knaprar äpple. Laddar för en promenad till. Får ju passa på medan solen skiner och det 
inte regnar menar jag!
 
Fin Lördag på er!

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
Inte ens dinvärsta fiende har 100 % fel
 
- B. Franzen
 
 
.....

fredag 26 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Efter en isande kallkvällspromenad i månsken (fantastiskt vackert!) har jag slagit mig ner i soffan. Besos är bredvid mig o Vivi ligger på golvet. Fredagsmys på hög nivå! 
 
Resten av kvällen tänker jag spendera här, med min te-mugg, dator och TV. Har lite program på Svt-play och TV4-play att se igen. Och skulle inte det räcka kan jag ju sätta på en film. 
 
Har inte mycket mer att skriva...
 
Ha d, Var rädda om varandra och kom ihåg att ett leende ger så  mycket!
 

Tisdag 23 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Börjar dagens inlägg med att slänga upp bilden ovan. Något min dramalärare akrev på tavlan en lektion. 
Bra tycker jag. 
 
Idag hade vi en lektion. Sång. 9.45 - 10.45. Tåghelvetet var försenat med tjugo minuter, annars är det en rätt ok tid, eftersom man vanligtvis slipper stressa från tåget. Men icke idag. Kom näääästan i tid.. Vi sjöng för glatta livet en timme, innan vi i basgruppen stängde in oss i en sal och övade på Thriller dansen som vi ska ha på vårt temaarbetete. 
 
Har haft mina dansklasser. Förutom ett ordentligt hjärnsläpp gick det super :) Nu ska bara danserna nötas in ordentigt i de små barnhjärnorna :P
 
Upp tidigt imorgon, så jag tänkte sova strax. 
 
 

20 - 21 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Helgmys med min pojke

Liv Tyler

Kategori: Allmänt

 
Jag har alltid tyckt att den här kvinnan är så sjukt vacker!
På ett varmt, lite udda sätt
 
 

Vill Ha

Kategori: Allmänt

 
ÅÅ den här tröjan vill jag ha!

fredag 19 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Sitter och kollar på Hela Sverige Bakar och försöker vända en skitmorgon till en bra dag. Började som vanligt med en promenad med Besos.. kände när jag var nästan hemma att jag började få ont i huvudet. Bad till högre makter att det inte var migrän.. Massa roligt på schemat idag ju! Blev dock inte bönhörd alls idag. Huvudvärken blev bara värre, tar en voltaren och sätter mig på tåget till Göteborg ändå. Trycker i mig frukosten, men mår illa, känner mig skakig och får bara mer huvudvärk allt som tiden går. sjukt sur. På centralen i Göteborg kliver jag av tåget och sätter mig direkt på tåget tillbaka till Alingsås igen. Sover i princip hela vägen. Segar mig hem, borstar tänderna och tar ut Besos för att kissa innan jag lägger mig och sover. 
 
Nu har jag varit ute en liten runda med Besos.Kilade ner och lånade med Vivi, bara för att Besos skulle få en lite roligare promenad än att gå med bara mig. Kände själv att jag inte var ngt roligt promenadsällskap iag ;) 
 
Har ätit lunch, hade ju lunchlåda förberett, praktiskt, druckit lite kaffe o läst lite bloggar. 
nu tänkte jag sova bort lite mer huvudvärk. 
 
Peace!

Onsdag 17 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Eftersom jag inte är på topp idag, och eftersom Besos vart hemma själv, och eftersom jag kom hem sent från skolan, blev det ingen dans för min del idag. Synd. 
Hamnade i soffan med mamma istället. Inte fel det heller. 
 
Idag hade vi dans på schemat! 8.30 - 10.00. Roliga danslekar, lit tips och inspiration och bra tumregler när man planerar dansklasser med barn. Massa matnyttigt med andra ord!
Sen hade vi musik. Idag fick vi spela på olika intrument. Fyra grupper, en grupp i taget. Spontanspelning på valfritt instrument. Vi gjorde så att vi spelade en grupp i taget, då fick vi som inte spelade blunda och bara lyssna. Riktigt avkopplande faktiskt. Att bara lyssna. En grupp spelade på olika typer av trummor. Underbart ljud, enligt mig. 
 
Jaja,.. snacka och planerade lite inför temaarbetet under lunchen innan jag tog mitt pick o pack o åkte hem...
 
Lite trött redan känner jag.. hehe. Jag börjar bli gammal :P
 
 

Grattis Therese!

Kategori: Allmänt

 
Idag säger vi grattis till min fina syster som fyller 17 år!
Stort Grattis!
 
tycker så oroligt mycket om Dig, precis som du är!
 
 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
" Den som endast söker applåder utifrån har lagt hela sin lycka i andras händer"
 - Oliver Goldsmith
 
 
...

Att Känna Sig Själv

Kategori: Allmänt

 
Känner Du dig själv? Vet du vem du är? Vem är du? -Hur ofta har man inte fått den frågan? Vad hänger man upp svaret på? Sitt namn? Yrke? Vilken relation man har till den som frågar? Listan på vilka faktorer som vi identifierar oss med kan göras lång. Men tänk efter. Om du fick ett blankt papper och ombads skriva ner tre punkter på vem du är, utifrån hur du ser på dig själv. Vad skulle du skriva på det pappret? 
 
Det låter som en tråkig skoluppgift. Man skriver ner tre saker, ganska ytliga, bara för att få det gjort. 
Men låt oss verkligen göra det här. Vad skulle egentligen stå på ditt papper?
 
Om du hamnade i en kritisk situation. Hur skulle du agera? Vet du det? Kan du gissa? Vill du veta? Dömer du andra som du anser handlar orätt i ett trängt ögonblick, utan att själv veta hur du skulle ha agerat i samma situation? 
 
Att veta vem man själv är anser jag vara ganska viktigt. Inte minst för att du ska kunna ställa krav på din omgivning. Då menar jag inte att du ska forma din omgivning utefter dina egna intressen, bara för att du ska ha det så komfortabelt som möjligt. Nej. Jag menar snarare att du ska ställa krav så att du kan få det bemötande du är värd. Som människa har du ett speciellt värde. Du har rättigheter. Men för att veta och kunna ställa krav behöver du ju veta hur just du vill ha det. 
 
Hur ska man då bygga upp den här självkännedomen?
Erfarenheter, säger jag. Genom att erfara händelser skaffar du dig erfarenheter. Minnen som du kan bygga kunskap på. Kunskapen om hur,  vad och varför det som skedde utspelades på just det sättet.
Ta tid och reflektera över dig själv. Det är inte ett egoistiskt beteende att fundera över hur och varför man gör på ett speciellt sätt, eller varför man föredrar något på ett specifikt sätt.
 
Genom att själv veta vem du är underlättar du även för andra som vill lära känna dig. Människor är intresserade av ditt rätta jag. Inte den fasaden du medvetet eller omedvetet byggt upp. 
 
Du har rätt att veta vem Du är, eftersom just Du är en unik och speciell person. 

Måndag 15 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Hej.
 
Trött tjej här. Konstigt med tanke på att jag bara har haft en lektion på två och en halv timme. Bild stod på schemat idag. Vi arbetade med tryck igen. Kul att se hur man kan göra på flera olika sätt. 
 
Lyckades hinna med 15.47 tåget. Så gött! Var alltså hemma vid 16.30, då var det bara att byta om och ta med Besos på en promenad. En timme och en kvart blev det. Sen dess har jag ätit, knaprat på lite nötter, sett klart pilotavsnittet av Nashville och fixat lite inför systers födelsedag. 
 
Nu ska jag planera lite inför morgondagens danslektioner. Nya koreografier som ska läras ut. Hoppas det blir bra! Så svårt att veta på förhand ju.. 
 
jaja... hur som helst. 
Ta hand om Er!

Söndag 14 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
regn. regn. regn. Det regnade visserligen lite när jag var ute med Besos i morse. Men det var inte specellt kallt, så då hade vi en riktigt skön promenad :) Det är något med höstvädret. Luften och färgerna. Jag brukade ogilla hösten, men jag har lärt mig att se det fina i att det blir kallare, mökare osv. Det enda jag kan tycka är jobbigt är att det är så grått! Grått är väl ingen rolig färg?! Dassigt.. 
 
Hur som helst. Hade mysfrukost med mamma i sängen, såg klart på "Stekta Gröna Tomater" som vi började kolla på igår. Underbart härlig film! :) Rekomenderas starkt!
 
 
Har städat hos A o M och varit ute en andra runda med Beosos, Fick ju passa på medans det inte regnade! Nu ska jag ta något o äta, för att sedan slå mig ner med datorn på magen och glo på mera film, eller ngt. En annan sak som är positivt med hösten. Man får vara inne och kolla på film, och ingen anser att man är konstig! Skulle man göra samma sak på sommaren skulle ju folk se snett på en.
 
 

Dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 
"om man lever här och nu
måste här vara vackert
och nu vara skönt"
 
- Eldorado
 
 
....
 

Fredag 12 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Har landat med en påse nötter i soffan.
Tea och Besos som fint sällskap. Kollar på X-factor och chillar. Bra avslut på en lång fredag. 
 
egentligen började vi inte fören halv tio. Men eftersom vi skulle på studiebesök till Eldorado fick jag ta åtta tåget. 
Sedan 50 bussen till Kallebäck. Var på plats på Eldorado vid tio över 9. Halv tio hade de en timmes genomgång av hur Eldorado fungerar. Eldorado erbjuder aktivitet, kunskap och kultur för personer med intellektuella funktionsnedsättningar på en tidig utvecklingsnivå. Läs mer här!  Fantastiskt fina och inspirerande miljöer!
 
Slutade vid 12. Då var det bara att stressa tillbaka till HSM eftersom vi hade rytmik klocka 13. Stress? Nej nej, inte alls! Åt lunch 12.40.. sjukt dålig planering av schemat tycker jag. Vi hade en kort handledning inför temaarbetet innan sista lektionen för dagen som var musik. Även idag spelade vi ukulele. Sista kvarten hade jag noll hjärnkapcitet. Fingrarna gjorde inte alls det som jag ville. Lite segt. Kilde några minuter innan timmen var slut, så jag hann med tåget 16.47. Var alltså hemma 17.30. Då var det direkt ut med Besos! Underbara vääääder! Hoppas det håller i sig under helgen! 
 
Vid åtta landade jag med dagens kvällsmål. Har suttit här sen dess. Gitter inte röra på mig! :P
 

Torsdag 11 oktober 2012

Kategori: Allmänt

Ojoj
 
Illa med uppdateringar här. Ber om ursäkt. Men jag har liksom inte så värst mycket att säga.
Har lektioner, åker pendeltåg, promenerar med Besos, (njuter av vädret! ), pluggar, och däremellan äter och sover jag! 
 
Riktigt intressanta och lärorika lektioner dock. Nästan så man önskar att jag hade läst den här kursen sist istället. Jag vill inte glömma allt bra och matnyttigt INNAN jag kommer ut i arbetslivet. Men men. 
 
Idag hade vi dock en kort dag, 10.30 - 15. Gott det. Kilade fem minuter innan föreläsningen (ja, vi hade en föreläsning!) för att hinna med tåget. Var således hemma vid 16. Tog en promenad med vovven, underbara underbara väääder! Njöt!
 
Har sedan dess ätit lite, läst bloggar, fixat matlåda till imorgon samt varvat ner. Nu är det dags för en promenad till! 
 
Peace and love

Tisdag 9 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
 
Intensiva dagar i skolan gör att man är trött när man kommer hem.
Idag var jag i skolan mellan 8.30 - 13.00. Först hade vi en och en halv timme drama. Låter kanske 
inte så ansträngande. Men det är mentalt utmande. Dels för att man ska utmana sig själv, samtidigt som man försöker koppla allt man gör till kommande arbete. Idag till exempel, under draman. Vi skulle först, självständigt, fysiskt gestalta olika känslor. Jag tror vi hann med fem sinnestämmningar på tio minuter. Det är jobbigare än det låter! Sedan hade vi en grupp uppgift. 
Direkt efter den lektionen hade vi sång. Vi sjöng och pratade om rösten i en timme. Sjukt kul o givande! :)
 
Lunch och basgruppsmöte på det. Spånade och funderade kring kommande tema-arbete-projekt. Dock var jag tvungen att kila innan gitarrlektionen. Jobbar ju på Allebike på tisdagar. Hem, diska matlådor, fixa nya, ut med Besos, äta hoppa in i bilen, tanka, jobba. (Skrika på barnen). Fick dock klart båda mina danser idag. Nöjd!
Snabbhandling, in med varorna, ut med Beosos, äta och plugga. Borsta tänderna, kissa Besos.
Nu SOVA!
 
Sovmorgon till 11.00 imorgon. Sååå uppskattat :)
 

Måndag 8 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Måndag.
ny vecka 
nya tag. 
 
upp och promenera med Besos. Tog tåget vid halv åtta. Skoldagen började med musik. Idag spelade vi ukelele. Sjukt kul! :) Lite pilligt eftersom de är så små. Jag är ju mer van vid en gitarr, där har man betydligt mer space. En ukulele kostar ca. 400 :- . Kanske skulle införskaffa en?
 
Sedan hade vi rytmik. Alltid lika givande med massa bra ideer att inpspireras av inför kommande arbetsår. 
Hade lite basgrupppsmöte innan jag åkte hem. Gick en runda med Besos, passade på att hämta Vivi. Massa energi! Efter promenaden landade jag på golvet med dagens lunchlåda. 
Har suttit här sedan dess. Läst bloggar, svarat på mejl, skissat lite inför bildlektionen, bläddrat bland papper och sorterat in in pärmen. 
Nu ska jag ut o busa med Besos på gräsmattan en stund!
 
Ha d!
 
 

Dagens

Kategori: Allmänt

 

 
 

"Playing it safe doesn't stop bad stuff from

happening so you might as well go for it."

 
 
.....

att räcka till

Kategori: Allmänt

 
Känslan av inte riktigt räcka till. 
 
De dagar de känns som att man sprungit som en jojo från det ena till det andra för att kunna finnas och stötta så mycket man kan.De dagar man går och lägger sig kvällen och inser att man inte fått gjort något av det man själv planerade in att göra, endast för att man ägnat all tid åt att hjälpa andra.
Inte för att man ångrar den hjälp man gett, eller den tiden som lagts ner för att hjälpa. Att kunna finnas där för dem som betyder mest i ens liv måste vara något av det finaste som finns. Nej. Känslan som jag vill få fram är den där känslan av att inte räcka till. Det spelar liksom ingen roll hur mycket du gav av dig själv. Du känner dig otillräcklig ändå. Vad du än säger, gör eller hur du agerar. Oberoende av hur mycket tid du lägger ner så räcker det inte. Det svider i magen eftersom du tror att personen du hjälpt, eller vill hjälpa, kanske egentligen inte blev hjälpt. Eller fick det stöd han/hon egentligen behövde.
Känslan av att mötas av ett ledset ansikte på morgonen och automatiskt tro at det är ditt fel. Och är det ditt fel så beror det på att du är en hemsk människa och du måste ställa allting till rätta igen. Det vilar på ditt ansvar att de närmsta omkring dig har det bra.
Du tror att du är orsaken andras lidande och lycka. 
 
Varför känner man såhär? Finns det inprogrammerat i vissa av oss att aldrig vara nöjda med det vi ger? Det finns väl inget som säger att man måste vända ut och in på sig själv varje gång man ser någon som inte mår hundra bra? Man kan kanske inte alltid hjälpa alla, och ibland är problemet kanske inte ditt att lösa.
Hela världen är inte ditt ansvar. 
 
 

dagens lunch

Kategori: Recept

 
Har kommit in med Besos
lagade mat och hängde upp en maskin tvätt samtidigt. 
Skönt att kunna äta i lugn o ro utan att känna att man "måste" göra något efteråt ju. Sen att jag måste plugga är liksom inte samma sak ;)
 
dagens lunch blev iaf currykryddad kyckling med spenat, paprika, rödlök och morot. Hur gott som helst! Enkelt o snabbt med. 
 
stek kycklingen i lite olja tills den fått lite färg
släng sedan i hackad/skivad paprika, lök och morot
Spenaten värmde jag i micron och serverade till. 
Lätt som en plätt!
 

Lördag 6 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Känslan av att man borde göra något vettigt, men inte orkar. Ni vet :P
Har bara varit ute med vovven och ätit frukost än så länge idag. Borde ta mig i kragen och plugga lite. Men har
verkligen ingen motivation just nu..
 
Fint väder ute idag iaf! :) Sånt uppskattas alltid!
 
 
hellou!

var ditt eget originella jag

Kategori: Allmänt

 
Hej Du!
 
Våga vara ditt eget originella jag! 
 
Det finns så många där ute. Gamla, unga, medelålders, som inte riktigt vågar stå för den de är. Fråga mig inte varför. Kanske för att de inte vill verka sådär allmänt tråkiga? Eller flamsiga, trötta, seriösa, engagerade eller vad det nu kan vara. Kanske för att man vill uppfattas som lite cool? 
Genom att liksom vara lite ironisk hela tiden och inte visa andra att man kan, bryr sig, problematiserar eller helt enkelt inte våga stå för vad man tycker, oavsett konsekvenserna. Dessa människor har en tendens att vara ironiska. Ni vet, överdriver och ironiserar allt, så efter ett tag vet man inte om något de sagt kan tas på alvar. 
 
Men.
Om man aldrig vågar vara sig själv fullt ut. Hur vet man då vem "jag" är? Går det att överhuudtaget lära känna en person som aldrig visar sitt rätta jag?
Men det viktigaste jag vill komma fram till är. Hur ska Du veta vad Du vill om du aldrig visar ditt rätta jag när du är bland människor? Självklart kan jag förstå att man inte alltid bara kan säga vad man tycker och tänker hur som helst. I en del tillfällen kan det vara rent dumt eller kanske elakt. Vad jag menar är, att om du aldrig visar fram din sida, den personen som du egentligen är, hur vet du då att människor omkring dig umgås med dig för att de faktiskt tycker om att spendera tid med dig? 
 
Om du inte själv vet vem Du är, kan du omöjligt veta hur Du vill ha det. Att våga vara sig själv är ett sätt att lära känna sig själv. Sina egna lagar och regler. När Du vet hur du ska förhålla dig i olika situationer, eller hur du reagerar på specifika saker, handlingar med mera. Då vill jag lova att Du kommer må bättre. 
 
Att vara konstant ironisk, att dölja sina egna känslor med mera, det resulterar bara i att Du blir mer osäker som människa. Ta tag i dit eget liv! Ta reda på vad du känner. Vad Du vill göra. Vem just Du är. När du accepterar och börjar tycka om Dig själv. Den där lilla tjejen/Killen på insidan. Den dagen kommer du inte bara kunna le med ögonen, utan även släppa in dem du vill ska ha en central roll i ditt liv. 

Besos 6 månader

Kategori: Allmänt

 
 
Idag säger vi Grattis till min kille som fyller hela 
6 månader! 
 

Dance your feelings

Kategori: Allmänt

 
 
äääälskar den här dansen! 
Underbart gött att kunna dansa ut och agera lite ilska!
Energi!
 
Hemkommer från Allebike alltså.
Nu ska jag sova! Trött tjej här..
 
 
 
 

Onsdag 3 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
 
Nej men tjena gråa höstväder. Det enda positiva med att det är grått mot himlen är att alla färgen kommer fram lite tydligare. Det oranga , gula och röda lyser. Fint!
 
Dagen hitills då. 
Har varit ute med vovven, tryckt igång en maskin tvätt och ätit frukost samt fixat matlåda tills i em. Har introduktion vid 13.30 - 16.00. Intressant tid...  
 
Ska iallafall hänga upp tvätten, sen blir det en runda till med vovven innan jag springer till tåget. Självklart kommer jag springa till tåget. vad annars?!
 
peace and love

Dagens citat

Kategori: Allmänt

 
 
Ett citat taget från serien Switched At Birth
 
" I want to be the person you raised me to be.
But I also want to be the person I was born to be"
 
.....

Dagens

Kategori: Allmänt

Tisdag 2 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
God Förmiddag!
 
Har haft ännu en seg långmorgon. Hann tom sitta och svettas en stund på cykeln innan jag tog en timmes promenad med vovven i morse.
Plockade lite här hemma innan jag fixade kaffe och frukost. Har läst bloggar, kollat av GUL o mejlen samt skrivit lite på min tenta. Jobbigt när man har den där känslan av att man egentligen är klar, men inte vågar läsa igenom hela för att skicka in den. Jaja.. ska ta tag i det nu och faktiskt göra det. Hade varit gött med en pluggfri eftermiddag och kväll. 
 
I eftermiddag blir det jobb.. Ska förbereda dansklasserna lite med. Kommer nog gå bra, jag har laddat upp med halstabletter ;) hehe
 
Borde egentligen stryka lite tvätt med, men jag vill inte resa mig när Besos är söt och snaarkar bredvid mig jue! 
Jobbigt dilemma det där.. hehe. 
 

barbapappor

Kategori: Allmänt

 
Så här såg vi ut när vi presenterade vårt berättarprojekt på förskolan. 
Barbabok, barbraflink, barbafin, barbastark, barbalala och barbaskön
Erkänn att  vi är sjukt lika! 
 
 

smycken

Kategori: Allmänt

 
Snygga smycken 
älskar kombinationen svart, läder och silver
Killars armband är dessutom ofta mycket snyggare än tjejjes.
Dessa kommer från Thomas Sabo
and me like them all!

Måndag 1 oktober 2012

Kategori: Allmänt

 
Hu hej vad tiden går och månaderna springer förbi!
 
Har iallafall haft en ganska avkopplande stressfri morgon. Gick upp och ut med vovve. Visserligen regnade det, men det var ganska varmt, och eftersom jag inte var ute förren vid halv nio var det inte en människa ute. Hur soft ? ;)
 
Kom in och käkade frulle, läste lite bloggar, betalade en räkning. 
Har egentligen schemalagda lektioner idag, men jag ska upp till Borås och ta stygnen idag, så fick anmäla mig som icke närvarande. Lite gött med lite mer skrivitid till tentan. Egentligen är jag väl klar, skrev färdigt den i lördags. Antal ord nedprintade. Nu gäller det peta i texten, komma på snygga formuleringar 
 
Ska ta tag i det och inte sitta här och ödsla tid!
 
Ett litet tips bara, fick den här otroligt roliga boken av Angelica i födelsedagspresent. 
Felsjungningar. Fruktansvärt kul att läsa!