ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Söndag

Kategori: Allmänt

Tjoho

Ska bara skriva lite kvickt om dagens bravader innan mor med sambo kommer, för då ska vi dricka glögg. Vintens första, så det ska bli gott :)
Var i stallet idag, tea följde med och hjälpte till. Stort tack sötnos! Gick mycket fortare nu när du var med. :D
Regnde lite när jag började rida, men vaddå?! Lite regn har väl aldrig skadat någon? Fiffi var dock med på noterna och var riktigt duktig idag! kul! Finns inte mycket att säga om ridningen, mer än att det gick bra då!

Käkade spaghetti... spagetthi. (hur tusan stavas det?!)  
Pasta och köttfärsås med fetaost och sallad. Gott Gott :D

Sedan åkte vi in till centrum och kollade på tomteparaden, tog en kaffe med lussebulle (jag fick med saffran!) och pepparkaka. det var fyrverkerier med, men sen valde jag och Tea att köra tillbaka till huset.

Känner för att dra täcket över huvudet och låtsas om att inget existerar, så jag tror jag ska göra det.

Ha d!


 

Fredag

Kategori: Allmänt

Jag vaknade av att tvättmaskinen stod och slog i väggen inatt.. superirriterande! Väggen den slår emot är väggen intill porslinet, så egentligen är det inte tvättmaskinen som låter, utan porslinet som skakar. (intressant va?) I vilket fall som helst är det irriterande. Kom iallafall ihåg att hänga upp tvätten imorse. Bra va!

Min bror var ledig från skolan idag. Kul för honom men tråkigt för mig eftersom jag inte kunde spela så hög musik som jag ville.

Stallet idag med! :) Knallade iväg vid elva tiden, mockade och fyllde höpåsar. Sopade stallgången och fyllde på mat. Vattenhinkarna är alltid jobbigast. Enbart för att jag är så svag! haha. Och sen är de så otympliga. Vattenhinkarna alltså. Fast jag har hört, eller, jag har läst det på massa ställen. Att det är bättre med vattenhinkar än en vattenkopp eftersom hästen har lättare för att dricka ur en hink. Sen kan vattenkopparna frysa på vinten, inte bra jue.
Jaja.. i vilket fall som helst. Hömtade Fiffi från en härligt lerig hage. Jag antar att hon hade rullat sig, hela hästen, förutom det som var täckt av täcket då, var insmort i lera. Man kanske skulle prova det? Lägga sig och rulla i leran. Gratis lerinpackning! ;) verkar lite kallt dock...

Idag var vi ute i ungefär en och en halv timme. Sktrittade genom skogen och travade mycket. Jag hade ganska ont över axlarna idag, så jag vågade inte galoppera för mycket. Det gick mycket bättre att trava. (fråga mig inte varför..) Så det blev en hel del trav idag. Självklart var jag tvungen att galoppera lite.. kan ju inte låta bli! Fiffi behöver springa lite med! Ska rida igen på söndag.. så kommer min nacke förhoppningsvis vara mycket bättre. Så då ska vi svettas!
Passade på att borsta länge idag, har ju inget annat inbokat denna fredag, så idag hade jag tid. Gött!

Ikväll ska Carola medverka i idol.. det ska bli intressant... Vem tror ni åker?
Jag tror, eller aa.. jag hoppas, att Johan åker. Sorry, men grabben har gjort sitt i Idol 2008. Men, jag röstar inte själv.. så jag ska inte säga för mycket.

Ikväll ska vi äta kyckling med ugnsstekt potatis.. yummy!

ha en bra kväll!
kramar

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dagens rapport lyder:

vaknade tidigt.. alarmet tjöt klockan 07:00. Runt 07:15 satte jag ner fötterna på golvet. Kallt! Är man bortskämd med golv-värme så är man. Dessutom tycker jag inte att det är speciellt snyggt med alla element överallt. Kunde man inte måla dem eller något?
I vilket fall som helst.. käkade frukost och klädde på mig stallkläder, ungefär samtidigt. Lyssnade på RixMorronzoo. Haha! De är väl för roliga! Knatade iväg till stallet vid 08:20. Tråkigt väder var det idag :( lite regn i luften och grått och lite småblåsigt. Tråkigt. Mockade och fixade med maten. Sopade stallgången. (Hur kommer det sig att man kan sopa stallgången hur många gånger som helst.. riktigt rent blir det aldrig ändå.) jaja, plockade in Fiffi från en lerig hage. Fastnade nästan med foten i leran.. :P
Vi skrittade ut från gården nästan precis 10.07. Första biten går alltid lite halvsegt.. Gött var att vi inte mötte en enda bil påväg till skogen. Dock var det en massa dagisbarn eller förstakladdare i skogen, så jag red på vägen bort mot grusvägen. Travade en hel del innan vi började galoppera. Stackars Fiffi hade nog lite träningsvärk sen gårdagen. Kändes lite stelt och motvilligt i början..  Men hon var jätteduktig ändå! :) Travade och galopperade och bröt av precis när jag ville. Duktigt! Vi skrittade genom skogen tillbaka till stallet. Vågar inte gissa hur många gånger vi snubblade till.. Men hem kom vi! Jag kommer ihåg att klockan var 11.30 någonting..
Idag blev inte Fiffi rädd för en enda sak! :))

Tillbaka till huset hade min snälla lilla mamma satt på kaffe till oss. Lunchade mackor med makrill. Gott!
Sedan var det bara att snöra på sig promenadskorna och hämta ut Vivvi på en runda. Gick igenom skogen igen. Vivvi hittade massor med roliga pinnar att leka med. Svängde förbi huset eftersom jag hade glömt min mobil. På hemvägen jagade Vivvi upp en katt i ett träd. (Hoppas den hittar ner) Det var tydligen jättekul, för hon såg väldigt nöjd ut efteråt. Jag fick utskällning av en sur gubbe med käpp eftersom Vivvi inte var kopplad "man ska ha hunden i band" som han uttryckte det. Jaha, förlåt då! Sen att jag kopplade Vivvi så fort jag såg honom och att hunden totalignorerade honom var tydligen inte lika viktigt. Surgubbe!
Idag var vi ute i ca 75 minuter. Gött!

Nepp.. nu ska jag ställa mig och baka en chokladsockerkaka som jag precis letat upp reseptet på. Den är hur god som helst! Dock tänkte jag baka den idag och äta den imorgon, den är faktiskt godare då.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Kramar

Onsdag

Kategori: Allmänt

My very first time..
.. att rasta hunden. Vad trodde du?? Ska gå med en familjs hund två till tre gånger i veckan. Ska bli kul! Är ju ändå ute och går en massa, så det är bara trevligt att ha lite sällskap. Vivvi är en flatcoated Retriver (vet inte om det stavas så) Hon är full av energi! Pinnar är också väldigt kul att leka med.  Eller bara att släpa på. ;)
Vi ska gå en runda imorgon med, ska bli kul!

Imorgon ska jag rida med.. fullt upp! Ska vara i stallet redan klockan åtta, så att jag hinner rida och rasta hunden innan det blir mörkt.

Inget jobb blev det förresten.

Nu ska jag sova, borde jag ha gjort för längesen..

Kraaam!

Hola! -som man säger i Spanien

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket.. om jag ska vara ärlig. Men klockan är ju inte så mycket. Ska försöka röja upp lite på mitt rum senare. Det behöver rensas lite i olika lådor. För närvarande har jag allt mitt i olika skokartonger. Blev så efter flytten och nu har jag ingenstans att lägga lådorna och dess innehåll. Ska se om jag kan slänga lite, är dålig på det dock.

Håller på och skriver in mammas uppgifter på arbetsförmedlingen. Så tråkigt! Är typ femtontusen olika steg som ska skrivas in. Tar hur lång tid som helst.
På tal om arbetsförmedlingen. Ringde ju upp ett eventuellt jobb idag. Kändes dock inte som om de ville ha någon som inte har tretton års erfarenhet, men ska ändå in och snacka med dem imorgon. Får se vad som händer...

Idag ska vi äta potatismos och falukorv.. blä! :(
Tycker jag inte om, men det säger vi inte högt en gång till.
Jag som är hungrig!

Idag har jag namsdag förresten! Eller, egentligen finns inga av mina namn i almanackan, förutom Anna då :P haha.. så alla mina två övriga namn finns inte. Alba fanns ju innan, men de tog bort det.  Tråkigt. Fast egentligen bryr jag mig inte. Är det någon som egentligen firar sin namsdag sådär jättemycket?!



Något såhär kommer det se ut på mitt bord om några minuter. Ska kippa och klistra lite hade jag tänkt. Sätter in lite bilder i ett vanligt kollegieblock, bilder på olika klippningar och frisyrer. Tänkte att det kunde vara bra att ha de samlade på ett ställe.



Godissugen är jag med. Aja baja,, inte äta godis på en tisdag!
men just nu känns det sådär jäääättelångt till helgen.. :(


 

Nu ska jag duka bordet till vårt stundande festmåltid.. (haha, vad kul)



 

Ha det bra alla vackra!
/Katte






 

Gratiskläder

Kategori: Allmänt

Header?

Kategori: Allmänt

Shit vad jag tycker att min blogg har trist utseende.. men jag fattar verkligen inte hur man fixar till det. Någon som vet? Eller ännu bättre, ngn som vill fixa en åt mig?

haha

Ska söka ett jobb imorgon.. shit. Är nervös redan nu, hur ska det sluta? Jag kommer få en hjärtinfarkt innan jag lyfter luren och slår numret imorgon. Men jag ska ringa, var så lugna. Jag behöver och vill ha ett jobb. Om inte annat så att jag kan skaffa ett fadderbarn, något som jag velat ha länge. Men att skaffa sig en permanent utgift när man är arbetslös kändes inte så smidigt.. så det har jag tyvärr fått vänta med.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film.
Det är kallt! Hade varit gott med ngt varmt att dricka, men har redan druckit fyra koppar kaffe idag. Så det känns inte så smidigt att hälla i sig mer av den varan. Smakade dock på rött te med citronsmak idag. Jag har aldrig gillat te, men det var riktigt gott :) Hällde i lite honung med. Tänkte infförskaffa mig det i veckan. 

Nehep.. var har ni gjort i helgen då?

Kramar! 

Helgen

Kategori: Allmänt

Lördagen kom och lördagen gick.
Söndagen kom och gick den med.
Nu är det måndag igen.

Vad mer finns det att säga än att tiden rullar på, och det finns ingenting man kan göra åt saken..

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag! det betyder Idol, det betyder att veckan snart är slut, det betyder att jag inte kommer få ha huset för mig själv på två dagar.

Idag har jag varit ute och ridit :) Helt underbart väder, kallt, solsken och vindstilla. Hur gött som helst!! Var i stallet vid halv tio redan. Mockade, fyllde höpåsar och fixade med maten. Självklart hade jag radion på och diggade med i alla bra låtar. Vad skulle jag göra utan den radion?! Visst, man kan ha mp3, men på något sätt lyckas jag alltid trassla in mig själv och sopbortsen i hörlurs-sladden. Smidigt värre. Och jag har ingen lust med att tappa mp3:n i en hög med häst-bajs. Nej tack.
Fiffi kom snällt med när jag hämtade henne i hagen idag, Tack tack! Det positiva med att marken stelnar är att det inte sitter hälfte så mycket lera på hästarnas ben och hovar då. Bra! :)
Påväg till skogen, vi brukar rida där, blev hon plötsligt lite halv-rädd för en lyktstolpe. Lite lustigt med tanke på att den måste ha stått där ganska länge.. :P Men det gick bra.. efter lite tveksamheter gick hon snällt förbi. Ridningen gick bra, kanske inte sådär jätte-underbart-shitvadbrajag är- bra. Men helt OK! Skrittade genom samhället, eller vad man ska kalla det, på vägen tillbaka till stallet. Inga problem.

Tillbaka till stallet sedan fick jag en chans att värma upp mina frusna tår och fingrar. De var som små isbitar. Behöver jag ett par varma och fodrade rindskor? Yepp! behöver jag ett par varma ridhandskar? Yepp!
Bra som julklappstips kanske?!

Nej, ska klä på mig och köra iväg. Pappersarbete väntar hela eftermiddagen.
Sen blir det ju som sagt Idol ikväll! :)
Vem tror/vill du ska vinna?

Kramar!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i stallet igen! Har hästarna tre dagar den här veckan, onsdag, torsdag och fredag, Ska alltså till stallet imorgon med. :) Trevligt!

Idag hände följande:
Mockar och fyller höpåsar som vanligt. Inget konstigt. Sen skulle jag hämta in Fiffi. Men kommer hästen? Nepp! Har aldrig hänt förut men idag skulle hon absolut inte in tydligen. Hoppade och skuttade omkring som en annan vildhäst. Blev lite halvsur eftersom jag just idag hade lite tidspress. Plockade in ponnyn som går i samma hage, tänkte det skulle vara lättare att plocka in Fiffi då. Men icke. Hämtade en hink med lite foder i. Icke. Efter ett tag, vilket kändes som tre timmar men som i verkligheten bara var ca 35 min gick det plötsligt hur bra som helst att hämta henne. Det var bara att gå fram och knipsa fast grimskaftet i grimman. Hon tittade på mig som om jag vore dum i huvudet, typ: "Vaddå? Jag står ju bara här. Det var väl inte så svårt?"
Men ridningen gick bra iallafall. Även om Fiffi var lite stirrigare än vanligt. Hoppade till  för nån sak mer än vanligt. Det var helt underbart väder att rida i dock. Solsken och klart. Tack vare min stora härliga jacka var det bara tårna jag frös om, Inte konstigt eftersom jag traskat omkring i en blöt och lerig hage en bra stund!

Sedan var det tillbaka till huset och vända efter en snabb lunch med mamma, syster och bror. Skulle nämligen iväg och färga håret på Inger. Mammas sambos mamma! haha. det blev bra och hon blev nöjd. Trevligt med nöjda kunder :)

Kom tillbaka till huset vid sju. Då tog syster och jag och traskade iväg på en kvällspromenad. Kom precis på att jag tycker om att gå när det är lite kallare. På sommaren blir man ju genomsvettig på ingenting. Men att andas kall luft och bli sådär varm om kinderna.. det tycker jag om :) Är jag konstig då kanske??

Ställde mig och gjorde jordnötskakor när vi kom tillbaka sen. Skitlätt och supergott :) Sen böjade med jag med det tråkigatste jag vet, efter att damsuga då, para ihop strumpor. Se bilden nedan så fattar ni vad jag menar. 
Mission impossible eller vad?

Det gick tillslut dock, efter en och annan svordom, hehe.

Ska upp tidigt imrgon, så nu ska jag sova!!
Kramar 

Nostalgi á la 90-tal

Kategori: Allmänt

Nostalgi



Ni som hänger med lite i den här bloggen vet ju att jag lämnade kvar min mp3 i Halmstad för någon vecka sedan. Jag har fått tillbaka den nu dock, tack o lov. Men musikberoende som man är kunde jag ju inte vara utan musik, så jag rotade fram min gamla freestyle ur en låda. Hittade även tre mixband med skitgamla låtar.den som spar han har Det var nostalgi vill jag lova! Så många minnen de låtarna väckte. Helt sjukt hur mycket minnen och känslor det kan sitta i en låt. Det behöver inte ens vara en bra låt.
Måste sett rätt kul ut när jag kom knallandes men den där stora freestylen och skitfula hörlurar i högsta hugg. Men vem bryr sig? Vill jag leka 90-tal får jag väl göra det!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Yepp.. här var det dåligt med uppdateringar ser jag. Sorry sorry. Finns inte så mkt att skriva om bara.
Idag har jag varit i stallet en runda, ridit, mockat och fyllt höpåsar. Ska iväg om ca 45 min igen. Hovslagaren kommer idag, och jag lovade att vara där eftersom Johanna inte kunde. Inte så mkt att göra där då, visserligen. Ska ju bara se till så att hästarna är någårlunda ler-fria. Och kanske underhålla lillkillen när hans hovar blir verkade. Blir intressant att se hur han reagerar.

Det regnade idag när jag red med. Sånt där pisseregn. litet och äckligt. Ni vet, när man inte blir speciellt blöt, fast när man kommer in igen inser man hur blöt man faktiskt är. Jaja, ska inte klaga. Har en jättevarm och härlig jacka att krypa in i. :) En stor jacka! Jag ser säkert ut som en liten köttbulle på hästryggen, men ve bryr sig?!

Nehepp, ska strax klä på mig stallkläder igen. Känns inte vidare lockande att gå ut igen. Men det ger sig så fort man är ute.

Avlsutar med ännu ett kändiscitat:
"Rökning dödar. Om du dör har du förlorat en väldigt viktig del av ditt liv" Brooke Shields
"Det är fantastiskt att vara blond. Med så låga förväntningar är det lätt att imponera" Pamela Anderson

Underbart, är det inte?!

Kändiscitat

Kategori: Allmänt

Kändisar. Vi älskar dem. Vi hatar dem. Vi upphöjer dem till gudarna i ena minuten för att vända dem ryggen i nästa. och vi älskar det!
Satt och bläddrade igenom en massa tidinings urklipp som jag håller på att göra någn form av klippbok med. Mera om det en annan gång. Fick nämligen tag på två sidor med kändiscitat. Inte illa menat, men en del kändisar lever verkligen på en talang. Att de faktiskt är vanliga dödliga som du och jag. Tänkte dela med mig av några citat, så får du själv avgöra om du håller med mig eller inte.

"Jag mår som bäst när jag är glad" Winona Ryder
"Jag vet inte mycket om fotboll. Men jag vet vad ett mål är, vilket säkert är det viktigaste med fotboll"  Victoria Beckham
"Det är något verkligt fint och romantiskt med att vara fattig och sova på madrasser" Ben Affleck
"När jag ser på TV och ser de stackars svältande barnen kan jag inte annat än gråta. jag menar, jag skulle älska att vara smal som dem, men utan flugorna, död och sånt"  Mariah Carey
"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika" Britney Spears

Bara för att ta några!
Dock kan jag inte annat än att hålla med fröken Ryder. Jag mår också bäst när jag är glad!
Fast jag skulle vilja veta vilka kroppsideal M.Carey har. Hallå??!

Nej, ska kolla på de två kommande avsnitten av andra avenyn nu. Vad bra det är att det går att se dem via internet. Shit, annars skulle jag aldrig kunna följa det. Är skitseg på att komma ihåg TV-program. Förutom So You Think You Can Dance då såklart!!

Kramar till er!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort ett dugg. Mer än varit i stallet då förstås. Trevligt värre var det när syster följde med. Tog med kameran, men batteriet dog innan jag han få över bilderna till datorn. Så de kommer vid ett senare tillfälle. :)

Orkar inte skriva något mer just nu. Kanske updaterar lite senare.
Ska kolla lite film innan maten.



In your eyes I can see the same feelings I feel inside.
chaos, pain, panic, sadness, love,

Fredag

Kategori: Allmänt

Vaknade alldeles för sent, brukar inte hända, faktiskt! Men på någon vänster lyckades jag sova bort det första alarmet på mobilen, och vaknade inte förren den andra signalen tjöt er som inte vet, jag sätter alltid två alarm på mobilen, för att vara säker på att vakna. Det behövdes ju idag!
Har precis ringt till arbetsförmedlingen. Fy! Jag brukar få ett jättebra bemötande, men inte idag. Surkärring! Usch, hon gjord mig på riktigt dåligt humör. Lite medlidande kan man väl ha? aa! Shit, nu kan jag inte sluta tänka på det heller. jobbigt.

Idag då.
Ska käka någon form av frukotst, eller det kanske blir lunch? I vilket fall som helst passar det mig super  då jag inte är något big fan av frukost. Igår, till exempel käkade jag broccoli till frukost. Jättegott! :)

Senare, jag har planerat det till om exakt 70 min, ska jag knalla iväg till stallet. Det regnar ute, så just nu känns det inte jättelockande. Men när man väl kommer dit är det toppen :) Får se hur mycket ridande det blir. Med tanke på vädret och att jag har varit lite sjuk. men, ska inte ta ut något i förskott.. Vi får se hur det går!

Nu var det brunch!!

Ha en bra dag!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag har ju nämnt tidigare att jag har en seriös crush på So You Think You Can Dance. Shit vad jag älskar det!! :) Kan sitta och kolla på klipp nästa hur länge som helst.
Det här klippet nedan tycker jag speciellt om. För vem är det som har sagt att man inte kan förmedla en känsla eller en story med en hip hop koreografi? HA! Här har ni beviset på att det visst går!!



Chelsea and Mark
Låt: "Bleeding Love" - Leone Lewis

Sen har vi den här: Sjukt bra!!




Låt: "Mercy" - Duffy

Ska se på film med mamma och syster om en stund, men först blir det lite mat. Ska hjälpa mamma med den nu hade jag tänkt mig.

Bye bye!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag är jag sjuk.. pissigt värre. Egentligen blev jag sjuk redan i måndags kväll, men var ndå envis nog att åka och hjälpa till med lite pappersarbete igår. Skam den som ger sig, tänkte jag. Men det fick man ju äta upp idag. Ont i halsen och näsan som rinner och är täppt på samma gång. Usch och tvi och blä. Så idag ska jag inte göra någonting. 
Mer än att kolla på Andra Avenyn, som jag insåg att jag totalt glömt bort, och en och annan film. Jag älskar film! Speciellt tycker jag om att kolla på en film som jag inte har en aning om huruvida den är bra eller inte. Det är så kul att se utan att ha några förutfattade meningar. 


 

Bland annat ska jag se den här filmen, fixade hem den igår.
Kan tännka mig att det är en typsik Road Trip movie, men ändå? Man behöver väl inte alltid sitta och kolla på djupa depressiva drama-filmer? Missuppfatta mig inte, jag gillar såna filmer med. Rikigt mycket till och med. Men inte idag.
Nix, idag blir det en lättsmält film. Najs.


Men å andra sidan så kanske det skulle vara kul att se en film med lite mer djup i, så det blir nog den här filmen med. The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Den första var sjukt bra. Så mina förväntningar på den här är höga. Böckern är grymt bra de med. (försöker visa mig lite intellektuell här, funkar det?)






Nepp.. får väl börja nu om jag ska hinna glo på allt jag vill innan jag blir frisk.
haha.. nu försökte jag vara rolig, Skrattar ni?!

Ha en bra dag!
Kramar

Måndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Eller, nä. God Middag! Tror jag snart ska käka lite lunch med mor min. Antagligen blir det resterna från i lördags. mums!! :) Vi var ute och gick en runda på cirkus 50 min innan frukost. Duktigt va?! Det regnade.. inte för att det gjorde mig så mycket. Riktigt kul att se mamma bli blöt! haha!
Det spöregnar verkligen ute, nu är man glad att man har tak över huvudet!

Just nu sitter jag och lägger in bilder på datorn, shit vad mycket bilder jag hade på kameran som jag inte lagt in på datorn än. Ni kanske får ett smakprov på dem lite senare. Kanske



Nu är det ungefär en och en halv timme sedan jag skrev ovanstående. Så nu har jag kört och hämtat min syster i skolan eftersom hon inte mådde bra. Handlat kattmat och ägg på maxi samt käkat lunch. Inte illa va? Mor och syster skulle ta en powernap på maten, så sitter själv i soffan och filosoferar.
Kollar in lite olika idolklipp på tv4.se. En del gamla låtar ligger uppe med. kul! En del kommer man ju ihåg, men det mesta har jag förträngt. Idol 2007 följde jag nästan inte alls, så det har jag ingen kolla på. Tyckte det var ett tråkigt år, men det var kanske jag som tappade intresset där ett tag? Numera, med den nya juryn, tycker jag det är ganska kul. min favorit är Kevin, helt klart! En sån otroligt jordnära och ödmjuk person han verkar vara. Hoppas verkligen har är sån och inte spelar inför kamerorna, men det har jag svårt att tro.

usch, nu fick jag för mig att jag har feber. Hoppas jag verkigen inte! Visserligen börjar halsen kännas lite konstig. (intalar mig själv att det bara är inbillning) Sjuk är det sista jag vill bli! Fast vem vill bli sjuk? Mer än att få stanna hemma från skolan en dag eller två iof.

nej, nog tjötat från min sida.
ha det bra!

Här kommer lite bilder som lovat :



Jag utanför psykologiska institutet... passande va? :P



Mormor, Jag, Lelle och Morfar :)


Me love coffee!

God Natt!

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp lite bilder och sånt från dagen, men tror jag gör det imorgon istället! Just nu är jag så trött så jag nästan mår illa. Blir till att borsta tänderna och krypa till kojs, eventuellt kanske jag börjar se på en film. Risken är ju dock stor att jag kommer somna.. hehe.

Förresten! Glömde min mp3 i Halmstad. KATASTROF! (som Lets Dance Tony hade sagt) Hur ska jag överleva utan min musik? Va? Rotade fram min gamla feestyle ur en låda. Jag antar att den får duga så länge. Skitsegt är det dock att inte kunna växla mellan låtar eller att inte ha 400 att välja mellan. Skitfula hörlurar är det med. Men vad gör man?

Nepp... God Natt på er!

Lördag

Kategori: Allmänt

hellou!

Idag har varit en såndär skön stalldag. Inget mer inbokat, så jag kunde tralla runt i stallet utan att behöva stressa. det enda jag behöve tänka på vaför att inte rida iväg försent. Att rida i mörker är inte jättekul precis. Fiffi, häste jag rider, var öite snorig, så vi tog det ganska lugnt. ridturen avslutades med en lång skritt genom samhället. Fiffi blev rädd för: En barnvag, en hund, en bil, två tjejer och en hund till. Fast hon är väldigt lätt att lugna ner, så det blev inga problem. naaw.. hon är så söt. Lilla hästen :)

Annars händer det inte så mycket. jag hade ju en praktik på ett daigs, eller heter det förskola kanske? I vilket fall som helst så var det varken jättekul eller jättetrist. Var ute i skogen. och min dumma näsa ville inte sluta rinna. Irriterande. Sen var det lunch (äckligt) också läste jag en bok för några barn. En kunde inte sitta stil och en verkade helt borta.haha!
Sen ritade vi. Jag gjorde en kanin som tydligen tyckte mycket om att bajsa. Bara så ni vet det!

 Nu ska vi äta! det blir kyckling i smördeg med champinjoner och klyftpotatis! Mums!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sorry for sjukt segt uppdaterad blogg. (är det ngn som läser?)
Men har faktiskt haft datorkrångel. Så datorn fick gå till dr. P som räddade den från det dumma viruset som hade angripit. Så nu är den frisk och rensad.
Gött!

Ska göra praktik på ett dagis imorgon.. Det kan ju bli intressant! Lovar att berätta hur det gick. Imorgon blir en hyffsats stressig dag, inte för att jag har så jättemycket att göra, men kruxet är att jag ska till stallet, och jag måste rida innan det blir mörkt.. Men det hinner jag säkert med god marginal. Hoppas jag iaf, hehe. Undrar just hur mkt jag kommer att frysa imorgon när jag rider? och det är knappt minusgrader..

Nepp. Ska snart hoppa i bingen. Inte för att jag är speciellt trött. Men ska kolla på en film innan jag somnar.. hade jag tänkt. Förhoppningsvis blir jag lite tröttare då! :)

God Natt!



Är så trött på mitt hår just nu! Saknar mina flätor...

Söndag

Kategori: Allmänt

usch-- seeegt med uppdateringar.  Men ska skylla på att min dator har fått ngt virus skit eller liknande. Eller ja, virus är det ju faktiskt. Därför sitter jag nu på min systers dator. Det är vår gamla.. som vi hade i Halmstad. Min bror fick en ny, och jag tog den bärbara vi fick från skolan (gissa vilken skola jag gick på) Men nu är det ju som sagt massa mojs på den- Ska se vad vi kan göra åt det.

iaf.. har ändå inte hänt så mkt sen jag skrev sist. har varit i stallet.. kallt som sjutton var det ju, så nu har jag hittat en jacka från mamma som jag kan ha där. Gött!
Vet inte när eller om jag ska dit i nästa vecka.. men det hade ju vart trevligt :)

I fredags.. tog en fika på stan, käkade baguette med skagenröra. Diskussion uppstod om hur många sådana röror det  finns och vad är det för skillnad? Ni vet. Skagenröra, Västkust, havsröra-- vad är skillnaden egentligen? Är det någon som vet får ni gärna lämna en kommentar! Det hade uppskattats!


Igår var jag och syster på bio. High School Musical 3. Vad ska man säga om den? Jättesöt, superkoreograferad, genomtänkt. Inte så att man måste gnugga geniknölarna precis. Det enda som var kul var att det inte var jättelätt att förutse slutet. Jag menar, okej, den slutade ju med att alla blev lyckliga och bla bla. Men.. äsch,, nu vet jag inte vad jag menar riktigt. :P
I vilket fall som helst avrundade vi kvällen med I, Robot i soffan med god mat. Will Smith i den filmen är ju kanon i den filmen! Gösses vad jag gillar den skådespelaren. Har ni sett I Am Legend? 

Idag är det promenade som gäller! Skitfint väder ute.. najs. Har fått med mig syster så vi ska gå en runda om några minuter.  Letade fram vinterkläderna igår. Kändes lite som att man har gett upp hoppet om värmen då, hehe. Men ändå. Fick en jacka av min brorsa, fast han vet inte om det än, muahaha. han har knappt använt den, eller hela jackan ser ganska fräsch ut. Om ni hajjar vad jag menar?

Nu ska vi g ut tydligen.
ha d bäst!