ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

brum brum

Kategori: Allmänt

yepp.. har övningskört nu två dagar i rad.. jag vet vad ni tänker. Borde inte hon ha tagit sitt körkort nu? oh, nej, det har jag inte. Men jag håller på och jag ska. Så det så.
idag tränade vi uppmärksamheten i korsningar och trafiksljus. Den kan ju bli bättre, om man säger så..

I morgon ska vi köra landsväg.. får se hur det går hehe

kommer ni ihåg det där barnprogrammet som gick på "björnes magasin" när man var liten? om den lilla gula veteranbilen? hehe.. nu blir jag nostalgisk igen :P

våffeldagen idag :D det ska firas tycker vi. därför har vi bjudit in mormor och morfar till äta-rester-från-igår-med-våfflor-till-efterätt kalas idag- tyvärr innebär ju det att jag måste slava i köket.. men men. Vill man ha våfflor måste man tydligen göra dem själv. (vart är världen påväg?)

Jag kom att tänka på att vi tar srudenten i år. Shit! Tyckte inte det var längesedan man slutade nian..  och nu kommer frågorna om vad man ska göra sen?  Det är det enda folk tycks vara intresserade av.. känns ganska dumt när man svarar att man het enkelt inte har den blekaste aning. För tilfället har jag ingen lust att göra någonting. Goa pengar man får av att inte göra någonting..
jaja.- det löser sig, hoppas jag.

Nu ska jag kolla på andra avenyn på internet eftersom det krockar med So You Think You Can Dance ikväll. Såg ni igår förresten? aa! I löve det programmet, båda två alltså :D

kommer du ihåg??

Kategori: Allmänt

Bara för att jag kom att tänka på den här... shit vad man skrattade ;D Min syrra fick alla avsnitten på DVD i julas, måste erkänna att jag satt och kollade igenom hela serien typ två gånger

image31

- gud vad kletig du e på tungan
- ja , det blir så när man slickar frimärken åt kommunen

Är det bara jag eller gick det utför med julkalendern efter mysteriet på greveholm?  Fast det kanske var jag som växte upp.. hehe.

-Nu e det bra, nu e det dåligt (...) Nu e det bra! Nu e det dåligt

aa.. minnen. :D

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Nu är det chokladägg, kokta ägg, steta ägg, äggröra, äggomelett och hela faderullan som gäller. Påsken är här! Fast jag ser nog mest fram emot chokladkaninerna.. hehe, Jag ÄLSKAR dem. Kanske mest för att jag älskar choklad.. har jag nämt det? hehe alla som känner mig vet att jag är chokladberoende. Därför gillar jag julen och påsken, en ypperlig anlending till att vräka i sig choklad :D Att man sedan mår hyffsat illa efteråt behöver vi inte nämna nu hehe

GLAD PÅSK!

(skulle slängt upp en liten bild på en söt påskkyckling om inte min dator var så knäpp.. så nu får ni använda er fantasi istället)

vad i helv...

Kategori: Allmänt

SNÖ! det ska ta mig fan inte snöa nu! Jag som var så glad i helgen när solen tittade fram och det faktiskt var lite varmt. eller aa, varmt och varm, men ni fattar vad jag menar. Men så kom alltså snön idag, inte lite kallt var det heller, med blåst och skit. Slaskigt var det på gatan med, men jag tror inte att någon räknar med att snön kommer att ligga kvar. tack o lov för det, så länge det inte fryser på och blir is eller något annat skit.

Jag vill ha vår, om det var någon som inte förstod det.

Nu sitter jag på historian som ska börja ganska exakt om elva minuter. Längtar inte alls.
Nu är det tio minuter kvar.. nedräkningen har börjat.

shit, kommer säkert få värsta huvudvärken innan dagen är slut.

Nu är det nio minuter kvar. :(

Är inte alls avis på alla som befinner sig eller ska åka utomlands till värmen. Jag vill också!

and the winner is...

Kategori: Allmänt

Någon mer än jag som för en gångs skull tyckte att rätt låt vann melodifestiavlen? Jag menar det, Charlotte Perelli (stavas det så) skulle vinna, inget snack om saken! Bäst låt, bäst scenframträdande, kanske inte snyggast hårfärg men man kan ju inte få allt :P dessutom var hon mycket snyggare nu än när hon var med sist.. usch som hon såg ut då! hehe..

usch, idag är en sån där dag som det känns som om allt kommer att gå fel. Skulle inte ha gått upp i morse helt enkelt, men nu gjorde jag ju det. Måste leta fakta om moonrörelsen till religions- redovisningen. Hittar jag något användbart? Nej. Kanske borde gå och lägga mig igen...

nej, nu får jag rycka upp mig! tänka positivt och hitta en lösning på problemet.

ha en fortsatt trevlig söndag!

image30

ska titta på klipp med den här snubben på youtube, hihi, då blir man glad! :D

mitt i veckan

Kategori: Allmänt

för visst brukar man säga att onsdagen är mitten av veckan? Fast det kanske skulle vara mitten av arbetsveckan? Skit samma!
Idag har jag haft en härlig sovmorgon eftersom det är studiedag. Bäst att skriva till det så att ni inte tror att jag skolkar eller något. Hade tänkt att plugga lite samhällskunskap, men då berättade lilla Tess för mig att vi skulle börja med den uppgiften på fredag. Jag som trodde att den skulle lämnas in då! Vilket betyder att jag faktiskt inte har några läxor, eftersom jag har valt att lägga ner Svenska C. Det tog alldeles för mycket tid, och sen stressade jag bara upp mig. Å varför stressa upp sig för något jag egentligen inte behöver göra? nä, just det.
Så idag ska jag istället in med mamma och syster och köpa byxor, om jag hittar några vill säga. hehe..  Men jag behöver verkligen ett par, fråga vem som helst :P

Till min lycka såg jag nu att mitt paket med DVD-filmer låg i brevlådan idag. JA! :D dagen är räddad! Mindre kul var det ju att logga in och betala kalaset med- men ibland måste man få skämma bort sig själv med totalt värdelösa grejjer, eller hur?

analysera dig själv, men analysera inte för mycket.
Tänk efter varför du gör och mår som du gör, men tänk inte för mycket.
Balansera det om du kan



Wars begin where you will
but they do not end where you please

Saknat mig?

Kategori: Allmänt

...Klart ni har! mig och alla mina så intressanta inlägg. :P Ni kasnke inte ens märkt att jag varit borta? Tack för den i så fall! Men jag har faktiskt varit på skidsemester en vecka. Som vanligt var vi i Funäsdalen, alltid kul att komma tillbaka dit. Vi har ju vasrit där i princip varenda år sen jag kom till Sverige, dvs från år 1993. Så det är inte konstigt stt man blir lite nostalgisk varje gång man ser bergen första gången. Riktigt mycket snö var det i år med, en sån där härlig mjuksnö, och inte den vattniga sorten vi har här hemma.
De första dagarna åkte vi mest på¨längden, syster och jag, med morfar. Stackars morfar, tyckte säkert det var jättetrist att tvingas vänta på oss hela tiden. Men men.. ville han ha med oss ut får han skylla sig själv!
Jag åkte faktiskt bara slalom igår, fredag. Men vi åkte på ett nytt ställe med jättebra backar. tönt som jag är åker jag bara röda och blå, svart skulle jag aldrig åka frivilligt.  självmordsbenägen är jag inte!

Men det bästa med Funäsdalen är luften. Den är så härlig! Nu låter jag som värsta naturälskaren eller något, men luften är verkigen annorlunda från den vi har här. och vattnet smakar mycket bättre!

hmm.. har inte så mycket att berätta om denna skidresa..vad har hänt här hemma?

kramar