ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Söndag 29 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

(null)
Gårdagens kvällspromenad. Mys med ljus :)

Gårdagen spenderades med att jobba, långpromenad och sedan tacos och mys med mina favoriter. Bra lördag det :) 

Idag. Sovmorgon, långpromenad (i typ bästa höstvädret på evigheter) kaffe, tvätt, eftermiddagspromenad, mer tvätt, matlagning och nu väntar jag på att torktumlaren ska bli färdig. Så intressant söndag hade jag. Vardagslunk. Vad jag kan tycka om det ändå! 

Yellow

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

Tre bilder jag knäppte påväg till förskolan. Hösten behöver inte bara vara grå. Ibland är den gul också! 

Onsdag 25 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

Regnet har fullkomligt öst ned nu två dagar. Igår struntade jag och Besos i långpromenaden och hängde inne under eftermiddagen. Kvällens timslånga promenad var mer än nog för oss ;)

Idag är planerna att jobba, handla och hämta mina favoriter. Behöver inte mycket mer än så! 

Måndag 23 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

(null)
Börjar veckan med läkarbesök. Den närmsta framtiden kommer avgöras. 
Bilderna är från gårdagens kvällspromenad. Regn och rusk tillsammans med ett inte alltför uppåt humör gjorde att vi mestadels myste inomhus. En kort besök hos mina favoriter var dagens ena höjdpunkt.
Fick tvätten gjord och kanske inte så mycket mer. Fast att krama på Besos är viktigt, så det räknas! 

våren -17

Kategori: Allmänt

 
 
 
De i min omgivning sa åt mig att vila. Att ta det lugnt. Att de såg att jag var trött. Mindre glad. Mer frånvarande. Men jag ville verkligen inte erkänna det för mig själv. Jag var ju strestålig! Så bra på att hantera dessa stressade situationer som dök upp. Jag skulle ju dessutom bevisa att jag kunde. Hon sa att jag inte var mogen nog att kunna. Så, då borde jag ju snarare vara tacksam över att jag nu får chansen att bevisa mig själv. Så att jag kan låta henne så alla mina kompetenser. Vara glad över faktum att det nu hängde på mig. Att avdelningens ramar skulle ligga på mig. Perfekt tajmat jue!
Men varför blev det inte så då? Varför kunde jag inte? Det blev inte som jag tänkt. Som jag önskat och som andra förväntade sig. Jag försökte verkligen. Jag menar det. På riktigt. Jag försökte. Ville att det skulle fungera. Jobbade för att få det att funka. Men kanske hade hon rätt? Kanske kan jag inte?
 
Jag svek dem. Barnen. Föräldrarna med må hända. Men mest barnen. Jag ville bara vara en bra pedagog. Någon som de kände fanns där för dem. Som tog fighten för deras skull. Men jag kunde inte. Hade inte kompetensen nog för att hålla ihop, lyfta upp och föra framåt. Jag skämdes så mycket. Skämms fortfarande. Varför gick det inte? Jag strävade aldrig efter att det skulle bli perfekt. Absolut inte. Bra. Jag ville bara att det skulle bli bra. Varför blev det inte det då?
 
 
 

Söndag 22 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

Söndag. Muppar runt hemma i mjukis-kläder tillsammans med min bästis. Kaffe på det. Gillar vi.

Ljudbok

Kategori: Allmänt

(null)

Jag har alltså börjat lyssna på ljudbok. Tredje boken ut at avlyssnas är Michael Nyqvist "när barnet lagt sig". Kul när författaren själv läser :) 

Har betat av Joakim Lundells "monster" samt Mia Skäringer. Nu är ju frågan hur jag ska hinna klämma in ljudboken mellan alla poddar jag  lyssnar på..?!  

Lördag 21 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

Började med energikick nummer 1. Mina underbara elever på Allebike! :) går ju inte att sura då. 
Kom hem och deppade ihop. Av egentligen ingen anledning alls. Vilket gör att det blir så mycket mer skämmigt.. Mamma kom och lämnade Bella så då tog jag mig i kragen och tog en långpromenad. Energikick nummer 2. Glada hundar ger energi! 

Nu; kvällspromenad :) 

Fredag 20 oktober 2017

Kategori: Allmänt

(null)

Började dagen med att ta mig till tandläkaren för att hämta min nya tandställning. Grejen med att ha skenan i munnen mestadels av dygnet innebär ju att den slits och får missfärgningar. Så behöver köpa en ny mellan varven. 1700k. Halelulja...

Jobba, handla och posta paket. Varför jag kom på den briljanta idén att göra det två sistnämnda en fredag är en otroligt bra fråga ;) 

Råkade somna. Vaknade och tog en långpromenad med Besos. Mitt knä ömmar så promenaden blev i ett lugnt tempo. I lätt duggregn. Med musik som avledande manöver mot tankarna som skenar iväg. 

Fredagkväll i soffan. Med Besos som sällskap. Hello my oh so interesting life ;) 

Tisdag 17 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Trött! Jisses alltså. Men jobba bör man så det har jag gjort. Långpromenaden slogs ihop med kvällspromenaden. Musik avlöstes av podcasts. Tänkte på allt, och inget. 


Kvällen avslutades med att hänga upp 567kg tvätt innan ett avsnitt av "shadowhunters". Nej. Jag tycker inte att det är en fantastisk serie. Men jag har vid ngt svagt tillfälle sagt att man ska se minst tre avsnitt av en serie innan man dissar den. Så jag får väl göra det ;) 

Therese

Kategori: Allmänt

Min favoritperson har fyllt år! Älskade lillasyster. Livet är inget utan dig ❤️

Skriv inläggstext 

Måndag 16 oktober 2017

Kategori: Allmänt


Söndagen var betydligt bättre än lördagen rent mentalt. Fick gå en långpromenad och sedan spenderades större delen av dagen med mina favoriter :) 
Söndagsmiddag på det. Älskar salllad! 

Måndag då. Jobba, handla, arbetsterapeuten. Lite information om hur vi ska gå vidare med arbetet.. 

Långpromenad som kvällspromenad och Fear the walking dead med en påse bilar på  det. Jo tack :) 

Fredag 13 oktober 2017

Kategori: AllmäntJobba, springa ärenden, en kort powernap med en hund som var alldeles övergosig och sedan hämtade jag mina favoriter på förskolan. Fick kramat om bästis och sedan vart den här fredagen slut, typ. ;) 

Imorgon är det ett kort jobbpass innan helgen drar igång på riktigt. Inga direkta planer heller vilket är skönt. Chill, mina vänner. Mer chill åt folket ;) 

Torsdag 12 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Började veckan med migrän. Älskart. Var hemma från jobbet måndag och tisdag. Gjorde inget speciellt vettigt alls faktiskt.. vilket kan vara gött det med ;) 


Igår vart jag hos tandläkaren för att göra avtryck för ny tandställning. Den jag har börjar ge med sig så lika bra att skaffa en ny innan den går sönder helt. Jobbade, plockade upp Angelica som hämtade ut min födelsedagspresent (se senare inlägg) och sedan hämtade jag mina favoriter på förskolan! Bra onsdag det :)

Idag då. Jobbat, handlat, långpromenad och lite småplock har stått på schemat. Nu blir det film/serie tills läggdags! 

Söndag 8 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Efter att ha tagit sovmorgon och en långpromenad samt fixat med tvätten så packade jag in mig själv och Besos i bilen för att hämta Angelica och Isak på flygplatsen. Tyvärr var flyget försenat då vi stannade till vid centrum i Landvetter för att sträcka på benen och strosa runt lite :) 


Avslutade söndagen med att vika tvätt samt kolla film i en soffa med någon fin. 
Hejdå helgen, du var välbehövd :)

tanke

Kategori: Allmänt

 
Jag föddes med känslor
samhället lärde mig att dölja
 

Lördag 6 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Jobba med mina fantastiska elever :) 

Handla och tanka 
Muppa med Besos 
Hänga och käka med mina favoriter 
Dryga timmens kvällspromenad med Besos
Inhumans och tvätt. 

Lördagens bravader mina vänner :) 

Fredag 6 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Fredagen bjöd ju på fantastiskt höstväder! 

Efter jobbet tog jag och Besos en långpromenad :) 
Chillade hemma en stund innan vi tog en kvällspromenad också. Gick förbi några av ljusinstallationerna för Ljus i Alingsås. Funderar på att gå hela rundan ngn kväll..

Alien (den senaste som jag inte kommer ihåg vad den heter och ibte orkar googla fram). Helt okej. Men kändes mycket som en film som gjorts för att vara bryggan mellan två filmer. Fanns även en väldigt förutsägbar twist.. 
Sammanfattningsvis; sällskapet var bättre än filmen.  

Torsdag 5 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Skriv inläggstext 

Jobba. 

Kanske råkade köpa en film.. 
kissa hunden 
Sova 
Långpromenad genom skogen i så fint eftermiddagsljus
Snabbhabdling
Småplock i lägenhet 
Film med Besos i min otroligt nedsuttna soffa
Hej och hejdå torsdag! 

Onsdag 4 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Igår fick jag energi från mina favoriter. Idag, eftersom regnet stod som spön i backen (heter det så?) efter jobbet kunde jag skjuta på promenaden, krypa ned under täcket och kurera magkatarren med att värmas av Besos. 


Blev en två timmars lugn promenad på kvällen. I mörkret med podd i öronen. Egentid. 


Måndag 2 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Måndagen kom och måndagen gick. Typ. 

Jobbade och blev blöt som fasen eftersom vi såklart var ute i regnet med barnen. Råkade somna efter jobbet och sov kanske lite för länge.
Trött, illamående trött och stressad. Typ magkatarr. Trots det. Långpromenad som kvällspromenad. 
Indiskt till kvällsmat. Kokade broccoli till så jag lagade faktiskt delvis maten. Hemlagat är bäst osv. 
Rå-chill i soffan med Besos resten av kvällen. 

Söndag 1 oktober 2017

Kategori: Allmänt

Ni vet när man vaknar och bara känner att magkatarren kommer slå till under dagen? Japp. En sån dag. Tog en 40 minuters lugn promenad med Besos innan jag plockade upp Angelica och Isak för att köra dem till Landvetter. 

Kom hem typ 2,45 h senare. Snabbdammsugade, fixade iordning för att kunna tvätta, kissade hunden och sedan åt vi chili con carne. Han kan han! Sjukt gott :) 

Lämnade filmer, strosade med Besos och tryckte igång torktumlaren. Tillbaka upp för att vara med barnen så att han kunde träna. 

Ut och strosa med Besos en 45 minuter. hämta tvätt, duscha och bädda rent. 

Tillbaka upp för två avsnitt "Inhumans" ( bättre än väntat men ändå inte jätterolig..).
Jordnötsringar till det. Älska jordnötsringar! 

Hem och stressa upp sig så att man inte kommer i säng.. 
Imorgon: jobb