ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Bästa stunden på dagen

Kategori: Allmänt



När man kommer hen från jobbet. Med den där prestationsklumpen i magen. Då är det fint att mötas av små tassande steg. För att sedan få krypa ihop bredvid ens bästa vän och bara få andas. När han sedan trycker in nosen mot min halsgrop och suckar.. Vad jag älskar den hunden! 

Söndag 28 juni 2015

Kategori: Allmänt

Man kan måla sina ägg trots att det inte är påsk. 
Så det så!

Slapp söndag, promenader, gos med vovven i tvätt. 
Imorgon är det sista jobbveckan innan semestern. 
Nedräkning.,, 

den här dagen

Kategori: Allmänt




 Första bilden från eftermiddagspromenaden från Maxi till Vadsjön. De två sista från kvällspromenaden genom stan. Kontraster, och det gillar jag :)

Idag har varit en sån dag då jag har velat slå mig i huvudet ena stunden för att sedan ge mig själv en klapp på axeln i nästa. Upp och ner. Tänka för lite, tävla för mycket. Varför sätter jag stopp för mig själv igen och igen? Pressar mig samtidigt alldeles för hårt. Lagom är svårt. Omöjligt, näst intill. 

Lördag 27 juni 2015

Kategori: Allmänt

Gårdagens kvällspromenad med mamma, Bella o Besos 

Idag är en seg dag. Lite söndagsångest trots att det är lördag. Borde förstås göra något vettigt men har noll självdisciplin. Just nu ligger Besos o sover i mitt knä. Vore otrevligt att putta undan honom, eller hur..? ;)


Torsdag 25 juni 2015

Kategori: Allmänt



När man är hemma sjuk från jobbet eftersom rösten är nästan borta kan man passa på att umgås med sin mor. Hon är nämligen bättre på att prata än mig ;) 

Såg dokumentären Blackfish idag. Kommer aldrig sätta min fot på SeaWorld. Eller ens ett zoo. Fy fan säger jag bara. Människan är en hemsk varelse. 

Onsdag 24 juni 2015

Kategori: Allmänt

Fick det här från en förälder på jobbet. Små guldkorn gör livet lite roligare 

Jobbade idag men förkylningen vill verkligen inte släppa. Är så hes så barnen undrar varför jag pratar så konstigt. Kom hem vid 15, gick en kort runda med Besos innan jag somnade.. Vaknade någon timme senare o då strosade vi en runda till. Har sett SYTYCD o nu vet jag inte riktigt vad jag ska se.. 

Tisdag 23 juni 2015

Kategori: Allmänt

Besos o min nya matta som jag fyndade på Mioi helgen :)
 Jobbade 7:45-15.30. Fick gästa grannavdelningen idag, lite miljöombyte är ju trevligt :) 
När jag kom hem satt syster i min soffa. Hon valde dock att ta en power nap medan jag tog med hunden på en kort promenad. Nu slötittar vi på Merlin.. 

Måndag 22 juni 2015

Kategori: Allmänt

Från efterniddagens promenad. Var hemma från jobbet eftersom jag vaknar varje morgon med andnöd, typ. Körde ut till VB så att besos fick lite rastning. Fick med en något motvillig Bella på promenad. Kom in precis när det började regna, bra tajmat av mig! 

Det har varit en turbulent kväll. Jag insåg att jag är precis så kass som jag trott. Men vad skulle jag göra utan min syster? Världens finaste är hon. 

Dregel

Kategori: Allmänt



  
Två bilder från eftermiddagens promenad ner till hundrastplatsen. Besos har nu dregel på ryggen från hunden vi träffade där nere. Mys.. 

Konsten att göra inget alls

Kategori: Allmänt





Idag gör vi inte mycket. Har inhandlat livsnödvändiga saker på Wills, dvs äpplen och nötter. Borde städa men det går ju inte att vara inne när det är så fint väder! Blir förmodligen en promenad ner till hundrastplatsen om en stund. 

Lördag 20 juni 2015

Kategori: Allmänt


från måndagens promenad. Hon är fin, min mamma. 

Har varit snuvig med en hals som värker  sedan i onsdags. Sovit mer sedan dess än vad jag gjort hela året, typ. Midsommar firades som vanligt i soffan med Besos. En tradition det med. Vägrar sitta ute o frysa!! ;) Nu ska vi strosa en runda. 

Onsdag 17 juni 2015

Kategori: Allmänt


 Det mest intressanta som hänt sedan sist? Jag har borstat håret. Vilket händer typ en gång i halvåret ;) 
Har även gått o dragit på mig en förkylning. Sov bort tre timmar under eftermiddagen, lovely. 

reggio emilia

Kategori: Allmänt

 
 
"Ett barn har hundra språk
men berövas nittionio.
Skolan och kulturen
skiljer huvudet från kroppen.
De tvingar en att tänka utan kropp
och handla utan huvud.
Leken och arbetet,
verkligheten och fantasin,
vetenskapen och fantasteriet,
det inre och det yttre
görs till varandras motsatser."
 
 
.

Måndag 15 juni 2015

Kategori: Allmänt


 
Måndag. Ny vecka. Började med sovmorgon. Gött efter helgens tidsvridning (joho det är ett ord) och sedan jobb fram till 19. Ska pussa på Besos och sedan trampa bort till jobbet. 

Trevlig måndag! 

Turist

Kategori: Allmänt





Var turist i Alingsås idag. Tanken var att gå ett varv runt Gerdsken. Vek dock av och följde Potatisleden bort till Vadsjön. Har aldrig gått den rundan förr, kul att se något nytt! Ni får nöja er med mobilbilder dock.. :)

Lördag 13 juni 2016

Kategori: Allmänt


Idag är det bröllop. Har varit en liten nörd o kollat en del, ska jag erkänna. Om in från långpromenaden lagom till dess att gästerna började anlända till kyrkan. Tog ett brejk efter själva vigseln och gick en runda med Besos. Passade på att handla, den sista allergimedicinen gick åt i morse och då måste man inhandla ny, otroligt tråkig utgift. 

Nu spenderas kvälgen i soffan med vattenmelon, kaffe, prinsbröllop varvat med Orange Is The New Black. 

Eftermiddag

Kategori: Allmänt



 Först en långpromenad sedan en snabb dusch för att gå ut igen. Lite spring på rastplatsen och sedan strosade vi genom Potatisfestivalen. Kvällen spenderades dock i soffan :)

Snickarbyxor

Kategori: Allmänt



Älskar att fynda. Dessa budade jag hem från Tradera för ynka 115 kr. Ett kap om du frågar mig :) sedan kan vi ju bortse från det faktum att de kanske hade behövt en omgång med strykjärnet och den lilla detaljen att jag inte äger något... 
 

Fredag 12 juni 2015

Kategori: Allmänt


Bild från gårdagens eftermiddag på jobbet. Sol! :) Det fläktade gött så det blev aldrig för varmt heller. Kom hem vid 17 och pussade på vovven innan vi tog en långpromenad. Kom in och vände innan vi gick ut igen. Sprang av oss lite energi på hundrastplatsen och strosade genom stan. Perfekt väder :)

Avslutade kvällen med att se finalen av Hela Sverige Bakar och United States of Cakes. 

Idag: Studiedag. 

Torsdag 11 juni 2015

Kategori: Allmänt

Bild från helgens häng nere på hundrastplatsen vid sjön. 
 
Jaha.. dåligt bloggat brukar betyda att jag inte har så mycket att skriva. Gör inte så värst mycket mer om dagarna än att jobba och sedan spenderas ledig tid med Besos. En och annan eftermiddagstupplur har det blivit. Galet trött mellan varven. Tror det är en kombination av pollen och ett behov av semester. 
Behöver en bra serie att grotta ner mig i. Tips??

Måndag 8 juni 2015

Kategori: Allmänt



Igår var en dag som jag:
Sov länge
Tog långpromenader med hunden
Blev försenad med tvätten eftersom någon tog min tvättid
Spillde vatten över datorn så nu är den död
Fick städa trappuppgången eftersom soppåsen sprack
Upptäckte en mindre repa i ipaden
Fick städa golvet eftersom jag tappade ut tvättmedel
Hade söndagsångest över att börja klockan 6 idag. (Mycket riktigt sov jag typ 4,5 timme, underbart när man jobbar 6-18)

Nu: Kaffe

like a Hobbit

Kategori: Allmänt

 
 
Jag ser ut lite som en Hobbit mellan två alver. Fina kusiner.man har :) nu syns ju inte det på bilderna men de hade likadana strumpor på sig. Hur gulligt?! 

lördag 6 juni 2015

Kategori: Allmänt


Fördelen med att vara ful är att man inte lägger tid på att försöka ta en snygg selfie. Så här brukar mina selfies se ut. 

En otroligt lat lördag. Promenader med Besos. Lite städning. En powernap. Film och popcorn. 
Prestationsångeste-människan i mig var inte glad.. Men jag vet ju att det är viktigt att varva ner ibland.. 

fredag 5 juni 2015

Kategori: Allmänt

 
Två bilder från torsdagens promenad. Var så fint ljus i skogen, synd att jag inte fick med kameran. Två mobilbilder får duga :) 
Jobbade 6:45-13. Handlade, hämtade ut ett paket och sedan vlev det långpromenad med Besos. 
Kvällen spenderades i VB och film tillsammans med familjen. Älskar min lilla familj ❤️

photobomb

Kategori: Allmänt


Bildbomb från Teas student. Solen sken. Fina människor som förgyllde dagen och en glad syster. En bättre dag helt enkelt :) 
 

torsdag 4 juni 2015

Kategori: Allmänt

 
Tre bilder från igår tagna medan vi väntade på syster. Hur lyckat var det inte att solen kom lagom till studenten? Hade varit mindre kul att stå i ösregn gissar jag. Min student var nästan för varm minns jag.. svetten rann, hehe. 
 
Mamma hade fixat en fin fin mottagning och det droppade in en del folk. Kul att träff några som man inte ser så ofta :) Jag placerade mig ganska omgående i köket så jag hann tyvärr inte vara så social som jag kanske hade velat. Lade energi på disken istället.. Fick typ russinfingrar ett tag. Men vad gör man inte för sin syster?! 
smet iväg ett stund dock och tog en promenad med Besos. Ner till sjön och sen upp genom skogen. Underbart ljus. Tyvärr tog jag inte med mig kameran men tog någon enstaka mobilbild som jagkan visa senare. Fick hem min iphone 5 häromdagen så känner mig "hel" igen. Jisses vad off man känner sig utan.. 
 
Nu ska jag lägga in schema för nästa termin. Så. Otroligt. Tråkigt. 
 
 

student syster

Kategori: Allmänt


Syster tog studenten, 
VAD DU ÄR BRA! 
 

Onsdag 3 juni 2015

Kategori: Allmänt

När man efter två timmars promenad, där man nääästan blåste bort, slänger sig på golvet och får en gosig vovve på magen. Små guldkorn i vardagen. 

Annars har det inte hänt något speciellt alls sedan sist jag gjorde ett inlägg.. Jobba och sova är lite det enda som sker om dagarna just nu. Promenader med Besos i konstigt juniväder och imorgon är det student för syster :) 



Skithund

Kategori: Allmänt


 Tänkte lägga upp en jättesöt bild på när Besos låg och sov på min mage. Självklart reste han sig preciiiiis när jag tar bilden. Skithund.


 Fast jag tycker ju om honom ändå! 



Mamma

Kategori: Allmänt


Hon kan driva mig till vansinne. 
Men det betyder ju bara att jag bryr mig.
Älskar Dig mamma. Är stolt över dig, för allt du gör och tacksam för att du kämpar så hårt. För oss och för det du tror på.
Älskar Dig :)

måndag 1 juni 2015

Kategori: Allmänt

älskar bilden ovan. hur ofta händer inte det att man får sitt hemland misstavat eller uttalat?!
 
Jobbar länge idag. Eller, har en sån där jobbig dag med en lucka på en timme och fyrtiofem minuter mellan arbetspass och möte.. Hade tänkt vara lite effektiv och handla samt springa lite ärenden på stan. Ärenden i det här fallet är bara en något snyggare omformulering för att köpa hårsnoddar.. Tänkte även se om jag hittar ngt kul att ha på mig på systers student. Är såå värdelös på att shoppa snygga plagg. Jobbar man på förskola och spenderar sin fritid med att vara ute med hunden alt kolla på film själv i soffan är det mysbyxor, träningskläder och praktiska tröjor som prioriteras.. 
 
Nä. Tillbaka till jobbet!