ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Torsdag 26 februari 2015

Kategori: Allmänt

Ser ni var jag är? Ser ni?! 
Allebike Såklart :)
Hade alla mina elever idag. Alltså alla i gruppen vilket var första gången. Alltid någon sjuk eller bortrest. Men inte idag! Sjukt kul men framför allt intressant att se hur gruppen fungerade tillsammans. 

Innan dess hann jag jobba, på förskolan då, och sedan hade jag danssalen i nästan en timme helt själv mellan jobben. Underbar. Kunde hoppa av mig lite innan barnen strosade in ;) 

Nu ska jag krama lite på min mamma <3
Onsdag 25 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
från julafton -14
En lugn dag på jobbet efter fall av ev magsjuka valde många att ta det säkra före det osäkra och stannade hemma. Så jag hann med att dokuentera och reflektera lite. Alltid tacksamt att kunna få jobba undan lite. 
Slutade och tog en snabbhandling. Hem och kröp upp i sängen en kort stund med Besos som värmedyna tätt intill. En väldigt mysig vana. Älskar att få tanka lite energi och kärlek när man är som tröttast på dagen. 
Sedan tog vi en långpromenad följt av en väldigt slapp kväll i soffan framför Grammisgalan. 
 
Imorgon är det jobb och jobb. Förskola och Allebike :)
'

Red Carpet look

Kategori: Allmänt

7
Rita Ora
Anna Kendrick
 
 
Chloe Moretz
 
 
Emma Stone
 
 
Felicity Jones
 
Jennifer Lopez
 
Årets Oscarsgala gick ju häromdagen och självklart kollade jag. Tyvärr hade jag inte sett alla nominerade, men, det betydde ju inte att jag inte kunde dregla över alla makalöst snygga klänningar!
Här är några av mina favoriter. 

bridge

Kategori: Allmänt

 
från gårdagens promenad runt Gerdsken
och den ständiga kampen att få hunden att titta in i kameran

måndag 23 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
måndag är skapande-dag för mig på jobbet. 
 
Jobbade 7-14 utan rast. Sedan tog jag mig hem. Eftersom mamma var gullig och tog Besos åt mig hade jag kanske egentligen inte behövt ta mig ut. Men om man ska få ut en bra sak med sin ångest så är det ofömågan att ibland inte göra något som man ställt in sig på att göra. Så eftersom jag var inställd på en promenad blev det en promenad. Med risk för att låta klyschig nu, men lite frisk luft är aldrig fel . :)
 
Sedan följde två timmar APT. Snabbhandling och sedan en kort kvällspromenad med Besos innan jag placerade mig i soffan för att se Oscars-galan 2015. 
 
Nu dags att sova. Imorgon är det jobb igen. 
 

Lördag 21 februari 2015

Kategori: Allmänt

mös med härtat och pluggade med sis.
multitasking
Hann med en kort promenad med mamma i regnet/snöslasket så Besos fick springa i skogen. 
Ska erkänna att jag somnade på soffan en halvtimme när jag kom hem sedan. Melodifestivalen sågs och det enda roliga var att två av artisterna är från Colombia. 
Såg dock Into The Woods under kvällen. Bra film!
 
Nu har ju då klockan blivit alltför mycket.. god natt!
 
 
 

when the world is in lack of colors

Kategori: Allmänt

you bring in the colors and light

dagens citat

Kategori: dagens citat

 
 
 

Fredag 20 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
Efter en väldigt lugn dag på jobbet, många ledig eller sjuka på grund av magsjuka, en power nap med Besos samt en långpromenad har jag spenderat kvällen i soffan. Sett klart en film, Taken 3 och mölat popcorn. En helg med nästan inget alls inplanerat framför mig. Ska bli skönt. 

Torsdag 19 februari 2015

Kategori: Allmänt

Det bästa idag. Mitt danspass på Allebike. Jobbade tidigt pass på förskolan så efter det samt planeringstid tog jag en tripp till Maxi och inhandlade lite smått o gott.. Kom ut till Allebike redan vid 16, alltså en hel timme innan min klass började. En hel timme i en tom danssal. Precis vad jag behövde idag.. Då den övriga tiden på dagens valna timmar varit ganska skit..


Onsdag 18 februari 2015

Kategori: Allmänt

 Bästa stunden på dagen. Att bara få vara och ha en varm liten krabat tätt intill.

Mellanpass även idag. Om gårdagen var en dag med lite mer energi så var jag sjukt trött och seg mellan varven även idag. Tur då att man har kids med massa energi som boostar en lite :)
Efter en kortare power nap har jag tagit en långpromenad med Besos. Trotsade vädret, ha! 

dagens

Kategori: Allmänt

 

Tisdag 17 februari 2015

Kategori: Allmänt

skitväder ute. Då åker tjockjackan på och luvan upp!
 
Igår var jag så trött så jag nästan grät. Och ni som känner mig vet att jag gråter extremt sällan.  Helt seriöst typ en gång vartannat år, och då endast för att jag blir arg/irriterad. Då var det gött att vakna imorse och känna sig helt ok iutvilad. Kanske inte direkt pigg. Men inte fullt så zombie-lik som igår. 
Jobbade mellanpass. Kom hem och kröp upp i sängen med min Besos en halvtimme. Har blivit en mysig rutin. Älskar att få bli lite varm innan eftermiddagspromenaden. Långpromenad och slapp i soffan på det. 
 
Nu. God Natt
 

dagens citat

Kategori: dagens citat

 

måndag 16 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
Fick pussa lite på den här räven igår. Aldrig fel.
Jobb idag. Mellanpass.Jag var så trött under lilla sovvilan att jag nääästan somnade. Pinsamt.
Var helt inställd på att sova bort eftermiddagen.  Handlade och kröp upp med Besos tätt intill en stund men tog sedan mitt förnuft till fånga och tog en långpromenad istället. Rensa tankarna. Frisk luft. Ja tack. 
 
 

Söndag 15 februari 2015

Kategori: Allmänt

,
 
Besos och jag tog en promenad med den här sötisen och hennes fina matte idag. Fantastiskt fint att bara få strosa runt, låta hundarna springa av sig lite energi och tjöta om allt möjligt. :)
 

Valentines´s Day

Kategori: Allmänt

 
Hur jag spenderade alla hjärtans dag? 
Startade med en sovmorgon och morgongos med Besos följt av en långpromenad. Klippte min bror och sedan blev det en promenad över nolhaga. 
 
Melodifestivalen och QX-galan med Angelica. Mello var tråkigt men galan bjöd på fina tal. Peter Jöbacks var riktigt gripande. 
 
 

Tattoo

Kategori: Allmänt

Min tatuering! 
Äntligen fick jag gjort den, och jag är så nöjd :)
en del länkar är starkare än blod 

Mother

Kategori: Allmänt

Cause you are more loved than you could imagine 

Torsdag 12 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
En lugn dag på jobbet även idag. Dock inte alltid jättepositivt med för lite att göra. Man hinner ju känna efter hur trött man är när tempot inte går i hundratio. Veckor med för lite, eller för kort, nattsömn gör sig påmind. Så idag efter jobb och handling tog jag en kort promenad med Besos för att hämta ut ett paket. Vi hann med en halvtimmes power nap innan mamma och Bella hämtade upp oss. Sista gången på lydnadskursen. Om vi bortser från en sämre inkallniningsövning skötte sig Besos mer eller mindre exemplariskt. Underbart att se en förbättring! 
 

today I miss you just a little bit more

Kategori: Allmänt


I'm a slow learner, ok?

Kategori: Allmänt


Onsdag 11 februari 2015

Kategori: AllmäntSvårt att fota två mörka individer.. Hehe. Hamnade alltså ihopkrupen i sängen med en Besos som lekte "närmast vinner" efter dagens jobbpass. Älskade vovve! En halvtimme unnade jag oss innan vi tog en långpromenad. Visserligen en otroligt lugn dag på jobbet, fick en del dokumentation gjord vilket är tacksamt, men den där promenaden för att rensa tankarna, obetalbar. Min alldeles egna tid.  


dagens citat

Kategori: dagens citat

 

måndag 9 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
 
Tre bilder som får summera gårdagen. 
Sovmorgon med mitt hjärta. en långpromenad oh lite fix innan jag tog mig ut till mamma. En promenad innan det bjöds på kaffe. Fick även tjöta lite med min syster. <3
 
Idag vaknade jag av solen. Underbart. Har varit en fin dag på jobbet. En långpromenad efteråt och dagen avslutades med Besos i soffan. En måndag behöver verkligen inte bli mer avancerad än så.
 
 

Mello i HD

Kategori: Allmänt

 
Fick se Mello i HD. Vilken upplevelse. 
så mycket glitter så mycket svett. Trist att inte bidragen blev bättre bara... 
 

Lördag 7 februari 2015

Kategori: Allmänt


När man får börja sin lördag så här. 
Underbaraste vovven. Sedan en långpromenad i sol. Lite städning, lite chill och sedan en promenad till. 
Att dagen sedan avslutades i Angelicas (o Peters) soffa i deras nya fina lägenhet framför mello gjorde ju inte dagen sämre precis :) det tog dessutom typ fem minuter att ta sig dit. Lovely <3

redhead

Kategori: Allmänt

 
Varje gång jag ser den här tjejen vill jag ha rött hår. 
sjukt snyggt!
 

Fredag 6 februari 2015

Kategori: Allmänt

Har tydligen inte bloggat sedan i måndags. Vad har jag gjort då? Jaa, jobbat. Haft andra passet på Allebike. Veckans energiboost. :)
Kvällspromenader med Besos i ett snöigt såsen. Älskar sånt väder. 


Mitt allt


Måndag 2 februari 2015

Kategori: Allmänt

 Inte den bästa dagen i mitt liv kanske. 
Jobb, hem till Besos, tillbaka till jobbet och sedan hem igen. Tvätta.   Också började jag tänka. Fan för att tänka ibland. Trött på att tänka. Trött på att inte orka känna. Känner tomheten som ekar bland alla tankar som trängs inuti. 

God natt

Söndag 1 februari 2015

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Två bilder från dagens kaffe med mamma. Det enda någorlunda vettiga som gjorts idag.
men man behöver väl de dagarna med?
 

have to watch

Kategori: Allmänt

 
 
måste ses
måste