ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

back on track

Kategori: Allmänt

Eller vad ska man säga? den här förkylningen kom jag lindrigt undan måste jag säga. :) eller, egentligen har jagvarit förkyld mer eller mindre en vecka, men det var bara i söndags och igår som jag verkligen var riktigt förkyld. hade lite feber och så, men värre blev det inte-

Fasen vad rolig dansuppvisningen var.. hade ju dock varit kul om man haft mer än en dans. men det är ju bättre än inget. Dessutom fick vi sitta precis bredvid scen och kolla på de andra danserna, vilket gjorde att tiden gick lite fortare.

Shit vad jag fick lust att tatuera mig helt plötsligt.. eller aa. Jag har ju tänkt på det ett tag nu, men innan man fyllde 18 var det ju bara att glömma, hehe. Men jag har några ord som jag skulle kunna tänka mig att tatuera in. Inga stora dock, bara små. Vill inte bli helt igentäppt av tatueringar! ingen kroppsdräkt här inte! men hade verkligen varit skitkul med en, fast dom säger ju att gör man en så gör man två.. hehe.

Men men.. nu borde jag verkligen sova om jag ska orka palla mig upp halv åtta imorgon. Praktiken fortsätter, fast det är ju bara tre dagar kvar nu!

nu fick jag ont i magen igen.

over and out
/Katte

förkylning

Kategori: Allmänt

usch vad jag hatar att vara förkyld! Det känns som om huvudet är instoppat i en glasbubbla. var tvungen att sjukskriva mig från praktiken idag, kändes inte alltflr frächt att stå där och nysa bland kunderna. Som tur är skulle jag bara ha jobbat cirkus tre timmar idag. Väldigt få kunder inbokade. Får se hur det blir imorgon..
idag har jag då bara slappat. Kändes ganska gött att inte behöva göra något alls.

haha vad jag skrattade när Björn delade ut Sveriges poäng i ESC :) Undrar vad övriga europa anser om det? haha
Hur lyckas han se så otroligt naiv ut? Borttappad.. typ. aa.. snubben är för go asså-

*prosit

Vad tråkigt det är, det går ju typ ingenting roligt alls på TV nuförtiden! Inget alls! Om man inte tittar på Desperate Housewifes, Gossip Girl och allt det där, vilket jag inte gör, så är det urtrist. tack o lov köpte jag första säsongen av serien Dark Angel ni vet, med Jessica Alba. Den håller mig sysselsatt nån halvtimme på kvällarna. Sedan har vi ju youtube med. ack vad jag älskar youtube. oändligt urval av roliga klipp. Känns inte lika nödvändigt att passa alla Tv tider, för numer kan man ju alltid gå in på internet och se om det där klippet man missade en miljon gånger, om man så vill.

Nej, nu ska jag försöka avrunda det här innan även det här inlägget åker iväg och blir så där jättelångt så att ingen orkar läsa. Om det nu är någon som läser den här bloggen? hehe.. ne, trodde inte det heller!
Skiter jag i, jag skriver ändå! Det är ändå mest för min egen skull som jag har den här bloggen. Så det så!

Ska zappa igenom mina tv-kanaler nu.
/peace out - Katte

Eurovision Song Contest

Kategori: Allmänt

Detta spektakel måste ju ses. Spelar ingen roll hur trist det är. Traditioner är till för att hållas. Men det måste sägas att det faktiskt är ganska tråkigt. Okej, en del låtar är helt okej, men helt seriöst. Hur tänker vissa länder när de skickar ut sina bidrag? typ "hey, vi skickar det sämsta vi har så kanske folk röstar av medlidande" eller något i den stilen.
Borde ju egentligen sitta och kolla nu, men TV:n står på och jag ser lite från den här vinkeln. Kollar om det verkar vara någon bra låt. Inte för att det är så ofta :P

dansen idag ju :) dagen började halv nio när väckarklockan ringde. hade redan packat allt igår, så det var bara att klä på sig och slänga i sig lite frukost innan man drog iväg till folkparken. Mitt genrep började klockan tio, gick helt okej. Lite lite energi kanske.. men det är svårt när det inte finns en riktig publik som man måste imponera på.  Sedan kollade syster och jag på de andra grupperna innan det var applådtackfinal- övning. Sedan följde närmare två timmars paus. Syster och jag promenerade bort och köpte lite godis innan vi satte oss i gräset och käkade medhavd matsäck. Gött :) Kändes lite halvtrist att tvingas gå in igen när det var så fint väder ute. Sminkade mig lite kvickt innan föreställningen- Min grupp dansade först, sedan var det nästan en timmes väntan innan det var tack-finalen.
Föreställning två gick bättre än den första. kanske för att vi struntade i huvtröjorna som vi hade på första och enbart hade linnen. Att dansa i huvtröjor är svårt.. iallafall den dansen vi hade. Nu tittade och mamma o mormor på, så det gällde att bita ihop och inte göra några misstag. Men det gick bra :)

Väl hemma däckade jag i min säng i närmare en timme, fasen vilken go huvudvärk jag fick.. För lite kaffe eller ngt :P
Två föreställningar imorgon med.. ska bli så kul! Om inte min förkylning bryter ut.. känner att den är påväg.. :(

hur har er dag varit?

/Katte

korta inlägg var det ja...

Fan vad jag hatar att komma på fyndiga och smarta rubriker!

Kategori: Allmänt

Helt seriöst.. det är fan inte lätt det där alltså.
(dagens i-lands problem)

Grattis till er som klarade gesällen! ni andra: Misströsta icke.. er tid skall komma.

Musik, vad skulle man göra utan det? Jag överlever inte utan musik! En sak jag skulle ta med mig till en öde ö: min mp3 med oöndligt batteri och flera miljoner låtar. hii.. undrar hur en sådan hade sett ut?! 
Men alltså, choklad och musik. Mina två beroenden. Jag vil verkligen ha en Lp-spelare. Någon som vet var man kan köpa en? hade varit så sjukt kul att kunna spela mammas gamla plattor från 80-talet. Finns ju en hel del gamla godingar som fortfarande funkar att lyssna på. Grease till exempel. Kommer den någonsin att dö den musiken? En klassiker, det är vad den är! fFilmen har jag dock sett nån gpng för mycket för att kunna njuta av.. men musiken. aa..  :)

undrar vilka dagens filmer som kommer att leva kvar och ses av nästa generation? Jag menar.. ta Star Wars till exempel. De gamla filmer, episod fyra fem och sex. Deras specialeffeckter är ju bara för söta! Men de funkar ju att se, om inte annat eftersom de ju gjorde ettan, tvåan och trean under 2000- talet. (hur fasen får an iden att göra första delen sist? aja..) kanske sagan om ringen kommer att vara en sådan? specialeffekterna håller väl redan på att föråldras.. men filmerna är ju bra. nej, vad säger ni? Ska vi mötas upp om 30 år och se efter? vilka filmer höll måttet, helt enkelt. 

nej vad jag kommer bort från ämnet, musik var det ju vi skulle snacka om. Fast egentligen har jag ingenting att säga om det, mer än att musik är lika viktigt för mig som luft. (nästan) How am I suppose to breathe with no air?
nu funderar ni säkert på vad min favorit artist eller favoritlåt är, saken är den att jag har ingen specifik. Det skifter från dag till dag. beroende på vilket humör jag är på. Men en låt som hållt i sig länge nu är: Behind Blue Eyes- Limp Bizkit. (stavas det s?) Den är bra. Pink funkar, Evanscense, Justin timberlake. Madonnas äldre låtar, de ny aär inte lika bra. Tokio Hotel är ett band som jag börjat lyssna på med. kalla mig fjortis och emo eller vad ni vill. Men texterna är faktiskt riktigt bra. Chris brown, Rihanna, Nickelback, Sonic Syndicate. Sen älskar jag Christina Aguileras röst. äh, ni fattar, listan kan göras lång!  

har som sagt helt tappat min förmåga att skriva korta inlägg, ber om ursäkt

Nu ska jag strax sova, ska klippa och klistra lite först :)

peace

Lycka till!

Kategori: Allmänt

vill tillägna det här inlägget alla mina klasskompisar som gör sitt gesällbrev idag.
Lycka till tjejer! Jag vet att det kommer gå jättebra och jag ska hålla tummarna för er!

Grattis till morfar som fyller år idag! Ska dit på fika lite senare.. gott :D 

Annars händer det inte så mycket idag. ska försöka ta mig i kragen och städa lite. Röja undan i garderoben, problemet är ju bara att då hittar man massa saker i den som är sp mycket roligare att göra än att städa. typ gamla fotoalbum med mera.Menmen.. ska försöka göra det ändå, det behövs. 

Nu har jag inget mer att skriva.. 
ha en fortsatt bra söndag! 

Livskvalitet

Kategori: Allmänt

 1bra bok, en kopp svart kaffe, en innegård, strålande sol.
 Det är livskvalitet mina vänner :)

et här borde man inte berätta, men jag fick faktiskt ledigt från praktiken den här eftermiddagen, min handledare hade bara klippningar inbokade, så hon tyckte att jag kunde få vara lite ledig och njuta av solen istället. Snällt va!

Annars då? Hur går det för er med praktik, skola, jobb osv?

Ngn som har ett par stora svarta byxor att låna ut? Dettabehövs till dansuppvisningen nästa vecka.

Sol Söndag

Kategori: Allmänt

idag har jag solat! Varit riktigt lat idag.. bara legat på innegåredn och lapat sol :) Visserligen har jag faktiskt varit och lämnat tillbaka mina skor på skopunkten och klagat på min mp3 spelare. Ljudet på den har slutat fungera, så jag fick en helt ny :) Nu måste jag u dock komma på hur fan man får in låtarna i mp3- helvete med. Tog ju ett tag förra gången, om man säger så. Men det ska nog fixa sig den här gngen med.. om inte annat får jag väl tvinga min ack så hjälpsamma bror att göra det åt mig. Önska mig lycka till.. hehe.

Grillade hamburgare ikväll.. vad jag älskar grillat! I love it! Vrför smakar maten mycket bättre då istället för när man lagar den på spisen? Gott var det iallafall.  

Funderat,är bra eller dåligt det här med att solen skiner redan.. tänk om det blir som förra sommaren när det var typ regn och mulet hela sommarlovet? Det hoppas jag verkligen inte! Det ska vara sol under juni, juli augusti. Det bara är så.

Vist tusan. måste mejla in min Historia- reflektion. Den skulle vara inne idag, vaddå vara ute i sista sekund? hehe.. bättre sent än aldrig.

jag har ju helt tappat min förmåga att skriva korta inlägg-- lägger upp lite bilder för er som inte orkar läsa. :P

image36

Saknar dig...

image37

skitgammal bild på mig.. sommarlovet mellan nian och ettan

image38

Danijela och jag när frida fyllde 18 :D

image40

den bjuder jag på.. hehe
  - saknar mina flätor

the end

Kategori: Allmänt

Idag hade vi vår sista lektion på gymnasiet.. NÅGONSIN! fatta sjukt det kändes eller?!
Dagen började med sminkkurs med make-up store. Det var verkligen intressant.. tack Tess för den fina sminkningen! :) Sedan väntade lunch.. ätbar idag. Bra jobbat Kocken!

Sedan hade vi vår sista samhällslektion och den sista lektionen med Fredrik :( Fikade på terassen med saft, Majas goda bullar, negerbollar från Emmy, chokadmuffins från mig. Det vill säga en sjukt massa goda saker :) Sol och trevligt sällskap gjorde ju inte saken sämre.

Nu väntar tre veckors praktik..

nu ska jag till Maxi och handla.

Ha d fint!

makeover

Kategori: Allmänt

Stackars mamma som fick vara min makeover modell.. sur och grinig som jag var i morse över detta. Men egentligen ska hon inte klaga, hon fick både en gratis färgning och mat på peking. God mat där alltså.. :D
Jag tror att de flesta hispade upp sig lite väl mycket över den där makeovern.. alla snackade om typ samma saker, lärarna frågade lite halvhjärtade frågor och de som satt längst bak (jag) hörde inte vad som sades framme vid tavlan.
Helt ärligt satt jag och skrev lite historia mellan varven. Fick en hel del ideer som jag var tvungna att skriva ner. Och sitter man då med datorn i knät, varför inte?
Tillbaka till makeovern då, planerade och tänkte i nån veckas tid, hur lång tid redovisningen tog? typ tre och en halv minut. Sedan sprang jag och Malin omkring och försökte få fatt i en fungerande kamera, var till och med inne hos rektorn en sväng.. fick tag i en tillslut.

Den här projektredovisningen som vi skulle ha sedan dåå.. hehe drygt som fan att sitta och vänta i drygt en timme för att sedan sätta sig i en annan sal i skolan och se dum ut med vårt projekt framför oss. Vi har ju då som sagt gjort en step-by-step bok med makeovers. Vilka som kom och tittade? Några pliktrogna lärare, samt rektorn. Vi skulle ha stannat i två timmar, mellan 16-18. Vi gick efter en timme..

Nu ikväll har jag kollat på So You Think You Can Dance- Scandinavia (programmledarena är såååå dåliga) men dansarna är bra :) Fattar dock inte ett smack vad danskarna säger, tack för att det är textat! Ska kolla vem som åker ut nu.. det börjar om fyra minuter. Bakat till imorgon med.. fatta att det är min sista skoldag i morgon.. HELT SJUKT!

har förresten hittat ett par skor till studenten! Lite dyrare än vad jag hade tänkt mig. men de här skorna passar faktisk. med en sula då.

Nu börjar min TV..

Peace

make up

Kategori: Allmänt

Nånting har hänt.. jag har köpt smink.. Jag vet jag vet.. först en klänning. och nu smink. Men jag kan ju lugna er med att säga att några skor har jag inte hittat än. Fan vad det är svårt med små fötter! Får ju gå ner på barnskorna.. hur hur snygga är de? Bara vissa fungerar ju, annars är de täckta av en massa fula mönster. Typ rosa blommor.
Men tillbaka till sminket. Det här gillade jag verkligen, lätt och frächt- :D


image34



chokladfrossa