ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

ledighet!

Kategori: Allmänt

Nu har vi flera dagars ledighet! :D Tycker jag om ledighet?
- Yepp

Mitt paket från Ginza kom idag, vilket betyder lite nya filmer att fördriva min lediga tid med. jag vet, jag borde inte lägga pengar på såna oviktiga saker.. Men ibland behöver man lite uppmuntran, som jag behöver nu.
Jag blev ju inte på bättre humör när det visade sig att det var tacos till lunch i skolan, och det enda vi gjorde på religionen var att snacka om naturreligionerna- vilket tog typ knappt en och en halv timme. Sen fick vi gå hem :D

Peace

ber om ursäkt

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt till alla mina vänner som bloggar.. Tyvärr kan jag inte lämna kommentarer till era inlägg eftersom min dator får llite smått damp-- det går inte helt enkelt. Men jag läser så ofta jag kan!

SOL idag.. underbart. men tusan vad det blåser! Kände det speciellt när jag var på väg hem från Maxi- höll ju nästan på att blåsa bort! tur att man står med båda fötterna på jorden.. haha.

Sitter här och mumsar vindruvor.. jag har förälskat mig i dem! Så goda de är! :D

Ska skriva det sista på mitt religionrbete nu.. vi skulle skapa en egen religion. Vad min heter? Chokladnismen.. religionen där vi dyrkar chokladen. tyckte att det passade mig bra :P

Ha d fint!

studentklänning

Kategori: Allmänt

Jag har köpt min studentklänning!

Katte har köpt en klänning, kors i taket

hur den ser ut?
-Den är vit

Mamma!

Kategori: Allmänt

Grattis mamma på födelsedagen!

(vi nämner inte hur gammal/ung du blir :P)
image33

uppdrag: projekt

Kategori: Allmänt

Efter skolan idag begav vi oss till Frida för att sätta samman vårt projekt. Efter cirkus två timmar på biblioteket igår hde vi äntligen skrivit ut hela boken så att vi nu hade den i pappersform.
Väl hos Frida satte vi igång med att laminera fram och baksida.. vilket var lättare sagt än gjort med den maskinen... hehe. Men det gick tillslut. Gjorde hål och fixade en spiralrygg.. eller vad man ska kalla det. Så jävla gött att äntligen bli klar.. det såg mörkt ut där ett tag jue. Visserligen har vi fortfarande loggbok och projektrapport att skriva.. men ändå.

Fredagkväll.. jag ska sova. Vad ska ni hitta på?

nu så...

Kategori: Allmänt

Idag, mina vänner, har jag klippt/rivit av mina jeans

för trött för att sova

Kategori: Allmänt

Fy vad trött jag var i går kväll.. egentligen hade jag kunnat sova bort hela dagen, men se det gick ju inte eftersom jag hade övningskörning inbokad. tränade manövrering. Måste jag träna på det eller? Svar: Ja. Skratta inte, alla är nybörjare i början!
Kollade klaert på Top Model 7 med mormor.. rätt person vann säger jag bara. Glasstårta med kaffe sitter ju aldrig fel efter promenaden hem från stan heller. Fy vad varmt det var igår! :)

Somnade nästan framför TV:n, sen kom jag hem och somnade nästan framför datorn när jag skulle skriva lite historia. Vi får skriva en reflektionduppgift på valfritt ämne.. Jag hade personligen hellre haft en lite stramare uppgift, det är så svårt att komma på vad man ska skriva eller om det man skriver är tillräckligt bra. Men det löser sig hoppas jag.  Men som sagt, skrev typ fem rader innan jag gav upp och kollade på Made på MTV istället. hehe... jag tycker faktiskt att det programmet är ganska roligt :D

På kvällen var jag för trött för att lägga mig men för trött för att var vaken, vilket ledde till att jag satt som ett fån med mp3:n i öronen och lyssnade på musik. Fast så här i efterhand kommer jag inte ihåg ett skit av vad jag lyssnade på, så sådär jätteintesivt lyssnade jag nog inte. Släpar mig i säng alldeles för sent, vilket betyder att jag är sådär lagom pigg idag.


Vi blev klara med projektet idag :) eller, nästan, det som återstår är att skriva ut och sätta ihop boken. Vilket vi antagligen ska göra på fredag, sen är det bara rapporten kvar att skriva. Jag ser slutet!Small but dangerous


styrketräning..

Kategori: Allmänt

hade styrketräning på ergonomin idag. Inte min grejj.. att springa på rullbandet var visserligen ganska kul.. men resten. Nej tack. Om jag har några muskler i kroppen är de väldigt odefinerade.
Men lite nyttig känner man sig efter en timme på gymmet. Fast jag blev rejält besviken på den extremt äckliga maten i skolan.. Fick bli till att käka sallad, dvs ananas och gurka  :( Som tur är ska man hem till mormor sen, Top Model på TV tillsammans med en god kopp kaffe och en kaka. Nice nice :) Vet inte varför, men kaffe är alltid lite godare att dricka tillsmammans med trevligt sällskap. Kaffe är som att röka.. gruppaktivitet. (eller aa.. vad vet jag)
nej fy vad kaffesugen jag blev! Inte blir det bättre av att jag håller på att somna.. att sova under lektionen är dock ingenting jag rekomenderar. I alla fall inte om man ska få ett någorlunda betyg.

Vad händer annars i veckan? Övningskörning i morgon, ska lära mig att gasa och bromsa hehe.. Dansen, skola, historia uppgift. tja.. inte mycket mer än så vad jag kommer på nu.


Det var sol i helgen, vart tog den vägen?? Va?!

Peace

visdomsord

Kategori: Allmänt

kanske är en hel del självklara saker det här.. men jag tyckte de var värda att tänka på.

-Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du har och sov inte så mycket som om du skulle vilja...
-När du säger "jag älskar dig" säg det på riktigt
- Tala långsamt men tänk snabbt!
(ngt jag borde lära mig hehe)
-Säg prosit när du hör någon nysa
- Låt inte ett litet missförstånf förstöra en stor vänskap
-Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :D

Ha en trevlig onsdag eftermiddag!

bra start på dagen

Kategori: Allmänt

försov mig i morse.. hehe. Vaknade först lagom vid kvart i sju. "bra" tänkte jag "då kan jag ligga kvar i fem minuter" Vaknar med ett ryck en halvtimme senare. shit! Att hinna gå till skolan var ju bara att glömma. det fick bli bussen. Så snabbt har jag nog aldrig fixat mig förut. Borstade håret och klädde på mig på cirkus 12 minuter. Då inkluderar det att jag även kollade så att mina syskon var vakna samt att jag plockade undan lite hårprodukter. Måste säga att jag var lite stolt över mig själv när jag satte mig på bussen och kunde börja andas.

konsten att trycka ner mitt hår som står rakt upp varje morgon på mindre än fem minuter är extrem bra.

haha.. fan vilket intressant inlägg det här blev.. men det skiter jag i!Some Bonds Are Stronger Than Blood
Vad händer mer idag? SItter på och pillar på projektet.. har visserligen lämnat uppgiften att redigera våra bilder till mina kära projektkompisar. Det där med datorer och tålamod är inte min grej.. :P Men tro inte att jag sitter här icg inte gör nånting. Skriver lite på projektrapporten. Inte för att jag kommer på så mycket att skriva, men men.

Dansen idag med.. den var inställd förra veckan. Hoppas inte att den är det idag igen! Då blir jag ledsen!

solsken!

Kategori: Allmänt

Så glad jag var när jag vaknade i morse och såg att solen sken!  :) inte blev det sämra av att jag hade en skön sovmorgon och inte behövde gå upp förren vid halv nio.

Idag hade vi vattengympa på Ergonomin.. hehe. intressant var det. ganska kul och det kommer nog kännas i kroppen i morgon. Förhoppningsvis, annars har det ju inte gjort någon verkan. :P
Blev ännu gladare när vi kom ut igen och såg att solen fortfranade sken och att det inte alls var kallt. Hoppas det vänder nu, jag vill ha vår!

Redovisning på historian idag, gillar inte alls muntliga redovisningar.. men vad gör man? alla snackar typ om samma sak med. Upprepning upprepning. Bra, kan man lyssna en gång, sen kan man koppla av hörseln och bara le lite smått. hehe

nej, sitt inte där framför datorn.. ut i solskenet med dej!
image32

någon?

Kategori: Allmänt

Är det någon som fattar den där reklamen med de gula tomtarna? typ Parlino reklamen (tror det stavas så) den går mig på nerverna varenda gång den visas.

Är det någon som fattar den så fär ni gärna kommentera och förklara!

Tack

Dudelidue

Kategori: Allmänt

Sitter här på projektet och skriver projektrapport. fasen vad svårt det är! det är jättesvårt att veta vad man ska skriva, man vill ju inte att man ska låta som om man är helt bakom flötet. Inte blir det lättare av att vi är fem personer som sitter här och skriver på samma rapport heller.. hehe. många viljor på en sak, inte alltid lätt.

var jag trött i morse när jag vaknade eller? svar: ja. Kanske kan skylla lite på mig själv då jag stannade uppe typ en timma för länge igår och kollade på film. men men.. kan ju lägga mig en stund innan dansen ikväll.

Pannkakor idag då. mjölken måste göras vid. Dessutom äter båda mina syskon det. Det är bra, slipper jag laga två maträtter.
dansen med... trevligt värre :D

Jag har börjat drömma så konstigt.. hehe. Massa intresanta personer som gör en massa knasiga saker. Det roliga är att jag drömmer snarlika drömmar varje natt. Ska inte gå in på några detaljer dock... :P

men men.. undrar vad det är för mat i idag? Jag börjar bli hungrig.