ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Onsdag 29 oktober 2014

Kategori: Allmänt

Jobbade 7.45- 15.30.  Eftersom det är höstlov är många barn lediga  så det var en ganska lugn dag. Passade på att-göra-listan lite sådant som man inte hinner med när man har full barngrupp. 

Efter jobbet tog kag cykeln och trampade till Maxi. Behövde fylla på skafferiet lite. Hade handlat klart vid typ 15.55 och kom på att AMTS ju skulle köra några låtar vid16. Perfekt ju! Fick dessutom säga Grattis till Johanna som ju fyller år idag :) 
Morsade på fina AMTS:are, blev tyvärr tvungen att tacka nej för att följa med o fik eftersom jag hade en liten kissnödig hund hemma. Stannade dock en stund innan jag trampade hemåt. Tog med besos på en långpromenad. 
Har spenderat kvällen med att se senaste StepUp filmen och äta vindruvor... 
Lördag 26 oktober 2014

Kategori: Allmänt

Eftersom jag somnade vid halv fyra i natt tog jag somorgon till 10.00. Så jädrans gött att slippa stressa upp. Tog en långpromenad i regnrusket innan jag tog mig hem till mamma och fick en kopp kaffe. Bella, Besos Tea o jag tog en sväng i skogen. Böta fötter hade vi efter det, men vad gör det när man får umgås med sin syster?! 
 
Hem och dega i soffan innan en kort kvällsrunda. Har spederat lite för mycket tid framför Tradera (älskar att fynda!) och nu är det läggdags. Måste bara plocka undan, diska, borsta tänderna och kissa hunden först.. 
 
 
 

prestera

Kategori: Allmänt

 
 
Det där med att ha prestationsångest
bara jobbigt
 
 

Fredag 24 oktober 2014

Kategori: Allmänt

klockan ringde 05.00. jobb 6-13. medarbetarsamtal 13-14. Snabbt inom och handla det som jag glömde sist. Hem och byta om. Långpromenad med Besos i höstrusket. Satte igång en omgång tvätt innan jag mötte syster på stationen. Lite syster-mys var inplanerat :) 
Finns ingen som förstår mig som min syster. På gott och ont. 
 
 

Mitt hjärta

Kategori: Allmänt


För att han är den enda som vet allt

Dagens

Kategori: Allmänt


Tisdag 21 oktober 2014

Kategori: Allmänt

två av mina söta, ngt vilda, dansbarn. 
Så mycket glädje och energi jag får av mina dansklasser.
Jobba o jobba. 
Mina tisdagar det. 
Efter dansen tog jag en timmes promenad med Besos runt Nolhaga. Tror jag har sett hela ljusslingan nu utan att egentligen ha gått den från a - ö.. Fint är det med allt färgsprakande ljus. 
 
 
 
 

Måndag 20 oktober 2014

Kategori: Allmänt

Efter att ha jobbat till 13 och tagit en långpromenad med Besos tog vi tåget ut till VB för att hämta bilen. Passade på att ta med lillskrutten på en skogspromenad. Mys :) glömde såklart att ta en bild så bjuder på en från i somras istället. 
Passade på att handla på hemvägen. 

Har chillat i soffan men fick ett ryck o diskade, dammade och sorterade garderoben i hallen nyss. Inga konstigheter. Nu, sova. 


le weekend

Kategori: Allmänt

mådde verkligen piss efter jobbet i fredags. Tog med Besos till hundrastplatsen på Savannen där han fic leka av sig. Sedan gick jag in och totaldäckade. 
Gårdagen bestod av att sova, kolla på Gossip Girl, säsong 2 eftersom jag inte hittade säsong 1?,och en promenad med Besos i VB. Idag har vart lite densamma. Fick dock äran att ta  en kaffe med syster. Mys det!
Nu sova för imorgon är det måndag igen.. 
 
 
 

Lillasyster

Kategori: Allmänt

Har haft strul med internet så detta blogginlägg kommer lite sent. 
 
Grattis älskde syster!
tack för att du finns
för att du förstår
men framför allt för att Du är Du!
 
 

When the night comes falling

Kategori: Allmänt


Inte tänka
Inte tänka 
..
Inte tänka

måndag 13 oktober 2014

Kategori: Allmänt

 
vart hemma från jobbet. 
tvättat
avslutade dagen med att slå av en nagel.
 
Dock har den här killen vart heeeelt underbar idag 
 
 
 
 

dont go breaking my heart

Kategori: Allmänt

 

Pimpy dog

Kategori: Allmänt

 
Pimpade hunden under kvällspromenaden..
 
 

lördag 11 oktober 2014

Kategori: Allmänt

instagram bild från dagens promenad i vb
 
Efter en långpromenad på förmiddagen åkte jag och Besos hem till mamma. Där blev det kaffe och en sväng i skogen så att hundarna fick springa av sig lite energi. Härligt höstväder också :)
 
Har även hunnit med att handla, dammsuga och powernapat idag. En helt okej lördag alltså :)
 
 
 

onsdag 8 oktober 2014

Kategori: Allmänt

Besos fick hänga m
 
Jobbade 7-45-15-30, sedan en kort paus där jag hann med en snabbhandling innan vi hade Familjefest med grillning på jobbet. Gick från jobbet 18.30. Hem till mamma och hämtade Besos innan jag damp ner i soffan hemma. 
Knarkar pistagenötter och halvglor på tv4.
 
 

Oh no she didn't

Kategori: Allmänt


Lyfter en ngt motig dag med tio nya filmer.  

Examenshögtid

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Fredag 3 september 2014

Kategori: Allmänt

Fick hem mössan jag budade hem från Tradera. Jag brukar ogilla att ha mössa, men den här gillade jag! :)
 
Har försökt skriva ett inlägg nu i typ en timme. Blir utloggad hela tiden, fruktansvärt irriterande. Efter att ha jobbat och varit på examenshögtid samt fått kvällskaffe hos mamma landade jag i soffan runt 23. Har sett Hela Sverige Bakat och myst med vovven. Nu är det hög tid att sova. 
God Natt!
 
 
 

Torsdag 2 september 2014

Kategori: Allmänt


Fick huvudvärk och minskat synfält typ en kvart efter det att jag
kom till jobbet idag. Migrän, underbart. Hade ett samtal som gick fint. Få barn idag, tack o lov, under lunchen hade jag så ont i huvudet så jag visste inte vad. Hade sovvilan så där fick jag tjugo minuters vila. Tack o lov. Lite mer vanlig huvudvärk resterande två timmarna av dagen. 

Åkte hem, kissade hunden och sedan däckade jag i två timmar innan jag åkte ut till mamma. Kaffe och en promenad :)onsdag 1 oktober 2014

Kategori: Allmänt

måndag-tisdag och onsdag den här veckan har bestått av jobb, jobb och promenader med Besos. 
Både måndag och tisdag var dagar då jag hade ett jobbpass på fm och ett på eftermiddagen. Måndag 6-13.30, sedan hem och ut med Besos för att sedan jobba 17-19. Gårdagen jobb 7.45-15.30 och sedan Allebike 17.15-18. Därmed inte så mycket tid över till att göra en massa annat. Gött dock. Skönt att inte kunna haka upp tankarna på en massa som man liksom inte vill tänka på.
 
Efter jobbet idag tog jag en långpromenad med Besos i det underbara höstvädret. Sprang in och bytte om kickt innan jag kilade bort och inhandlade lite småsaker på Ica. Tog med mig hunden så efter handlingen spenderade vi en stund på Savannen och busade runt. Inget går upp mot att se sin vovve få fnatt :)