ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Liseberg

Kategori: Allmänt


Dagen spenderades på Liseberg.
Nästan inga köer.. de flesta var bara fem minuters köer, vilket gjorde att man kunde åka tills marken gungade. Vilket vi gjorde med.
Barnsligt förtjust sitter jag här med åkbandet fortfarande kvar runt höger handled.
Klockan är bara tio, men är redan helt slut i huvudet.
Ska slappa till Hairspray, filmen ní vet.
Upp kvart i sex för att åka till Halmstad imorgon.

peace
Love is hard work. But its the best thing you will ever work for

just beautiful

Kategori: Allmänt

I mörkret kommer tankarna

Kategori: Allmänt

Fy fan alltså. Jag pallar inte det här. Sitter för fan fast i en främmande stad, men inte en jävel som jag känner. Inget jobb, ingen inkomst. Jag har helt enkelt inte en aning om vad som kommer hända den närmsta tiden. Fast skulle jag sia lite så blir det antagligen en hel del bråk mellan mig och en annan person. Vilket jag definitvit inte ser fram emot.
Shit alltså.
Varför kan allting inte bara bli bra?
Varför kan jag inte få ha lite tur mellan varven?
Kan inte allting bara lösa sig?
Fast sån tur har väl inte jag, har aldrig haft och kommer aldrig att få.
Längtar hem. Längtar bort.

Jag vill inte börja tänka sådär igen. Trodde jag hade kommit ifrån det. Allting hade kanske inte blivit helt bra. Fast ingenting är visserligen perfekt, men det hade ju iallafall blvit så mycket bättre. Fast nu känns det som om jag kommer trilla tillbaka dir igen. Till långa nätter med ett huvud som snurrar. En massa lösryckta tankar som aldrig får något fäste.
Fan alltså, jag pallar inte!
Halmstad

Halmstad

(förlåt att jag klagar, men ibland så behöver man det)

back from school

Kategori: Allmänt

jaopp, blev ju ingen folkhögskola för min del. Fast min lärare tycker jag ska överväga att gå en allmän linje, får se vad som händer med den tanken.
Just nu sitter jag och funderar på hur jag bäst lägger fram ett bra CV. Shit vad jag hatar att skriva om mig själv! Det går ju inte, jag kan helt enkelt inte skriva något bra om mig själv. Fast det kanske bara är att ljuga ihop något som låter bra? jaja.. det löser sig hoppas jag. För det är ju tanken, att jag ska börja jobba. Hoppas jag hittar något inom en snar framtid, annars lär väl mor min bli ganska förbannad. En arg mamma är ingenting man vill handskas med precis.

Menmen,, saknar redan mina klasskamrater på Hjälmared, om ni läser det här så ska ni veta att det inte var ni som var orsaken till att jag slutade! Hade det inte varit för att kursen inte kändes rätt och för att det ju faktiskt tar en slant att gå på skolan hade jag definitivt stannat. Men nu blir det ju lite fel att läsa en kurs bara för att det är kul.  Iallafall inte om man inte har pengar, och är det någon som fått intrycket av att jag har det? Ni hade ju fel, kan jag meddela.

Nu ska jag surfa runt lite innan jag tar och läge Medvetslös i några underbara timmar. Shit vad trött jag har varit de senaste dagarna! Igår tillexempel, lektionerna slutade vid tre tiden, efter att ha snackar lite med husmor angående uppsägning av rummet gick jag ett varv runt sjön. Väldigt fint måste jag säga, även om jag snubblade över trädrötterna var och vartannat steg. Sen var det kvällsmat, och när jag sedan kom upp på mitt rum igen gick jag raka vägen till sängen och däckade. Detta var runt sju snåret, vaknade runt halv tio igen, men är fortfarande lika trött. Hur fasen kan man vara det efter så mycket extra sömn? Knepigt.

Men men, nu visar klockan 00.00, är ett fredag eller lördag då? Har alltid funderat på det, är det någon som har ett bra svar på den frågan får ni gärna ge en kommentar.


hemlängtab

Bara för att jag har hemlängtan..

Im back!

Kategori: Allmänt

Äntligen!
säga vad man vill om att dagens ungdomar sitter alldeles för mycket framför datorn och att detta skapar ett beroende. Skiter jag i! Jag är beroende av min dator, speciellt då internet, för att kunna överleva. Har inte haft internet på en vecka, känner mig totalt borta. Bakom, efter.. har inte kunnat uppdatera bloggen eller läst andras bloggar.  Har inte hunnit läsa alla ännu heller, men det ska jag ta itu med nu!

Så, en snabb uppdatering från min sida om hur veckan har varit.

Måndag: Första dagen i Alingsås, packar upp en del saker, som böcker, filmer osv. Annars händer det inte så mkt
Tisdag: packar upp mer saker! haha, shit vad man samlar på sig under tolv års tid. Helt otroligt! och då har jag inte ens fått med alla saker från Halmstad heller :P
Onsdag: Skolstart! Hjälmareds Folkhögskola, medie-information. Rumsfördelninge. Jag har valt ett enkeltrum. Det första jag fick sög dock rätt hårt. Litet, lågt i tak, och låg sessutom ganska off. Men fick byta, så nu bor jag på stallbacken i huset som heter just stallet. (mamma fick sig ett gott skratt). Tre stora garderober! Perfekt för alla mina saker, hehe. Verkar ha bra grannar med, så det ska nog fungera. Samling 13.00 i skolans aula för information, presentation och klassindelning. Vi är bara tolv i vår klass, vilket känns grymt bra.
På kvällen var det tipspromenda runt sjön, mitt lag fick 11/20 rätt,  hehe. behöver jag nämna att vi inte vann? :p Detta toppades av grymt goda muffins! Jag kommer gå upp en jiddrans massa kilon om jag ska gå kvar på den där skolan med all mat vi äter! Dock ganska nyttigt, men ändå...
Torsdag: Mer information, min skalle snurrade rätt så ordentligt vid det här laget och jag tror inte jag kommer ihåg någonting av det som sas. Vi får det på papper senare! Sen var det lite presentation inom klassen och lite mer infp. (yay)
På eftermiddagen hade vi video. Kännde mig som ett fån när han börjada prata. Vem hade kunnat ana att en videokamera hade så många mysko knappar? Inte jag.
mer lekar på kvällen, jag körde lite frisbee-golf. Lyckades kastaa ut frisbeen mitt i ån. Som tur var hämtade några småtjejer upp den. Jag diggar barn! iallafall när de hämtar saker åt en och när de sover! :)
Fredag: Lektion i mediarätt på morgonen, mer lekar på eftermiddagen. Skitkul! Inte för att jag tror att mitt lag vann nu heller, men va fan?!
Slutade vid tolv och då kom min mamma och hämtade mig, så eftermiddagen har spenderats i alingsås, med internet!

 Någon
money money
Någon snäll liten människa får gärna skänka en slant till mig, fattig studerande!


My new home...

the last day

Kategori: Allmänt

Sista dagen hemma idag. Packar det sista. Det går rätt långsamt. Dels för att TV:n är på. Men mest  för att det tar emot att packa ner alla saker som jag ännu inte flyttat till huset i Alingsås. Det är mest småsaker, men det är ganska många småsaker. 
många bäckar små blir till en stor å
Jag har visserligen inte gjort så mycket idag. Men jag känner mig ändå trött. Kanske är det för att jag hela dagen har gått runt och tänkt på en massa minnen från det här huset. Alla glada stunder, men även en del trista. Det är nästan så att jag känner mig lite snurrig.
Jag bockar och bugar och tackar för att jag har varit priviligerad att bo i ettt hus med så mycket positiv energi. Jag tackar också för allt det negativa.
what doesnt kills you makes you strong.
Men nu är det tid att stänga dörren och börja på något nytt. Ska försöka se en möjlighet i motgången.

Kommer inte att ha något internet i några dagar, så kommer inte att kunna hålla er uppdaterade om flytten och skolstarten. Men det kommer, var så säker!


Kramar
We fear how we feel inside

tröstshopping

Kategori: Allmänt

Nä, jag vet. Man kan inte köpa lycka. Men det kändes faktiskt lite bättre när jag kom hem med mina inköp från stan idag. Det blev inte så mycket dock, det tillåter inte plånboken. Men en jeans-kjol och en huv-tröja med tre-kvarts-ärm fick följa med mig hem. Dessvärre hittade jag inga snygga höstkläder. är det bara jag eller är 95% av plaggen i höstkollektionen antingen gråa eller bruna? Ingen av färgerna passar mig särskilt bra heller. Men det ska bli ganska skönt att få krypa in i stora tröjor igen. Det har jag saknat nu under sommaren.

Kom precis på att nu kommer hösten, och då infinner sig också min östdepression. Jag kan inte hjälpa det, den bara kommer. Inte så att jag blir värsta psykfallet. nej nej, jag mår bara lite mer allmänt piss. Om ni fattar vad jag menar.
Man ska tänka positivt, jag vet.
Jättelätt, verkligen.

Såg ni tennisen idag förresten? Vilken match! Håller tummarna för svenskarna i finalen!

Hur står det till med er då?

Yesterday is history. Tomorrow is mistery.
Today is a gift

kramar

Tack!

Kategori: Allmänt

Vill bara säga ett stort TACK till alla mina underbara kompisar
 som stöttar och pushar mig inför min kommande flytt.
Utan er hade det här varit tusen gånger jobbigare än vad det redan är!
Massor med kramar till er, ingen nämnd ingen glömd. Ni vet vilka ni är!
Jag kommer sakna er!

Systematiskt kaos

Kategori: Allmänt

tjenixen alla
sötisar som läser!

I min hjärna rådet det kaos just nu. Ungeför lika mycker kaos som jag har på mitt rum med alla saker som ska packas ner. Fast  på något sätt lyckas jag med att ha lite ordning på allt.

Igår var en bra dag, Knallade in till stan för att möta upp med Malin och Agneta för en sen frukost på Epsresso House. För min del blev det räksmörgås och en islatte. Gott värre. Vi promenerade runt i affärer en tag. Jag och Agneta inhandlade armband. Riktigt snygga sådana med :)
Vi tog bussen hem till mig för lite kladdkaks-bakning. Kladdaka är aldrg fel ser ni. Vad som än nder kommer kladdkakan alltid överleva. bara så ni vet. Medan kakan stod i ugnen toppade jag håret på Agneta.
Malin! Jag tycker du har en jättefin hårfärg! ingen färg behövs!

Malin o Agneta

Malin o Agneta inne på Espresso.
Det var så kul att träffa er igen tjejer! Lova att ni kommer och hälsar på!

Imorhgon blir det lunch med Carro på stan. Hoppas bara jag inte har alltför ont efter mitt tandregleringsbesök. Annars får jag väl käka soppa! :P För det är ju så gott...
Är det någon som saknar den här boken? Kan ju informera er om att det gör inte jag!!
Sorry Fredrik, men den här boken, eller vad man ska kalla det, är rikfigt snurig,
jag o mormor
tack för maten! Den var super!
:)

Nu börjar snart So You Think You Can Dance.. bänka er framför TV:n gott folk!

Söndag

Kategori: Allmänt

Sitter här och gör ingenting, kollar lite på OS men för att vara ärlig så är inte simning det roligaste att titta på. Enligt mig iallafall. Sedan är det boxning med, hur kul är det?
Men vi fick väl en silvermedalj i cyklel eller vad var det? KUL! :)

Min dator är helt dum i huvudet, jag kan inte ens gå in på facebook, och kollar jag på något videoklipp stannar den efter typ tio sekunder. Skit irriterande! Väntar bara på att bror min sak försvinna hemifrån så att jag kan ta den stora datorn. Den här som jag sitter på nu ska slängas! haha! adjöss med denna skitdator, kommer inte sakna den!

Hittade dock en massa gamla tidningar som jag sitter o bläddrar i, vissa är från 2003, det som slår mig mest är att alla Hollywoodpar har gjort slut. De enda som fortfarande är ihop är Beckhams. hade aldrig trott att de skulle vara ihop så länge, men det är kul att det faktiskt håller.

Nej nu ska jag återgå till min packning,

ha d bäst!

Kid Rock "Amen"

Kategori: Allmänt

"Amen"

It's another night in hell
Another child won't live to tell
Can you imagine what it's like to starve to death

And as we sit free and well
Another soldier has to yell
Tell my wife and children I love them in his last breath

C'mon now amen, amen, amen

Habitual offenders, scumbag lawyers with agendas
I'll tell you sometimes people I don't know what's worse
Natural disasters or these wolves in sheep clothes pastors
Now damn it I'm scared to send my children to church
And how can we seek salvation when our nations race relations
Got me feeling guilty of being white
But faith in human nature, our creator and our savior, I'm no saint
But I believe in what is right

C'mon now amen, amen
I said amen, amen

Stop pointing fingers and take some blame,
Pull your future away from the flame
Open up your mind and start to live
Stop short changing your neighbors
Living off hand outs and favors, and maybe
Give a little bit more than you got to give

Simplify, testify, identify, rectify
And if I get high stop being so uptight
It's only human nature and I am not a stranger
So baby won't you stay with me tonight


It's a matter of salvation from them patience up above,
So don't give up so damn easy on the one you love, one you love
Somewhere you got a brother, sister, friend, grandmother, niece or nephew
Just dying to be with you
You know there's someone out there who unconditionally, religiously, loves you
So just hold on 'cause you know it's true
And if you can take the pain
And you can withstand anything, and one day
Stand hand in hand with the truth

I said amen, I said amen
I said amen, I said amen,

Amen-

the perfect sko

Kategori: Allmänt

Hehe, kanske skulle ta och köpa mig ett par sådana här skor.. det hade behövts till lilla mig. Jag hade blivit några cm längre iallafall :P

the shko

fast vid närmare eftertanke ¨så ser de inte speciellt beväma ut, så jag tror vi lägger ner den tanken. Men ett par skor ska det bli idag hade jag tänkt. Så, ska palla mig iväg till stan nu!

peace out

Grattis brorsan!

Kategori: Allmänt

 Grattis till min lillebror som fyller hela 16 år idag!
 hade gärna lagt upp en bild på födelsedagsbarnet, om jag haft någon. Kommer kanske senare

Så, idag blir det tårta och skäkten för hela slanten. Tårtan går ju an, men släkten??.. hehe

regnet det bara öser ner

Kategori: Allmänt

Vad hände med vårt fina väder?! Just nu öser regnet ner utanför fönstret, det har ju regnat hela förmiddagen i princip. Jag vaknade av att det regnade. typiskt, nu grusade ju alla mina planer för dagen. men å andra sidan, nu kan man ju vara inomhus med världens största popcorn-skål och en hög med filmer utan att få dåligt samvete. Så riktigt dåligt är det inte. Men sol är ju att föredra.

regn

En dag i sänder

Kategori: Allmänt

usch.. det känns så tomt. De flesta av mina saker befinner sig nu i Alingsås. Det enda jag har kvar är min TV, (tack o lov) samt mitt skrivbord (som ska slängas/skänkas). För tillfället sover jag i mammas gamla säng, den är inte gammal men hon använder den inte. Den är 90 cm bred, det känns som om jag ska trilla ur den varje natt. Ofta vaknar jag av att täcket ligger havvägs nere på marken med. Jobbigt alltså. Sedan har vi ju kvar alla saker som inte ska med til det nya huset med, så helt tomt är det inte. Men ändå. Jag får lite ont i magen när jag ser alla flyttkartonger. Just nu är det att ta en dag i taget som gäller för mig, inte tänka så mycket på allt som kan bli fel, men inte heller ha för stora föoppningar- Det är så lätt att bli besviken då. 

de hem själv från Alingsås med,, eller aa, bror min var ju med,  men till någon hjälp var han ju inte. Hehe., mindre social person får man leta efter. mp3- i öronen hela resan. Men det gcik ju fint. Både jag o bilen var hela när vi kom hem i torsdags. Körde ganska sent på kvällen, runt halv nio, så det var nästan ingen trafik.  

Till alla mina vänner som läser (om det nu är någon) Det hade varit kul att ses nån gång innan jag flyttar, för Katte kommer sakna er!

Kramar till er!
/Katte

Jag på en brygga i Alingsås

Jag i Alingsås