ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

haj haj

Kategori: Allmänt

Nu blir det so you think you can dance!
Ska cykla till jobbet imorgon.. kommer bli intressant. Speciellt med tanke på vägarbtete.. kommer köra vilse mellan alla skyltar, bilar och lastbilar! :)

Puss på er.

Tiisdag

Kategori: Allmänt

hej hopp.

snyltar på  jobbets dator. Ska strax ut till kidsen igen. :)
Funderar på att lyxa till det med en chokladkaka på v´ägen hem. Sista rundan med Vivi imorse. KOmmer kännas tomt att inte bli nerputtad ur sängen eller pussad av en hund varje morgon.. hehe.

oj, nu kommer barnen!

söndagens schema

Kategori: Allmänt

hajhopp.

Prioriterade min sömn i morse.. så har bara varit ute med Vivi i ca 30 minuter. Kortaste rundan hittils? Ska bort till A och städa om typ fem minuter. Sen har jag en klippkund inne i stan. Måste handla mjölk också..
Sen ska jag slappa hela dagen.. bara gå ut med Vivi och pyssla med mitt lilla extraknäck. Blir najs! :)

Ha d !

/Katte

tjugonsjunde augusti tvåtusentio

Kategori: Allmänt

Go morgon!

Sitter med frukosten. Såå gott efter en timmes promenad med Vivi. Jag kanske borde göra det till en vana? En timmes promenad före frukost varje dag.. Undrar hur många dagar jag lyckas med det? ;) Inte många, om jag känner mig själv rätt.

Lyssnar på webbradio. Bra grejjer det där med internet! :)
Snart blir det till att sova en stund..  Måste väga upp för de sex timmar jag sov i natt. Ska kila hem och laga mat till syster innan hon åker till Liseberg.

/Katte

Dikt

Kategori: Allmänt

I brist på något bättre att skriva om slänger jag upp en dikt jag skrev för inte allt för längesedan. Mobba mig inte! Jag är verkligen ingen super-diktare! Men det är alltid gött att få ner tanken på pappret.


Varför jaga en skugga om natten?

Varför jaga en dröm, som aldrig kommer bli verklighet?
När ditt förnuft bevisar sanningen.
Om och om igen.
Varför jaga en skugga om natten?

Varför önska en önskan, som aldrig kommer bli uppfylld?
Att lura sig själv.
Det är bara smärtfyllt.
Ty denna smärta är endast av ondo.

Varför ska jag tro på dina ord.
När dina handlingar bevisar motsatsen.
Hur ska jag kunna förlåta dig, när du inte inser vad du gjort?
Varför skulle jag göra dig den tjänsten, när du aldrig kan ge mig något tillbaka?

Varför längta efter någon som glömt bort att du finns?
Du vet att det är lönlöst.
Skrik i hans öra. Sparka honom.
Det kommer inte förändra något för honom
Bara för dig.
Inte till det bättre.
Varför söka värme hos en människa
Vars hjärta är av is?

Jar of Hearts

Kategori: AllmäntChristina Perri
Jar of Hearts

Torsdag

Kategori: Allmänt

Varför går jag upp klockan sju när jag vet med säkerhet att jag inte ska jobba? Inte för att jag är synsk och med säkerhet vet att ingen kommer ringa. Nej nej. Men känns det som att man har en tennisboll innanför upptryckt längst upp i näsgången.. så vette katten om det är så smidigt att jobba. Inte som vikarie kanske. Kommer in på avdelningen hostandes och nysandes.. hehe. Inte såå populärt kanske.
Hur som helst så vaknade jag typ klockan 06.00 av mig själv. En timme senare tyckte jag det var lika bra att gå upp ich ut med hunden. Samma tid varje dag är ju inte helt fel.

Det här börjar bli en sjuk-blogg. Ska byta ämne nu!


Nu ska jag fixa ihop llite frukost. Blir väl fil som vanligt :)

/Katte

Skit

Kategori: Allmänt

Nämde jag att jag har lite smått ont i huvudet? Jag gjorde det va. Kom att tänka på att jag är förkyld och att huvudvärken sitter precis ovanför näsbenet.. typ. Nedre delen av pannan. Ringde mamma som sa att det kunde vara bihåleinflammation. Låter ju kul. Ska ringa till sjukvårdsuppplysningen imorgon. Har jag tur så kanske jag får en tid så jag kan se vad som står på.

Har fixat håret på mammas underbara jobbarkompis. (ok, före detta, jobbarkompis) Det blev riktigt bra! Om jag får säga det själv. Nästa gång, när vi gör det på rikigt, ska vi peppra lite mer med tupering, spray osv.

Nu ska jag knapra en alvedon och andas lite astma medicin innann jag kryper ner i sängen.

/Katte

Egoboost

Kategori: Allmänt

Läste precis inledningen till Isabellas bok "Egoboost"
kanske vore värt att köpa den?"Du är den viktigaste personen i ditt eget liv"
Isabella Löwengrip

Hajsan!

Kategori: Allmänt

Dåligt med uppdateringar här, jag vet. Har ju dock varit hundvakt, och dragit på mig en konstig förkylning som gör att jag är trött och har en aningens huvudvärk hela tiden. Låter kanske inte så farligt att bara ha liite ont i huvudet. Men jag hade mycket hellre haft rejält ont i huvudet typ tvp timmar och sluppit det sen. Nu är det bara sådär fjuttigt att det knappt är lönt att ta en tablett, men man känner av den hela tiden.
jaja.. nog tjötat om mit lilla huvud!

Försöker vara lite duktig och laga mat till mig själv. Det blir någon form av ppotatis-och-rotfrukts-blandning som jag hittade i frysdisken på Maxi. hehe.. enkelt. Bara att slänga in i ugnen. ;)

Ska snart ut med hunden igen. Sen blir det bort till mamma och slänga ihop en broccoli-paj. Linda kommer över. Vi ska grejja lite med hennes hår inför hennes 25-års partaj. Får se vart det leder!

/Katte

Fortkörning

Kategori: Allmänt

Tre av fyra bilister kör för fort förbi det pågående motorvägsbygget på E 20 vid Västra Bodarna. En förare körde i 117 km/h på 50-sträckan. Sammanlagt har 210 fortkörare rapporterats.
(källa: GP)

Dåligt dåligt.. Det finns ju faktiskt hastighets-bestämmelser av en anledning!
Tycker bilden nedan säge en del..

tjugofjärde augusti tvåtusentio

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Vivi väckte mig halv sex.. Kände mig inte riktigt redo för att gå upp då. Vaknade av klockan en timme senare. Ganska pigg då faktiskt. Vi var ute och gick en morgonrunda på en 45 minuter. Hur gött som helst att gå när man inte möter någon :) Vivi kan gå lös nästan hela vägen.

Nu är det frukost. Smakar mycket bättre när man varit ute en runda först!

Än har de inte ringt från någon förskola.. kan ju hoppas att de inte ringer med. Skulle behöva bota min snuva och huvudvärk med lite sömn. Så, efter frukost blir det en power nap innan jag ska ut med Alfons! :)

/Katte

tjugotredje augusti

Kategori: Allmänt

Om exakt en måndad fyller jag år. Förr i tiden hade jag blivit myndig då.
Undrar om det skulle kännas någon större skillnad än att bli myndig vid arton? hm.. Kan ju bli dagens fråga.. hehe ;)

Vad händer här idag då?
Är ju som jag nämnde hundvakt. Trevligt värre att bli väckt halv sju av en blöt nos.. Bara till att kliva upp ur sängen och gå en runda. Blev 45 minuter genom skogen. Så underbart gött att gå med en hund som både vill gå långa rundor och kan gå hur fint som helst utan koppel. :)
Har käkat lite frukost och gjort den dagliga "första-rundan-på-nätet-kollen" dvs läst lite bloggar, kikat in på facebook m.m.

Ska strax gå och lägga mig igen. Fick tydligen inget jobb idag så då kan man ju lyxa till det lite :) Kan behövas förresten.. lite sömn alltså. Näsan känns lite som en uppsvällfd golfboll. Om ni fattar.

/Katte

22 augusti

Kategori: Allmänt

Hej hej.

Dagens lista:

Borde: Fila naglarna
Ska: Strax ut med Vivi
Gjort idag: Varit ute med Vivi, klippt Tea, hängt upp en maskin tvätt. Kollat på film.
Ätit: En massa onyttigt.. hehe ;)

Ni kanske märker att jag verkligen inte har mkt att skriva. Händer inte speciellt mkt. Är hundvakt i i tio dagar, så ska snart ut med Vivi. Måste lägga mig i tid. Har haft huvudvärk hela dagen och näsan rinner. Tänkte ta en ibumetin, men då sa min kloka mor att om man har astma får man inte ta vilka smärtstillande tabletter som helst. Alvedon var visst OK. Har jag några Alvedon Nej.

Jaja.. måste nog slänga på mig ett par långbyxor..

/Kattevovven  gillar vatten

Soldiers

Kategori: Allmänt

Lycka

Effektiv

Kategori: Allmänt

Känner mig faktiskt lite effektiv idag..
Har jobbar 06.30 - 13.30. Kom hem och hängde upp tvätten. Gick en runda med grannens hund.
Har bakat cookies.. (har dock bara smakat smeten än, men fasiken vad goda de blev, om jag får säga det själv) diskat och plockat undan allt. Skrivit en handlingslista och ska strax byta om och åka in till stan och handla. :)

/Katte

Sömnigt

Kategori: Allmänt

Klockan är precis 06.12.
Ska dra till jobbet om ca fem minuter... Heelt underbart.
Men börjar man tidigt får man sluta tidigt!! :)

Platt, plattare, plattast

Kategori: Allmänt

tydligen är det platt hår som gäller i höst.. Tack för den!!
:(platt


Platt


Inte så platt

om tio år

Kategori: Allmänt


7Vad gör du om tio år?
-Samma sak som jag gör nu. Bara lite långsammare ;)

Nyheter

Kategori: Allmänt

Lyssnar på webbradion.
I början av året ökade bröllop i Sverige, samtidigt som skilsmässor också ökade. Det går ju bra för svenska äktenskap verkar det som. Inte.

Har hunnit med en del smågrejjer idag. Klippt systers kompis Mira, handlar, varit duktigt och slängt papper och plast i contrainarna, satt på två maskiner tvätt och hängt upp den ena.. (den andra maskinen håller på för fullt)
Ska strax slänga lite pytt i panna i stekpannan och steka ägg till. Mums! :)

Visste ni förresten att var tredje man har med sig någon form av mjukisdjur när han är ute och reser eftersom det påminner honom om hemma? fruktansvärt gulligt tycker jag!

Sitter och funderar på vika danskurser jag ska gå i höst. Har visserligen redan anmällt mig till tre. Men får se om min plånbok tillåter det..  Pengar pengar. Alltid detta bekymmer.

nej.. nu bllir det MAT!


Sakna

Måste se

Kategori: AllmäntMåste se den.
Måste se den.
Måste se den.
Måste se den.
Måste se den.

Sönda

Kategori: Allmänt

Söndag är väl en dag att slappa på?
Inte här inte! Har fått en del gjort-- bla haft två klippkunder. (en inkl. slingor)
Färgat håret på mamma, städat toaletten (fruktansvärt intressant detta) Ska stryka nu, sen blir det en promenad i regnet. :)

Får se vad som händer senare ikväll.. Skulle tippa på att det blir film, pyssel med fotoalbumet och kanske bröd och smör. Jag älskar bröd och smör!

/Katte

Fångarna på Fortet

Kategori: Allmänt

Någon mer än jag som kommer kolla på Fångarna på Fortet?
man måste jue.. nostalgi!

Fredag 13:e

Kategori: Allmänt

Hade ni någon otur? Jag hade bara en massa tur! :)
Hade lyxen att kunna sluta en och en halv timme tidigare eftersom barnen gick så tidigt. Harhaft en bra kväll med mamma och syskonen. Hamburgare sitter ju sällan fel! Att vi dessutom smällt i oss ostkaka med grädde och hallonsylt, choklad och kaffe är inte sämre det inte!

Ska upp och käka frukost med mamma om nästan exakt 8 timmar borde jag sova nu. Har hört att man inte bör sova mindre än sju timmar varje natt. hmm.. nej, jag sover inte mindre. Men inte sovar jag mycket mer heller!

/katte

We Fall So We Can Rise

Undercover Boss

Kategori: Allmänt

Har ni sett Undercover Boss någon gång? Sjukt bra!
En vd (eller ägare, boss osv) går in "undercover" på sitt eget företag. Han får göra samma jobb som hans anställda, och får därmed reda på vad som verkligen sker i sitt eget företag. Vilka som jobbar bra, vilka som jobbar sämre. Hur arbetarna ser på företag. Väldigt intressant! :)
Har missat några avsnitt. Men ser dem nu på svt play istället.

Har fått gjort en del idag, vilket känns gött. Vikt in tvätt, fixat brorsans present, veckohandlat och damsugit mitt rum. Tvättat håret och tagit en ordentlig promenad. Härligt! :)

/Katte

Seegt

Kategori: Allmänt

Var uppe kvart över sex imorse. Sent för vissa. Tidigt för mig.
Öppnade på jobbet klockan sju. Inte många barn idag inte. Fick sluta tidigare. Gött! :)

Ska strax in till stan med bror min. Sen blir det handling.
Är på ett allmänt segt och trött humör, så nu ska jag leta fram chokladen jag vet finns i frysen (ja, choklad ska vara kall!!) innan jag letar fram något att ha på mig. Knöppt väder idag. Varmt, fast kallt.. hehe.

/Katte

Never a failure, always a lession.
Dont make the same misstakes twice..

Kommentar

Kategori: Allmänt

Ibland säger faktiskt min bror något värt att reflektera över. Som nyss, när jag sod och sjöng för full hals. Han sa: "Katte, alla människor ges en talang, att sjunga är INTE din"
Tack, jag vet! :)

Dagens citat

Kategori: Allmänt


Att vara optimist är att se ett uruselt TV program och hoppas att det blir bättre när det går i repris
- Sven Sabroe

OnSdAg

Kategori: Allmänt

hallå hallå!!

Har jobbat 7.30 - 16.00.  Kände mig fruktansvärt överflödig ett tag eftersom vi hade fem barn till frukost, åtta till lunch och fyra till mellanmål. Jag slutade egentligen klockan 16.00, 15.05 gick vårt sista barn.. Lekte lite med barnen på avdelningen bredvid.. Men fick dock sluta lite tidigare. Inte fel det inte. Börjar klockan sju imorgon. Å andra sidan är det ganska lugnt och skönt att inte ha så många barn.. men ändå ;)

Nu har jag varit ute och gått en runda. Regnade och åskade.. Underbart att komma in då. Funderar på att laga någon form av mat. Toast kanske? haha! Vilken underbar mat. :P Men när det regnar ute är det sån mat man är sugen på. Att krypa upp i soffan framför en film med en varm toast i handen är fasiken helt underbart. Ett glas varm choklad till är verkligen inte fel det heller :)

Kram!
/Katte

SYTYCD

Kategori: Allmänt

dagens största problem måste ha varit att jag kommer släcka lampan alldeles för sent bara för att jag måste se So You Think You Can Dance. Men man kan inte missa det. Det går inte!

Hade en mysig fika med mamma och Linda. Sjukt god kaka! :) Synd bara att jag inte kommer kunna baka den själv.. Tack tack snälla Linda för att jag fick komma! Behövde lite avslappning efter en dag på jobbet.. hehe.

Har seriöst varit inne på HMs hemsida och glott för många gånger. Finns några plagg som bara skriker efter att få komma hem till mig. Dock skriker min plånbok ännu högre i protest varje gång. Sjuukt irriterande. Men man kanske skulle unna sig lite shopping eftersom jag faktiskt kommer jobba hela veckan..? Ska argumentera med mig själv om detta ;)

Nej, nu måste jag sova!
Börjar jobba om åtta timmar.. tur att man har nära till jobbet!

/Katte

Eftermiddag

Kategori: Allmänt

Ska strax byta om och åka med mamma och fika hos Linda. Borde kanske ta en tio minuters sömn först. Jisses vad trött jag blev! Jobbade 9-17 som sagt. Lite segt med tanke på att det inte var så många barn. Gött på ett sätt efterso man inte behövde snurra huvudet som en uggla (för att få syn på alla barn) när man var ute. De höll sig på samma ställe allihop. :)
Hade turen att kunna gå hem en tjugo minuter i fem också. Inte fel det.

Nej.. ska sova. Har dock shoppingsug.. har hittat en hög snygga kläder inne på HM:s hemsida samt en del snygga kängor inne på diverse sko sidor. Vill ha! Verkligheten är ju dock att jag inte fått lön på två månader.. så det ekar ju ganska tomt i plånboken. Men önska kostar ingenting..

Tiiisdag

Kategori: Allmänt

Hellå

Ska bort till jobbet strax. Måste borsta tänderna först dock- Jag KAN inte hoppa över tandborstningen. Hela dagen är förstörd om man känner sig ofräsh i munnen.
Inte för att detta var något som intresserade er..

9-17 jobbar jag idag. Blir kul.

/Katte

Back!

Kategori: Allmänt

Jobbade 8-16 utan rast idag. Fast å andra sidan hade vi som mest tio barn. Har fått jobb resten av veckan, gött! :) Kan planera lite bättre när man vet hur det ser ut.
Måste komma ihåg att fixa en matlåda med. Kycklingsalladen jag hade med mig idag var sjukt mycket bättre en det barnen fick. Kyckling och ris. Låter kanske helt OK, men det är det inte. Skolmat är skolmat och kommer för alltid att vara skolmat. Så det så.

Käkade blåbärspaj med mamma nyss. Gisses vad kissnödig jag blev. Off to the bathroom!


/Katte

work, work, work!

Kategori: Allmänt

Upp innan sju... Det har ju inte hänt många gånger de senaste veckorna. Hehe. Inte så farligt dock. Men jag kommer säkert få en dipp runt nio tiden. hehe..

Maggan väckte mig klockan fyra i morse.. tydligen hade hon fångat en mus som hon tvunget skulle visa upp. Liiite fel tillfälle på dygnet för att jag skulle vara intresserad av det. Men jag tror inte hon fattade det.

Käkar frukost nu och ska strax kila bort till jobbet. 8-16 jobbar jag idag. Får se hur det går!

/Katte

Söndag

Kategori: Allmänt

Jag har magen full med tacos och tårta. :)
Har dock fortfarande gäster, så jag borde väl inte sitta här och vara osocial, men men.

Borde egentligen stryka tvätt också.. tvättkorgen svämmar över, hehe.
Får se.. måste komma i säng någorlunda i tid. Jobb 8-16 imorgon.

back to the guests..

Energi

Kategori: Allmänt

Skulle någon vilja ge mig lite energi.
Har inte lust att göra något alls just nu. Några dagar på "ner" nivå. Om ni fattar.
Att alltid försöka göra alla till viljes tar på krafterna. Även om det inte verkar som om jag försöker speciellt mkt.

Jaja..

Ska försöka pigga upp mig själv. Imorgon (läs:söndag) kommer släkten och firar Andres. Dert ser jag fram emot.. INTE!
Ännu en dag där all energi kommer spenderas på att spela glad och pigg...


Eminem ft Rihanna

Kategori: Allmänt

Bra låt. Bra låt. Bra låt!

Duktigt!

Kategori: Allmänt

Klockan är inte ens 18.00 och jag har redan hunnit med två promenader samt duschat och tvättat håret! Inte illa det inte! :) *klappar mig själv på axeln"
Nu är jag grymt hungrig. Ska se om det är meningen att mamma ska laga någon form av kvällsmat, annars blir det väl en tallrik fil.. hehe. Är så fruktansvärt dålig på att ställa mig och laga mat!
Me myself and I

Star Trek

Kategori: Allmänt

Kollar på den här filmen. Hade egentligen tänkt börja se den igår kväll. Dock fick min DVD-spelare en knäpp och visade filmen hoppandes mellan olika scener. Det hade ju kunna vara roligt, men man fattar absolut igenting när scenerna inte visas i kronologisk ordning-- hehe.

dessutom är jag hungrig. Funderar på pytt-i-panna. Det går fort!

 

/Katte

Promenad i regnet

Kategori: Allmänt

Nu ska jag kila ut på en promenad i regnet. Jag gillar att gå i regn. Man blir gött avsvalkad. :)
Ber om ursäkt för att jag är så sjukt dålig på att lägga upp bilder. Det beror helt enkelt på att jag är så fruktansvärt dålig på att ta bilder.

Väckte iallafall bror min i morse med Skönsång(?) och tårta. Skum tårta förresten.. blev inte alls som den skulle. Men den smakade ju helt ok :)Bror min och jag på Gotland
Grattis igen!


Finast

Hoppsan

Kategori: Allmänt

Jag trodde verkligen att jag hade slängt upp ett inlägg här tidigare. Men så var tydligen inte fallet. jaja.. har inte mkt att skriva om i vilket fall som helst. Har vandrat runt på stan och letat present till bror min. Sjukt svårt. Vad vill 18-åriga killar ha? Som inte kostar skjortan?! Hoppas han blir nöjd med det han får!

nej, nu ska jag sova. Ska ju faktiskt jobba på måndag. Då behöver man komma in i någon form av "normal" dygnsrytm..

Katte

Andres

Kategori: Allmänt

Grattis till min scnhygga lillebror som fyller 18 idag! :)


Brandy ft Ray J

Kategori: Allmänt

Så fin :)Jag som skulle lägga mig i tid..
Men nu släcker jag lampan!

Katte

Dåligt

Kategori: Allmänt

hehe... på tal om q
absolut ingenting.. har ni sett Eric Saades video till " Break of dawn"?
Snubben kan inte mima. Sorgligt men sant!arbetsförmedlingen

Kategori: Allmänt

Idag är man uppe med tuppen. Eller, klockan ringde första gången halv nio. Har inte gjort mer än käkat frukost.. hehe. och tryckt på tvättmasiken! Fast å andra sidan så regnar det ju ute. Som om det skulle vara en ursäkt.. hehe. Ska iväg till arbetsförmedlingen sen. Har tid klockan 14.00- Sen måste jag handla igen. Missade några småsaker igår.
(wow vad intresseklubben antecknar nu :P)

jaja..

Ska bädda sängen så att jag kan sätta mig och läsa i den sen! ;)

SYTYCD

Kategori: Allmänt

NU, mina vänner, är det dags för veckans höjdpunkt:
SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!

I löve it!

Dagens I

Kategori: Allmänt

Dagens I-lands problem måste vara att vi har för mycket mat i kyl och frys. Köpte inte ens allt som jag skulle köpt idag och fick ändå pressa in mavarorna. Men är man sju pers i huset behövs det mycket mat till varje måltid..

Tis, tis Tisdaaaag!

Kategori: Allmänt

Idag är det tisdag, för er som kanske inte hade koll på det än.

dagens höjpunkt so far är helt klart när jag var och handlade tidigare. Står med ett mjölkpaket i handen när en liten kille kikar upp på mig och säger : "Vad långa naglar du har" med betoning på varja ord.. hehe. Sjukt söt! Mamman och storasystern tyckte nog bara att det var pinsamt ;) Hörde honom tjata om mina naglar en bra stund. Jag veet. Jag ska klippa dem.. nån gång! :P

Nej, nu måste jag äta något. Mamma kommer hem från jobbet om en timme, och då blir det kaffe!

Måndag 2 juli 2010

Kategori: Allmänt

tjing tjing!

Sitter här och käkar frukost. Ska strax gå bort och städa hos A och M. Egentligen skulle jag gjort det i helgen, men det blev liksom inte av, så jag gör det idag istället :)

Annars vet jag inte vad som händer. Blir väl det vanliga. Tvätta, diska och damma. Det behövs ju alltid! hehe

over and out

Emma Green

Kategori: Allmänt

Grattis säger vi till Emma som tog EM-silver i höjd! :)
Ska sätta mig med min bok, salta kex och bregott nu.
Träna? Det kan man väl göra imorgon?!

1 augusti 2010

Kategori: Allmänt

hallå hallå!

Idag har jag hunnit med att gå en liten runda med Mimmi, ätit frukost med mamma, varit i stallet, käkat middag, varit nere med morföräldrarna och badat Mimmi och strax ska vi käka chokladkaka med hallon och grädde. Mums! :) Kaffe blir det också. Behövs!

Ska stryka medans jag kollar på längdhoppsfinalen ikväll. Bäst att skriva upp det här. Då måste jag ju göra det!

200 g

Kategori: Allmänt

Som Blondinbella sa:
"En riktig tjej äter en 200 grammare när hon vill"

Filmer

Kategori: Allmänt

har sett två filmer ikväll:

Göta Kanal 3 och Äntligen midsommar

Den här sög ungefär lika mycket som de två första. Såg den mest bara för att se om den var så dålig som jag trodde den skulle vara.. det var den också! hehe..Nu ska jag plocka fram en chokladkaka ur frysen (choklad ska ätas kall!!) och fortsätta på min bok!
God Kväll!

Den här var dock bra! :) Roligt med en film som det inte riktigt får att förutse hur den kommer att sluta.
Rolig och underhållande, check!

Leopardbyxor

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni?
Hitt eller diss?
Måste nog säga att jag gillar dem! ;)