ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

steu up 3

Kategori: Allmänt

Kan knappt vänta tills den här kommer ut på DVD.
:)

tisdag kväll

Kategori: Allmänt

Hej igen.

Besöket hos plastikirugin gick fint. Kostade mig dock 300:- att snacka med kirurgen i en sisådär fem minuter. Han sa dock att de förändringar som kunde göras på min överläpp var minimala. Sen kunde han fixa näsan igen.. min skiljevägg är sned. Men jag tror inte jag ska ändra på den. Framifrån ser näsan inte vidare sned ut.. Man ser det dock om man ser på näsan underifrån. Men vem är snygg från den vinkeln?!
Nej. Jag är nog nöjd nu. Känns bra att kunna lägga det bakom sig. :)

Nu ska jag dock borsta gaddarna och sova. Får se hur det blir med jobb imorgon. Känner mig inte alls fräch.
Ska dock gå upp och se efter hur jag mår imorgon bitti.

-K

30:e november

Kategori: Allmänt

hej hej.

Ingen pigg Katte här idag inte. Trodde verkligen att min idiotiska förkylning skulle ge med sig idag. Men icke. ont i huvudet har jag med. surt. Har käkat frukost och hängt upp en maskin tvätt. Borde egentligen dammsuga med. Men som vanligt ligger några och sover. Bra ursäkt! ;) Tänkte kila bort till Johanna och hämta ett bar grå mjuksibyxor istället. Behövs till dansuppvisnigen.
Sen ska jag börja platta håret innan det blir tåget till sahlgrenska. Känns bara så sjuuukt tråkigt att behöva åka hela vägen ner bara för en kvart inne hos läkaren. jaja.. bara att bita ihop och le, antar jag.

-K

Sahlgrenska

Kategori: Allmänt

Hallå hallå.

Klockan har som vanligt tickat iväg och blivit alldeles för mycket. Ska dock inte jobba imorgon. Har en tid på sahlgrenska imorgon vid tre. Behöver alltså ta tåget halv två. Mamma har lovat att följa med. Kanske låter täntigt att ha med mamma till läkaren när man är 21, men det är faktiskt guld värt att ha sin mamma med sig. Jag blir iallafall lätt ställd nä kirurgen och sjuksköterskan börjar ställa frågor. Alltid skönt med ett extra par öron som kan komma ihåg vad som sägs med.

Nej.
Hög tid att sova!

-K

OJ!!

Kategori: Allmänt

Sverige mot Colombia i fotbollen.
Vem ska man hålla på då?! Kan ju göra det enkelt för mig och inte hålla på någon, haha!

Måndag tjugonionde november

Kategori: Allmänt

Nä men tjenna!

Har fixat lite. Några sover fortfarande, så jag kan tyvärr inte dammsuga.. använder det som ursäkt iaf. Att dammsuga är verkligen inte min grej. Har dock plockat ihop och plockat undan en del. Bra det!

Ska strax kila ut en runda. Jag vet. Kanske inte funkar att gå bort en förkylning, men jag blir så fruktansvärt rastlös av att bara sitta här jue. :(
Ska se om Vivi är hemma. Lite sällskap är ju inte helt fel!

-K

The Last Bounce

Kategori: Allmänt

Börjar min söndag med att stryka och kolla på The Last Bounce. Syster skrek att det gick i repis på tv i detta nu. det gillas! :)
Kan bli lite inspirerad och få lite stryktvätt gjort på en gång. Inte illa inte illa!

ha d så länge!

Dagens Disney

Kategori: Allmänt

Slappar

Kategori: Allmänt

Hallå!

Inte många knop här idag. Har egentligen bara slappat hela förmiddagen. :) Till mitt försvar ska tilläggas att jag städade toaletten och hängde upp tvätten halv ett i natt.

Varför blir man alltid sjuk när man börjar slappna av?! Sååå typiskt. Ska sluta med att stanna upp och andas.. blir ju bara förkyld då. Nä.. nu ska jag tänka lite postivt istället!

-K

haha!!

Kategori: Allmänt

Min form av humor..
"Jag fick en sexa!"

zillah och totte

Kategori: Allmänt

Kommer ni ihåg?! Så gulligt! :)

(ja, jag jobbar på dagis..)

Förkyld

Kategori: Allmänt

hallå hallå!

Hade en riktigt gó jobbdag idag. Jobbade halv elva till halv fem. Utan rast visserligen men vi hade ju bara sju barn, som mest. :) Visste ni förresten att sju barn kan låta som sjutton? Väldigt intressant faktiskt.

hade egentligen tänkt gå på Johannas föreställning idag. Men eftersom jag är allmäng genomförkyld funkade det tyvärr inte. Sjukt sur för det faktiskt. Satsar stenårt på att kunna gå imorgon!

nu ska jag se klart en film med syster och sura lite över min dumma förkylning

peace

Present

Kategori: Allmänt

Mamma kom hem från Egypten idag. Fick en mascara! :)
Tack snälla lilla mamma!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan

Vad fasiken gör människan uppe fortfarande en sketen torsdags-kväll kanske ni undrar nu? Jo, då kan jag meddela att jag börjar inte förrän halv elva imorgon! Vi har bara åtta barn eller något så jag fick ta lite sovmorgon. Göttans! Fick ju jobba över en del förra veckan samt i onsdags.

har ju dansat idag! :) Även där fick jag jobba över! ;) Körde en extra timme på natachas timme. Behövdes men fasiken vad kul det är!

Nu sitter jag dock här och är allmänt skitsur eftersom halsen börjar göra ont och näsan min snorar igen. Jag har fan inte tid att vara sjuk!!!! Ska sova nu och sova ordentliga åtta timmar hade jag  tänkt. Te och apelsiner till frukost kanske, och mycket sömn och vila i helgen. Det har varit lite dåligt med det på senare tid. nu är ju dock mamma hemma igen så jag kan slappna av när det gäller syskon, hushålsarbete m.m.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hej!

Min dag har gått fort! Mycket fortare än vad jag hade velat. Har dock hunnit med att jobba 7-15, utan rast. Bara en sån sak. Skottat lite snö. Varit och handlat lite mat.
Fixat en HDMI kabel. Riktigt gött att kunne se filmer m.m på TV:n istället för på datorn. Liiite större bild om man säger så. :)
Tog en promenad i det härliga vintervädret också. Underbart är det inte?!

Har skrivit ner lite steg och låtar som jag ska koreografera till. Blir ju dansinstruktör till våren. Ska bli sjukt kul! Självklart lite nervöst med. Men det är en utmaning.. och jag gillar utmaningar.

Nu MÅSTE jag verkligen sova..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nä men hallå på er.
(klämkäckt värre)

Såg precis att jag har en nagel som kommer gå av vilken dag som helst. Fuck.
Annars är humöret liiite bättre än igår. Har haft en helt ok dag på jobbet. Har dock ont i ryggen efter att ha skottat snö på rasten och efter jobbet. Känns gött att skotta snö dock. Jag gillar att se ett tydligt resultat. ni vet, ungefär som att det är roligare att damma och dammsuga när det är skitet så att man ser en tydlig skillnad.

jaja.. borde sova nu. öppnar på jobbet imorgon.

go natt!

HELVETE

Kategori: Allmänt

orkar. inte. bry. mig om någonting.
so what om allt går åt helvete?

ungefär det humöret är jag på just nu

Hallå!?

Kategori: Allmänt

Vart tog min helg vägen?!
det enda jag har hunnit med är ju att slappa
(och två maskiner tvätt, stryka en veckas stryktvätt, laga mat, baka, förhört systern på hennes läxa, bio, städat hos Anders... påminn mig om att aldrig bli vuxen.. det verkar bara tråkigt)

Harry Potter sju

Kategori: Allmänt

Såg Harry Potter idag. Bra film! :) Kan knappt vänta till sista filmen!

Just nu..

Kategori: Allmänt

Ska det srtykas för glatta livet! Ska belöna mig med att baka non-stop kakor efteråt :)
Har även plockat  ordning lite och satt  på en maskin tvätt. Jisses vad mkt tvätt vi har i det här huset..

jaja-- nu e strykjärnet varmt!

Söndag

Kategori: Allmänt

hallå!!

Egentligen ringde klockan halv tio.. men jag kännde verkligen inte för att gå upp då. behövde en natt med mer än sju timmars sömn med. Så nu är man som en ny människa.. hehe. Nästan.
Hade syster som övernanttingsgäst också. Mysigt värre!
Nu ska vi käka frukost och se en film! Resten av dagen består av seriöst slappande och Harry Potter ikväll. :) Ska klämma in lite städande och styktvätt i detta tajta schema ;)

Skottat snö

Kategori: Allmänt

klockan är ett och jag har ändå hunnit med en del. Känns liksom helt okej att ta det lugnt resten av dagen nu.
Har varit och städat hos Anders. Gick fram och tillbaka. I snön. Höll på att sätta mig på rumpan några gånger men lyckades hålla mig på benen! Gött det. :)
När jag kom hem insåg jag att den enda hemma var jag och Tea. Att hon skulle ställa sig och skotta snö är inte vidare troligt. Så, grabbade tag snöskyffeln och skottade snö för brinnande livet. Två grannpojkar som jag haft på dagis passade på att bomba mig med snö. Detta tyckte de var ytterst roligt.. hehe.

Har vispat ihop en pannkakssmet. Nyttig lunch vi bjuder på i det här huset ;)

Bildbevis!

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Tänk efter två gånger och säg Nej"

- Jay Smith

Vinterland

Kategori: Allmänt

Det är SNÖ! :) Säga vad man vill om vinter, snö och kyla. Men att vakna upp till snö gillar jag! Vaknade dock med huvudvärk.. det gillas inte! :( Har tagit en tablett och käkat lite frukost så nu ska det gå över. Det har jag bestämt,så då blir det så!

På dagens schema står:

Städa hos Anders
Pannkakor med syster
Stan och spendera pengar
handla
Laga köttbullar
Slappa!

I den ordningen. Detta kommer bli en bra dag! :) Måste skynda mig iväg och städa nu så att inte mitt tidsschema går heeelt åt pipsvängen!

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Ni förstår, problemet är att gud ger män en hjärna och en penis, och endast tillräckligt med blod för att köra en åt taget."

Fredag = Idol

Kategori: Allmänt

Nä men hallå!

Sitter och kollar på Idol med syster. Hon  tycker dock inte att detta är något vidare roligt så hon är dupt försjunken i sin mobil istället. Suck. Dagens ungdomar och dess telefoner.  Vi har precis klickat hem extensions åt henne. Det bli nog bra! :)

När Idol ä slut fortsätter vi nog på vårt Harry Potter maraton. Började på fjärde filmen igår. Vi pallade inte se från den första! Ska se den sjätte filmen på söndag. Cant wait! Alla ni som läst boken vet ju vad jag snackar om!


nittonde november

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Ingen kul start på morgonen idag. Men det ger sig. Ska strax kila bor till jobbet. Blir nog till att jobba utan rast idag, men å andra sidan kan jag sluta en halvtimme tidigare. :) Sen ska jag bara slappa hela kvällen! Laga mat, proppa i mig choklad och titta på Idol.

Började faktiskt dagen med att plocka ur diskmaskinen! Så efter det och sju timmars jobb tycker jag faktiskt att jag förtjänar lite ledigt!

Dagens Disney

Kategori: Allmänt

planering

Kategori: Allmänt

Försöker planera in allt jag vill göra under helgen och inser att dygnet har för få timmar. Sjukt irriterande. :( Måste ju egentligen prioritera sömn. Men visst är det ganska trist att sova?!

Lite halv död..

Kategori: Allmänt

Känner mig lite halvdöd just nu. Vaknade när klockan ringde tjugo över sex. Som vanligt när jag börjar tidigt sover jag lite halvrisigt... konstigt egentligen. Jobbet rullade på ganska smärtfritt. Gjorde dock en tabbe som grämer mig fortfarande. Jaja.. shake it off and move on.. right? Mamma åker till Egypten imorgon. Så hon hde bestämt att vi skulle fika när jag slutat. Inget fel med det inte!

annars har jag inte gjort så mycket. Har dock klurat ut en mat-lista inför helgen. Lika bra att planera in i tid.. funkar inte att ställa sig när man är hungrig och fundera ut vad man ska äta. Då blir det bara något onyttigt ;) Nä.. nu står det kycklingsallad, köttbullar och tacos på menyn! Mums! Tack o lov för att mina syskon går i skolan under veckan.. hade fasiken inte pallat att laga mat två gånger om dagen.. :P

Dont tell me its not beautiful

Kategori: Allmänt

var ute en minirunda innan. Var tvungen att kila in och hämta kameran. Tog en massa kort men självklart blev de flesta skitkassa :( Här är några som nästan visar hur fint det är ute!



Dagens citat

Kategori: Allmänt


" Det vackraste sättet att ändra sig på är att be om förlåtelse"

- Stig Johansson

Great Movie

Kategori: Allmänt

Bra film..

jag behöver inte säga mer. Se den

Dagens "I"

Kategori: Allmänt

Problemet jag har när jag börjar tidigt är att jag tänker på det kvällen innan. Jag vill liksom inte börja på något eftersom jag vet om att jag är så dålig på att avsluta i tid. Som att se en film eller läsa en bok. Hur lätt är det inte att fastna då? Då gillar vi youtube! Korta simpla klipp!

jaja... har hunnit med en runda med Vivi iaf. Fick en massa goa (?) pussar av henne också. Det kan man leva på en kväll i höstmörkret :)

vill ha

Kategori: Allmänt





Ringar från Style By Tyra

Tarzan soundtrack

Kategori: Allmänt

Så fin! :)

Finns många bra låtar från den här filmen!

U gotta love it!

TV!

Kategori: Allmänt

Lovade ju en bättre bild på min nya bäbis.. skitdåiga bilder dock.. hehe




Ego t-shirt

Kategori: Allmänt

Jag fyndade en T-shirt på maxi häromdagen. Dessvärre stod det "Världens Bästa Pappa" på den. Stämmer ju kanske inte riktigt in på mig...  men min söta syster pipmade den åt mig!

 

vad tycks? Det är väl OK att vara lite egenkär ibland!?

Siffror

Kategori: Allmänt

Sitter och fyller i min tjänstgöringsrapport. En massa siffror.. det ser bra ut!
:)



min måndag

Kategori: Allmänt

Hej mina goa läsare!

Min dag började som de flesta måndagar brukar göra, med att kravla sig upp ur sängen.. hehe. Såg dock till att sova sju och en halv timme i natt så jag var utvilad och go! Väl på jobbet en tio i åtta fick jag reda på att jag skulle få jobba över. Tjugo över fem istället för halv fem. OK! Kanske inte superkul men ingen större fara ändå. Vi hde bara femton barn idag.

En snabb kopp kaffe med mamma och hembakat bröd. Inte helt fel det inte!

Sen bar det av till dansen! Kan ju inte säga att det gick super.. men det gick inte HELT åt pipsvängen!
Nu ska jag se lite på "ung och bortskämd" Det är kul att se på när andra gör bort sig, iallafall när jag vet att jag anagligen skulle gjort det bättre själv ;)

Peace

Ny Tv

Kategori: Allmänt

Eftersom min TV pajjade i förrgår och eftersom jag inte överlever utan Tv köpte jag en ny idag :) Eller, Philip och Håkan körde ner till mediamarkt eftersom Philip var lite sugen på en ny dator han med.. Han hittade dock inget intressant så han köpte en åt mig istället. Men var inte oroliga. Jag har satt in pengar på hans konto (med en liten bonus) så han bör få dem om nån dag eller så.

Jag är dock sjukt nöjd med min nya TV! Inte var den speciellt dyr heller. Tyckte jag kunde unna mig den efter förra månadens arbete. :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova! Ska se till att sova minst sju och en halv timme inatt!

Kan lägga upp en bättre bild imorgon!

love it

Kategori: Allmänt

Söndag fm

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå

Har verkligen inte gjort mkt idag. Seg start.. kännde verkligen inte för att gå upp. Har dock käkat frukost och vikt tvätt. Nu blir det en promenad i det underbara vädret... eller inte.
Borde nog, hinner kanske inte gå senare eftersom jag har två klippkunder samt en hög med stryktvätt. Vi får se! :)

ha d

Dagens citat

Kategori: Allmänt



"Oavsett hur bra du gör en sak finns det alltid någon som inte gillar det"

Recept

Kategori: Allmänt

Som jag lovade.. receptet på godiskakorna. Den andra plåten står just nu i ugnen och första omgången ligger och svalnar på ett galler. Har inte smakat på dem än, men smeten blev sjukt god!! Jag kunde verkligen inte låta bli att smaka ;)

Godiskakor

125 g mjukt smör
3 dl strösocker
2 ägg
41/1 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 krm salt
3 dl nonstop

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda smör, ägg, vaniljsocker och strösocker i en bunke, jag använde matberedaren, men det funkar lika bra med elvisp.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och kakao i en anna bunke. Rör ner mjölblandingen i smörkrämen.
Klicka ut på plåtar och tryck dit några non-stop.
Grädda i ca 15 minuter.
Låt svalna på ett galler.

Non Stop

Kategori: Allmänt

Nu ska jag baka! :)
Håkan var snäll och köpte med sig Non Stop åt mig. Nu ska jag testa ett nytt recept på godiskakor!
Kan ju dela med mig av receptet om jag anser att kakorna blev goda!

Lördag

Kategori: Allmänt

Seeg lördag här idag. Har verkligen inte gjort något viktigt alls idag. Om man räknar bort att jag dammade på toaletten klockan två i morse. Kännde verkligen inte för att sova, så då passar man på att städa istället.
Vaknade av att mamma väckte mig och frågade om jag ville ha kaffe. Självklart!

Har kikat lite på olika sidor för att se vad jag vill ha för TV. Kan ju meddela att jag är glad för att jag jobbade varenda dag under hela oktober. :)

Varit ute en runda med Vivi och Sampo. Sjukt söta hundar!

help

Kategori: Allmänt

hundra spänn till den som fixar min design på bloggen. jag har fan varken tålamod eller kunskap till detta..

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"så, vart håller filmfestivalen i Cannes hus i år?"

- Christina Aguilera

Trööött

Kategori: Allmänt

Hallå!

Ska nog snart sova.. tror jag.
Kanske läser en stund innan ögonen faller ihop. Fick en kasse med böcker av Annika idag. Så snällt av henne att tänka på mig! :) Har bara läst baksides-texten än så länge. Men de verkar bra! Frågan är ju egentligen vilken bok man ska börja med och om jag ska börja på en innan jag har läst klart den bok jag håller på med. Kan ju alltid läsa två böcker på samma gång. Det gjorde jag när jag var yngre. Då hade jag tre böcker som jag växlade mellan. Suveränt!


Trasigt

Kategori: Allmänt

Allt bara går sönder jue! :( Min plattång, mina hörlurar till mp3:n och nu precis min TV. Skit, jag överlever fan inte utan min TV!
jaja.. ska kika runt efter en ny. Tur att jag har jobb heltid i två veckor till..

Torsdag 11 november

Kategori: Allmänt

Är ni vakna? klockan slår ju snart kvart över elva.. en sketen torsdag-kväll. Jag börjar dock inte förrän strax innan tio imorgon.. så det e lugnt. Ska hoppa i duschen strax. Det var svettigt värre på dansen idag. Smart som man är glömmer man astma-spreyen. En tre dagar i rad.. fick lite andnöd en sekund eller så. Men det är så sjukt gött att ta i så att det känns. Förstår inte hur man kan stå ett helt danspass utan att blii det minsta svettig..

vad har mer hänt idag? En ganska soft dag på jobbet.. hade endast elva barn till mellanmål. Inte helt fel det inte :)
Fick lov att sluta lite tidigare med. Så jag hann hem och andas en bra stund innan dansen.

har gjort lite nytta idag och hängt upp en maskin tvätt och strykt den tvätt som låg i tvättkorgen. Skönt att ha det gjort så slipper jag stå med det imorgon.

Duschen var det va?

Dagens citat

Kategori: Allmänt

" Du övertygar ingen genom att tysta ner hans invändningar"

- John Morley

Brev

Kategori: Allmänt

Blev riktigt glad när jag kom hem och såg att jag hade fått en hälsning från mitt fadderbarn. :)
Hans moster hade satt sig ner och skrivit ett brev till mig! Hur sjukt kul är inte det?



Jag är fadder via Plan Sverige.
mitt fadderbarn bor självklart i Colombia!

Onsdag 10:e november

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan

Hur står det till?
Själv har jag haft en dag som flutit på precis som den skulle. Jobbat 7-15 (utan rast), hängde upp en maskin tvätt det första kag gjorde när jag kom hem. Fixat matlåda till imorgon och bakat en sockerkaka. Mamma kommer hem snart så då blir det kaffe och mackor. Låter inte helt fel med en skiva sockerkaka till efterätt då =)

Nu ska jag se lite på "the last bounce" på svt.play.

peace off!

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"De flesta människor sätter upp villkor för sin lycka, men lycka kan vi bara uppleva om vi sätter upp några villkor alls"

- Okänd

tisdagen 9:e november

Kategori: Allmänt

Hallå!

det tråkiga med att sluta kvart över fem är att det är mörkt när man kommer hem. Trots att man bor fem minuter från sin arbetsplats :P Det bästa är att jag kan gå ut och gå utan att riskera att stöta på någon av mina söta ungar från dagis. Inget fel med att möta dem egentligen. Det är bara det att jag är så otrevlig när jag är ute och går. Oftast helt i min egna värld och kommer på vem personen som hejjade först hundra meter senare.

Jaja.. ska leta fram en halsduk.

/Katte

Dagens citat 2

Kategori: Allmänt

"being stubborn is the greatest talent"

-Fredrik Rydman, Bounce Streetdance Company

Efter dansen

Kategori: Allmänt

pumpar musik på högsta (nä, men nästan) volym just nu. Syster lägger sig snart och då måste jag sänka volymen. Är det bara jag eller är vissa låtar inte lika bra om man inte har lite tryck på volymen?

dansen gick helt ok för övrigt. En koreografi är vi dock sjukt osynkade i. tråkigt. Men uppvisningen är först den andra december, så vi kan ju hoppas vi sätter det tills dess! Eller hoppas. Vi MÅSTE sätta det då. jag gillar inte att ställa mig på en scen och inte vara ordentligt förberedd.

funderar på att gå en runda. Har låten i mp3:n och ibland sätter sig stegen och rytmen om jag går samtidigt. Börjar sent imorgon så jag behöver inte sova än på ett tag :)

peace out så länge!

Dagens citat

Kategori: Allmänt



"Riv aldrig ner ett stängsel förrän du vet vet varför det sattes upp"

- Robert Frost

Måndag

Kategori: Allmänt

Mamma vad mörkt det blir fort nu då.. segt. Slutade jobbet halv fem, och då hade det börjat mörkna. Inte lika peppande att gå ut med barnen när det är mörkt ute.
Har fått jobb fram till den 26:e november, så det är gött! Så otroligt underbart att kunna planera sina dagar.

Käkar en tallrik fil och ska snart upp och se hur det går med systern min. Dans halv sju jue. Hoppas på att mamma kommer hem med bilen i tid bara..

Tanke

Kategori: Allmänt

Jag sa att allt var bra.
När egentligen allt var fel.
Jag ljög inte för att göra er upprörda.
Jag ljög för att skydda mig själv.

Nattadax

Kategori: Allmänt

Nu ska jag alldeles strax sova.. tänkte läsa en liten stund dock.
Har ingen lust alls att sova, eftersom jag inte har lust att jobba imorgon. Men jobba bör man, annars dör man. Eller vad är det man säger?

har haft en skön slapp söndag dock. Känner mig lite duktig eftersom jag aldrig åt någon choklad :) Blev en kopp kaffe och en kaka istället ;)

Dagens citat 2

Kategori: Allmänt

"A friend gives you what you need. Even if you didnt ask for it"

Kväll

Kategori: Allmänt

Håhåjaja

Den där chokladkakan som ligger gömd bakom böckerna i bokhyllan är farligt lockande just nu ska jag be att få tala om. Kanske tar en liiiten bit sen.. :)
Har ju faktiskt fixat lunchlåda tills imorgon och det blir sallad. Så då kanske man kan vara lite onyttig idag när man redan har fixat första halvan av måndagen? Måndagen är ju börja-vara-nyttig dagen...

Ska plocka fram papper och penna och skissa lite framför en film hade jag tänkt. Jag fixar ju inte att bara titta på filmen.. hehe. Måste sysselsätta händerna med något.

Peace

Promenad

Kategori: Allmänt

Nej.. nu är det hög tid för en promenad!
Måste ju passa på när solen är framme.. nyttigt.
Ska in till maxi en sväng senare, syster yster ska shoppa skor! :)
Själv behöver jag ett par hörlurar!

Peace

Luskammning

Kategori: Allmänt

Det kliade som sjutton i min hårbotten i fredags så mamma tvingade mig att luskamma håret. Förstår ni hur jobbigt det är att luskamma mitt hår?! Att det sedan blir så fruktansvärt flluffigt efteråt gör ju inte saken bättre.. :(

Söndag

Kategori: Allmänt

På dagens schema står inte mycket.
Borde städa lite på toaletten och stryka tvätt. Kul att komma hem och se att korgen med stryktvätt ät överfull.. hehe.
Bara till att ställa sog och stryka. Fast det gör jag nog först ikväll ;)

Nu ska jag slappa!

mamma och jag på stranden igår



"if you stand for nothing you fall for everything"

Dagens citat

Kategori: Allmänt

"Jobba alltid med yngre människor. Då får du kraft underifrån"

- Carl-Gustav Lindstedt

Present

Kategori: Allmänt

Jag har ju totalt glömt att visa det fina linnet jag fick av Johanna!
Hon känner mig, såå mkt min stil!



Lördagen

Kategori: Allmänt

Hallå!

Har ju spenderat ungefär ett och ett halvt dygn i Halmstad. :)
Svängde inom farmor på vägen ner för lite god mat. Tror aldrig jag har gått hungrig från farmor. :)

Lördagen har varit sådär gött slapp. Har dock hunnit med en promenad med mamma och Mimmi vid havet i Tylösand. Så härligt att gå vid havet! Piggar alltid upp. :) 
Mormor fyller år idag så henne hade vi kalas för också. Sju sorters kakor och tårta. Man går inte direkt hungrig från mormor heller!
Jag fick äran att köra hem. Ingen trafik alls på vägarna i princip så det gick hur smidigt som helst. det bästa var nästan att mamma sov större delen vilket innebar att hon höll tyst. ;)

Nu ska jag packa upp det jag hade med mig och sen ska jag sova!

Tagga inför städning

Kategori: Allmänt

Tyvärr är det inte mitt eget rum som ska få sig en omgång. Även om det skulle behövas.. hehe. Ska bort och städa hos A. Gött med lite fickpengar att kunna spendera i Halmstad. Vi åker ju dit senare idag när mamma kommer hem från jobbet.
Nej, bäst att kila iväg om jag ska slippa stressa arslet av mig!

xoxo

Hallå!

Kategori: Allmänt

Nä men hejsan!

Humöret är lite bättre här än vad det har varit. Har jobbat idag. Sprungit fram och tillbaka mellan två avdelningar. Inte så många barn eftersom det är lov, vilket är gött :)

Slutade fyra. Borde egentligen ha dammsugit mitt rum, men eftersom dammsugarn var upptagen struntadejag i det helt enkelt. Ska försöka göra något åt mitt hår.. ungarna på dagis anser att jag ser ut som ett troll.
Blir till att tagga inför dansen med!

peace

Dagens citat

Kategori: Allmänt


"För att få mjölk ska man pressa en ko"

- En unge på dagis. 4 år.

Skit dag

Kategori: Allmänt

Har haft en dag som gått mer eller mindre åt pipsvängen.
Eller.. nja. Det som gick dåligt gick verkligen dåligt och det som gick bra gick bra. Hänger ni med?!
Glömde handlingslappen hemma så fick försöka komma ihåg allt jag skulle handla utan lapp. Låter kanske inte som någon mega grej men inser ni hur frustrerande det är!
Tappade mobilen på maxi. Spillde mjöl när jag skulle baka. Dubbelbokade mig själv. Missade när Johanna kom.

Ska sova nu och hoppas att det blir en bättre dag imorgon!

God natt

Väntar

Kategori: Allmänt

Väntar som vanligt på att syster yster ska bli klar så att vi kan åka in till stan. Hon ville kolla i affärer och ämta ut sin mobil. Själv har jag blivit beodrar att handla. Handla mat alltså!

Tänkte baka ngt senare också.
Ingen "vuxen" hemma så då får jag ha köket för mig själv. Det gillas!

goder afton!

Kategori: Allmänt

Hur har ni det?! Jag hoppas ni har det bra!
Själv sitter jag och kikar på lite filmtrailers. Har några som jag verkligen ser fram emot när de kommer. Tålamod är en dygd! :)

Vad har hänt idag då? Jo, jag har jobbat. Var några kids som var lediga så det var ganska lugnt idag. Så lugnt det nu kan bli när 14 ungar börjar stöka, hehe. ;)
Slutade halv fem, lämnade in tjänstgöringsrapporten och kilade hem och drack kaffe till mamma. Hon är söt hon, hon hade bakat äppelkaka men eftersom jag inte gillar det hade hon gjort muffins till mig! hur gött som helst!

Klippte en kollega. Fick klippa upp och verkligen flika ur håret vilket var superkul! :)

Burlesque

Kategori: Allmänt

Måste se den här!
Skit samma att Christina kanske inte är super som skådesspelerska, men sjunga kan hon!