ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

konsten att tala "rätt"

Kategori: Allmänt

har skrivit klart mitt tal till svenskan nu. var klar halv två i natt. haha snacka m att jag var trött i morse eller! sen skulle vi ha en muntlig redovisning i engelskan-- jag snckade om Volvo.. tjoho..  :P

haha har egentligen inget viktigt alls att skriva idag.. har hyrt Beck- Advokaten som jag ska kolla på sen. Mamma betalade, bra va?! jag älskar beck filmerna! Så om du vill göra mig riktigt ghlad kan du köpa hela samlingboxen.. snälla!?

nepp-- ska sätta på en kanna kaffe nu tror jag-

ha d fint!

Ta alla elakheter med en nypa salt.. de kan faktiskt vara riktigt roliga!

dansen -06

Kategori: Allmänt

image3

dansen -06, till helgen är det dags igen.. wiie!
Sitter här framför datan.. hade mycket hellre suttit ute i solen men jag måste skriva klart mitt tal. Ska visserligen inte ha det förren på torsdag men jag vill ha tid på mig att öva.

ärligt talat så mår jag hyffsat piss inför det här talet. Jag har en så stor press på mig själv. Jag vill ju att det ska bli bra. eller nej, jag vill att det ska bli perfekt. Svenska är mitt ömne. Jag gillar svenska, jag är bra på svenska. Därför vill jag att det ska bli bra. varflr har man så orimliga krav på sig själv? Jag har inte alls samma krav på folk i min omgivning. varför kan jag inte uppmuntra mig själv och tycka att det jag gör faktiskt är riktigt bra? Varför? Det ska väl inte vara så svårt. eller? tyvärr är det ju det. Extremt svårt. Jag vet ju att jag gör mitt bästa.. mer än så kan man inte göra, Hehe. det är så mkt lättare att skriva ner det än att övertala sig själv.

Ska nig sätta mig ute i solen liten stund ändå, behöver klara tankarna lite. dessutom måste jag bättre på solbrännan lite :P

Ha det fint, och kom ihåg:
"vara dag är en gåva, en skimmrande möjlighet"
 

min Milou :)

Kategori: Allmänt

image2
 

helg..

Kategori: Allmänt

så var det äntligen helg!

dagen idag har faktiskt varit relativt kul.. om man kan kalla skolan kul vet jag inte. Men den var bättre än vanligt faktiskt. spelade Boul på gympan.. haha värsta pansionärsporten.. men det var helt Ok. taco buffe till lunch. *gott* sedan hade vi frisörtekink design.. lyssnade i en timme om det kommande projektarbetet i trean,. sen skulle vi göra clipslockar helt huvud. Haha-- jag å mitt tålamod asså. Fasen vad förbannad jag blev efter ett tag.. mend et var bara till att bita ihop. :P

funderar på¨att sätta på en kanna kaffe.. blev äckligt sugen på det just i detta nu.. yepp.. ska nog göra detta.-

ha d fint!

Att hålla tal..

Kategori: Allmänt

Helvete! vi ska hålla tal i svenskan som e del av det nationella provet i Svenska B. Jag hatar att hålla tal. Jag kan inte hålla tal. Ingen hör ändå vad jag säger.. så varför plåga åhörarna? nä, just det.
jag ska snacka om adoption tror jag. varför? Jag förstår mig på det.

förstår egentligen inte varför man har ett muntligt prov? är det för att de som hellre uttrycker sig muntligt än på papper ska få e chans? men jag skriver hellre än vad jag pratar.. så varför kan inte jag få skriva ett tal då? men det får man inte. tyvärr.

Förresten, visste ni att man enligt svenska lag måste vara gifta för att få adoptera tillsammans.... ? En knepig lag tycker jag..

Min dag

Kategori: Allmänt

 
 
 
japp.. för att sätta fart på bloggen tänkte jag skriva ett inlägg som egentligen inte ger världen någontiing.. men ändå.

Idag hade vi nationellt prov i skolan.. började som vanligt kavrt över åtta. Provet var i svenska B. Jag gillar svenska, men jag gillar INTE prov.. men nu fick man använda datorn, inte Internet förstås. men det underlättade ju lite ialafall.  jag tror det gick ganska bra.. men det kan man ju aldrig så noga veta.
Slutade redan halvc elva så då cyklade jag hem.. pallade inte att gå i stan till halv fyra, fyra. Fick åka med mamma å tea till dansen, som gick riktigt bra för övrigt.. sen cyklade jag hem. Det var ine så jobbigt som det brukade vara, att cykla asså. Men jag hade ju varken medvind eller motvind..

nepp.. det var väl min dag i stora drag..
 

jag,bloggare!

Kategori: Allmänt

 
yepp-- så har man skaffat sig en blogg då.. haha ska bara komma ihåg att uppdtara den också.. :P men det ska väl gå. Frågan är bara om någon faktiskt kommer att läsa den?