ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Söndag 31 januari 2016

Kategori: Allmänt


I brist på roligare bilder får ni en selfie. Varsågoda. 
 
Idag är det söndag. Tvätt står på schemat. Kanske lite annan städning med. Måste bara få mig en kopp kaffe först ;) 

Vaknade stressad idag. Över egentligen inget alls, eller småsaker snarare. Sådant som jag vet att jag kommer att lösa. Lite irriterande men det är bara att ta sig igenom. Tog en långpromenad (själv, Besos haltar fortfarande så får vila) och det hjälpte. Nu: mys med vovven. Det hjälper alltid! 

Torsdag 28 januari 2016

Kategori: Allmänt

Kom på lite sent att jag borde tvätta håret. Varför? Kom hem från jobbet med både smör, snor och köttfärssås överallt. Älskar mitt jobb ☺️ Så det var bara till att hoppa in i duschen (eller jag klev in, jag anser nämligen att det kan vara aningen osäkert att hoppa i duschen. Kalla mig pensionär..) 

Möttes av två glada hundar i dörröppningen, tog med båda på en promenad. En lugn sådan eftersom Besos har lite ont i en tass. Sedan blev det otroligt mycket slapp, och kanske en power nap. Mycket mer än så behövs inte en vanlig sketen torsdag. 

God natt

Kategori: Allmänt

Intar läge medvetslös några timmar.
Avslutade dagen med att betala räkningar. Bästa huvudkudden det :) 

Tisdag 26 januari 2016

Kategori: Allmänt


Dricker kaffe, ovanligt. 
Jobbar tidigt pass efter andra natten med alldeles för lite sömn. Tänkte ta en tupplur efter jobbet. Ska nämligen få äran att ha Bella en liten stund 💕
Man får vara lat ibland, right?

24 år

Kategori: Allmänt

Idag är det 24 år sedan jag fick möta den här fantastiska människan för första gången. Sedan dess har vi gått igenom mycket. Litet och stort. Vi har skapat vackra och underbara minnen tillsammans. Men även delat tuffa perioder och fightat oss igenom dem. Och som vi har skrattat! 
Tack mamma, jag älskar dig! 

Lördag 23 januari 2016

Kategori: Allmänt


Två bilder som summerar vad jag gjort idag. Började med en långpromenad, följt av kaffe o gos med hunden innan vi traskade en runda till. Pratade med min syster under tiden. Hon är fin min syster, så mycket klokhet hon bär på 💕

Kvällen spenderades i biostolen. Film med Angelica :) The Good Short betades av. Bra film, helt klart. Tack vännen för en trevlig kväll!
 
Kom hem till mitt lilla odjur. Aldrig ensam, han finns ju där! 


Torsdag 21 januari 2016

Kategori: Allmänt

Torsdagen började med att jag gjorde två ordentliga tabbar. Innebar alltså även att jag skällde ut mig själv ordentligt två gånger. Allt innan klockan slagit åtta. Yay. 
En dag som kunde gått käpprätt åt hel****. Men faktiskt, med hjälp av fina kollegor och en stor spark i baken från mig själv så blev det bara en dag som kanske inte går till hostorien som en av de bättre direkt. Men långt ifrån vad det kunnat bli. 

En långpromenad i kallt och vackert väder för att rensa tankarna. Guld. 
Har även klippt min bror. Så sällan vi ses så även detta korta möte värmde mitt systerhjärta 💕

Onsdag 20 januari 2016

Kategori: Allmänt


Spenderade min rast såhär.. Kände inte för att sitta sysslolös :)

Tog en kvällspromenad med Besos efter jobbet. Har kommit fram till att jag älskar snö. Så vackert som det är ute nu är svårslaget. Sagolikt. 
Har för övrigt grävt fram min bil.. Tyckte nästan lite synd om den, den måste ha frusit under all den snön :/ 

Fick en riktigt fin kommentar tidigare, gjorde min dag. Tack! 💕

Tisdag 19 januari 2016

Kategori: Allmänt

 

Jag köpte mig en hammare igår. Så nu ska jag slå huvudet på spiken! 

Jobbade tidigt pass. Så mycket snö i morse att jag valde att gå till jobbet. Tungt, men fint. 
Kan hända att jag råkade ta en kort tupplur när jag kom hem sedan. Långpromenad på det. All snö påminner om grädde. Som om världen vore en gigantisk gräddtårta. 

Måndag 18 januari 2016

Kategori: Allmänt

Måndag och jobb. Då krävs det kaffe! Känner mig dessutom ful som stryk så ni får nöja er med en close up på kaffemuggen istället 😏

Ikväll är det Guldbaggegalan, kul tycker jag!! 

Bästa vän

Kategori: Allmänt

Så mycket kärlek till den här lilla krabaten. 
Jag vet att jag är en otroligt tråkig person. För många mörka tankar i huvudet, för att inte tala om allt jag inte kan förmå mig att göra. Mina dåliga dagar, mitt temperament och min dåliga vinterhy. 
Min ätstörning och min prestationsångest. 
Men han bryr sig inte. Finns alltid där för att trösta eller pocka på uppmärksamhet så att det tråkiga försvinner. Om så bara för en stund. 
Älskade fina vän! 

Lördag 16 januari 2016

Kategori: Allmänt


Tydligen inte bloggat på några dagar. Det har ändå inte hänt något värst intressant. Den här helgen är jag hundvakt åt Bella. Mys på hög nivå! :)

Onsdag 13 januari 2016

Kategori: Allmänt

Sinnessjukt dålig bild, men det var den jag hade.

Vaknade fel idag. Ni vet. När man vaknar och känner hur det liksom är fel känsla i magen. Men det vände faktiskt ganska fort, tack vare fina kollegor. :) slutade 17, hem och krama på Besos innan en timmes promenad. Avslutade dagen i soffan framför Mästerkocken. Tycker dock att det är roligare när tävlingen kommer igång på allvar. 

Måndag 11 januari 2016

Kategori: AllmäntMysmöte på jobbet :)

Jobbat mellanpass och nu har vi möte. Saknar min bäbis såklart. Det är måndag och måndagar är "sitta-i-soffan-och-slötitta-på-tv" dagen. Det är ju cancergalan, exempelvis. Måste ju även ta reda på hur det gick i Golden Globe! 

Lördag 9 januari 2016

Kategori: Allmänt

 Vi ser den otroligt dåliga filmen Den Gode Dinosaurien. Alltså mycket roligare att ta selfies. 

Annars en otroligt lugn lördag. Som det sig bör. Har dock börjar planera inför kommande termin på Allebike så smått. Längtar efter att få träffa mina elever igen!! :)
Nu är filmen slut så tänkte försöka få med mor på en kvällspromenad. 

Fredag 8 januari 2016

Kategori: AllmäntTre bilder som får sammanfatta min dag. Kaffe i massor på jobbet. Studiedag idag, inleddes med en riktigt bra föreläsning. 

...snö. Även den i massor! :) härlig mjuk snö som bäddar in världen. Det blir så tyst och mjukt. Tog en promenad med Besos och det slutade med att vi (läs; jag) rullade runt i snön på Savannen. Härligt!! 

Onsdag 6 januari 2015

Kategori: AllmäntKallt idag. Men glittrande vackert. Tog sovmorgon men hann med en två timmars promenad i det något kalla men otroligt underbara vädret. Så lyckat att ha en ledig dag mitt i veckan när vädret visar sig från sin bästa sida. 

Har även klippt en kollega. Så kul! Alltid lite av en utmaning att klippa någon man aldrig klippt förut. Utmaningar är kul! :) 


Tisdag 5 januari 2016

Kategori: Allmänt


Den här sötnosen (och mamma) väntade hemma hos mig när jag kom från jobbet idag. Lyx att få sluta tidigt,dricka kaffe med mamma och sedan en långpromenad medans det fortfarande är ljust. 


Har klippt bror min och börjat läsa en bok som verkar riktigt bra. Fördelen med att inte plugga. Man kan läsa en skönlitterär bok utan att få dåligt samvete :) 


Söndag 3 januari 2016

Kategori: Allmänt

Lugn helg. Mycket lugn. Varvar promenader med kaffe och film. Tvingar Besos att värma mig, det har ju (äntligen) blivit lite kallare ute. Klart och krispigt. Det gillar jag! 

Fredag 1 januari 2016

Kategori: Allmänt

Gav Besos ett ben igår så att han skulle tänka på något annat än fyrverkerierna. Han grävde ner det i soffan.. 

Firade annars nyår i lugn och ro hemma själv med Besos. Förmiddagen spenderades med att trötta ut hunden och eftermiddagen och kvällen ägnades åt film och youtube klipp. Hann även tvätta. Det var tydligen ingen annan som ville tvätta igår så jag hade hela tvättstugan för mig själv :)