ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

God Fredag

Kategori: Allmänt

image29
 Så här trött var jag i morse. Nu slutar lektionen snart.. så då ska jag hem och sova. :)

snurrigt inlägg

Kategori: Allmänt

dumma väckarklocka som inte ringde i morse, tack o lov att man hade sovmorgon så jag slapp bli utskälld av mina kära projektarbetes kamrater :) så lite tur i oturen där

vad händer annars då? Känner mig febrig och har ont i huvudet.. men sjuk hinner jag inte bli. Som mamma sa, "varför passade du inte på att bli sjuk nu när du var ledig?" vad svarar man på det? jo då, jag brukar planera in mina sjukdagar :P hehe.. vem gör det?

fjällskikt
fiberstam

teroriprovet till gesällen i morrn då.. komme säkert gå jättebra. inte alls. Måste nog plugga lite idag.. som om jag inte hade annat att göra. Men inte stressa, nej nej. Det går så bra ändå. Förhoppningvis.

Tänka positiv ska man göra
Inte negativt

usch, nu fick jag ont i magen med, som om det inte räckte med att ha ont i huvudet.


Lika längder, ökande längder, hel form, gradering

jag  var lat och åkte buss i morse.. hihi
snurrig i huvudet är jag med.. :PLivet är lättare om du har ett leende på läpparna

trött och fattig

Kategori: Allmänt

alltså. tjena vad trött jag är!
Okej.. klockan är .1.00, men jag har varit skitseg hela dagen. Inte gjort något vettigt alls i princip. hade egentligen bara velat lägga mig och sova bort hela dagen. Idag har nämligen varit en sån dag man önskadae att man inte hade behövt gå upp, ni vet. Inte för attman har något speciellt tråkigt att göra. Men det känns fan inte bra ändå.
Det enda "nyttiga jag har gjort idag var att köpa en ny mp3-spelare. De flesta vet ju att jag har varit tvungen att använda min gamla freestyle med tillhörande kassettband i några veckor nu eftersom min gamla mp3 tackade för sig för ett tag sedan.  Men nu var det alltså tid att köpa en ny tyckte jag, (och alla i min familj som mobbat  mig helhjärtat varje dag då jag knatat iväg med min gamla freestyle på högsta volym) betydligt fattigare men betydligt uppgraderad återvände jag hem med mitt köp. Då kom problemen,.. hur fan fungerar den egentligen? nu har jag i alla fall lyckats laddat batteriet på den och starta gör den, men någon musik får jag inte i i den. Men det ska jag tvinga min bror att hjälpa mig med imorgon, eller idag blir det väl.

Melodifestivalen då.. det bästa var, som jag nämnt innan. paus-underhållningen :D
- låtarna ger jag inte mycket för.Bry dig inte om de döda
bry dig om de som lever kvar


hmm..

Kategori: Allmänt

Egentligen hade jag ju tänkt lägga upp en bild från förra fredagen när vi var hos Frida.. men eftersom min älskade dator har fått fnatt igen får jag väl vänta med det..

Shit vad en vecka har gått fort.. snart är lovet slut ju! Tillbaka till skolan, stressen (ok, jag har varit stressad hela lovet) och allt pluggandet.
:( buhu Men vad gör man inte för en utbildning?

Vad tycker ni egentligen om melodifestivalen? Jag måste säga att jag gillar pausunderhållningen mest. Björn Gustavsson.. elller stavar han med "f"? I vilket fall som helst. Underbart roligt, är det inte!? :D
En omgång till imorgon.. får se vad vi bjuds på då.

Idag har jag varit duktig, Handlat med mor min i förmiddags, röjt undan i köket, och så har jag strykt en massa kläder :) Så, nu kan jag vara onyttig resten av dagen utan att ha den minsta dåliga smavete för det. Bra va! :)

Hoppas ni får en bra helg.. återkommer kanske med de utlovade bilderna..
Kramar!

valentine

Kategori: Allmänt

image28

hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag!
Förresten.. i onsdags klarade jag teoriprovet till körkortet! :)

beslutsångest

Kategori: Allmänt


Alltså... nu har jag beslutsångest.. ska jag stanna kvar och öva till gesällbrevet. Eller ska jag gå hem och plugga till Svenska C?

Ska jag ta mitt gesällbrev nu i ´maj eller ska jag vänta till Oktober?

Ska jag skriva teoriprovet på onsdag eller ska jag göra det vid ett annat tillfälle?

Usch en massa frågor, och den enda som kan ge mig det slutgiltiga svaret är jag själv. Jobbigt.  Finns det någonting jag tycker är jobbigt så är det att ha beslutsångest eller att inte veta vad jag vill göra. 
Men just nu vet jag faktiskt, jag ska se klart på filmen vi håller på med under dagens historia lektion. "Ninas resa" heter den, tror jag. En blandning mellan dokumenntärfilm och "vanlig" film. Handlar om andra världskriget, den är ganska bra! :)

Ikväll är det studier. och i morgon, mina vänner, är det sovmorgon ;)

image26
Ge mej svar! NU!!

image27

Idag ska jag äta choklad och inte på något sätt anse att jag är onyttigt.

citat om vrede

Kategori: Allmänt

"Döm aldrig i vredesmod! Vreden går över, men domen står kvar" - Gunilla Dahlgren


"Innan man i vredesmod lämnar ett sällskap bör man vara förvissad om att de närvarande inte förnimmer det som en lättnad" - Carl Hammaré 


"Man ska inte slå en mindre kille, men man kan kasta upp honom i luften så han ramlar ned och slår sig själv." - André Gide


          "Tala i vredesmod och du kommer att hålla det bästa tal du någonsin ångrat." Winston Churchill


Erkänn att de faktiskt är ganska bra! 

Skola och Ergonomiprov imorgon.. ska återgå till mina läxböcker nu *suck*

ha en fortsatt bra söndag!
 

1 vecka sen sist...

Kategori: Allmänt

hehe ooops. :P Det har visst gått alltför länge sedan jag skrev senast. Men till mitt försvar ska jag säga att jag har haft riktigt mycket att göra den senaste veckan. Svenska C, religion och Ergonomi. Sen ska man inte stressa och hinna sova med.. shit. Dygnet har för få timmar helt enkelt.

Vad gäller Gesällen går det skit.. hehe. Jag har inga modeller helt enkelt. och vad gör man när man inte har några modeller? Nej, det är en bra fråga. Egentligen borde jag ju göra något åt saken och inte sitta här och klaga.. men men.

okej.. ska försöka skriva lite oftare från och med nu.. men det känns så trist att skriva om man inte har något speciellt att skriva. Vem vill läsa om mitt patetiska liv?!If you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knewTänk att få vara fördomsfri..

Fredag

Kategori: Allmänt

jahapp.. idag var det fredag! Fredagar gillar jag :)

Kundpass i förmiddags då.. klippte någon liten dam.. jättegullig person. Man blev glad av att klippa henne. Sådana kunder tycker jag om :)
 
Hehe min mp3 har gå sönder.. så nu använder jag min gamla freestyle. Dessutom måste man ju ha kassettband i den, så jag lyssnar på mina gamla mixband som jag spelade in typ gör hundra år sedan. hehe, vilken musik man lyssnade på då. Man blir ju helt nostalgisk.. :D

Men men.. kollar på någon intressant film på samhällskunskapen.. snacka om rasskillander!
När var den sensate gången du träffade någon som inte hade en föruppfattad mening om dig?