ayudame

Some Bonds Are Stronger Than Blood

Sovtajm

Kategori: Allmänt

Hellooo!

Har lyssnat runt på lite låtar. Finns ju FÖR MÅNGA bra.. jobbigt! Har dock kommit på vilken låt som ska få infinna sig efter Ne-Yo på street-koreografin. Har inte satt några steg än, bara lyssnat igenom den och ev kommit på ngn bra steg-kobinatiom att lägg in.

Vad har mer hunnits med under dagen?
Var inne på Barn-och Ungdomskontoret en sväng i fm. Fick lite VFU-information. De sa att det skulle ta ca 1,5 timme.. det tog 40 minuter. tack tack! Kunde knalla till tåget i lugn o ro. Gick direkt bort och tog ut Vivi en runda. Hääärligt väder idag jue! :) Var ute lite drygt en timme. Vivi passade dock på att slänga mina vantar i sjön.. Snäll hund va?

Gick hem, kännde dock hur smärtan i fot, fotsula och smalben kommit tillbaka. Inte kul alls! Vet att det beror på att jag går "fel" I olika par skor. Ska in till stan imorgon och köpa hålfotsinlägg. Hoppas det hjälper!

Har läst lite inför föreläsningen imorgon och även lite till nästa vecka. Stannar dock hemma imorgon och kollar på föreläsningen via GUL. Orkar inte åka in för 2 timmar.
Nu ska jag sova!

-K

Kommentarer


Kommentera inlägget här: